Lowbaper Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Μετα απο αρκετες προπονησεις (τρεξιμο) το gps του ειναι αρκετα γρηγορο και σωστο. Τους παλμους τους εχω τσεκαρει με πιεσομετρο και καπακια εβαλα το ρολοι. Αν θυμαμαι καλα 1 παλμο διαφορα ειχαν. Οποτε και τις μετρησεις καρδιακων παλμων τις θεωρω αριστες για ρολοι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Μόλις κατέβηκε και εγκαταστάθηκε το καινούριο update. Νέα watchfaces, πολλά εκ των οποίων παραμετροποιήσιμα. 2 επιπλέον οθόνες AOD. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι άλλο μέχρι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 ελληνικα εχει? με strava συνδεετε? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 ελληνικα εχει? με strava συνδεετε?Ελληνικά έχει. Με stava δεν συνδέεται Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Ερώτηση στην εφαρμογή Υγεία > Καρδιακός Ρυθμός > Καρδιακοί παλμοι ηρεμίας, σας εμφανίζει αριθμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lowbaper Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Ερώτηση στην εφαρμογή Υγεία > Καρδιακός Ρυθμός > Καρδιακοί παλμοι ηρεμίας, σας εμφανίζει αριθμό; Ναι! Ερωτηση... εχει κανει σε κανεναν αλλο το τελευταιο update 1.0.3.37? Στον φιλο στα πιο πανω post εγινε 10/1. Εγω δν εχω ακομα τπτ. Ειμαι στην 1.0.2.38. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Del_sol Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Ούτε εγώ έχω κάτι και τσεκαρω συνέχεια από τότε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lowbaper Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Ούτε εγώ έχω κάτι και τσεκαρω συνέχεια από τότε Κι εγω το ιδιο!!! Μόλις κατέβηκε και εγκαταστάθηκε το καινούριο update. Μας αναψες φωτια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Ναι! Ερωτηση... εχει κανει σε κανεναν αλλο το τελευταιο update 1.0.3.37? Στον φιλο στα πιο πανω post εγινε 10/1. Εγω δν εχω ακομα τπτ. Ειμαι στην 1.0.2.38.Εγώ είμαι με 1.0.3.38 λολ! Sent from my SM-N9750 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lowbaper Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Μηπως εχετε κινητο huawei? Edit...ειδα την υπογραφη σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Ερώτηση στην εφαρμογή Υγεία > Καρδιακός Ρυθμός > Καρδιακοί παλμοι ηρεμίας, σας εμφανίζει αριθμό; Δεν μου εμφανίζει αριθμό. Μόνο 2 παυλες. Μήπως υπάρχει κάτι που πρέπει να ρυθμίσω για να μετράει παλμούς ηρεμίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 παράγγειλα το ρολογάκι απο amazon Γερμανίας 27 Δεκεβρίου, μέχρι και σήμερα δεν είχα καμία ένδειξη για το που βρίσκεται και μου έκαναν αυτόματα refund γιατί δεν μπορούσαν να μου στείλουν άλλο αντικατάστασης. Το customer service τους δεν παίζεται αλλά πρέπει να βρουν άλλη μεταφορική γιατί τα δέματα που στέλνουν με την i-parcel τα μισά χάνονται ή καθυστερούν, θα μπορούσα να βάλω ταχυμεταφορά αλλα 30€ μεταφορικά δεν συμφέρει φυσικά, οπότε αγορά από Ελλάδα πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Έχεις δίκιο γα την iparcel αλλά να χαθεί λίγο δύσκολο διότι μέχρι που παραλαμβάνουν στο κορωπί (αρμόδιο τμήμα) υπάρχει κάποια ένδειξη!Φίλος εδω μέσα είχαμε παραγγείλει με μια μέρα διαφορά απο amazon.es τα ρολόγια, εμένα έδειχνε κανονικά ότι έρχεται προς τη διευθυνσή μου , το δικό του δε φαίνονταν τίποτα!!Και όμως παραλάβαμε με μια μέρα διαφορά παρόλο που αυτός δεν είχε βγάλει άκρη που είναι.. Ίσως σου έρθει όμως , το θέμα αν σου έρθει τι θα κάνεις :p!!Τι ημερομηνία παράδοσης σου είχανε δώσει? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lowbaper Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Δεν μου εμφανίζει αριθμό. Μόνο 2 παυλες. Μήπως υπάρχει κάτι που πρέπει να ρυθμίσω για να μετράει παλμούς ηρεμίας; Βασικα αν δν κανω λαθος αυτους τους παλμους τους μετραει οταν ξυπνας. Εχεις ενεργοποιημενη την παρακολουθηση υπνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apodimos75 Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Βασικα αν δν κανω λαθος αυτους τους παλμους τους μετραει οταν ξυπνας. Εχεις ενεργοποιημενη την παρακολουθηση υπνου? Το πρωί μετά τον ύπνο δείχνει παύλες...μετά από κάποιες ώρες θα εμφανίσει το resting BPM.. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2574544502594869&set=gm.465411644150644&type=3&eid=ARAY3Ka6Ua-eHQzyWnLusUwZ9SFc7oHRsKDBLomQFDUsB9uxJGoLZGGdU2IBjOgs6-lrbexDbNvVMNyG&ifg=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Μέχρι σήμερα το απόγευμα δεν είχα δει ποτέ να αναγράφονται παλμοί ηρεμίας. Πρώτη φορά εμφανίστηκα αριθμός μόλις τώρα. Οπότε προφανώς δουλεύει. Ίσως να χρειαζόταν να συγκεντρώσει ικανό αριθμό data για να ξεκινήσει να το δείχνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. January 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2020 (edited) Έχεις δίκιο γα την iparcel αλλά να χαθεί λίγο δύσκολο διότι μέχρι που παραλαμβάνουν στο κορωπί (αρμόδιο τμήμα) υπάρχει κάποια ένδειξη!Φίλος εδω μέσα είχαμε παραγγείλει με μια μέρα διαφορά απο amazon.es τα ρολόγια, εμένα έδειχνε κανονικά ότι έρχεται προς τη διευθυνσή μου , το δικό του δε φαίνονταν τίποτα!!Και όμως παραλάβαμε με μια μέρα διαφορά παρόλο που αυτός δεν είχε βγάλει άκρη που είναι.. Ίσως σου έρθει όμως , το θέμα αν σου έρθει τι θα κάνεις :p!!Τι ημερομηνία παράδοσης σου είχανε δώσει? με την iparcel δεν είχα ποτέ ενημέρωση, δεν υπήρχε καν στο συστημά τους, μίλησα και με iss στην Ελλάδα που παραλαμβάνουν απο amazon, ούτε και αυτοί είχαν ένδειξη, πρώτη ημερομηνία παραλαβής έιχα 10/01, μέτα μου έδωσαν 15/01 και τέλος μου έκαναν μόνοι τους αυτόματο refund, χαχα δεν παίζονται! αν έρθει ποτέ θα κάνω άρνηση παραλαβής, δεν γίνεται να το πάρω κ αυτό γιατί θα ξαναχρεωθώ, από amazon θα το έπαιρνα 173€ χωρις φπα καθότι επαγγελματίας Edited January 17, 2020 by argiris77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyros_G Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Καλησπέρα, Κάτοχος από σήμερα κι εγώ του smartwatch. Είμαι στην αρχή σεταρίσματος, κατέβασα Huawei Health app. Αλλά στην εκκίνηση της εφαρμογής μου ζήτησε εγκατάσταση και του Huawei Mobile services, και στην συνέχεια εγγραφή. Χρειάζονται όλα αυτά, ή μπορώ να τα κάνω skip κάπως; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Χρειάζεται , δε γίνεται αλλιώς να το κάνεις εγκατάσταση... Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyros_G Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Χρειάζεται , δε γίνεται αλλιώς να το κάνεις εγκατάσταση... Ok, thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 τελικά το παρέλαβα κ εγώ από μαγαζί Ελλάδα, το κλασικό με το δερμάτινο λουράκι, ωραίο εργαλείο φαίνεται, το μόνο που μου λειπει είναι ότι δεν μπορώ να διαβάζω τα email που δέχομαι, μόνο επιγραμματικά, ίσως με κανένα update μελλοντικά προστεθεί. Φόρτιση μόνο από usb θύρα ή και με οποιοδήποτε φορτιστη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Δεν έχει θέμα αλλά καλύτερα σε μια usb για να είσαι σίγουρος και για το καλό της μπαταρίας.. Αυτή η αναβάθμιση να δω ποτέ θα ερθει Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyros_G Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο καλό tempered glass (που να μην επηρεάζει το touch και την ευκρίνεια της οθόνης); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο καλό tempered glass (που να μην επηρεάζει το touch και την ευκρίνεια της οθόνης); https://www.ebay.com/itm/163916179684 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Σε ειδοποίηση κλήσεων δεν μου εμφανίζει πάντα το όνομα αυτού που καλεί, μόνο τον αριθμο του με αποτέλεσμα να μην ξέρω ποιος είναι, Xiaomi redmi note 5 εχω, έκανα επανεγκατάσταση, clear cache δεν άλλαξε κάτι, δεν έχω κ άλλη μάρκα κινητού να τσεκαρω, έχει άλλος παρόμοιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts