Vag_koun Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Άλλος φανταστικός είναι ο cpl launcher Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Αν δοκιμάζετε launchers, θα πρέπει να δοκιμάσετε και τον NOVA https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Φίλε τον nova τον έχω αγορασμενο εδώ και χρόνια αλλά για κάποιο λόγο όσο και να τον έχω παραμετροποίησει δεν μου κάθεται πλέον καλά. Επίσης μετά τους περιορισμούς με τα gestures που έφερε η google έχω κολλήσει με τον στοκ google. Γενικά νομίζω ότι υπάρχουν τρομερές επιλογές σχεδόν ίδιοι με τον στοκ και πιο μινιμαλ όπως lean launcher, shade lancher ,& cpl Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Αρα δηλαδη μονο με καποιο launcher μπορω να αφαιρεσω την μπαρα google search. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Αρα δηλαδη μονο με καποιο launcher μπορω να αφαιρεσω την μπαρα google search.Όσο είσαι στοκ ναι Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Από πού τσιμπισατε τα buds 2 οεο Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Από πού τσιμπισατε τα buds 2 οεο Sent from my Pixel 4 XL using TapatalkΕγώ από eBay, από έναν Ιταλό που τα έδινε ολοκαίνουρια ακριβώς στην ίδια τιμή με Google store. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Εγώ από eBay, από έναν Ιταλό που τα έδινε ολοκαίνουρια ακριβώς στην ίδια τιμή με Google store. Sent from my Pixel 4 XL using TapatalkΑπό ebay έχω διαβάσει στο site του store ότι δεν καλύπτει τυχόν εγγύηση.... Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Από ebay έχω διαβάσει στο site του store ότι δεν καλύπτει τυχόν εγγύηση.... Sent from my Pixel 4 XL using TapatalkΟύτως ή άλλως δεν με ενδιαφέρει η εγγύηση εφόσον δεν έχω άνθρωπο έξω να με βοηθήσει σε τέτοια περίπτωση. Ελπίζω ότι δε θα χρειαστεί. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Από πού τσιμπισατε τα buds 2 οεο Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Εγώ από eBay, από έναν Ιταλό που τα έδινε ολοκαίνουρια ακριβώς στην ίδια τιμή με Google store. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Από το γερμανικό ebay, καινούργια στα 169.99€ με δωρεάν έξοδα στη Γερμανία! Τυγχάνει να έχω γνωστό στη Γερμανία και μου τα έστειλε! Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Περιμένω τώρα και την κοραλί θήκη της Google κι έδεσε το γλυκό. Ελπίζω μόνο να μην με περάσουν για pussy :D Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Ελπιζω να μην ειναι στις 6'' οπως γραφουν... https://www.gizchina.com/2020/08/21/google-pixel-5-design-and-specifications-revealed/ Λετε λογο καθολου μπεζελ να πατσισει με μια οθονη 6.3 - 6.5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Ελπιζω να μην ειναι στις 6'' οπως γραφουν... https://www.gizchina.com/2020/08/21/google-pixel-5-design-and-specifications-revealed/ Λετε λογο καθολου μπεζελ να πατσισει με μια οθονη 6.3 - 6.5?Ρε φίλε η μπαταρία αν είναι τόσο είναι άκρως απογοητευτική Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Ρε φίλε η μπαταρία αν είναι τόσο είναι άκρως απογοητευτική Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μα στο αρθρο λεει πως η χωρητικοτητα που φημολογείται για 3.080mah ειναι ψευδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Έχεις δικιο Φώτη δεν είχα διαβάσει σωστά, βέβαια δεν μας έχει συνηθίσει και σε μεγάλες μπαταρίες Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Ελπιζω να μην ειναι στις 6'' οπως γραφουν... https://www.gizchina.com/2020/08/21/google-pixel-5-design-and-specifications-revealed/ Λετε λογο καθολου μπεζελ να πατσισει με μια οθονη 6.3 - 6.5?Για 6" λένε Στη φωτό της Google που έχει δύο κινητά, το ένα μεγαλύτερο από το άλλο, το μεγάλο είναι το 4a 5G και το μικρότερο το 5 Άρα για το 5 έχουμε οθόνη 6", 90Hz, πιθανότατα FHD, SOC 765G, 8GB RAM,128GB αποθηκευτικό χώρο, αποτύπωμα πίσω, δύο κάμερες εκ των οποίων η δεύτερη υπερευρυγώνια αντί telephoto Αν βγει σε τιμή πάνω από $650 μάλλον θα δυσκολευτεί να πουλήσει Ίσως τα $600 είναι πιο σωστή τιμή δεδομένου ότι το 4a5G θα κάνει $500 και το $4a κάνει $350 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Φωτογραφία και specs! https://www.xda-developers.com/google-pixel-4a-5g-pixel-5-live-image-specs-leak/ Google Pixel 5 4,000 mAh battery Rear cameras 0.5x wide-angle lens, possibly the 16MP Sony IMX481 12.2MP main camera (allegedly the Sony IMX363) Front camera 8MP Sony IMX355 Qualcomm Snapdragon 765G 8GB RAM 90Hz display Plastic back Physical fingerprint scanner on back No 3.5mm headphone jack Google Pixel 4a 5G 3,800 mAh battery Rear cameras 0.5x wide-angle lens, possibly the 16MP Sony IMX481 12.2MP main camera (allegedly the Sony IMX363) Front camera 8MP Sony IMX355 Qualcomm Snapdragon 765G 6GB RAM 60Hz display Physical fingerprint scanner on back 3.5mm headphone jack Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Ευτυχώς που πήραμε 4/4XL :) Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Δεν βρισκω κανενα ενδιαφερον δυστυχως για την συσκευη...κριμα, γιατι σκεφτομουν να την αγορασω αντι το 4 XL. Απιστευτα τραγικη κινηση η 6.0'' οθονη και η πλαστικη πλατη. Στα υπολοιπα, δεν με χαλανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Δεν βρισκω κανενα ενδιαφερον δυστυχως για την συσκευη...κριμα, γιατι σκεφτομουν να την αγορασω αντι το 4 XL. Απιστευτα τραγικη κινηση η 6.0'' οθονη και η πλαστικη πλατη. Στα υπολοιπα, δεν με χαλανε. Είναι μεσαίας κατηγορίας, δεν είναι για enthusiasts Αν ισχύουν οι προδιαγραφές που συζητούνται, δηλαδή το 4a 5G να έχει ίδιες κάμερες με το 5, δεδομένου ότι έχει και το 5G, τότε το 4a5G χάνει μόνο στο IP68, στο wireless charging, και στα 90Hz vs 60Hz. Αλλά κερδίζει στο μέγεθος οθόνης και στην υποδοχή 3.5" των ακουστικών. Μάλλον πολλοί περισσότεροι θα προτιμήσουν το 4a 5G στα $500 από το 5 στα $650 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Το μόνο που με χαλάει είναι επεξεργαστής τουλάχιστον σε αυτά τα λεφτά, όχι ότι δεν θα ρολαρει αλλά με αυτά τα λεφτά δεν θα μπορούσα να αγοράσω κινητό με 700αρι soc, η διαφορά με την σειρά 800 στα χαρτιά είναι μεγάλη. μου φαίνεται ακριβό, όχι ότι τα άλλα pixel είναι φθηνά αλλά αυτό έτσι μου φαίνεται Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 (edited) Και όντως "φορτίζουν" ανάποδα... Και προσοχή... Δεν έχει οδοντικό νήμα! :D Edited August 23, 2020 by spookype20 Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Πρέπει να είμαι ο μόνος που στο 5αρι πρέπει να με χαλάει η σταγόνα. :lol::lol::lol::lol: Ο επεξεργαστής δεν με χαλάει τόσο πολύ εκτός και κάνει πιο αργή την κάμερα στην επεξεργασία. Και προσωπικά προτιμώ την telephoto. Wide δεν πρόκειται να τραβήξω ποτέ τίποτα έτσι και αλλιώς. Στα άλλα ίσα ίσα βλέπω βελτίωση. Μεγάλη μπαταρία, μνήμη. Αν ξεκινήσει στα 650-700 τότε άνετα το βλέπω στα 500 πολύ γρήγορα σε κάποιες προσφορές. Πχ 4XL είχε ανάλογη πτώση. Και με χαρτί ΦΠΑ θα είναι ακόμα λιγότερο οπότε θα το έλεγα ιδανικό. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Πρέπει να είμαι ο μόνος που στο 5αρι πρέπει να με χαλάει η σταγόνα. :lol::lol::lol::lol: Ο επεξεργαστής δεν με χαλάει τόσο πολύ εκτός και κάνει πιο αργή την κάμερα στην επεξεργασία. Και προσωπικά προτιμώ την telephoto. Wide δεν πρόκειται να τραβήξω ποτέ τίποτα έτσι και αλλιώς. Στα άλλα ίσα ίσα βλέπω βελτίωση. Μεγάλη μπαταρία, μνήμη. Αν ξεκινήσει στα 650-700 τότε άνετα το βλέπω στα 500 πολύ γρήγορα σε κάποιες προσφορές. Πχ 4XL είχε ανάλογη πτώση. Και με χαρτί ΦΠΑ θα είναι ακόμα λιγότερο οπότε θα το έλεγα ιδανικό. Από κάποιες φωτό που έχουν διαρρεύσει φαίνεται η μπροστινή κάμερα να είναι τύπου τρύπας (punchole) και όχι σταγόνας (dot drop) O επεξεργαστής σίγουρα θα κάνει πιο αργή την επεξεργασία, αλλά πιθανόν να διατηρηθεί το pixel neural core που υποβοηθά την επεξεργασία των φωτογραφιών (εκτός αν το κόψουν και αυτό για περαιτέρω μείωση του κόστους) Η υπερευρυγώνια κάμερα μπορεί να μην σου φαίνεται χρήσιμη, αλλά όταν την έχεις θα βρεθούν περιπτώσεις που θα θες να την χρησιμοποιήσεις Telephoto μπορεί να γίνει και με την βασική κάμερα, με υποβοήθηση από την τεχνολογία super-res-zoom Αν ξεκινήσει στα $700 με τις ίδιες κάμερες με το 4a 5G που θα είναι στα $500, δεν θα τραβήξει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Από κάποιες φωτό που έχουν διαρρεύσει φαίνεται η μπροστινή κάμερα να είναι τύπου τρύπας (punchole) και όχι σταγόνας (dot drop) O επεξεργαστής σίγουρα θα κάνει πιο αργή την επεξεργασία, αλλά πιθανόν να διατηρηθεί το pixel neural core που υποβοηθά την επεξεργασία των φωτογραφιών (εκτός αν το κόψουν και αυτό για περαιτέρω μείωση του κόστους) Η υπερευρυγώνια κάμερα μπορεί να μην σου φαίνεται χρήσιμη, αλλά όταν την έχεις θα βρεθούν περιπτώσεις που θα θες να την χρησιμοποιήσεις Telephoto μπορεί να γίνει και με την βασική κάμερα, με υποβοήθηση από την τεχνολογία super-res-zoom Αν ξεκινήσει στα $700 με τις ίδιες κάμερες με το 4a 5G που θα είναι στα $500, δεν θα τραβήξει ... punchhole or dot drop, notch ή οτιδήποτε εκτός από bezel ενιαίο όπως είχε μέχρι τώρα για εμένα δεν είναι αποδεκτό. Δυστυχώς στο θέμα design διαφωνώ εντελώς με την κοινή γνώμη οπότε είναι απλά κάτι που πρέπει να αποδεχτώ. Και μέχρι τώρα χαιρόμουν που η google με εξαίρεση το 3XL πήγαινε όμως μου αρέσει. Στα υπόλοιπα μπορώ να συμφωνήσω αλλά για την δική μου χρήση η wide δεν θα χρειαστεί ποτέ. Δεν μου αρέσουν κιόλας οι wide φωτογραφίες. Γούστα είναι αυτά. Και σίγουρα το λογισμικό μπορεί να κάνει πράγματα άλλα άλλο να έχεις την υποβοήθηση από έναν φακό. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts