spookype20 Δημ. November 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 Αντιγράφω από τον χρήστη georgemv "Με την κάρτα της Lebara το κινητό φόρτωσε προφίλ telekom.de και ενεργοποιήθηκαν οι επιλογές VoLTE και WiFi calling επειδή η Telekom συνεργάζεται με την Google. Θα δουλέψουν όμως μόνο στην Γερμανία. Αν προσπαθήσεις να κάνεις κλήση με την Lebara ενώ είσαι σε Cosmote θα σε πετάξει σε 3G. _ΔΕΝ_ είναι θέμα carrier, είνα θέμα Google που σφυράει αδιάφορα." http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8104602#post8104602 Ισχύει... Σε roaming δεν παίζει το VoLTE, WiFiCalling "Είναι λυπηρή η κατάσταση με τα Pixel. Έχει ελάχιστα άτομα η Google να δουλεύουν πάνω στο ίδιο το τηλέφωνο (και χιλιάδες πάνω στο Android γενικά). Το πρόβλημα είναι ότι αντιμετωπίζουν τα Pixel και τα Nexus παλαιότερα σαν software εταιρεία και όχι end-to-end. Τους νοιάζει να έχουν μια συσκευή για demo της νέα έκδοσης του Android και τέλος, δεν θα σκάσουν αν πουλήσει ή όχι. Άσε που έχει βουήξει η αγορά ότι τους έχει τρίξει τα δόντια η Samsung να τα αφήσουν κακόμοιρα τα Pixel για να μην βάλει μπρος να παρατήσει το Android για κάτι δικό της. Πολλές παράμετροι. Η καλύτερη κατάληξη θα ήταν να βάλουν ένα γενικό προφίλ VoLTE και ένα γενικό προφίλ WiFi calling και να γίνει το καλύτερο δυνατόν με αυτά. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ασχοληθεί σαν την Apple και να κάνει σταυροβελονιά προφίλ για καμία Cosmote, εκτός και αν πάει η ίδια η Cosmote και ζητήσει να γίνει εισαγωγέας, το φέρει στα καταστήματά της, κτλ" http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8104623#post8104623 Επομένως... Ξανά από την αρχή! Και Carrier και Google! Ζητάω συγγνώμη για το false alarm. Αλλά και από τον χρήστη CPR που έχει ασχοληθεί τόσο πολύ με το θέμα! Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. November 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 Να σαι καλά φίλε spookype20 όπως και οι υπόλοιποι που ασχολούνται και που ασχολήθηκαν. Το θέμα είναι ότι είτε η cosmote είτε google να φταίει εμείς δεν μπορούμε να χαρούμε τις συσκευές μας όπως θα έπρεπε. Για εμένα δυστυχώς είναι deal breaker αυτή η κατάσταση και πραγματικά με στεναχωρεί που δεν θα μπορώ να έχω Pixel συσκευή. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο μας σπρώχνουν προς την Apple. Εκεί τουλάχιστον λειτουργούν όλα άψογα. Για όποιον έχει τα χρήματα να το υποστηρίξει κιόλας βέβαια γιατί η apple ξυρίζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 Αντιγράφω από τον χρήστη georgemv "Με την κάρτα της Lebara το κινητό φόρτωσε προφίλ telekom.de και ενεργοποιήθηκαν οι επιλογές VoLTE και WiFi calling επειδή η Telekom συνεργάζεται με την Google. Θα δουλέψουν όμως μόνο στην Γερμανία. Αν προσπαθήσεις να κάνεις κλήση με την Lebara ενώ είσαι σε Cosmote θα σε πετάξει σε 3G. _ΔΕΝ_ είναι θέμα carrier, είνα θέμα Google που σφυράει αδιάφορα." http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8104602#post8104602 Ισχύει... Σε roaming δεν παίζει το VoLTE, WiFiCalling "Είναι λυπηρή η κατάσταση με τα Pixel. Έχει ελάχιστα άτομα η Google να δουλεύουν πάνω στο ίδιο το τηλέφωνο (και χιλιάδες πάνω στο Android γενικά). Το πρόβλημα είναι ότι αντιμετωπίζουν τα Pixel και τα Nexus παλαιότερα σαν software εταιρεία και όχι end-to-end. Τους νοιάζει να έχουν μια συσκευή για demo της νέα έκδοσης του Android και τέλος, δεν θα σκάσουν αν πουλήσει ή όχι. Άσε που έχει βουήξει η αγορά ότι τους έχει τρίξει τα δόντια η Samsung να τα αφήσουν κακόμοιρα τα Pixel για να μην βάλει μπρος να παρατήσει το Android για κάτι δικό της. Πολλές παράμετροι. Η καλύτερη κατάληξη θα ήταν να βάλουν ένα γενικό προφίλ VoLTE και ένα γενικό προφίλ WiFi calling και να γίνει το καλύτερο δυνατόν με αυτά. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ασχοληθεί σαν την Apple και να κάνει σταυροβελονιά προφίλ για καμία Cosmote, εκτός και αν πάει η ίδια η Cosmote και ζητήσει να γίνει εισαγωγέας, το φέρει στα καταστήματά της, κτλ" http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8104623#post8104623 Επομένως... Ξανά από την αρχή! Και Carrier και Google! Ζητάω συγγνώμη για το false alarm. Αλλά και από τον χρήστη CPR που έχει ασχοληθεί τόσο πολύ με το θέμα! Οπότε αυτό που γράφω κι εγώ πιο πάνω. Αν δεν έρθουν οι συσκευές της Ελλάδα, μην περιμένουμε τζάμπα. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. November 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 Και εφόσον ισχύει αυτό τότε με την έλευση του 5g θα χειροτερέψει η κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Δεν είναι και το τέλος του κόσμου, αν σου είναι τόσο απαραίτητο άλλαξε τηλέφωνο. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Σας εχει κοκκινισει κι εσας το εικονιδιο στην ενημερωση συστηματος google play στην ασφαλεια των ρυθμισεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Σας εχει κοκκινισει κι εσας το εικονιδιο στην ενημερωση συστηματος google play στην ασφαλεια των ρυθμισεων?Ναι, αυτό σημαίνει ότι έχει αναβάθμιση, μου το είχε κάνει και παλιότερα Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Ναι, αυτό σημαίνει ότι έχει αναβάθμιση, μου το είχε κάνει και παλιότερα Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν εχει ομως. Ακομα 1 Σεπτ ειναι και στον ελεγχο δεν βγαζει κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Δεν εχει ομως. Ακομα 1 Σεπτ ειναι και στον ελεγχο δεν βγαζει κατι.Και εμένα Φώτη, περίεργο, παλιότερα μου είχε κάνει αναβάθμιση Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Και εμένα Φώτη, περίεργο, παλιότερα μου είχε κάνει αναβάθμιση Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας TapatalkΡίξτε μια ματιά στο post #1724 και οι δύο. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Λογικα θα περαστει μονο του με την ενημερωση τωρα του Δεκεμβριου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Λογικα θα περαστει μονο του με την ενημερωση τωρα του Δεκεμβριου. Μπορεί και όχι....Το ίδιο λέγαμε και για την ενημέρωση του Νοεμβρίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Μπορεί και όχι....Το ίδιο λέγαμε και για την ενημέρωση του ΝοεμβρίουΚάνατε install το apk που αναφέρω στο post #1724; Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Βρήκα λύση και το πήγα σε October το Google play system. Θέλει εγκατάσταση του main components. https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/main-components/main-components-2020-10-01-release/ Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι κάτι που το είχαν υποσχεθεί από την αρχή, πως μελλοντικά θα προστεθεί. Τώρα αν θα το δούμε με το τελευταίο Google cam η με το επόμενο feature drop, θα δείξει. Sent from my Pixel 4 XL using TapatalkΤο θυμάμαι που το είχες γράψει αυτό, παλιότερα παντως το έκανε χωρίς κάτι εξτρα Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Ίσως το δώσουν με την ενημέρωση Δεκεμβρίου Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Ίσως το δώσουν με την ενημέρωση Δεκεμβρίου Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Αυτος πιστευω κι εγω μιας και δεν ειναι ολοι γνωστες απο .apk κλπ. Προσωπικα, ουτε που το γνωριζα οτι ηθελε κατι τετοιο. Συνηθως πιστευα ολα γινονται μονα τους στο παρασκηνιο και εφσρμοζονται μετα απο ρεσταρτ οταν κανεις την συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Αυτος πιστευω κι εγω μιας και δεν ειναι ολοι γνωστες απο .apk κλπ. Προσωπικα, ουτε που το γνωριζα οτι ηθελε κατι τετοιο. Συνηθως πιστευα ολα γινονται μονα τους στο παρασκηνιο και εφσρμοζονται μετα απο ρεσταρτ οταν κανεις την συσκευη.Κι εγώ στο Reddit το έμαθα. Όπως και να έχει η δουλειά γίνεται κι έτσι. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 (edited) Ίσως το δώσουν με την ενημέρωση Δεκεμβρίου Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Το εικονίδιο είναι πράσινο με ημερομηνία October 1, 2020. Σε εσάς; Η ενημέρωση πάει για 7.12... έτσι δεν είναι? Και κάτι για το VoLTE και το Pixel 4 XL. Όπως σας ανέφερα είχα μία συζήτηση για το πρόβλημα με το VoLTE με το chat του Support Google One. Η συζήτηση συνεχίστηκε και με email γιατί μου ζήτησε να του επιβεβαιώσω αν η συσκευή υποστηρίζεται από το δίκτυο της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας. Σήμερα μου έστειλε αυτό ως απάντηση στο πρόβλημα: This email is in regards to the conversation that we had over the chat about the issues that you were facing with the device. I apologize for the trouble caused to you. I would request you to submit a feedback from your device. You can submit the feedback at Settings > Tips and support > Send feedback. This feedback will go to our product development team. Ζητάει με άλλα λόγια να στείλουμε το πρόβλημά μας μέσω της συσκευής. Λέτε αν το κάνουμε όλοι/ες μαζί να πετύχουμε κάτι; Edited November 30, 2020 by spookype20 Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 (edited) Το εικονίδιο είναι πράσινο με ημερομηνία October 1, 2020. Σε εσάς; Η ενημέρωση πάει για 7.12... έτσι δεν είναι? Και κάτι για το VoLTE και το Pixel 4 XL. Όπως σας ανέφερα είχα μία συζήτηση για το πρόβλημα με το VoLTE με το chat του Support Google One. Η συζήτηση συνεχίστηκε και με email γιατί μου ζήτησε να του επιβεβαιώσω αν η συσκευή υποστηρίζεται από το δίκτυο της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας. Σήμερα μου έστειλε αυτό ως απάντηση στο πρόβλημα: This email is in regards to the conversation that we had over the chat about the issues that you were facing with the device. I apologize for the trouble caused to you. I would request you to submit a feedback from your device. You can submit the feedback at Settings > Tips and support > Send feedback. This feedback will go to our product development team. Ζητάει με άλλα λόγια να στείλουμε το πρόβλημά μας μέσω της συσκευής. Λέτε αν το κάνουμε όλοι/ες μαζί να πετύχουμε κάτι; Ναι πράσινο το εικονίδιο με 1η Οκτωβρίου. Γιατί όχι. Ας το στείλουμε κι από εκεί. Δεν χάνουμε κάτι. Τι ακριβώς θα γράψουμε όμως; Να κάνουν enable το volte και vowifi για Greek providers; Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Edited November 30, 2020 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Το εικονίδιο είναι πράσινο με ημερομηνία October 1, 2020. Σε εσάς; Η ενημέρωση πάει για 7.12... έτσι δεν είναι? Και κάτι για το VoLTE και το Pixel 4 XL. Όπως σας ανέφερα είχα μία συζήτηση για το πρόβλημα με το VoLTE με το chat του Support Google One. Η συζήτηση συνεχίστηκε και με email γιατί μου ζήτησε να του επιβεβαιώσω αν η συσκευή υποστηρίζεται από το δίκτυο της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας. Σήμερα μου έστειλε αυτό ως απάντηση στο πρόβλημα: This email is in regards to the conversation that we had over the chat about the issues that you were facing with the device. I apologize for the trouble caused to you. I would request you to submit a feedback from your device. You can submit the feedback at Settings > Tips and support > Send feedback. This feedback will go to our product development team. Ζητάει με άλλα λόγια να στείλουμε το πρόβλημά μας μέσω της συσκευής. Λέτε αν το κάνουμε όλοι/ες μαζί να πετύχουμε κάτι; Λέτε αυτή να είναι η λύση; Μακάρι ρε παιδιά ας το κάνουμε όλοι! Μάλιστα καλό είναι να το γράψουμε και στα φόρουμ με τα υπόλοιπα pixel να το κάνουν και αυτοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Ναι πράσινο το εικονίδιο με 1η Οκτωβρίου. Γιατί όχι. Ας το στείλουμε κι από εκεί. Δεν χάνουμε κάτι. Τι ακριβώς θα γράψουμε όμως; Να κάνουν enable το volte και vowifi για Greek providers; Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Λέτε αυτή να είναι η λύση; Μακάρι ρε παιδιά ας το κάνουμε όλοι! Μάλιστα καλό είναι να το γράψουμε και στα φόρουμ με τα υπόλοιπα pixel να το κάνουν και αυτοί. Άνοιξα καινούργιο θέμα... Ας γράφουμε όλοι εκεί! Pixel VoLTE/VoWiFi Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Άνοιξα καινούργιο θέμα... Ας γράφουμε όλοι εκεί! Pixel VoLTE/VoWiFi Ναι ρε παιδιά γιατί έχει γίνει κουραστικό. Μπαίνεις σε κάθε τόπικ και βλέπεις τα ίδια ποστ και νομίζεις ότι ζει της μέρα της μαρμότας. Ήμαρτον κάπου. Αντιλαμβάνομαι ότι για κάποιους μπορεί να είναι σημαντικό, αλλά ούτε αφορά όλους, ούτε έρχεται το τέλος του κόσμου αύριο και κυρίως αυτή η επανάληψη σε ΟΛΑ τα τόπικ έχει κουράσει. Μακάρι να βρεθεί λύση (που δεν το πολυβλέπω, μια που το ίδιο ζήτημα υπάρχει όπως είπα σε αρκετές χώρες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Ναι ρε παιδιά γιατί έχει γίνει κουραστικό. Μπαίνεις σε κάθε τόπικ και βλέπεις τα ίδια ποστ και νομίζεις ότι ζει της μέρα της μαρμότας. Ήμαρτον κάπου. Αντιλαμβάνομαι ότι για κάποιους μπορεί να είναι σημαντικό, αλλά ούτε αφορά όλους, ούτε έρχεται το τέλος του κόσμου αύριο και κυρίως αυτή η επανάληψη σε ΟΛΑ τα τόπικ έχει κουράσει. Μακάρι να βρεθεί λύση (που δεν το πολυβλέπω, μια που το ίδιο ζήτημα υπάρχει όπως είπα σε αρκετές χώρες). Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Ένα ωραίο συγκριτικό καμερών μεταξύ Pixel 5, 4a και 4XL. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Ένα χρόνο μετά... ακόμα αντέχουμε! Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts