whoo1976 Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Εβαλες sim καρτα μεσα για να σου ερθει ενημερωση?εγω οταν το πηρα πριν 2μηνες ηρθε κατευθείαν μια ενημερωση καμερας καπακι η 10αρα και πριν 10 μερες ενημέρωση ασφαλειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Όχι, δεν έβαλα SIM ακόμα. Κουφό μου φαίνεται, αλλά θα το δοκιμάσω. Thanks. Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whoo1976 Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Χωρις sim δεν ερχινται ενημερωσεις. Μολις βάλεις θα σου ερθουν κατευθείαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Δεν το ήξερα, αλλά πλέον επιβεβαιώνω ότι ισχύει. Μόλις έβαλα SIM πήρε τις αναβαθμίσεις, είναι πλέον στην 10. 0.0.197 ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καμιά ιδέα αν μπορούμε να κάνουμε ηχογράφηση τηλεφωνικής συνομιλίας; Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
massive_attack Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 εχω φάει ένα σκάλωμα τώρα και ήθελα να ρωτησω εσάς που το έχετε πάρει από σκρουτζομάγαζο εάν η συσκευασια του κινητου είχε μέσα τον αντάπτορα για κανονικο jack ακουστικών εκτος από τα huawei ακουστικά με το type c ? δεν μπορω να θυμηθώ αλλα εχω την εντυπωση ότι είχε και δεν θυμαμαι που τον εχω βαλει :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whoo1976 Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Εγω το πηρα απο σκρουτζ αλλα οχι απο τα πρωτα φτηνά και ειχε μεσα ανταπτορακι ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αλλα και να μην το βρεις εχει στο εμποριο απο 1.5 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
massive_attack Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 ναι ενταξει φθηνο είναι αλλα τωρα που είναι κλειστα τα μαγαζια… θα βολευτω λιγο καιρο ακομη με τα ακουστικα που ειχε μεσα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Καλημέρα υπάρχουν θέματα με την υποστηριξη της συσκευής απο τη Google ?ενδιαφέρεται ο αδερφός και δεν ξέρω τι να πω Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Καλημέρα υπάρχουν θέματα με την υποστηριξη της συσκευής απο τη Google ?ενδιαφέρεται ο αδερφός και δεν ξέρω τι να πω Οχι δεν υπάρχει κανένα θεμα.Η συσκευή εχει παρει πιστοποίηση απο την Google κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Κάποια θηκη δοκιμασμένη παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Κάποια θηκη δοκιμασμένη παιδιά; Προσωπικά μαρεσουν από Πλαίσιο οι διάφανες που έχει. Και τιμή καλή και πολύ καλό κράτημα. Πήρα αντίστοιχη από Γερμανό αλλά πολύ μάπα. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Δεν βλέπω να έχει πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Οι θήκες του honor 20 είναι ίδιες ε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Οι θήκες του honor 20 είναι ίδιες ε ; ναι.. ενα και το αυτό Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenos Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Έχω το εξής θέμα. Όσο μιλάω, πατιούνται διάφορα με αποτέλεσμα να κλείνει την γραμμή, να μπαίνει σε airplane mode κλπ. Το έχει συνάντησει άλλος; Επίσης το themes μπορώ να το σουτάρω που δεν μου αρέσει; Τέλος, φωνητικές εντολές μπορώ να ορίσω; Sent from my YAL-L21 using Tapatalk Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Παιδιά το μωβ χρώμα στην πίσω όψη του κινητού δεν είναι λείο όπως το μπλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 (edited) Έχω το εξής θέμα. Όσο μιλάω, πατιούνται διάφορα με αποτέλεσμα να κλείνει την γραμμή, να μπαίνει σε airplane mode κλπ. Το έχει συνάντησει άλλος; Επίσης το themes μπορώ να το σουτάρω που δεν μου αρέσει; Τέλος, φωνητικές εντολές μπορώ να ορίσω; Sent from my YAL-L21 using Tapatalk Μάλλον κάποιο θέμα με τον proximity sensor. Προσπάθησε να του κάνεις calibration. https://www.androidpit.com/how-to-calibrate-sensors-on-android-smartphones https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobiledirection.proximitysensorreset&hl=en_US Επίσης αν έχεις κάποια θήκη, είναι πολύ πιθανό να φταίει αυτή, λόγω της περίεργης θέσης του proximity sensor. Edited April 15, 2020 by stark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Double post / καταλάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifnos1 Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Ρε παιδιά όταν πάμε να βγάλουμε φωτογραφία στο p20 pro που έχω υπάρχει ρυθμίση για το πως θέλουμε να είναι η φωτογραφία που θα βγάλουμε με 3 επιλογές τυπική, έντονα χρώματα, και απαλά χρώματα.. Στο nova δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο.. Υπάρχει κάπου αυτή η ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenos Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Μάλλον κάποιο θέμα με τον proximity sensor. Προσπάθησε να του κάνεις calibration. https://www.androidpit.com/how-to-calibrate-sensors-on-android-smartphones https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobiledirection.proximitysensorreset&hl=en_US Επίσης αν έχεις κάποια θήκη, είναι πολύ πιθανό να φταίει αυτή, λόγω της περίεργης θέσης του proximity sensor. Χμμμ. Παίζει να είναι όντως η θήκη. Sent from my YAL-L21 using Tapatalk Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Επειδή πήρα κι εγώ τη διάφανη θήκη του Γερμανού και απογοητεύτηκα στο φουλ (σχεδόν μηδέν προστασία), σκέφτομαι για την κλασσική με το καπάκι, που το καλύπτει πλήρως, μιας και δεν έχει και gorilla glass. Επειδή είδα ότι υποστηρίζει τις smart, έχετε να προτείνετε καμία με παράθυρο μπροστά, δοκιμασμένη, να δουλεύει το smart δλδ? Sent from my YAL-L21 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Εγώ παράγγειλα την nilkkin nature Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 (edited) Κάτι βρήκα για ηχογράφηση κλήσεων : https://forum.xda-developers.com/android/general/huawei-nova-5t-android-10-call-recorder-t4051483 (edit: νέο link) Όποιος το δοκιμάσει πρώτος, ας μας πει αν δουλεύει καλά. Edited April 18, 2020 by evankouros Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Κάτι βρήκα για ηχογράφηση κλήσεων : https://forum.xda-develope...-t4051483/amp/ Όποιος το δοκιμάσει πρώτος, ας μας πει αν δουλεύει καλά. Το λίνκ δεν δουλεύει Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 https://forum.xda-developers.com/android/general/huawei-nova-5t-android-10-call-recorder-t4051483 Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts