billakosss Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 xronia polla kai apo mena! kai panta prwti se oti afora tin kiniti tilefonia! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baggy Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 χρονια πολλα σε ολους. καλα μυαλα σε ολους οσους γραφουν . αληθεια ποσοι ειμαστε?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eggonos Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Χρόνια μας πολλά. Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!!!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andr3as Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Να τα εκτατοστήσουμε.... :w00t: 2 Χρόνια ...ΠΩ!ΠΩ! :cry: http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=2659&dateline=1197043663 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Χρόνια πολλά και δημιουργικά. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Perasan kiolas 2 xronia??? Ante na ta 100000000soume :) :) Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Χρόνια μας πολλάαααααααααααααααααααααααααααα :shifty: :lol: :O Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntina83 Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Χρόνια πολλά myphone...!!! :D :tease: ο παπάς ο παχύς ο παπαπαπαπαχύς, έφαγε παχιά φακή! γιατί παπά παχύ έφαγες παχιά φακή???!!! :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsman Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Άντε, χρόνια πολλά και κυρίως δημιουργικά !!! Γιατί αν δεν είναι δημιουργικά δεν έχουν λόγο να είναι και πολλά :p Επίσης να συγχαρώ τον Μάνο που πίστεψε στην τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας πολύ πριν φτιάξει το gsm.eos.gr και ας του την έλεγα εγώ για την ανωτερότητα της πληροφορικής ;) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Άντε, χρόνια πολλά και κυρίως δημιουργικά !!! Γιατί αν δεν είναι δημιουργικά δεν έχουν λόγο να είναι και πολλά :p Επίσης να συγχαρώ τον Μάνο που πίστεψε στην τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας πολύ πριν φτιάξει το gsm.eos.gr και ας του την έλεγα εγώ για την ανωτερότητα της πληροφορικής ;) Ήταν κίνηση ματ εκείνη η επιλογή να ασχοληθεί το eos.gr με κινητά... Κοίτα που φτάσαμε τώρα :p [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Always_Learning Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Χρόνια πολλά στο, μακράν, καλύτερο site της Ελλάδας...και από τα καλύτερα του είδους του παγκοσμίως! :cool: Keep up the good work guys :) Try to be a fan...not a fanatic ! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Λιγο καθυστερημενα....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κ απο μενα σε ολους μας :grin: :yahoo: :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Λιγο καθυστερημενα....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κ απο μενα σε ολους μας :grin: :yahoo: Και αλλα "καθυστερημενα" ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Χρονια μας πολλα και να συνεχισουμε ολοι μαζι σαν μια καλη μεγαλη παρεα οπως τοσο καιρο.... :D :D http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 χρονια πολλα. χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Χρόνια Πολλά και καλά απο μένα :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool19 Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Χρονια Πολλα!!!!!Ειδατε που φτανει η πολυ καλη δουλεια...Συνεχιστε ετσι... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Χρόνια Πολλά και ευτυχισμέναααααα... Χρόνια Πολλά στα παιδιά που ερωτεύονται... Χρόνια Πολλά στα παιδιά που τα ΘΕΛΟΥΝΕ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Χρόνια πολλά myphone!!! Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Χρόνια πολλά κι από εμένα, αν και λίγο καθυστερημένα (ελέω διακοπών)! :) Να τα εκατοστήσουμε και να είμαστε πάντα εδώ να ενημερωνόμαστε και να συζητάμε για πράγματα που αφορούν το "ψώνιο" μας! :) http://www.myphone.gr: η συνήθεια που έγινε λατρεία...! seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hengeo Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Χρόνια Πολλά και απο μένα, έστω και καθυστερημένα! Συνεχίστε την καλή δουλειά! :D Η γνώση είναι το υλικό, η σοφία είναι να ξέρεις πως να το χρησιμοποιήσεις.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Μια απορια που μου εχει μεινει απο παλια: Γιατι ειχε κλεισει το unwired? Η επισημη εκδοχη ηταν νομιζω τοτε οτι υπηρξε απωλεια δεδομενων. Τωρα που εχει πλεον γινει αναμνηση ολο αυτο και δεν εχει μαρκετιστικο αντικτυπο... ποια ειναι η ακριβης αληθεια? Ειχε χακεφτει ? Ή απλώς ηταν μια κινηση ρετουσαρισματος και επιδειξης ισχυος για να μαζεψει διαφημιση πιο ευκολα? ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Μπορείς να διαβάσεις εδώ ποιά τι ακριβώς είπε ο Μάνος για το "διαζύγιο" του με το unwired.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Χαιρομαι που επιτελους μου λυνεται η απορια. Φυσικα δεν μπορω να κρυψω πως αμεσως σκεφτηκα οτι τελικα εκεινο το κρασαρισμα μαλλον δεν θα ηταν καθολου τυχαιο. Αλλα για να το πω ολοκληρωμενα, εαν ολα αυτα που λεει ο Μανος ειναι αληθεια δεν θα ειχα ουτε εγω καμια τυψη στο να καψω ενα μολυσμενο σωμα πριν κινησω για την μετεμψυχωση μου. Ομορφα... (Πού ακριβως σχολιαζει ο Ξενιστης για τα διαφημιστικα του νεου site? Θελω να διαβασω και την δικη του εκδοχη.) ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts