iobelika Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 γίνετε να έχει τόσο μεγάλη μπαταρία ??? μήπως υπάρχει λάθος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 (edited) γίνετε να έχει τόσο μεγάλη μπαταρία ??? μήπως υπάρχει λάθος ?Τα 10άρια τέτοιες έχουν και μεγαλύτερες. Απλά ή έπρεπε να γράφει 3500mΑh στα 7,4V ή 7000mAh στα 3,7V. Edited January 14, 2013 by parisal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Τα 10άρια τέτοιες έχουν και μεγαλύτερες. Απλά ή έπρεπε να γράφει 3500mΑh στα 7,4V ή 7000mAh στα 3,7V. ναι γιατί αλλιώς 14000mAh είναι ΤΕΡΑΣ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 (edited) Βαλε αλλα 16 ευρω και τσιμπα το Vero A9724, Με αντιστοιχα χαρακτηριστικά με αυτο, αλλα με 16gb αντι 8 μνημη!! Και σαπορτ στο φορουμ της Oktabit που θα ζηλευαν και πολυεθνικες ;) Καλό το βερο αλλά έχει ένα μεγάλο ελάττωμα για εμένα... είναι 4:3...Και από οτι είδα έχει μικρότερη μπαταριά,και ανάλυση οθόνης... Edited January 14, 2013 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 (edited) Καλό το βερο αλλά έχει ένα μεγάλο ελάττωμα για εμένα... είναι 4:3...Και από οτι είδα έχει μικρότερη μπαταριά,και ανάλυση οθόνης... και χαμηλότερη ανάλυση! edit: δεν είχα δει ότι το αναφέρεις- doh! Edited January 15, 2013 by alexandr0s Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Καλό το βερο αλλά έχει ένα μεγάλο ελάττωμα για εμένα... είναι 4:3...Και από οτι είδα έχει μικρότερη μπαταριά,και ανάλυση οθόνης... Αναλογα πως το χρησιμοποιει ο καθενας βολευει ειτε το 4:3 , ειτε 16:9-16:10. Για τη μπαταρια που λες ΑΝ ειναι ετσι οπως τα γραφει εδω τοτε ειναι κτηνος η μπαταρια του eStar Οσο για την αναλυση, εχεις δικιο Βεβαια το +20% βάρος του eStar ειναι ανασταλτικος παραγοντας σε φορητη συσκευη Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Αναλογα πως το χρησιμοποιει ο καθενας βολευει ειτε το 4:3 , ειτε 16:9-16:10. Για τη μπαταρια που λες ΑΝ ειναι ετσι οπως τα γραφει εδω τοτε ειναι κτηνος η μπαταρια του eStar Οσο για την αναλυση, εχεις δικιο Βεβαια το +20% βάρος του eStar ειναι ανασταλτικος παραγοντας σε φορητη συσκευη Το βερο το είχα δει κωτσοβολο και το σκεφτόμουνα, αλλά το 4:3 για μένα είναι παράγοντας ανασταλτικός.Άντε να δεις τώρα ταινία σε 4:3 φορματ...θα με γυρίσει 10 χρόνια πίσω.Το ότι είναι βαρύ λιγάκι ναι με ξενίζει και μένα αλλά έχει μεταλλικό σκελετό και κάπου από την άλλη αυτό μου αρέσει σαν κατασκευή.Θα πάω να το δω από κοντά αν καταφέρω να δω περί τίνος πρόκειται. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 (edited) Ταχύτατοι ειναι οι Rk3066, μην βιαζόμαστε για τετραπύρηνους αμα εχεις γιατι να βιαστεις; αλλα εμεις που δεν εχουμε,να δουμε τιμες πρωτα και αναλογα θα παρουμε το τετραπυρηνους τερατακι review λενε οτι ειναι RK3188 should be 20 to 30% faster than Nvidia Tegra 3, and have the same performance as Samsung Exynos 4412. Rockchip representative also stress that performance/cost ratio will be better than (Chinese) competitor basing their product να και το κυβακι,ετοιμο ειναι http://www.gizmochina.com/wp-content/uploads/2012/12/CubeRockChip-13.jpg Edited January 15, 2013 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 akalos, οικονομικά συμφέρουν οι διπύρηνοι, αν θες να γίνεις beta tester μπορείς να δώσεις παραπάνω για τους νέους τετραπύρηνους. Αν δεις όπως τετραπύρηνο σε τιμή σχεδόν διπύρηνου, να ξέρεις ότι θα χουν κόψει το κόστος σε οθόνη, ποιότητα κλπ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Αν δεις όπως τετραπύρηνο σε τιμή σχεδόν διπύρηνου, να ξέρεις ότι θα χουν κόψει το κόστος σε οθόνη, ποιότητα κλπ ειναι μια αποψη εγω δεν το ξερω αυτο,θα το δουμε οταν βγουν τα προιοντα στην αγορα,θα ακολουθησουν review,θα τα ξεσκισουμε,θα δουμε τιμες............και εχει ο Θεος. λεφτα να εχουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexis28kilkis Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Καλησπερα παιδια και καλη χρονια σε ολους μας! Πηρα προσφατα το συγγεκριμενο απο το e-shop και μου εβγαλε ενα προβλημα με το android market!δεν μπορω να μπω να κατεβασω καποια εφαρμογη..να βαλω ενα προγραμμα GPS ασ πουμε το navigon εχει γινει η εγκατασταση κανονηκα και θελει και καποια αλλα αρχεια και λογο οτι το Wifi δεν περνει τα αρχεια αυτα δεν δουλευει δεν μπορω να καταλαβω τι εχει γινει!Οποιος εχει καταλαβει ασ βοηθησει! ευχαριστω :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Vita Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Αγόρασα το eStar MID1018. :) Πριν λίγο το έβαλα στη πρίζα και το άνοιξα. Αν και άσχετος εντελώς από tablets και Android μου φάνηκε μία χαρά. Το εργαλείο φαίνεται ότι έρχεται από κάποια χώρα της Ευρώπης, γιατί δεν έχει μέσα ίχνος από Κινέζικα. Είχε κάποιο Kingston Office και κάτι άλλα. Η οθόνη φαίνεται μία χαρά, η απόκριση περίφημη, έβαλα και ένα καλό βίντεο και έπαιξε σφαίρα, άκουσα και ένα Mp3. Καλός ο ήχος από τα ηχεία του, δυνατά. Καλή η κατασκευή, μεταλλική. Δεν μου φάνηκε βαρύ. Αυτά για αρχή. Δυστυχώς δεν έχω εμπειρία από tablets και Android, οπότε για αρχή καλά είναι αυτά. Πρέπει να το βάλω σε δίκτυο, να δοκιμάσω κάμερες κλπ...κλπ... Από αύριο... Αν κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι, ελεύθερα... :) Παράθεση ========= NIKOS_VITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Αγόρασα το eStar MID1018. :) Πριν λίγο το έβαλα στη πρίζα και το άνοιξα. Αν και άσχετος εντελώς από tablets και Android μου φάνηκε μία χαρά. Το εργαλείο φαίνεται ότι έρχεται από κάποια χώρα της Ευρώπης, γιατί δεν έχει μέσα ίχνος από Κινέζικα. Είχε κάποιο Kingston Office και κάτι άλλα. Η οθόνη φαίνεται μία χαρά, η απόκριση περίφημη, έβαλα και ένα καλό βίντεο και έπαιξε σφαίρα, άκουσα και ένα Mp3. Καλός ο ήχος από τα ηχεία του, δυνατά. Καλή η κατασκευή, μεταλλική. Δεν μου φάνηκε βαρύ. Αυτά για αρχή. Δυστυχώς δεν έχω εμπειρία από tablets και Android, οπότε για αρχή καλά είναι αυτά. Πρέπει να το βάλω σε δίκτυο, να δοκιμάσω κάμερες κλπ...κλπ... Από αύριο... Αν κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι, ελεύθερα... :) Πολύ ωραία μόλις το δεις πες μας τις εντυπώσεις σου.Ποσο πήγε η αγορά? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Καλησπερα παιδια και καλη χρονια σε ολους μας! Πηρα προσφατα το συγγεκριμενο απο το e-shop και μου εβγαλε ενα προβλημα με το android market!δεν μπορω να μπω να κατεβασω καποια εφαρμογη..να βαλω ενα προγραμμα GPS ασ πουμε το navigon εχει γινει η εγκατασταση κανονηκα και θελει και καποια αλλα αρχεια και λογο οτι το Wifi δεν περνει τα αρχεια αυτα δεν δουλευει δεν μπορω να καταλαβω τι εχει γινει!Οποιος εχει καταλαβει ασ βοηθησει! ευχαριστω :( Αν το Wi-Fi δεν παίρνει τα αρχεία, πώς κατέβασες και πέρασες το Navigon? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 (edited) να και το κυβακι,ετοιμο ειναι Ναι, στο Photoshop :lol: Ο RK3188 ακόμα δεν υπάρχει σαν reference design, ΘΑ κυκλοφορήσει σε 6 μήνες από τώρα και τα πρώτα tablets που θα τον χρησιμοποιούν θέλουν τουλάχιστον 2 μήνες για σχέδιο από την λήψη των πρώτων batches της πλατφόρμας. Και το Ainol Fire είχε ανακοινωθεί Απρίλιο 2012 και κυκλοφόρησε τέλη Αυγούστου και βασιζόταν σε πλατφόρμα που χρησιμοποιούσαν ΗΔΗ. Εδώ μιλάμε για κάτι εντελώς νέο - δεν είναι συμβατό με τα υφιστάμενα RK3066 - και είναι έτοιμο; Μη "τσιμπάτε" το υπερκαταναλωτικό παραμύθι και μη βιάζεστε. Λογίστε προσεκτικά τις ανάγκες σας και αγοράστε με γνώμονα αυτές, όχι με το τι ΘΑ έρθει (αν έρθει). Edited January 16, 2013 by Frontier Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Επισεις αν έχει όπως λέει ίδιο περφορμανς με εχυνος,τοτε περνούμε και τον εχυνος που είδει υπάρχει σε ταβλετ,πιος ο λόγος να περιμένει κανείς? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Τελικά το έχεις στα χέρια σου η οχι ακομα?Και τα χαρακτηριστικά που γράφουν στο σιτε τελείως λάθος λεμε..... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odys03 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Σχετικά με το Google Play Store, τι ακριβώς συμβαίνει; Γιατί πολλά Κινέζικα tablets δεν το έχουν preinstalled; Γίνεται κάποιος να το προσθέσει εύκολα αν δεν το έχει το tablet; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Σχετικά με το Google Play Store, τι ακριβώς συμβαίνει; Γιατί πολλά Κινέζικα tablets δεν το έχουν preinstalled; Γίνεται κάποιος να το προσθέσει εύκολα αν δεν το έχει το tablet; Γιατι πρεπει να πληρωσουν για να παρουν πιστοποιηση απο τη google Πανευκολα το βάζεις (κατεβασεις το .apk) Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odys03 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Ναι αλλά θα μπορεί να κατεβάζει; Αν δεν έχουν πληρώσει δικαιώματα στην Google; Διάβασα ότι απλά δεν επιτρέπει σε μη πιστοποιημένους κατασκευαστές να έχουν πρόσβαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Ναι αλλά θα μπορεί να κατεβάζει; Αν δεν έχουν πληρώσει δικαιώματα στην Google; Διάβασα ότι απλά δεν επιτρέπει σε μη πιστοποιημένους κατασκευαστές να έχουν πρόσβαση. δεν μου χει έρθει ποτέ ταμπλέτ χωρίς play store, το βάζουν τα καταστήματα. παρ όλα αυτά, rootαρεις το ταμπλετ και περνάς 3 αρχεία της Google που μπορείς να πάρεις απ άλλη συσκευή, ή απ το ίντερνετ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Vita Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 199euro... Μου έκανε εντύπωση που ήταν εντελώς κλειστό στο σελοφάν του. Εντελώς unused... :lol: Λοιπόν το WiFi παίζει αέρα-πατέρα. Σύνδεση στο ίντερνετ άμεση, σφαίρα. Χθες είδα ότι η οθόνη αλλάζει αυτόματα κατεύθυνση ανάλογα το τρόπο που κρατάω το tablet. :lol: Οι κάμερες μπρος-πίσω 2Mpixels έβγαλα και δύο φωτό σε δωμάτιο με απλό φως λάμπας. Καλή ποιότητα. Android έχει την έκδοση 4.1.1. Ελληνικά φυσικά τα υποστηρίζει. Αυτονομία μου έβγαλε 7 ώρες με 80% προφορτισμένη μπαταρία. Το φόρτισα εντελώς και μου έβγαλε αυτονομία 8 ώρες... Youtube είδα το Gangman Style σε HQ, αέρα-πατέρα. Φοβερή η οθόνη του. Πολύ ζωντανά τα χρώματα. :) Σε περίπτωση προβλήματος παραδίδεται είτε στην επίσημη αντιπροσωπεία ή στο μαγαζί αγοράς. Παράθεση ========= NIKOS_VITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexis28kilkis Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Φιλε αυτο το εκανα οταν αγορασα το ταμπλετ..μετα απο 2 επανεκινησης επαθε αυτο ...ξερεις τι να κανω να το επαναφερω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 απο πουτο πηρες δεν μας ειπες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Ναι αλλά θα μπορεί να κατεβάζει; Αν δεν έχουν πληρώσει δικαιώματα στην Google; Διάβασα ότι απλά δεν επιτρέπει σε μη πιστοποιημένους κατασκευαστές να έχουν πρόσβαση. Ναι κανονικά κατεβάζω (και σε εμενα δε το ειχε, ακολουθησα τις οδηγίες του κατασκευαστή και το κατεβασα) και δεν εχω κανενα προβλημα! Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts