vkostas Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Μετά τα τελευταία updates σταμάτησε να συγχρονίζει τα stress δεδομένα το health app. Το παρατήρησα τώρα, σταμάτησε στις 22/04, έχετε κι εσείς τέτοιο θέμα? Έχω τις τελευταίες εκδόσεις app και firmware Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Μετά τα τελευταία updates σταμάτησε να συγχρονίζει τα stress δεδομένα το health app. Το παρατήρησα τώρα, σταμάτησε στις 22/04, έχετε κι εσείς τέτοιο θέμα? Έχω τις τελευταίες εκδόσεις app και firmware Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk Οχι, εμένα μου συγχρονίζει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lowbaper Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Κι εμενα κανονικα συγχρονιζει. Τσεκαρε τον αυτοματο συγχρονισμο στις ρυθμισεις Οταν νομιζουμε οτι κατι δν παει καλα μια επανεκινηση του κανει καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_4 Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Έχει κάνει κάποιος συγχρονισμό με google fit.? Να μας πει εντυπώσεις. και αν έχει μεγαλυτερη κατανάλωση η μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sverver Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Έχει κάνει κάποιος συγχρονισμό με google fit.? Να μας πει εντυπώσεις. και αν έχει μεγαλυτερη κατανάλωση η μπαταρία; Το μοναδικό σημείο που με απογοήτευσε η συσκευή. Δεν συγχρονίζει στο fit καρδιακό ρυθμό καθώς επισης συγχρονίζει λάθος τα στοιχεια του ύπνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkostas Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Μετά τα τελευταία updates σταμάτησε να συγχρονίζει τα stress δεδομένα το health app. Το παρατήρησα τώρα, σταμάτησε στις 22/04, έχετε κι εσείς τέτοιο θέμα? Έχω τις τελευταίες εκδόσεις app και firmware Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk Τελικά το πρόβλημά μου λύθηκε μόνο με reset του GT2, δοκίμασα τα πάντα πριν το κάνω reset αλλά τελικά μόνο με αυτό λύθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Παιδιά σήμερα το πήρα και εγώ Θήκη και τζαμακι έχετε για προστασία ? Η αντέχει ? Watch faces από πού βάζω ? Και πως ? Στάλθηκε από το YAL-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Αντέχει αλλά εγώ έχω και τα δύο.. Αν ανέβω στο βουνό και θυμηθώ βάζω την θήκη . Αν όχι μένω με το τζαμακι Καλορίζικο Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_4 Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Στις επόμενες αναβαθμίσεις θα έχουμε μέτρηση πίεσης αίματος. Κ ζάχαρο αίματος. https://ibb.co/QN8Q92F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Στις επόμενες αναβαθμίσεις θα έχουμε μέτρηση πίεσης αίματος. Κ ζάχαρο αίματος. https://ibb.co/QN8Q92F Ενα καρδιογράφημα μας λείπει και δεν ξαναπατάμε νοσοκομείο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Ε πως θα γίνεται να μετράει το ζάχαρο , είναι δυνατόν?Εδω τρυπάνε όλοι τα χέρια τους , υπάρχει μηχάνημα να μετράει με την επαφή μόνο?Έχει ο πατέρας μου μηχάνημα οπότε θα μπορέσω να το συγκρίνω... Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_4 Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Ε πως θα γίνεται να μετράει το ζάχαρο , είναι δυνατόν?Εδω τρυπάνε όλοι τα χέρια τους , υπάρχει μηχάνημα να μετράει με την επαφή μόνο?Έχει ο πατέρας μου μηχάνημα οπότε θα μπορέσω να το συγκρίνω... Ε όχι δεν θα μας τρυπαει για το ζάχαρο χαχαχα. Μάλλον τις τιμές του ζαχάρου θα τις βάζουμε εμείς εκτός αν έχεις μηχάνημα για ζάχαρο huawei και και το συνδέσεις με το ρολόι. όπως γίνετε κ με το βάρος. Και τις ζυγαριές huawei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Ε εντάξει τότε δε θα μετράει...Επίσης που εχω τη huawei ζυγαριά δε συνεργάζεται σε τίποτα με το ρολόι , το μόνο που τα έχω στην ίδια εφαρμογή!Έχει βρει κανείς κάποια συσχέτιση μεταξύ τους? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Απλά περνάει το βάρος σου στο μενού του ρολογιού Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Δηλαδή μπορώ να δω κάπου το βάρος που μετρήθηκα σήμερα? Που είναι αυτό το μενού? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_4 Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Δηλαδή μπορώ να δω κάπου το βάρος που μετρήθηκα σήμερα? Που είναι αυτό το μενού? Εδώ https://ibb.co/bdffSdL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Ενα καρδιογράφημα μας λείπει και δεν ξαναπατάμε νοσοκομείο :lol: Προς το παρόν έχει ημερολόγιο περιόδου, αφορμή για να μη γίνει κάποιος μπαμπάς :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Γίνεται αν θέλεις να απενεργοποιήσεις την σύνδεση με το τηλέφωνο ,από το ρολόι? Και αν ναι πως? Ευχαριστω. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Γίνεται αν θέλεις να απενεργοποιήσεις την σύνδεση με το τηλέφωνο ,από το ρολόι? Και αν ναι πως? Ευχαριστω. Sent from my iPad using Tapatalk Μενου-ρυθμισεις-συστημα-αποσυνδεση Απο σήμερα κάτοχος και εγω . Τα πρώτα που με ξένισαν αρκετά ειναι οτι δεν μπορώ να διαβάζω ολόκληρες τις ειδοποιήσεις μου (απαράδεκτο το θεωρώ) και οτι δεν περνάει ολες τις επαφές μου στο ρολόι άλλα μόνο 10 σαν αγαπημένες Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Μενου-ρυθμισεις-συστημα-αποσυνδεση Απο σήμερα κάτοχος και εγω . Τα πρώτα που με ξένισαν αρκετά ειναι οτι δεν μπορώ να διαβάζω ολόκληρες τις ειδοποιήσεις μου (απαράδεκτο το θεωρώ) και οτι δεν περνάει ολες τις επαφές μου στο ρολόι άλλα μόνο 10 σαν αγαπημένες Έτσι μου φαίνεται αποσυνδέεται πλήρως.. Εγώ λέω να επιλέγεις π.χ να κλείνεις το Bluetooth. Να λειτουργεί το ρολόι αλλά να μην είναι συνδεδεμένο με το κινητό. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Έτσι μου φαίνεται αποσυνδέεται πλήρως.. Εγώ λέω να επιλέγεις π.χ να κλείνεις το Bluetooth. Να λειτουργεί το ρολόι αλλά να μην είναι συνδεδεμένο με το κινητό. Sent from my iPad using Tapatalk α τωρα καταλαβα , μονο αν κλείσεις το Bluetooth απο το κινητο η κανεις αποσύνδεση την συσκευή απο το μενου του bluetooth του κινητου . δεν βρηκα κατι αλλο Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 α τωρα καταλαβα , μονο αν κλείσεις το Bluetooth απο το κινητο η κανεις αποσύνδεση την συσκευή απο το μενου του bluetooth του κινητου . δεν βρηκα κατι αλλο Ναι, και εγώ το έψαξα και δεν βρήκα κάτι. Θα μπορούσαν νομίζω να το είχαν βάλει, δεν είναι και κάτι φοβερό. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Ναι, και εγώ το έψαξα και δεν βρήκα κάτι. Θα μπορούσαν νομίζω να το είχαν βάλει, δεν είναι και κάτι φοβερό. Sent from my iPad using Tapatalk φυσικά και δεν είναι . πράγματα απλά για τις δυνατότητες της συσκευής, όπως και αυτά τα 2 που ανέφερα και εγώ ποιο πάνω ..... θα μπορουσαν να τα προσθέσουν σε καποιο μελλοντικό update Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Όταν κοιμάμαι το ρολόι δεν χτυπάει, λογικά διαβάζει οτι είμαι τουφα και αυτοβούλως δεν χτυπάει δόνηση και ήχο; Ξέχασα σήμερα το τηλέφωνο στο αθόρυβο αλλά κοιμόμουν ήσυχος μιας που είχα στο πίσω μέρος πως θα με ξυπνήσει το ρολόι και έχασα 8 κλήσεις. Δια μαγείας όταν ξύπνησα και με πήρα τηλέφωνο απο το σταθερό το ρολόι χόρευε σε τρελούς ρυθμούς. Το έχει παρατηρήσει κανείς; Κάποια ρύθμιση μήπως; Αν ισχύει κάτι τέτοιο είναι εντελώς fail... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mesia Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Όταν κοιμάμαι το ρολόι δεν χτυπάει, λογικά διαβάζει οτι είμαι τουφα και αυτοβούλως δεν χτυπάει δόνηση και ήχο; Ξέχασα σήμερα το τηλέφωνο στο αθόρυβο αλλά κοιμόμουν ήσυχος μιας που είχα στο πίσω μέρος πως θα με ξυπνήσει το ρολόι και έχασα 8 κλήσεις. Δια μαγείας όταν ξύπνησα και με πήρα τηλέφωνο απο το σταθερό το ρολόι χόρευε σε τρελούς ρυθμούς. Το έχει παρατηρήσει κανείς; Κάποια ρύθμιση μήπως; Αν ισχύει κάτι τέτοιο είναι εντελώς fail... Όντως έτσι είναι. Και σε εμένα έτσι δουλεύει. Βέβαια και εμένα δεν μου αρέσει αυτό, γιατί για παράδειγμα το βράδυ που το βάζω το κινητό στο αθόρυβο θα ήθελα αν με πάρει κάποιος τηλ για έκτακτη ανάγκη να χτύπουσε το ρολόι. Παράθεση Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts