panoszavra Δημ. April 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2021 Καλημέρα. Υπάρχει κάποιος άλλος εκτός από εμένα που έχει μείνει με security patch Ιανουαρίου; Από ότι φαίνεται είμαστε στην κατηγορία 3μηνων ενημερώσεων. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2021 Καλημέρα. Υπάρχει κάποιος άλλος εκτός από εμένα που έχει μείνει με security patch Ιανουαρίου; Από ότι φαίνεται είμαστε στην κατηγορία 3μηνων ενημερώσεων.Με Μαρτίου security patch έπρεπε να ήσουν και πριν από Μαρτίου είχε βγει Φεβρουαρίου όπως φαίνεται στο screenshot. Εδώ του Μαρτίου, κατέβασε και κάνε manual αναβάθμιση εφόσον ΟΤΑ δεν σου έρχεται https://www.xda-developers.com/oneplus-oxygenos-11-stable-oneplus-7-oneplus-7t/ Πρόσεξε στο link κατεβάσεις θα πας κάτω κστω στη σελίδα στο πεδίο OnePlus 7T Pro, πας Europe και επιλέγεις full OTA να κατεβάσεις, ριξτο μέσα χύμα στη συσκευη, όχι σε συγκεκριμένο φάκελο και κάνε αναβάθμιση μέσα από το μενού της συσκευής. Γνωστά πρέπει να είναι αυτά σε όλους. Sent from my OnePlus 8 Pro using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. April 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2021 Με Μαρτίου security patch έπρεπε να ήσουν και πριν από Μαρτίου είχε βγει Φεβρουαρίου όπως φαίνεται στο screenshot. Εδώ του Μαρτίου, κατέβασε και κάνε manual αναβάθμιση εφόσον ΟΤΑ δεν σου έρχεται https://www.xda-developers.com/oneplus-oxygenos-11-stable-oneplus-7-oneplus-7t/ Πρόσεξε στο link κατεβάσεις θα πας κάτω κστω στη σελίδα στο πεδίο OnePlus 7T Pro, πας Europe και επιλέγεις full OTA να κατεβάσεις, ριξτο μέσα χύμα στη συσκευη, όχι σε συγκεκριμένο φάκελο και κάνε αναβάθμιση μέσα από το μενού της συσκευής. Γνωστά πρέπει να είναι αυτά σε όλους. Sent from my OnePlus 8 Pro using Tapatalk Μη με μαλώνεις ρε Άλεξ. Επειδή το κινητό το χρησιμοποιώ σαν εργαλείο δουλειάς, θέλω να αποφύγω έστω και την μικρή πιθανότητα να πάει κάτι στραβά. Κρατιέμαι με χίλια ζόρια για να μην την κάνω χειροκίνητα η αλήθεια είναι. Αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί δεν ανεβάζει τις αναβαθμίσεις αυτές στην επίσημη σελίδα της; Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. May 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2021 Χριστός Ανέστη! Με υγεία προπαντός! Μόλις κατέφθασε και η 11αρα και σε μένα ota. Ωραίο δωράκι μέρα που είναι. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam784 Δημ. May 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2021 Το δωράκι ήρθε και σε εμένα. Μου άρεσε πολύ το canvas. Έχω όμως μια ερώτηση. Μου εμφανίζει δίχως να μπορώ να σβήσω την ειδοποίηση από το sim toolkit: welcome to Vodafone Εχεις κάνεις καμιά πρόταση να το ΕΞΑΦΑΝΊΣΩ; Sent from my HD1913 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. May 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2021 Το δωράκι ήρθε και σε εμένα. Μου άρεσε πολύ το canvas. Έχω όμως μια ερώτηση. Μου εμφανίζει δίχως να μπορώ να σβήσω την ειδοποίηση από το sim toolkit: welcome to Vodafone Εχεις κάνεις καμιά πρόταση να το ΕΞΑΦΑΝΊΣΩ; Sent from my HD1913 using Tapatalk Εγώ τα έβαλα στον κρυφό χώρο απ τις ρυθμίσεις του stock launcher.. Σε 7 pro βέβαια αλλά είναι το ίδιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. May 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2021 Το δωράκι ήρθε και σε εμένα. Μου άρεσε πολύ το canvas. Έχω όμως μια ερώτηση. Μου εμφανίζει δίχως να μπορώ να σβήσω την ειδοποίηση από το sim toolkit: welcome to Vodafone Εχεις κάνεις καμιά πρόταση να το ΕΞΑΦΑΝΊΣΩ; Sent from my HD1913 using Tapatalk Πού ακριβώς στην εμφανίζει. Αν φαίνεται σε screenshot, ανέβασε ένα. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam784 Δημ. May 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2021 Πού ακριβώς στην εμφανίζει. Αν φαίνεται σε screenshot, ανέβασε ένα.Στην δεύτερη φωτογραφία όταν πατάω παρατεταμένα στην ειδοποίηση μου εμφανίζει ότι δεν μπορώ να την τροποποιησω Sent from my HD1913 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. May 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2021 Στην δεύτερη φωτογραφία όταν πατάω παρατεταμένα στην ειδοποίηση μου εμφανίζει ότι δεν μπορώ να την τροποποιησω Sent from my HD1913 using Tapatalk Στην πρώτη φωτογραφία εάν κανείς ένα απλό tap στην ειδοποίηση, υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα; Εγώ έχω στο δεύτερο slot κάρτα vodafone και δεν μου το έχει παρουσιάσει. Με δοκιμές μπας και βγάλουμε άκρη. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam784 Δημ. May 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2021 Στην πρώτη φωτογραφία εάν κανείς ένα απλό tap στην ειδοποίηση, υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα; Εγώ έχω στο δεύτερο slot κάρτα vodafone και δεν μου το έχει παρουσιάσει. Με δοκιμές μπας και βγάλουμε άκρη.Με το ταπεινό restart έφτιαξε! Ευχαριστώ μαν μου. Sent from my HD1913 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. May 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2021 Με το ταπεινό restart έφτιαξε! Ευχαριστώ μαν μου. Sent from my HD1913 using Tapatalk Ωραίος. Ήταν το επόμενο που θα σε ρωτούσα. :-) Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Όπως και αρκετοί άλλοι κάτοχοι 7Τ Pro (αλλά και του 7 Pro), είχα θέμα το τελευταίο διάστημα με την μπαταρία (αγορά από amazon.de, 7/2020) Έκανα RMA, το αποδέχθηκαν αμέσως και το κινητό πήγε και γύρισε Πολωνία σε 8 μέρες, οπου και αλλάχτηκε μπαταριά και ένα back cover adhesive. Έχω δει ότι στο 7 pro αλλάζουν και ένα κύκλωμα φόρτισης... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alien2 Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Όπως και αρκετοί άλλοι κάτοχοι 7Τ Pro (αλλά και του 7 Pro), είχα θέμα το τελευταίο διάστημα με την μπαταρία (αγορά από amazon.de, 7/2020) Έκανα RMA, το αποδέχθηκαν αμέσως και το κινητό πήγε και γύρισε Πολωνία σε 8 μέρες, οπου και αλλάχτηκε μπαταριά και ένα back cover adhesive. Έχω δει ότι στο 7 pro αλλάζουν και ένα κύκλωμα φόρτισης... Τι πρόβλημα ακριβώς είχες; Εγώ μετά την τελευταία αναβάθμιση βλέπω ότι μου πετάει συνέχεια ειδοποιήσεις ότι η τάδε εφαρμογή εξαντλεί τη μπαταρία. Έχω δει και μια ελαφριά κατανάλωση παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Τι πρόβλημα ακριβώς είχες; Εγώ μετά την τελευταία αναβάθμιση βλέπω ότι μου πετάει συνέχεια ειδοποιήσεις ότι η τάδε εφαρμογή εξαντλεί τη μπαταρία. Έχω δει και μια ελαφριά κατανάλωση παραπάνω. Κατανάλωση του 80% με μέτρια (προς χαμηλή) χρήση σε 12ώρες... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. June 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2021 Μόλις ήρθε! Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 Χθές αποφάσισα να πετάξω το oos και να βάλω μια custom ROM.πραγματικα το κινητό πετάει.ουτε καινούργιο να ήταν.δεν μπορούσα άλλο με το battery drain και τα κολλήματα.οταν τα φτιάξουν ίσως τα ξαναλέμε. Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. July 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2021 Για συγνώμη ρε σεις. Το κινητό βγήκε με την 10 και εμείς θα φτάσουμε μόνο μέχρι την 11; Σοβαρά τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. July 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2021 Για συγνώμη ρε σεις. Το κινητό βγήκε με την 10 και εμείς θα φτάσουμε μόνο μέχρι την 11; Σοβαρά τώρα; Γιατί να μην πάρει την 12; Το διάβασες κάπου; Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2021 Για συγνώμη ρε σεις. Το κινητό βγήκε με την 10 και εμείς θα φτάσουμε μόνο μέχρι την 11; Σοβαρά τώρα;Κάτι κάπου κάνεις λάθος ή δεν διάβασες σωστά ή μπερδεύτηκες η δεν κατάλαβες καν. Διάβασε εδώ να καταλάβεις. Πήρες την 11 θα πάρεις και την 12 και τότε συμπληρώνει τα 2 OS upgrade. Sent from my IN2023 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. July 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2021 θα παρει την 12 οταν βγει η 13 Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. July 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2021 θα παρει την 12 οταν βγει η 13 Πολύ χολή ρε παιδάκι μου. :lol: Αν και είναι πολύ κοντά στην αλήθεια. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. July 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2021 Εχω 2 μέρες με την 11.0.2.1 και βλέπω σημαντική βελτίωση στην μπαταρία! https://forums.oneplus.com/threads/oxygenos-11-0-2-1-for-the-oneplus-7t-pro-and-oneplus-7t.1474555/ Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. July 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2021 Εχω 2 μέρες με την 11.0.2.1 και βλέπω σημαντική βελτίωση στην μπαταρία! https://forums.oneplus.com/threads/oxygenos-11-0-2-1-for-the-oneplus-7t-pro-and-oneplus-7t.1474555/ Να και κάτι ευχάριστο! Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. July 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2021 Εχω 2 μέρες με την 11.0.2.1 και βλέπω σημαντική βελτίωση στην μπαταρία! https://forums.oneplus.com/threads/oxygenos-11-0-2-1-for-the-oneplus-7t-pro-and-oneplus-7t.1474555/ Επιβεβαιώνω. Από τα καλύτερα update αναφορικά με την μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. August 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2021 Νέα αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts