Brolas Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Καλησπέρα παίδες!Παρατήρησα ένα πρόβλημα σε ένα tablet alcatel που έχει ο πατέρας μου.Όταν το τάμπλετ μπαίνει σε αναμονή και κλείνει η οθόνη,δεν έρχεται καμία ειδοποίηση πχ ιμείλ,hangout κτλ.Όταν ανοίγεις την οθόνη,ξαφνικά έρχονται κανονικά όλες μαζί.Εννοείται πως έχω ενεργοποιημένη την επιλογή "πάντα" στο να μένει ανοιχτό το wifi σε κατάσταση αναμονής.Η πλάκα είναι,πως το κινητά μας στο ίδιο wifi λειτουργούν κανονικά,ενώ πάλι ένα tablet lenovo ενός φίλου,έχει πρόβλημα και αυτό και δεν του έρχονται ειδοποιήσεις στο wifi όταν κλείνει η οθόνη.Αν βοηθά κάπου αυτό,το tablet του φίλου που έχει 3G,όταν ενεργοποιεί τα δεδομένα μαζί με wifi,σε περίπτωση που δεν πιάνει το wifi να τραβάει δεδομένα,και μπαίνει σε αναμονή το tablet,οι ειδοποιήσεις του έρχονται κανονικά.Ξέρει κάποιος γιατί γίνεται αυτό;Το κακό είναι πως χρησιμοποιούμε hangout για κλήσεις με τον πατέρα μου,και αν δεν έχει ανοιχτή την οθόνη του δεν χτυπάει καν,καθιστώντας το άχρηστο για τηλέφωνα. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Σκληρό δίσκο μόνο με εξωτερική τροφοδοσία μπορείς να συνδέσεις.Γεια σου Σταυρε. Δοκιμασα τον σκληρο που εχω που ειναι χωρις τροφοδοσια βαζοντας ενα hub για να παρει ρευμα, αναβει το Led του σκληρου και δονειται, που σημαινει οτι δουλευει, ομως το tablet δεν τον βλεπει με την καμμια. Στον ES File exlorer βλεπω το OTG αλλα απο δισκο τιποτα.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Γεια σου Σταυρε. Δοκιμασα τον σκληρο που εχω που ειναι χωρις τροφοδοσια βαζοντας ενα hub για να παρει ρευμα, αναβει το Led του σκληρου και δονειται, που σημαινει οτι δουλευει, ομως το tablet δεν τον βλεπει με την καμμια. Στον ES File exlorer βλεπω το OTG αλλα απο δισκο τιποτα.. Αν ο δίσκος είναι σε ntfs πιθανόν δεν το υποστηρίζει. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Ναι, NTFS ειναι. Αυτοι οι εξωτερικοι ολοι NTFS δεν ειναι? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Ναι, NTFS ειναι. Αυτοι οι εξωτερικοι ολοι NTFS δεν ειναι? Γενικα ναι. Μπορείς να τον φορμάρεις σε fat32, αφού πρώτα πάρεις αντιγραφο ολων των δεδομενων που χει. Ίσως υπάρχει και τρόπος να διαβάσεις το ntfs στο ταμπλετ ομως, ψάξτο, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με ntfs. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Ευχαριστω φιλε, θα το ψαξω.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 σε windows tablet έχουμε την δυνατότητα να βάλουμε άλλο πληκτρολόγιο; Sent via Zopo Speed Plus 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xippotis Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Καλημέρα, μπορείτε να ανεβάσετε ξανα το αρχείο αυτό του ταμπλετ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 'Εχει δουλέψει κανείς windows 10 σε τάμπλετ; Πώς είναι με το touch? Υπάρχει virtual keyboard για να γράφεις κείμενο; Μπορείς να βάλεις άλλο; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalyptos03 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 συγγνωμη αν ειμαι οφτοπικ εγω εστειλα την Δευτερα 12/9 ενα κινητο στο banggood για ειχε προβλημα με το σημα , χρησιμοποιησα την εγγυηση "3 ημερες" με φωτογραφιες και βιντεο οτι ειναι στην αρχικη κατασταση το κινητο, συμφωνησαμε μεσω e-mail να στο στειλω πισω , εγω δεν ανοιξα dispute αφου υπηρχε μια αριστη επικοινωνια, πιστευετε εκανα καλα ; ευχαριστώ εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 συγγνωμη αν ειμαι οφτοπικ εγω εστειλα την Δευτερα 12/9 ενα κινητο στο banggood για ειχε προβλημα με το σημα , χρησιμοποιησα την εγγυηση "3 ημερες" με φωτογραφιες και βιντεο οτι ειναι στην αρχικη κατασταση το κινητο, συμφωνησαμε μεσω e-mail να στο στειλω πισω , εγω δεν ανοιξα dispute αφου υπηρχε μια αριστη επικοινωνια, πιστευετε εκανα καλα ; ευχαριστώ εκ των προτερων Καλά έκανες αν λάβουμε υπόψη την προϊστορία του μαγαζιού σε ανάλογα θέματα. Στην τελική, αν κάτι πάει στραβά μπορείς να ανοίξεις dispute. Έβγαλες φώτο το φάκελο να φαίνεται η διεύθυνση παραλήπτη και το tracking number? Έτσι, εκτός του έχεις αποδείξεις ότι το έστειλες, μπορείς να πάρεις πίσω τα μεταφορικά απο την.υπηρεσία του PayPal. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalyptos03 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 ναι εχω τραβηξει βιντεο οταν το τοποθετουσα στο φακελο και τραβηξα φωτο τρακινγ ναμπερ οπου γραφει και τα εξοδα αποστολης ωστε να παρω τα εξοδα μεσω paypal , σημερα μου απαντησαν οτι ενημερωθηκαν την εξελιξη της αποστολης μεσω 17track , οποτε απο εβδομαδα πιστευω να το παραλαβουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Παράγγειλα το Cube Iwork10 με Android και Windows μαζί στα 150$ από Banggood. Όλες οι κριτικές λένε τα καλύτερα, οπότε για να δούμε. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Έχει νεκρωσει η παραγωγή ταμπλετ στην Κινα ή είναι ιδέα μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 (edited) Έχει νεκρωσει η παραγωγή ταμπλετ στην Κινα ή είναι ιδέα μου; Τι εννοείς έχει νεκρώσει? Εγώ όποτε ψάχνω χάνω τη μπάλα με τόσα μοντέλα και τόσες εκδόσεις για κάθε μοντέλο που έχει η κάθε εταιρία. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited September 18, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 (edited) Τα περισσότερα είναι διετίας με android 4.4 πολύ λίγα είναι νέα με windows και android. Πολλές εταιρείες έχουν εξαφανιστεί όπως vido ainol κλπ... Edited September 18, 2016 by gechro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Τα περισσότερα είναι διετίας με android 4.4 πολύ λίγα είναι νέα με windows και android. Πολλές εταιρείες έχουν εξαφανιστεί όπως vido ainol κλπ... Η Vido βγάζει ακόμη κάποια τάμπλετ, έχει κι ένα ωραίο με windows στις 8 ίντσες. H Ainol πλέον βγάζει μόνο tv boxes Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalyptos03 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 (edited) λαθος μηνυμα Edited October 1, 2016 by akalyptos03 λαθος μηνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Παίδες λίγη βοήθεια ... η κόρη μου ράγισε την οθόνη του ONDA V919 AIR CH και ψάχνοντας βρήκα αυτό https://www.aliexpress.com/item/New-9-7-inch-For-9-7-onda-v919-air-ch-Tablet-PC-Digitizer-Touch-Screen/32729634250.html?spm=2114.13010308.0.0.QInhk2 , αλλά δεν καταλαβαίνω τι διαφορά έχουν τα δύο τα οποία αναφέρει. Μπορεί κάποιος να μου πεί ποιό να πάρω ή εάν έχει υπ'όψιν κάτι άλλο;; Ευχαριστώ. (Το έγραψα στο νήμα του τάμπλετ αλλά τίποτα .... ) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gg4a Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Καλησπερα εχω το παραπανω Tablet μολις το βαζω να φορτιση δεν δειχνει καποια ενδειξει μονο ακουγεται η δονηση και δεν ανοιγει. Εβαλα και αλλον φορτιστη τα ιδια. εαν υπαρχει καποια ιδεα ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Για να περασουμε custom recovery (πχ twrp) στα κινεζοmls καμια συμβουλη; Εχω αυτο http://www.mls.gr/?pid=165&la=1&itmID=339 και δεν εχω μπει ακομα στη διαδικασια να δω αν ειναι ξεκλειδωτο. Αξιζει να το ψαξω ή χλωμο; Μονο ρουτ εχω κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Ξερουμε κανενα καταστημα στην Αθηνα για επισκευη κινεζικου ταμπλετ ; Εχει σπασει το εξωτερικο γυαλι (digitizer). Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bilias Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Θα επικοινωνήσεις με το GearBest γιά επιστροφή και έλεγχο. Θα σου δώσουν διεύθυνση επιστροφής, θα την τυπώσεις και θα την επικολλήσεις στο δέμα-φάκελλο επιστροφής. Υπάρχουν στο forum εδώ εκπληκτικά αναλυτικώτερες οδηγίες. (παίρνεις Video το tablet αν είναι άθικτο, το πακετάρισμα, αν είναι δυνατόν και την έχεις κρατήσει, με τη συσκευασία όπως σου ήλθε από το κατάστημα) Το κόστος με απλό συστημένο ΕΛΤΑ είναι 15€. Φωτογραφίζεις τον φάκελλο με την απόδειξη πληρωμής και το track number. Υπάρχει στο PayPal μιά υπηρεσία επιστροφής των ταχυδρομικών τελών σε συνεργασία με την Tellus. Λυπάμαι γιατί δεν έχω περισσότερο χρόνο γιά περισσότερη βοήθεια. Μην φοβάσαι το ενδεχόμενο επιστροφής. Ακολουθείς τις σοφές και σαφείς οδηγίες από την πρώτη σελίδα, και το πιθανώτερο εντός μηνός έχεις επιστροφή των χρημάτων σου, αν δεν θέλεις αντικατάσταση Καλησπερα παιδια και συγγνωμη για το ξεθαμα, αλλα εχω το onda v919 αγορασμενο απο gearbest και ενω υπολειτουργουσε απ την αρχη πλεον κλεινει μονο του ειτε 5-10 λεπτα αφ'οτου ανοιξει, ειτε αν παω να ανοιξω καποιο προγραμμα, ειτε αν παω να συνδεσω φορτιστη, οποτε επικοινωνησα και ειπαν να τους το στειλω για επισκευη. Με ελτα απ'οτι εχω δει βγαινει 29.40 αποστολη με δεμα β προτεραιοτητας και δε βλεπω και επιλογη για συστημενο.. Σαν επιστολη που βγαινει οντως φτηνα βλεπω μονο μεχρι 500 γραμμαρια να δεχεται το συστημα το οποιο δεν γινεται καθως μου ειπαν να το στειλω με τη συσκευασια του και οτι ειχε μεσα αρα παει γυρω στο κιλο, ισως και λιγο παραπανω αν βαλουμε και το κουτι/φακελο αποστολης. @Ribo πως μπορω να το στειλω με κοστος 15 ευρω; Υπαρχει καποιαος τροπος αποστολης που ενδεχομενως αγνοω; Ευχαριστω για την βοηθεια προκαταβολικα, δεν ξερω τι να κανω, εχουν περασει και 3 μερες απο οταν μου στειλαν το δελτιο αποστολης για να κολλησω στο δεμα και μου ειπαν οτι μεσα σε 7 μερες πρεπει να το στειλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Θα το στείλεις ως επιστολή, Α προτεραιότητας, ακανόνιστα. Στάλθηκε από κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bilias Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Απ'οτι βλεπω τωρα μεχρι 1 κιλο ακριβως το Α προτεραιοτητας συστημενο, εχει οντως 15 ευρω. Μαλλον κατι εκανα λαθος που νομιζα οτι στην επιστολη δεν με αφηνει να βαλω πανω απο μισο κιλο.. Για επιστροφες κινα δεν εχει γραφτει οτι στελνουμε β προτεραιοτητας επιτηδες και οχι Α; Η κανω λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts