athanasios1112 Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Σωστά, την πρωτη φορα έτρεξαν οι κολλες, και πηγαν χαμενα τα λεφτά. Την δευτερη φορα κόλλησα αυτοκόλλητα, και ήρθε στα ίσια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 Ρε παιδια εγω εβαλα την 11.0.14 ολα καλα απλα εχω ενα θεμα με την ενημερωσεις στο play store στο Facebook στο netflix και στο google chrome παταω να κανει αναβαθμιση και μου λεει αδυνατη εχει τυχη σε κανενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 πως εχεις 11.0.14? εγω εχω 11.0.13 και δεν εχω κανενα προβλημα.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 βγηκε αναβαθμιση https://c.mi.com/oc/miuidownload/detail?device=1900377 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 εμενα δεν μου βγαζει καμια ενημερωση. η δεκαρα ειναι αυτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 Κάνε την ενημέρωση με local update. Αυτό έκανα και εγώ. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://postimg.cc/vxMLKPwh Android 9 είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 επειδη ειμαι ασχετος και εχω και ρουταρισμενο τηλεφωνο. η αναβαθμιση του miui που θα ερθει σημαινει οτι αυτοματα παιρνουμε και τα δεκαρια αρα πρεπει να κανω τη διαδικασια σαν αυτην εδω https://www.thecustomdroid.com/install-ota-update-rooted-android-device-guide/ για να μη χαθει το ρουτ? ή αλλο η αναβαθμιση του Miui και αλλο η αναβαθμιση του αντροιντ λειτουργικου? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 Το λινκ το ανέβασες πριν μέρες, και το εφάρμοσα, αλλά στην εγκατάσταση του ... Twrp..., μου έβγαλε failed, και έτσι έχασα το ρουτ, και ξαναπερασα το twrp, magisk.zip (Για την ακρίβεια το φλασαρα fastboot rom tgz..). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 Κάνε την ενημέρωση με local update. Αυτό έκανα και εγώ. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://postimg.cc/vxMLKPwh Android 9 είναι. 2,4 Giga δεν ειναι 10αρα...!!??:worry::worry: δεν πειραζω τιποτε φιλε. οταν ερθει θα ερθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 Το λινκ το ανέβασες πριν μέρες, και το εφάρμοσα, αλλά στην εγκατάσταση του ... Twrp..., μου έβγαλε failed, και έτσι έχασα το ρουτ, και ξαναπερασα το twrp, magisk.zip (Για την ακρίβεια το φλασαρα fastboot rom tgz..).ω σορυ φιλε. εχω κανει μια φορα στη ζωη μου ρουτ. δηλωνω απειρος. μια ερωτηση. δεν χρειαζεται παλι φορματ το κινητο ε? ρωταω γιατι δεν θυμαμαι τη διαδικασια που το εκανα ρουτ. δηλαδη με το που παρει το απντειτ και χασει το ρουτ, το ξαναπερναω και το τηλεφωνο μετα εχει ολα τα προηγουμενα αρχεια φωτος κτλ. ε? αλλιως να αρχισω απο τωρα τα μπακ απ. σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 Backup γίνεται από το κινητό, στο Xiaomi cloud, καντο. Δεν πρεπει να χάσεις τα δεδομένα, δηλαδή όταν από ο fficial rom, περνάς twrp, magisk. zip σε μένα το κινητό ανοίγει, αλλά μπορεί να κολλήσει, και να χρειαστεί να κάνω format data, μέσα από το μενου του twrp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgr41 Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 Κανένα λινκ από την ρομ έχουμε αν είναι εύκολο; σορρυ ειχα να μπω μερες,λοιπον προσωπικα χρησιμοποιω σε ολα μου τα xiomi τις ρομ απο https://mi-globe.com αλλα και η ελληνικη xtrv rom απο miui.gr ειναι εξισου καλες.ολες βασιζονται στις xiaomi .eu αρα ειναι κινεζικες αλλα πληρως μεταφρασμενες και πληρως ελευθερες απο bloatware.h τελευταια ειναι η dev 20.3.5 android 10.υπαρχουν και οι stable version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 Παιδια πως περναμε χειροκινητα το ROM update που εχουμε κατεβασει?? Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. March 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2020 Παιδια πως περναμε χειροκινητα το ROM update που εχουμε κατεβασει?? Μπαινεις updater κ πατας καμποσες φορες πανω στο 11. Μετα πανω δεξια τις τελιτσες κ θα σου εμφανισει εξτρα επιλογες που θα λεει επιλογη απο πακετο εγκατάστασης. Μπαινει εκει επιλέγεις την ενημέρωση που εχεις κατεβασει κ τα κανει μονο του μετα!! Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2020 Νομίζω η Ρομ θέλει copy paste to folder.... Downloaded_rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. March 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2020 Αν δεν εχεις προηγούμενη ρομ που συνηθως την σβηνει δεν υπαρχει αυτος ο φακελος. Εγω εβγαλα την ρομ απο τα downloads στο γενικο C του τηλεφωνου κ την πβρε κανονικότατα Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. March 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2020 Οι κουρμπες στην οθόνη είναι έντονες, υπάρχει δηλαδή η πιθανότητα του να πατάς με την παλάμη σου κατά λάθος τα πλαϊνά της οθόνης? Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. March 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2020 (edited) Κάνε την ενημέρωση με local update. Αυτό έκανα και εγώ. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://postimg.cc/vxMLKPwh Android 9 είναι. Μπαινω στη σελιδα του Mi Community και βλεπω οτι η Version: V11.0.14.0 δεν ειναι για το Mi Note 10 GLOBAL αλλα για Mi Note 10 EEA. Tι ειναι αυτο ρε παιδια?? Ευρωπαικη Ενωση?? Φοβηθηκα να το κατεβασω. Για το Mi Note 10 GLOBAL η τελευταια stable ειναι η Version: V11.0.7.0 !!! Edited March 9, 2020 by nikose704 Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2020 Αν δεν εχεις προηγούμενη ρομ που συνηθως την σβηνει δεν υπαρχει αυτος ο φακελος. Εγω εβγαλα την ρομ απο τα downloads στο γενικο C του τηλεφωνου κ την πβρε κανονικότατα Απλά έφτιαξα έναν φάκελο, και τον ονόμασα,, downloaded_rom, και μέσα έβαλα την Ρομ. Αυτή η Ρομ... 14 είναι η Ευρωπαϊκή, μην την μπερδεύεις με την global. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2020 http://c.mi.com/oc/miuidownload/detail?guide=1 , απο το official site,, οδηγιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzome Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 Τώρα εκανε update σε μένα με global έκδοση στην 11.0.8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 Περασα χτες την 11.0.14 με manual update. Σαν να μου φαινεται οτι ελαφρυνε λιγο η συσκευη...οτι ολα γινονται ενα τακ πιο ευκολα/γρηγορα. Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzome Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 Την 11.0.14 την πέρασες σε ΕΕΑ η σε ΜΙΧ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shooterg Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 Βγήκε η 11.0.16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 Security patch Φεβρουαρίου. Στάλθηκε από το Mi Note 10 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts