ilka71 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 ξερει κανενας γιατι δεν μπορω απο windows 10 tablet να "στειλω" την εικονα σε media player που υποστηριζει miracast?ενω βλεπει το media player δεν του στελνει εικονα!εαν εχει σημασια το ταμπλετ ειναι το chuwi hi 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagosA Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Καλησπέρα παιδία θα ήθελα να ρωτήσω θέλω να πάρω ένα tablet pc σαν αυτό εδώ Αρχικά θα ήθελα να ρωτήσω μπορώ να περάσω netbeans η eclipse και να τρέχω java καθώς και να περάσω xampp; αν ναι υπάρχει κάποιο καλύτερο γύρω στα 300Ε μαχ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polinerios Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Παρελαβαν σημερα 13 μερες εκανε η αποστολη,θα επανελθω οταν εχω νεωτερα σχετικα με τον χρονο επισκευης και παραδοσης Λοιπον ενω ολες οι εταιριες τρακινγκ δειχνουν οτι το πακετο εχει παραδοθει, αυτοι λενε οτι δεν εχουν παραλαβει ακομη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodlife Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Θα ήθελα τη γνώμη σας για την ταμπλέτα του τίτλου. Και αν ξέρει κάποιος θήκες κτλ. Σας ευχαριστώ κε των προτέρων. Παράθεση Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Ειμαι μεταξυ: CHUWI HiBook 10 http://www.banggood.com/CHUWI-HiBook-64GB-Intel-X5-Cherry-Trail-Z8300-Quad-Core-10_1-Inch-Dual-OS-Tablet-p-1042667.html?p=QZ14021624945201505Y Cube Iwork10 http://www.banggood.com/Cube-Iwork10-Ultimate-64GB-Intel-Atom-x5-Z8300-Quad-Core-10_1-Inch-Dual-OS-Tablet-p-1040969.html?p=QZ14021624945201505Y Teclast Tbook 10 http://www.banggood.com/Teclast-Tbook-10-64GB-Intel-X5-Cherry-Trail-Z8300-Quad-Core-10_1-Inch-Dual-OS-Tablet-p-1050300.html Onda Obook10 http://www.banggood.com/Onda-Obook10-64GB-Intel-Cherry-Trial-Quad-Core-1_84GHz-10_1-Inch-Windows-Home-Tablet-PC-p-1032190.html τι λετε;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_s Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα θέμα με ένα tabletακι μάρκας estar mini HD quad Core. Κολλάει στο logo estar όταν το ανοίγεις. Έκανα και wipe data factory reset αλλά και πάλι εκεί κολλάει. Τι μπορώ να κάνω? Έχει κανένας καμία ιδέα? μπορεί να βρεθεί η rom να περαστεί χειροκίνητα?? Ευχαριστώ εκ των πρότερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Καμιά άποψη για το Teclast X10 3G; Θέλει η μάνα μου ένα μεγάλο τάμπλετ. http://www.banggood.com/Teclast-X10-3G-Octa-Core-10_1-Inch-IPS-Android-5_1-Tablet-PC-p-1042379.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 καλησπερα παιδια,ψαχνω για ενα tablet να δεχεται sim να ειναι 10'' android και να ειναι περιπου στα 160-180 euro.ειδα τις εταιριες onda και chuwi.τι λετε? που να κινηθω?ισως σε καποια αλλη μαρκα? ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 καλησπερα παιδια,ψαχνω για ενα tablet να δεχεται sim να ειναι 10'' android και να ειναι περιπου στα 160-180 euro.ειδα τις εταιριες onda και chuwi.τι λετε? που να κινηθω?ισως σε καποια αλλη μαρκα? ευχαριστω πολυ! Αυτές τις δύο, αλλά δύσκολο να βρείς μόνο με android. Ποιά μοντέλλα είδες με sim ;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 (edited) Αυτές τις δύο, αλλά δύσκολο να βρείς μόνο με android. Ποιά μοντέλλα είδες με sim ;; δεν εχω ψαξει ακομα απλα θελω να τσεκαρω μαρκες και μετα να δω τι θα αγορασω.εσεις τι λετε ?τι μοντελο να δω?το dual booting ειναι θεμα?πρεπει να με απασχολει? εχετε ιδεα αν δεν περνει sim το tablet αν μπορω να βαλω αυτα τα stickakia με ιντερνετ?μπορω να χρησημοποιησω νουμερο κανονικο μεσα απο αυτο το stick?μπορω να εχω viber και whatsapp? Edited June 22, 2016 by favas21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Έχω ένα eStar Zoom HD Quad Core (MID 9054) που όταν πατάω το power με πετάει συνεχώς στο Recovery Menu. Δοκίμασα wipe data/cache και reboot to bootloader, έκανα και reset από την τρυπούλα αλλά δε νιώθει. Καμιά ιδέα; (ελπιζω να μην είμαι σε λάθος θέμα) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 μήπως εχει κολλησει το vol -/+? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Το σκέφτηκα κι εγώ. Τα πάτησα δυνατά πολλές φορές και τα 2, αλλά καμία διαφορά. Μάλλον θέλει φλασάρισμα και η eSTAR δε δίνει ROMs. Θα τους πω να το στείλουν στο service ή να το κάνουν δίσκο σερβιρίσματος :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Teclast tbook 10 - Onda v919 - Chuwi h10 ?για πείτε γνώμες ρε παιδιά? Τ ν προτιμησω? Αυτά λέω ν τσεκαρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 ρε παιδια θελω στο windows tablet μου να σβηνει η οθονη ειτε μετα απο χ λεπτα ειτε πατωντας το κουμπι on off (τα εχω κανει αυτα) ΑΛΛΑ να ΜΗΝ αναβει με το παραμικρο αγγιγμα!!!!!!να θελει τουλαχιστον ενα double tap η να ξανα αναβει ΜΟΝΟ απο το power button!τοσο δυσκολο ειναι αυτο που ζηταω;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris619 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Εχει καποιος να προτεινει κανενα καλο ταμπλετ με αλλα να ξεπερναει τις 10 ιντσες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Εχει καποιος να προτεινει κανενα καλο ταμπλετ με αλλα να ξεπερναει τις 10 ιντσες Το "με" που γράφεις τι είναι ;;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 αφου ετσι και αλλιως κανεις δεν απαντα εγω θα κανω αλλη μια ερωτηση και ασ μην απαντηθει και αυτη. Teclast - Onda - Chuwi ή καποια αλλη μαρκα ειναι αξιοπιστη?αξιζει να αγορασουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 αφου ετσι και αλλιως κανεις δεν απαντα εγω θα κανω αλλη μια ερωτηση και ασ μην απαντηθει και αυτη. Teclast - Onda - Chuwi ή καποια αλλη μαρκα ειναι αξιοπιστη?αξιζει να αγορασουμε? Πάρε το Chuwi, είναι η πιό αξιόπιστη επιλογή, δυστυχώς το Onda που είπα ότι είναι πολύ καλό, σήμερα άρχισε να κάνει "νερά" .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 εχω βρει καποια tablets τα οποια με ενδιαφερουν.το θεμα ειναι οτι ολα ειναι με cpu Cherry Trail Z8300 τετραπυρηνα και ενα με cpu A83T αλλα οχταπυρηνο.τι διαφορες εχουν?θα δω διαφορα?εγω το θελω για απλη πλοηγηση το tablet. Tα Teclast να τα αφησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Πάρε το Chuwi, είναι η πιό αξιόπιστη επιλογή, δυστυχώς το Onda που είπα ότι είναι πολύ καλό, σήμερα άρχισε να κάνει "νερά" .... Τέτοια πες μας...Τι κάνει? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Το μεσημέρι άρχισε να μην αναγνωρίζει την sd. Το πήρα γιά να δώ γιατί, και έκαιγε όλη η πίσω πλευρά του. Το έκλεισα γιά να κρυώσει, και όταν το άνοιξα πάλι, άρχισε να καίει μετά από χρήση 15 λεπτών. Δεν το έκλεισα εντελώς και το άφησα πάλι χωρίς την θήκη, και μετά από λιγα λεπτά άρχισε να ανοιγοκλείνει μόνο του ... Το κακό είναι ότι το πήρα κατ'ευθείαν με κάρτα και άντε να βγάλω άκρη τώρα ... έχω την εντύπωση ότι "πάνε" τα 200 ευρώ ..:mad: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Εχει καποιος να προτεινει κανενα καλο ταμπλετ με αλλα να ξεπερναει τις 10 ιντσες cube talk 9x u65gt αφου ετσι και αλλιως κανεις δεν απαντα εγω θα κανω αλλη μια ερωτηση και ασ μην απαντηθει και αυτη. Teclast - Onda - Chuwi ή καποια αλλη μαρκα ειναι αξιοπιστη?αξιζει να αγορασουμε? Και οι τρεις είναι καλές απλά το onda 919 air είχε θέματα με την μπαταρία Πάρε το Chuwi, είναι η πιό αξιόπιστη επιλογή, δυστυχώς το Onda που είπα ότι είναι πολύ καλό, σήμερα άρχισε να κάνει "νερά" .... Δες μήπως φταίει η καρτα ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχω βρει καποια tablets τα οποια με ενδιαφερουν.το θεμα ειναι οτι ολα ειναι με cpu Cherry Trail Z8300 τετραπυρηνα και ενα με cpu A83T αλλα οχταπυρηνο.τι διαφορες εχουν?θα δω διαφορα?εγω το θελω για απλη πλοηγηση το tablet. Tα Teclast να τα αφησω? Εξαρτάται για τι χρήση το θες και πόσα χρήματα θες να διαθέσεις! Γίνε πιο συγκεκριμένος να βοηθήσουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Εξαρτάται για τι χρήση το θες και πόσα χρήματα θες να διαθέσεις! Γίνε πιο συγκεκριμένος να βοηθήσουμε Λέω να δώσω κοντά στα 160€ απλή οικιακή χρήση δηλαδή απλή πλοήγηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Εξαρτάται για τι χρήση το θες και πόσα χρήματα θες να διαθέσεις! Γίνε πιο συγκεκριμένος να βοηθήσουμε Λέω να δώσω κοντά στα 160€ απλή οικιακή χρήση δηλαδή απλή πλοήγηση http://m.banggood.com/Teclast-X98-Air-III-Intel-Z3735F-1_83GHz-9_7-Inch-Android-5_0-Tablet-p-998596.html http://m.geekbuying.com/item/Cube-Talk-9X-U65GT-3G-Phablet-Android-4-4-9-7-Inch-2GB-16GB-MTK8392-Octa-Core-1-7GHz-Phone-Call-Tablet-PC-10000mAh-Battery-IPS-2048-1536-GPS---White-329729.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts