Jump to content

Always_Learning

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Always_Learning

  1. Καλησπέρα σε όλους. Ευτυχής κάτοχος εδώ και λίγες ημέρες του νέου γαλαξία. Εντυπώσεις μέχρι τώρα εξαιρετικές! Δυο ερωτήσεις - απορίες έχω για όποιον γνωρίζει : Κάτω αριστερά στην οθόνη εμφανίζεται 1 pixel να ανάβει άσπρο σε σκούρο φόντο μόνο στον browser της συσκευής. Σε δοκιμές που έχω κάνει με μαύρα φόντα σε άλλες εφαρμογές δεν φαίνεται. Καμμιά ιδέα τι μπορεί να είναι?? Στον browser πάλι της συσκευής, όταν κινούμαι σε αυτόν πάνω κάτω ή αριστερά δεξιά, εμφανίζονται για λίγο ομολογουμένως τετραγωνάκια έως εμφανιστεί το τμήμα της οθόνης. Δεν διαρκεί παραπάνω από 1 δευτερολέπτο αλλά είναι φυσιολογικό ?? Ευχαριστώ! :)
  2. Καλησπέρα σε όλους. Μετά από αρκετό ψάξιμο (και αφού "πέρασα" λίγο και από το optimus 2x) κατέληξα στο Galaxy S2. Επειδή ο κύριος όγκος εργασιών μου είναι ο συγχρονισμός με εταιρικό exchange server (calendar, email, tasks) και προέρχομαι από win mobile (ελάχιστες γνώσεις περί android), θα ήθελα όποιος γνωρίζει να με ενημερώσει αν ο συγχρονισμός με exchange server δουλεύει απροβλημάτιστα. Κυρίως με ενδιαφέρει το ημερολόγιο και οι εργασίες και θα επιθυμούσα (λόγω εταιρικού απορρήτου) να μην τα "περνάω" μέσω google. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  3. Άντε με το καλό στο 1.000.000 χρήστες!!! Χρόνια πολλά!!
  4. Aieei? ia Arial ?eYii 10Unea aio? aea tahoma 10Unea Auto akrivos ennoo. Signomi gia ta greeklish alla grafo apo to kaiser.
  5. Ευχαριστώ για την συμβουλή. Δουλεύει μια χαρά τώρα και το GPS και το Destinator. Παρουσιάστηκε ένα άλλο πρόβλημα για το οποίο θα ήθελα επίσης την βοήθειά σας. Κατά τον συγχρονισμό στοιχείων του ημερολογίου μεταξύ Kaiser και desktop pc (Outlook 2003), "χάλασε" η γραμματοσειρά των περιεχομένων των στοιχείων και δεν μπορώ να τα διαβάσω και στα 2 pc. Έγιναν κάτι σαν κυριλλικά. :blink: Η γραμματοσειρά στο desktop είναι tahoma και το κείμενο που χάλασε ήταν ελληνικά μικρά τονισμένα. Έχετε καμμια ιδέα τι μπορεί να φταίει γιατί έχω χάσει αρκετά στοιχεία? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)
  6. Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους με υγεία, αγάπη και ευτυχία! :) Έχω το εξής πρόβλημα με το GPS του Kaiser : στο Destinator 6 (επίσημο με κανονική άδεια) μια βρίσκεται και μια χάνεται το GPS. Αυτή η εναλλαγή γίνεται κάθε 3-5 δευτερόλεπτα. Το Kaiser δεν έχει τίποτα άλλο πάνω του. Έβαλα το GPS Test και το VisualGPSce. Δεν έφτιαξε όμως ούτε με αυτά. Καμμιά άλλη ιδέα?...κάνω κάτι λάθος?
  7. Σωστά κατάλαβες! Μάλλον θα πρέπει να δω και κάποιο άλλο Kaiser για να δω τελικά αν είναι προβληματικό το δικό μου. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου! :)
  8. Αυτό έχει σχέση με τις ρυθμίσεις του HTC Home? (Γιατί δεν βλέπω πουθενά ρυθμίσεις για to home). Αλήθεια, αυτά τα packages σε ποιό folder βρίσκονται? Το έπιασα το υπονοούμενο! :) Κουνιέται και στις 4 πλευρές...και όταν πάει τέρμα κάτω φαίνεται (ελάχιστα) το κάτω μέρος. Δεν το φοβάμαι λειτουργικά αλλά για σκόνη κλπ.
  9. Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Ως νέος κάτοχος του Kaiser (2 ημερών!) έχω 2-3 απορίες... Το κινητό αγοράστηκε από Πλαίσιο. Όταν το άνοιξα για πρώτη φορά μου έβγαλε μήνυμα ότι θα κάνει εγκατάσταση ένα update σχετικά με κάποιες ρυθμίσεις. (Φαντάζομαι ότι το είχε περάσει η Ace Hellas στο κινητό και έκανε auto install). Αφού έκανε 3-4 επανεκκινήσεις μόνο του, ξαφνικά βγάζει μήνυμα ότι δεν έγινε σωστά η εγκατάσταση και θα ξαναγυρνούσε στις αρχικές ρυθμίσεις. Έκανε πάλι επανεκκίνηση και τελικά άνοιξε. Από εκείνη την στιγμή δεν έχει ξανακάνει επανεκκίνηση. Απορίες : α. Τι ήταν αυτό το update?...τι ρυθμίσεις περιείχε? β. Είναι φυσιολογικές τόσες αυτόματες επανεκκινήσεις? γ. Έχασα κάτι σημαντικό? Και κάτι άσχετο...το πλαίσιο με τα κουμπιά είναι πολύ χαλαρό. Είναι έτσι σε όλα ή να το πάω πίσω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνεχίζω την ανάγνωση των σελίδων...:blink: και εύχομαι ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!
  10. Καλησπέρα σε όλους! Εδώ και 3-4 μήνες, κατά διαστήματα, παρατηρώ μερικές φορές στο συγχρονισμό των δεδομένων του outlook με το ipaq 2750 το εξής πρόβλημα : αλλάζει μόνη της η γραμματοσειρά των σημειώσεων (και ποτέ του θέματος) μιας συνάντησης από τα ελληνικά στα κυριλλικά!!! :angry: Δεν έχω καταφέρει να συσχετίσω το πρόβλημα με κάποια άλλη ενέργεια. Γίνεται ξαφνικά, άλλες φορές στο Ipaq και άλλες φορές στο pc και αν δεν αλλάξω - διορθώσω το κυριλλικό κείμενο, έχει τύχει να χαλάσει το κείμενο και στα 2 και να μην ξέρω μετά τι έχω γράψει!!!!:confused: :confused: :confused: Γράφω με Topkey στο ipaq...τα regional είναι greek και στους 2 υπολογιστές... Τι μπορεί να φταίει?...καμμιά ιδέα??? (εκτός του hard reset :worry: !)
  11. Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα ipaq 2750 και έχω παρατηρήσει (τώρα τελευταία ) ότι οι καταχωρήσεις μου στο ημερολόγιο αλλοιώνονται!!! :wacko: Στο ipaq γράφω με resco keyboard...και στο desktop με γραμματοσειρά tahoma. Κάνω λοιπόν μια καταχώρηση από το ipaq...συγχρονίζω με το desktop...φαίνονται όλα οκ...και κάποια στιγμή μετά, ανοίγω την καταχώρηση για να την διαβάσω και όλα φαίνονται κινέζικα - κυριλλικά...:cry: Καμμιά ιδέα κανείς για το τι μπορεί να φταίει???...το resco?? Ευχαριστώ
  12. Στο play247.gr 136,85 € με δωρεάν αποστολή... Δοκίμασε το http://www.skroutz.gr Κάνει καλό.... ;)
  13. Συγνώμη αλλά μάλλον δεν κατάλαβα τι εννοείς! :worry: Πώς γίνεται να υπάρχει σύνδεση bluetooth πριν να το ενεργοποιήσω???
  14. Όντας κάτοχος από προχτές του συγκεκριμένου gps, έχω ορισμένες απορίες! :worry: Κατ' αρχήν δεν πιάνει δορυφόρους μέσα στο σπίτι (κάτι πολύ λογικό βέβαια). Άλλοι πώς μπορούν και έχουν σήμα μέσα στο σπίτι τους???? (μάλιστα κάποιοι λένε για 4-5-6 δορυφόρους :rolleyes: ). Τόσο χάλια gps είναι το slim???? Άλλη απορία...όταν βγαίνω έξω αφού το έχω ανοίξει σε χώρο που δεν έχει σήμα (εσωτερικό διαμερίσματος) δεν πιάνει σήμα (παραμένει κόκκινο το led σήματος δορυφόρων). Πρέπει να το κλείσω και να το ενεργοποιήσω ξανά για να συνδεθεί. Είναι λογικό αυτό ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Τέλος, αν κάποιος ξέρει, μπορεί να μου πει αν υπάρχει κάποιο free πρόγραμμα που να δείχνει την κατάσταση του gps (δορυφόρους, υψόμετρο κλπ) ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων... :)
  15. Χρόνια πολλά στο, μακράν, καλύτερο site της Ελλάδας...και από τα καλύτερα του είδους του παγκοσμίως! :cool: Keep up the good work guys :)
×
×
  • Create New...