Jump to content

mitsman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    228
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mitsman

  • Ημ. Γέννησης 02/02/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

mitsman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Ήθελα να προπαραγγείλω το Samsung Galaxy S20 και αποφάσισα να το κάνω από το Public, μια που έχω και την κάρτα επιβράβευσης. Σήμερα λοιπόν, με παίρνουν τηλέφωνο και μου προτείνουν να με προωθήσουν στη σειρά αναμονής, με κόστος 50€ !!! Αυτού του είδους το γρηγορόσημο πρώτη φορά το συναντάω. Συμβαίνει γενικά στη λιανική, ή μόνο εγώ ζούσα στα σύννεφα? BTW, η απάντηση μου ήταν «όχι, ευχαριστώ, δεν βιάζομαι, θα περιμένω τη σειρά μου»... :p
  2. Θα αφαιρεθεί κάποια στιγμή ο περιορισμός εγγραφής 4K βίντεο μέγιστης διάρκειας μόνο 5 λεπτά?
  3. Μπράβο! Πολύ με αρέσει ;) Φαίνεται καλύτερα και στο Safari του iOS...
  4. Τι εννοείς «σωστή χρήση»; Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης δεν κάνεις σωστή χρήση. Κάνεις πανικόβλητη χρήση. Δηλαδή θα γκρεμίζεται μία πολυκατοικία δίπλα σου κι εσύ θα σκέφτεσαι «χμ, ας μην πάρω τώρα τηλέφωνο τους γονείς μου, γιατί θα υπερφορτώσω το δίκτυο»; Καλώς ή κακώς, σε τέτοιες περιπτώσεις είναι σχεδόν αντανακλαστική κίνηση η κλήση κάποιου αριθμού, στην καλύτερη περίπτωση σε συγγενείς, και στη χειρότερη περίπτωση σε προσβεστική ή ΕΚΑΒ. Καλό είναι το HSPA στα 42 mbps αλλά το πιο σημαντικό είναι η χωρητικότητα και η αξιοπιστία των τηλεπικοινωνιών όταν υπάρχει πραγματική ανάγκη. Σίγουρα, δεν μπορούν να τηλεφωνούν 10 εκατομμύρια άτομα ταυτόχρονα, αλλά π.χ. η Cosmote δεν έχει σχεδόν καθόλου σήμα στην παλιά γειτονιά μου. Πηγαινοέρχεται το GSM, ενώ γίνονται μεγάλα γλέντια αν πετύχεις ποτέ GPRS! Ένας φίλος μου που μένει εκεί μιλάει πολλές φορές από το σταθερό ή από το Vodafone του πατέρα του, ή ανοίγει το παράθυρο και κρέμεται απ' έξω! Φαντάζομαι σε άλλες περιοχές υπάρχουν παρόμοια προβλήματα και με τα άλλα δίκτυα. Όταν λοιπόν αυτά γίνονται σε μία συνηθισμένη μέρα, τι να περιμένεις σε περίπτωση φυσικής καταστροφής;
  5. Εξαρτάται... Το IGN π.χ. λέει ότι ακυρώθηκε, ενώ το GameSpot το έχει ως TBA (to be announced). Εγώ θέλω να πιστεύω ότι δεν έχει εγκαταλειφθεί το project ενός σοβαρού LOTR RPG... ;) Αν και το Third Age δεν ήταν άσχημο, ενώ τα screenshots του Conquest φαίνονται... promising!
  6. Eίναι που περιμένουμε με μεγαλύτερη αγωνία το White Council :)
  7. Το Age Of Conan. Έχει ενδιαφέρον που οι μάχες είναι κάτι παραπάνω από point & click...
  8. Η πλάκα είναι ότι στην αρχή είχε ανακοινωθεί για PC και XBOX. Τώρα βλέπω ότι αναμένεται για PC και X360. Μέχρι να κυκλοφορήσει μάλλον θα πρέπει να ξαναγίνει προσαρμογή του παιχνιδιού για το X720 ή όπως αλλιώς θα λέγεται η επόμενη κονσόλα της MS :p
  9. Μπορούν να προστεθούν επίσης τα E71 και E66 της Nokia παρακαλω; ;) http://www.nokia.com/A41148230
  10. Το δοκίμασα, αλλά βαρέθηκα γρήγορα. Αν δεν υπάρχουν τέρατα, εκρήξεις ή τουλάχιστον αν δε ρέει λίγο αίμα, τι σόι online εμπειρία είναι αυτό? :p Σοβαρά τώρα, μου φάνηκε λίγο περίεργο, και βασικά δεν το θεωρώ τόσο παιχνίδι όσο μία πολύ καλή υλοποίηση ενός virtual περιβάλλοντος. Η εικονική παρουσία εταιριών ή μνημείων, όπως ο Παρθενώνας είναι κάτι πρωτότυπο, αλλά δεν θα επέλεγα να περιηγηθώ στον κόσμο του Second Life αντί για τον κόσμο οποιουδήποτε «συμβατικού» παιχνιδιού.
  11. Η μουσική του Gabriel Knight, σταθερά. Ήταν μία τριλογία adventures (1993-1999) για όσους δεν γνωρίζουν. Είχε βγει κάποτε και μία ειδική έκδοση με ένα CD που περιείχε όλη τη μουσική, και ένα μυθηστόρημα από τη Jane Jensen, που είχε γράψει την υπόθεση των παιχνιδιών. Πολύ ατμοσφαιρική μουσική που έδενε τέλεια με την εκπληκτική υπόθεση και το όλο περιβάλλον του παιχνιδιού. Επίσης από τα καινούργια παιχνίδια μου άρεσε πάρα πολύ η μουσική του Dreamfall (2006). Είχε φοβερά κομμάτια που μπορούν να σταθούν άνετα μόνα τους, και εκτός παιχνιδιού. Και φυσικά Lotus 3 (1992, αν θυμάμαι καλά). Μου είχε κολλήσει τότε η μουσική του και τη θυμάμαι ακόμα και σήμερα :)
  12. mitsman

    Gamepad

    Συμφωνώ ότι το Logitech Chillstream είναι φοβερή συσκευή. Πραγματικά καλή εργονομία, και το σύστημα με τον αέρα δουλέυει μια χαρά. Επίσης καλό είναι και το ασύρματο χειριστήριο της Microsoft, που έρχεται μαζί με USB receiver για το PC. Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις ένα (ενσύρματο) Sony DualShock2 και να το συνδέσεις στο PC με ειδικό μετατροπέα. Οι δύο τελευταίες περιπτώσεις βέβαια σε ενδιαφέρουν μόνο αν έχεις PS2 ή Xbox360 και έχεις συνηθίσει ένα από τα δύο χειριστήρια.
  13. Πήρα την έκδοση για το Wii και είναι κόλλημα. Δεν έχω παίξει την έκδοση για PC και δεν ξέρω πόσο καλά δουλεύει το patch για το mouse, όμως είναι άλλο πράγμα να δείχνεις το κεφάλι και να τρώει headshot ο άλλος, ή να δείχνεις το γόνατο και να σωριάζεται :) Πιστεύω ότι έτσι γίνεται και καλύτερη διαχείριση πυρομαχικών, γιατί σημαδεύεις όπου πραγματικά θέλεις και όχι στο γάμο του καραγκιόζη όπως με τα gamepads ή ακόμα και με το πληκτρολόγιο.
  14. Πολύ ωραία πράγματα μαζεύει και το GameSpot που ανήκει στο CNET.
×
×
  • Create New...