cosco Δημοσιεύτηκε July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 17, 2005 (edited) ...ξερω ξερω... θα μου πειτε οτι ειναι θεμα υποκιμενικο η επιλογη ζαντας οσο αφορα το σχεδιο της, ωμος εγω εχω κολησει και δεν ξερω ποιες να διαλεξω :O θα ηθελα σχολια για τα συγκεκριμενες ζαντες καθως επισης και αλλες προτασεις... οι διστασεις των εργοστασιακων ειναι 170/70R14 και θα του φορεσω 195/55R15 Edited September 2, 2011 by sakiss Παράθεση Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 ωραιες οι πρωτες ωστοσο τις oz titan τις ειχα βαλει στο astra μου πιο παλια και ηταν και πολυ μουρη αλλα στο συγκεκριμενο αυτοκινητο πιστευω οτι οι πρωτες δενουν καλυτερα με το συνολο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 οι πρώτες δε μου λένε τίποτε... 2 και 3 μου αρέσουν αλλά αν το πλένεις μόνος σου στο χέρι τότε απόφυγε τις 2 γιατί είναι μπελάς! Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 οι πρώτες δε μου λένε τίποτε... 2 και 3 μου αρέσουν αλλά αν το πλένεις μόνος σου στο χέρι τότε απόφυγε τις 2 γιατί είναι μπελάς! Οι πρώτες είναι οι εργοστασιακές. Θα τις αλλάξει. Τις δεύτερες να βάλεις :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 Οντως...Οι 2ες ειναι πολυ ωραιες και ταιριαζουν στο αυτοκινητο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n1k0z Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 vasika tha sou protina tis prwtes alla an to amaksi den einai estw ligo xamilomeno den lene.evala sto sunny mou kati fardies 15" k fainete san datsun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 σαν διασταση οντως ειναι καλη επιλογη , αλλα το να βαλεις τοσο ακριβες ζαντες το βρισκω παρανοικο........ να μου ελεγε οτι εχεις ενα αγωνιστικο πιστας και κοιτας να βρεις την πιο ελαφρια ζαντα για να κερδισεις τα δεκατα στο γυρο να σε καταλαβω........αλλα ρε αδερφε εχεις ενα κοινο αμαξι. πολλα λεφτα χωρις πρακτικο οφελος....... προσωπικα ισως και να εβαζα 15αρα ζαντα αλλα σιδερενια με ενα ωραιο τασι και θα κρατουσα τα ωραια λεφτουδακια μου για ατελειωτες βολτες (πηρε τα πανω της και η βενζινη και ειμαστε για κλαματα). βαλε και ενα σεξουαλικο λαστιχακι και θα εισαι αρχοντας...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teris Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 exw valei tis OZ Titan stin televtea foto se 16ares sto diko mou Mercedes Sport coupe kai einai poly mourates...Oi superturismo omws pistevw oti pane sto diko sou pio poly... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WassUp Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 Ποιο αυτοκίνητο είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Ποιο αυτοκίνητο είναι αυτό; Για ιαπωνικό μου μοιάζει και μάλλον είναι Mitsubishi Lancer :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Καμια απο τις 2!!! Τις βρισκω πολυ υπερβολικες για το συγκεκριμενο αυτοκινητο.... Τετοια αυτοκινητα δεν ειναι για xtreme ζαντες! Μεινε με τις εργοστασιακες η βαλε κατι πολυ διακριτικο για να μην κακοχαρακτηριστεις... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosco Δημ. July 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Σας ευχαριστω για τα σχολια σας αλλα μαλλον εχουν δικαιο ο popolaros και ο amelidis η ζαντες ειναι πολυ xtreme για το αυτοκινητο. Αυτες οι superturismo gt ειναι ομορφες αλλα αν τις δειτε απο κοντα εχουν ενα racing look :confused: http://img302.imageshack.us/img302/885/ozsuperturismogtb8ps.th.jpg θα κοιταξω και για αλλες μαρκες και να δεν βρω καμια που να ταιριαζει θα του φορεσω μονο λαστιχα 185/65R14 ;) ...και θα κρατουσα τα ωραια λεφτουδακια μου για ατελειωτες βολτες... καλυτερα να κρατουσα τα λεφτουδακια μου και να αρχιζα οικονομιες για μια ωραια "ελιζα R" (ε..? popolaros τι λες? :D ) και εκει να δεις ατελειωτες βολτες :lol: Για ιαπωνικό μου μοιάζει και μάλλον είναι Mitsubishi Lancer :) ναι, ειναι το Lancer Cedia με GDI μηχανη και CVT μεταδοση (ειασαγομενο δευτερο χερι απο ιαπωνια) Παράθεση Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosco Δημ. July 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 γιαυτες εδω, τι λετε? :) http://img265.imageshack.us/img265/6923/polar155rm.jpg alessio polar http://img265.imageshack.us/img265/6527/polarsmall8lj.th.jpg Παράθεση Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 OZ Titan και τα μυαλα στα καγκελα!δεν ειμαι αντικειμενικος κριτης γιατι ειμαι ερωτευμενος με αυτο το ζαντικο!!! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 γιαυτες εδω, τι λετε? :) alessio polar http://img265.imageshack.us/img265/6527/polarsmall8lj.th.jpg Μια χαρά είναι και πιστεύω ταιριάζουν καλύτερα στο αυτοκίνητο σου από τις 2 προηγούμενες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 Νομιζω οτι η τελευταια ειναι μακραν πιο κοντα πιο κοντα στον χαρακτηρα του αυτοκινητου απο οτι οι υπολοιπες... ;) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 e nai kati tetoio theleis . Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 οντως αυτες οι τελευταιες ειναι πολυ καλες φιλε μου. καλα με τις oz titan ειχα φαει κι εγω μεγαλο κολλημα,αν δειτε στο member gallery τις φωτος μου θα δειτε μαι φωτο του αθανατου astra μου με τις oz.ζανταρες ετσ απλα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teris Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 Kalispera, exw mia erwtisi gia opoion mporei na voithisei: Prospathwntas na parkarw konta sto pezodromia kai entelws afirimenos, xtypisa arketa dinata tin mia zanta panw sto pezodromio. Apotelesma: Xarakies panw sto ena mpratso kai gdarsimo se 2 simeia stin akri tis stefanis. Erwtisi: Ginetai tipota? Mporei topika na ginei opoiadipote diorthwsi i den exei noima? Evxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 διδαγμα: ΦΟΡΑΤΕ ΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ πάρε WENOL είναι μια αλοιφη και θα βάλεις λίγο πάνω στίς γρατσούνιες εγώ αυτη χρησιμοποιω στα νικελώματα αν είναι η ζάντα νικελωμένη θα τής κάνει καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfanidisd Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 κι εγώ Wenol χρησιμοποιώ. Πολύ καλό προιόν !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teris Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 evxaristw, alla an gnwrizw swsta, to WENOL einai kyriws katharistiko kai gialistiko... anyway, thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellosgauros Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 με 30 ευρωπουλακια σε εναν που επισκευαζει ζαντουλες και θα στη κανει καινουρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 με 30 ευρωπουλακια σε εναν που επισκευαζει ζαντουλες και θα στη κανει καινουρια! Σωστά...Με τον αδερφό μου επισκεπτόμαστε(αρκετά)συχνά τέτοια συνεργεία και είμαστε μια χαρά με τις ζάντες...:p Το παρκαρισμα καταλαβαίνετε...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Δυστυχώς σήμερα εκανα και γω την πρωτη μου γρατζουνια (γδαρσιμο οχι στραβωμα ή χτυπημα) ...αλλα επειδή το αυτοκινητο το έχω μόλις ενα εξάμηνο...μου κακοφαίνεται ξέρετε κάποιον πολυ καλο μάστορα στην Αθήνα...? Είναι όντως η τιμή γύρω στα 30 ευρω..? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts