Antretng Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Κοιτα να δεις που τελικά θα πάρει και 10. Μια χαρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Από την αρχή ήταν γνωστό ότι θα πάρει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Κοιτα να δεις που τελικά θα πάρει και 10. Μια χαρα :) Το είχαν πει φιλαράκι μου ότι θα πάρει και τα 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Eίστε σίγουροι;ή αναπαράγεται ψεύτικες ειδήσεις άλλων; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 (edited) Eίστε σίγουροι;ή αναπαράγεται ψεύτικες ειδήσεις άλλων; Σίγουροι 100%. Η αναβάθμιση ξεκίνησε. Το ότι μπορεί να αποσυρθεί ανά πάσα στιγμή, είναι επίσης πολύ πιθανό from my 1+6t Edited February 29, 2020 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 (edited) Το είχαν πει φιλαράκι μου ότι θα πάρει και τα 10. Τα ιδια ειχαν πει και για αλλα xiaomi με mtk που δεν πηραν ποτέ... ;) Οπότε, μολονότι έγραφα καλά λόγια για τη συσκευή, για το θέμα android 10 ειχα πει οτι μεχρι να παρει το update κρατάω πισινή. Edited February 29, 2020 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Πολλές φορές με την Xiaomi έχουμε καταπιεί την γλώσσα μας. Και εγώ χαίρομαι που θα πάρει 10αρι (ήμουν σίγουρος με αυτά που διάβαζα για τον Mediatek) αλλά δεν σας κρύβω ότι έχω και έντονη ανησυχία για την after A10 αναβάθμιση. Είμαι μια συσκευή που δουλεύει υποδειγματικά. Ελπίζω να παραμείνει έτσι. from my 1+6t Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Πολλές φορές με την Xiaomi έχουμε καταπιεί την γλώσσα μας. Και εγώ χαίρομαι που θα πάρει 10αρι (ήμουν σίγουρος με αυτά που διάβαζα για τον Mediatek) αλλά δεν σας κρύβω ότι έχω και έντονη ανησυχία για την after A10 αναβάθμιση. Είμαι μια συσκευή που δουλεύει υποδειγματικά. Ελπίζω να παραμείνει έτσι. from my 1+6t Για το MIUI ή για τα Security Updates; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Αντε και λεμε δεν περνει, τι παραπανω εχει το 10? Να λεμε απλα οτι εχει 10; μια χαρα δουλευει η συσκευή Τώρα καλά δουλεύει. Μετά όμως; Θα συνεχίσει να δουλεύει το ίδιο καλά; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 https://www.angroid.gr/android-news/logismiko/idoy-i-proti-lista-ton-syskeyon-poy-tha-lavoyn-tin-miui-12 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 (edited) Εκανα καί εγώ το μεγάλο βήμα :) και πλέον κάτοχος του pro... Σε γενικές γραμμές είναι best value for money... Αλλά έχω ένα μικρό προβληματάκι, θέλω να βάλω διαφορετικούς ήχους κλίσης σε μερικές επαφές και δε το βρίσκω.. Βοήθεια κάνεις;;;; Edited March 1, 2020 by lepes Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Ερώτηση: είμαι κάτοχος κι εγώ του κινητού και ενώ στα themes και wallpapers μου έβγαζε επιλογή να επιλέξω και online ξαφνικά η επιλογή δεν υπάρχει πια. Ξέρει κανείς πως επανέρχεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Εκανα καί εγώ το μεγάλο βήμα :) και πλέον κάτοχος του pro... Σε γενικές γραμμές είναι best value for money... Αλλά έχω ένα μικρό προβληματάκι, θέλω να βάλω διαφορετικούς ήχους κλίσης σε μερικές επαφές και δε το βρίσκω.. Βοήθεια κάνεις;;;; Κι εγώ πάλι με το ζόρι βρήκα πως βάζουμε γενικά έναν ήχο κλήσης από τα mp3. Αυτό δεν σκέφτηκα να το ψάξω όμως! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Κι εγώ πάλι με το ζόρι βρήκα πως βάζουμε γενικά έναν ήχο κλήσης από τα mp3. Αυτό δεν σκέφτηκα να το ψάξω όμως! Λογικά πας στην επαφή και πας επιλογές ή ρυθμίσεις, αν δεν υπάρχει εκεί που βάζεις φωτογραφία κτλ μπορεί κ να μην γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Πάνε στην επαφή. Πάτα επάνω δεξιά τρείς τέλειες. Έχει επιλογή για ήχο. Βάλε ήχο. Κομπλέ. Μην ψάχνεις να βρείς κάπου γραπτά τί ήχο έβαλες....δεν υπάρχει πουθενά. Μπήκε...αλλά είναι άφαντος...οέο! from my 1+6t Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Πάνε στην επαφή. Πάτα επάνω δεξιά τρείς τέλειες. Έχει επιλογή για ήχο. Βάλε ήχο. Κομπλέ. Μην ψάχνεις να βρείς κάπου γραπτά τί ήχο έβαλες....δεν υπάρχει πουθενά. Μπήκε...αλλά είναι άφαντος...οέο! from my 1+6t Πώς ξέρεις τι ήχο έβαλες τότε; Γιατί για κάθε επαφή θέλει άλλον ήχο. Πώς θα το κάνει αυτό τότε αν δεν ξέρει τι ήχο έχει βάλει; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Βρε τον ήχο τον επιλέγεις. Εσύ τον επιλέγεις. Και δουλεύει οκ. Απλά δεν μπορείς να τον δεις ποιος είναι εάν τον αναζητήσεις εντός της επαφής. Παραπάνω δεν μπορώ τώρα είμαι εκτός. Γίνεται πάντως. Εγώ τι έκανα. from my 1+6t Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Βρε τον ήχο τον επιλέγεις. Εσύ τον επιλέγεις. Και δουλεύει οκ. Απλά δεν μπορείς να τον δεις ποιος είναι εάν τον αναζητήσεις εντός της επαφής. Παραπάνω δεν μπορώ τώρα είμαι εκτός. Γίνεται πάντως. Εγώ τι έκανα. from my 1+6t Οκ εντάξει. Τώρα κατάλαβα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Σε ευχαριστώ!!! Αυτό ηταν :) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 (edited) Για mid range συσκευή και χωρίς ois νομίζω τα πάει αρκετά καλά! https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9535&idPhone2=9812 Αν αναλογιστούμε και τις μεγάλες διαφορές που έχουν μεταξύ τους!... Edited March 3, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Καλημέρα. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι ήρθε σε ΕΕΑ η 10άρα. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Καλησπερα,απο που την κατεβαζουμε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Μου ήρθε και μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 και εμενα τωρα ηρθε OTA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Μόλις την έκανα! Δεν προλαβαίνω τώρα να ασχοληθώ αλλά ναι! Ναι! Επιτέλους έχουμε θέματα με περιοχή Ελλάδα! Θετικότατο! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts