vasel Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Παιδιά καλησπέρα. Μπορούμε να αγοράσουμε το 7t από ευρωπαϊκό amazon χωρίς ΦΠΑ ( 24%) μέσω της προβλεπόμενης διαδικασίας ? Μπορεί αυτό να γίνει και για αγορά από το επίσημο Site http://www.oneplus.com ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Έχω την εντύπωση πως το Amazon κόβει τιμολόγιο... Βέβαια θα σου απαντήσουν πιο έγκυρα και σίγουρα όσοι έχουν ακολουθήσει την διαδικασία Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Από ότι έχω διαβάσει, το Amazon κόβει τιμολόγιο, φυσικά δεν ξέρω την διαδικασία, δεν είμαι επιχείρηση, ψάξε στο Google πώς να το ενεργοποιεί, γίνεται μια φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Παιδια, γνωριζουμε κανενα τζαμακι να μην το πεταει θηκη spigen? Sent from my iPad using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κοβει το amazon σε ειδικο site που εχει για εμπορους. Το ΦΠΑ δεν ειναι 24% αλλα παιζει απο χωρα σε χωρα. Το Αγγλικο πχ εχει 20%. Αλλα μπορει το εμπορικο site να εχει αλλες τιμες η και οχι ολα τα προιοντα. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Έχω το original, δεν ξέρω αν το βρεις, και ταιριάζει με θήκη spigen. (Το original είχε πλαίσιο τοποθέτησης..). Θέλω να το πουλήσω, σε τι τιμή να ζητήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2020 (edited) delete , λάθος . Edited July 17, 2020 by athanasios1112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromidis_0 Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 TWRP 3.4.0-2 Test by mauronofrio https://sourceforge.net/projects/mauronofrio-twrp/files/Hotdog-Hotdogb-Hotdogc/twrp-3.4.0-2-hotdog-unified-mauronofrio.img/download fastboot flash recovery_a twrpname.img fastboot flash recovery_b twrpname.img fastboot boot twrpname.imgΚαλησπέρα, είναι πλήρως λειτουργικό το recovery αυτό, γιατί διαβαζα ότι δεν μπορεί να κάνει decrypt τον εσωτερικό αποθηκευτικό. Παιζει το format data; Στάλθηκε από το HD1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 Εγώ το είχα, root without twrp, από τον ίδιο προγραμματιστή, κοίτα στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromidis_0 Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 Ναι το έχω δει αυτό, απλά μηοως υπήρχε καμία πρόοδος όσον αφορά το twrp. Αν δεν τοτε ο μόνος τρόπος είναι με το patched boot image Στάλθηκε από το HD1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 Αυτή η μέθοδος δουλεύει αποδεδειγμένα, με το twrp δεν ξέρω,. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 https://www.ytechb.com/how-to-unlock-bootloader-on-oneplus-7t/ ξεκλειδωμα bootloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 Στο 7t pro που έχω με αυτό έχω κάνει root https://forum.xda-developers.com/7t-pro/how-to/magisk-auto-install-tool-magisk-t4001471 Γράφει ότι ίσως δουλεύει και σε 7t , αλλά δεν το έχει δοκιμάσει. Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 το ειχα επαναφερει σε εροστασιακη κατασταση, unroot, relock bootloader. το εβαλα αγγελεια πωλησης, δεν το πηραν, τοδινα 360 ευρω, οποτε εκ των πραγματων το κραταω, και ισως καλυτερα που δεν τοδωσα, και unlock bootloader, root without twrp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromidis_0 Δημ. July 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2020 Καλημέρα, αν έχει κάποιος καμια θήκη για πούλημα ας μου στείλει ένα πμ. Αθήνα είμαι. Στάλθηκε από το HD1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margiekam Δημ. July 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2020 Καλησπέρα. Κάτοχος κι εγώ της συσκευής εδώ και 15 μέρες περίπου. Πολύ ευχαριστημένος αλλά θέλω 2 ερωτήσεις να κάνω μήπως γνωρίζει κάποιος. 1. Η ένταση έχει πολλά επίπεδα για την ακρίβεια 30. Υπάρχει τρόπος να το ρίξω; (χωρίς root) 2. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο βγαίνουν με ελαφρώς έντονα χρώματα. Αλλάζει κάπου αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το HD1903 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 Καλημέρα,σήμερα παράγγειλα μετά απο πολύ σκέψη και προβληματισμό το 8/128 σε μπλέ.Περίμενα να παρουσιαστεί το nord,αλλά τελικά δεν με έπεισε αφου με λιγότερα χρήματα΄(410 ευρω) έπαιρνα καλύτερη συσκευη.Σκεφτόμουν και 1-2 άλλα κινητά,αλλά τελικά δεν αλλαξοπίστησα(είχα τα 3Τ,6Τ στο παρελθόν).Εν αναμονή της συσκευης λοιπόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 Καλημέρα,σήμερα παράγγειλα μετά απο πολύ σκέψη και προβληματισμό το 8/128 σε μπλέ.Περίμενα να παρουσιαστεί το nord,αλλά τελικά δεν με έπεισε αφου με λιγότερα χρήματα΄(410 ευρω) έπαιρνα καλύτερη συσκευη.Σκεφτόμουν και 1-2 άλλα κινητά,αλλά τελικά δεν αλλαξοπίστησα(είχα τα 3Τ,6Τ στο παρελθόν).Εν αναμονή της συσκευης λοιπόν... Φίλε καλοδούλευτο ! Εαν επιτρέπεται από που το αγόρασες 410? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 (edited) Φίλε καλοδούλευτο ! Εαν επιτρέπεται από που το αγόρασες 410? Ευχαριστώ!Απο σκρουτζομαγαζο,το αγόρασε ενας φιλος μου για εμένα.Έχει εταιρεία οπότε έκοψε τιμολόγιο Edited July 24, 2020 by SergioChr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Έχει κανένας καμιά ιδέα που μπορούμε να βρούμε το 7Τ? Στο σκρουτζ δεν υπάρχει και στο αμαζον το δινουν 600 ευρώ και χωρίς τιμολογιο. Έχει σταματήσει η κυκλοφορία του και είναι δυσεύρετο; Ή απλά το παίρνουν ολοι; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 https://www.oneplus.com/gr/7t Η ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία, επίσημη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Δυστυχώς ειναι out of stock και εκεί Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Κοίταξε και στο eglobalcentral.eu Honorbuy (Italia). ( Στείλτε email, αν το έχουν σε στοκ, πριν την παραγγελία!!!!) Εμένα περίμενα έναν μήνα το 8, και ζήτησα refund, ok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 THanks. Κόβουν τιμολόγιο αυτοι; Ξέρεις; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Το oxygen updater έχει την 10.0.12 firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opcast Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Σήμερα και εμένα ήρθε η 10.0.12 OTA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts