Jump to content

myphone.gr: Δύο χρόνια κοντά σας!

TN97
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 100
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χρόνια μας πολλάαααααααααααααααααααααααααααα :shifty: :lol: :O

Άντε, χρόνια πολλά και κυρίως δημιουργικά !!! Γιατί αν δεν είναι δημιουργικά δεν έχουν λόγο να είναι και πολλά :p

Επίσης να συγχαρώ τον Μάνο που πίστεψε στην τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας πολύ πριν φτιάξει το gsm.eos.gr και ας του την έλεγα εγώ για την ανωτερότητα της πληροφορικής ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άντε, χρόνια πολλά και κυρίως δημιουργικά !!! Γιατί αν δεν είναι δημιουργικά δεν έχουν λόγο να είναι και πολλά :p

Επίσης να συγχαρώ τον Μάνο που πίστεψε στην τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας πολύ πριν φτιάξει το gsm.eos.gr και ας του την έλεγα εγώ για την ανωτερότητα της πληροφορικής ;)

Ήταν κίνηση ματ εκείνη η επιλογή να ασχοληθεί το eos.gr με κινητά... Κοίτα που φτάσαμε τώρα :p

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Χρόνια πολλά στο, μακράν, καλύτερο site της Ελλάδας...και από τα καλύτερα του είδους του παγκοσμίως! :cool:

Keep up the good work guys :)

Try to be a fan...not a fanatic !

:)

Λιγο καθυστερημενα....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κ απο μενα σε ολους μας :grin: :yahoo:

Και αλλα "καθυστερημενα" ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! :cool:

Χρονια μας πολλα και να συνεχισουμε ολοι μαζι σαν μια καλη μεγαλη παρεα οπως τοσο καιρο.... :D :D

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Χρόνια Πολλά

και ευτυχισμέναααααα...

Χρόνια Πολλά

στα παιδιά που ερωτεύονται...

Χρόνια Πολλά

στα παιδιά που τα ΘΕΛΟΥΝΕ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...

Χρόνια πολλά myphone!!!
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Χρόνια πολλά κι από εμένα, αν και λίγο καθυστερημένα (ελέω διακοπών)! :)

Να τα εκατοστήσουμε και να είμαστε πάντα εδώ να ενημερωνόμαστε και να συζητάμε για πράγματα που αφορούν το "ψώνιο" μας! :)

http://www.myphone.gr: η συνήθεια που έγινε λατρεία...!

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Χρόνια Πολλά και απο μένα, έστω και καθυστερημένα! Συνεχίστε την καλή δουλειά! :D
Η γνώση είναι το υλικό, η σοφία είναι να ξέρεις πως να το χρησιμοποιήσεις..

• 1 month later...

Μια απορια που μου εχει μεινει απο παλια:

Γιατι ειχε κλεισει το unwired? Η επισημη εκδοχη ηταν νομιζω τοτε οτι υπηρξε απωλεια δεδομενων. Τωρα που εχει πλεον γινει αναμνηση ολο αυτο και δεν εχει μαρκετιστικο αντικτυπο... ποια ειναι η ακριβης αληθεια? Ειχε χακεφτει ? Ή απλώς ηταν μια κινηση ρετουσαρισματος και επιδειξης ισχυος για να μαζεψει διαφημιση πιο ευκολα?

Χαιρομαι που επιτελους μου λυνεται η απορια. Φυσικα δεν μπορω να κρυψω πως αμεσως σκεφτηκα οτι τελικα εκεινο το κρασαρισμα μαλλον δεν θα ηταν καθολου τυχαιο. Αλλα για να το πω ολοκληρωμενα, εαν ολα αυτα που λεει ο Μανος ειναι αληθεια δεν θα ειχα ουτε εγω καμια τυψη στο να καψω ενα μολυσμενο σωμα πριν κινησω για την μετεμψυχωση μου. Ομορφα...

(Πού ακριβως σχολιαζει ο Ξενιστης για τα διαφημιστικα του νεου site? Θελω να διαβασω και την δικη του εκδοχη.)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...