dp8 Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 Το συγκρίνεις με το s8+, συσκευή 3ετιας. ακομα χειροτερα... ναυαρχιδα το σ8+ αλλα 3ετιας. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε σορυ που θα στο πω αλλά αν σου φαίνεται καλύτερη η κάμερα του s8 το βράδυ μάλλον δεν ξέρεις να βγάζεις φωτο :-P για τσεκαρε εδώ σε σκοτάδια με s10+ S10+ Mi note 10 θα το δω καλυτερα. αλλα σε χαμηλοφωτο δωματιο με auto το s8 και Nightmode το mi, φως και ευκρινεια,ειδα υπερ του s8. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δωστε και καμια λυση για το bt,led notifications και καιρο που αναφερω....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 Αμφιβάλλω, εδώ στα σκοτάδια με s10+ και δεν βλέπεις μεγάλες διαφορές πόσο μάλλον με s8+, μάλλον σε μπερδεύει η οθόνη του s8+ υπολογιστή τις συγκρίνουμε τις φωτογραφίες. Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 Αμφιβάλλω, εδώ στα σκοτάδια με s10+ και δεν βλέπεις μεγάλες διαφορές πόσο μάλλον με s8+, μάλλον σε μπερδεύει η οθόνη του s8+ υπολογιστή τις συγκρίνουμε τις φωτογραφίες. Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ok Γιωργη.θα τα συγκρινω οταν βρω ευκαιρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 ok Γιωργη.θα τα συγκρινω οταν βρω ευκαιρια.Για τις ειδοποιήσεις που αναφέρεις, μόνο με κάποια τρίτη εφαρμογή, δυστυχώς σε αυτό τον τομέα είναι πολύ πίσω η xiaomi,ειδικά συγκριτικά με Samsung, OnePlus,ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή θα διορθώσει το θέμα με τις ειδοποιήσεις απο όλες τις εφαρμογές στην always on οθόνη. Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 Κάποια εφαρμογή όπως...?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 Πως γίνεται να είμαι στο φωτογραφία, να κάνω ζουμ, αφου κάνω το κλικ η προεπισκοπηση να την δείχνει ζουμαρισμενο(μέσα στο κυκλακι) και όταν την ανοίγω να μην είναι ζουμαρισμενη!!!???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 (edited) χρειαζεται κατι για να συνδεσω το τηλεφωνο στο πισι? το βαζω και το μονο που κανει ειναι να φορτιζει. οκ-καποιο θεμα εχουν οι μπροστα θυρες. Edited January 25, 2020 by dp8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 χρειαζεται κατι για να συνδεσω το τηλεφωνο στο πισι? το βαζω και το μονο που κανει ειναι να φορτιζει. οκ-καποιο θεμα εχουν οι μπροστα θυρες.Πατάς πάνω εκεί που σου λέει μόνο φόρτιση και επιλέγεις. Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 Πατάς πάνω εκεί που σου λέει μόνο φόρτιση και επιλέγεις. Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk με ενα σοβαρο usb-c Που του εβαλα,επαιξε κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anekoulourida Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Καλημέρα ψάχνω για ένα καλώδιο otg για να μεταφέρω αρχεία από usb στικάκι στο τηλέφωνο και αντίστροφα ποιο προτείνετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Πάρε εναν ανταπτορα usb-c male σε usb-a female εγω ειχα παρει απο το eshop της valueline και δουλεψε και στα 3 xiaomi που εχουν περάσει απο τα χέρια μου 4c- mi note3- mi9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 ρε παιδια.δεν εχω καταλαβει ποτε δουλευει το led οταν εχω μηνυματα,κλησεις,mail. το εχω ενεργοποιημενο αλλα ουτε σε αναπαντητη αναβοσβηνει ουτε σε email ουτε σε μηνυματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 ρε παιδια.δεν εχω καταλαβει ποτε δουλευει το led οταν εχω μηνυματα,κλησεις,mail. το εχω ενεργοποιημενο αλλα ουτε σε αναπαντητη αναβοσβηνει ουτε σε email ουτε σε μηνυματα.Ποιο led; Δεν έχει led ειδοποιήσεων. Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Ποιο led; Δεν έχει led ειδοποιήσεων. Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk οχι βρε...εννοω απο τo always on τα μοτιβ που επιλεγεις..:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 οχι βρε...εννοω απο τo always on τα μοτιβ που επιλεγεις..:rolleyes:Α ναι,ε αυτά έλεγα τις προάλλες ότι πρέπει να βελτιώσει η xiaomi,π.χ αναβοσβηνει όταν σου έρχεται η ειδοποίηση άλλα όχι μετά για να σου υπενθυμίζει ότι υπάρχει κάποια ειδοποίηση. Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 οχι βρε...εννοω απο τo always on τα μοτιβ που επιλεγεις..:rolleyes:Κάτι τέτοιο θα σε ενδιέφερε για εναλλακτική λύση; Ουσιαστικά είναι άλλη εφαρμογή για always on οθόνη,με τα μειονέκτημα της βέβαια αλλά έτσι όπως την έχω σεταρει είναι πολύ λειτουργική, και έχεις ειδοποιήσεις για όλες τις εφαρμογές, επίσης έχει και edge lighting. Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliu_n Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Πως την βρισκουμε αυτη την εφαρμογη.... Το ονομα της παρακαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Αυτή εδώ είναι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.newgen.alwayson Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 ωραιος φιλε-ευχαριστουμε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Ότι βοήθεια θέλετε μου λέτε. Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliu_n Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Ότι βοήθεια θέλετε μου λέτε. Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νασαι καλα θα την δοκιμασω αμεσως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anekoulourida Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Καλησπέρα ψάχνω για προστατεύτικο τζαμάκι οθόνης στο κινητο πού να εφαρμόζει όσο πιο καλά γίνεται πιο προτείνεται από Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Καλησπέρα ψάχνω για προστατεύτικο τζαμάκι οθόνης στο κινητο πού να εφαρμόζει όσο πιο καλά γίνεται πιο προτείνεται από Ελλάδα θα πας εδω και θα στο περασει και αψογα το παληκαρι. παρε ενα τηλεφωνο πρωτα να δεις εαν εχει διαθεσιμοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 μετα το τελευταιο update που πηρε εχθες,στα 108mp η καθυστερηση ειναι πια απο ελαχιστη εως μηδαμινη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anekoulourida Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Πήρα τηλέφωνο για τη προστασία οθόνης έχει εξαντληθεί υπάρχει κάτι άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts