highland1 Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Επίσης με EU και 12.0.3 κανένα θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Ούτε εγώ έχω θεμα με 0.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Ποια gcam από όλες έχετε εντοπίσει να παίζει καλύτερα στο rn8 pro και ποιο .xml; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rupper Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 off topic ερώτηση : Η γνώμη σας για το Xiaomi Mi 11? ποια τιμή θα είναι συμφέρουσα να το χτυπήσω , πόσο να περιμένω για να πέσει η τιμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 off topic ερώτηση : Η γνώμη σας για το Xiaomi Mi 11? ποια τιμή θα είναι συμφέρουσα να το χτυπήσω , πόσο να περιμένω για να πέσει η τιμή?Τι να πούμε για αυτό το τηλέφωνο;ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ.Το θέμα είναι πόσο θα κάνει όταν θα έρθει στην Ελλάδα,εσύ μέχρι πόσα χρήματα διαθέτεις για αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rupper Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 650 με 700 Euro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 Αλλού ακούω για 800+ και για το pro 1000+,αν είσαι τυχερός και έρθει κοντά στα 700 ,χτύπα το,αλλά λίγο δύσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 Αλλού ακούω για 800+ και για το pro 1000+,αν είσαι τυχερός και έρθει κοντά στα 700 ,χτύπα το,αλλά λίγο δύσκολο. Αφού βγήκε η απλή έκδοση στα 500€ με την ισοτιμία Κίνας και δεδομένου οτι οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ πάμε 500€+24%=628€. αλλά θα θέλει να βγάλει και το μαγαζί που θα το φέρει οπότε μάλλον κάπου εκεί θα παίξει..γυρω στα 700€. εκτός και αν πέσουμε τελείως έξω.. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 Αφού βγήκε η απλή έκδοση στα 500€ με την ισοτιμία Κίνας και δεδομένου οτι οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ πάμε 500€+24%=628€. αλλά θα θέλει να βγάλει και το μαγαζί που θα το φέρει οπότε μάλλον κάπου εκεί θα παίξει..γυρω στα 700€. εκτός και αν πέσουμε τελείως έξω..Δεν είναι ακριβώς έτσι!Μην κοιτάς τιμές Κίνας πρώτη μέρα κλπ.Οι τιμές όταν έρχονται Ελλάδα είναι αρκετά υψηλότερες και δεν είναι μόνο το +24%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rupper Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 Δηλαδή όταν βγει η global έκδοση δεν θα έχει περίπου την ίδια τιμή από κινεζομαγαζo, ή κάποιο flash sale? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 Για το Mi 11 γράψτε εδώ καλύτερα παιδιά. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8118344#post8118344 Εδώ είναι για το note 8 pro μόνο. Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 @evris2013 μπράβο γιατί μας κούρασαν. Εδώ είναι ΜΌΝΟ για Redmi Note 8 Pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 Καλή χρονιά σε όλους!! Πάντως στο banggood το Redmi Note 8 Pro την έκδοση των 128GB την έχει στα 147€. Σκέτη κλεψιά... Για δώρο ότι πρέπει σε κάποιον αγαπημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rupper Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 Sorry από όλους για το off topic. εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλους!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 Επί της ευκαιρίας, ας ανοίξει κάποιος νήμα και για το Mi 11. Να μη γράφουν όλοι σε άσχετα νήματα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 Καλή χρονιά σε όλους!! Πάντως στο banggood το Redmi Note 8 Pro την έκδοση των 128GB την έχει στα 147€. Σκέτη κλεψιά... Για δώρο ότι πρέπει σε κάποιον αγαπημένο. 148,27€ + Shipping: 6,66€ Και πάλι συμφέρει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 Εξαιρετικές τιμές για μια εξαιρετική συσκευή! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisastra Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 Εχω το εξης θεμα και δεν μπορω να βρω λυση.Το τηλεφωνο καθε 3-4 μερες σε μια συγκεκριμενη επαφη κανει κληση μονο του και οταν την κανει εξαφανιζεται το ιστορικο για την συγκεκριμενη επαφη.Εχει παρατηρησει ο φιλος μου(η επαφη που ελεγα) οτι χτυπαει το κινητο του μια φορα και κλεινει.Εχει τυχει σε κανενα η εχω στοιχειωμενο κινητο?Εχω αλλαξει ονομα στην επαφη αλλα το ξανακανει,επισης ηταν της μορφης+3069 και το εκανα 697 χωρις το +30 και συνεχιζει τα ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 (edited) Εχω το εξης θεμα και δεν μπορω να βρω λυση.Το τηλεφωνο καθε 3-4 μερες σε μια συγκεκριμενη επαφη κανει κληση μονο του και οταν την κανει εξαφανιζεται το ιστορικο για την συγκεκριμενη επαφη.Εχει παρατηρησει ο φιλος μου(η επαφη που ελεγα) οτι χτυπαει το κινητο του μια φορα και κλεινει.Εχει τυχει σε κανενα η εχω στοιχειωμενο κινητο?Εχω αλλαξει ονομα στην επαφη αλλα το ξανακανει,επισης ηταν της μορφης+3069 και το εκανα 697 χωρις το +30 και συνεχιζει τα ιδια. δεν το εχω ξανακουσει, ποτε. ουτε νομιζω να υπαρχει καποια επιλογη για αυτοματη κληση. μηπως πατιεται καπως η οθονη σου? ξερω, δυσκολο, αλλά είναι πολύ περίεργο... edit: δες να μπορεις να κανεις εκκαθαριση cache στην εφαρμογη κλησεων Edited January 5, 2021 by Drew_Christo1991 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 δεν το εχω ξανακουσει, ποτε. ουτε νομιζω να υπαρχει καποια επιλογη για αυτοματη κληση. μηπως πατιεται καπως η οθονη σου? ξερω, δυσκολο, αλλά είναι πολύ περίεργο... edit: δες να μπορεις να κανεις εκκαθαριση cache στην εφαρμογη κλησεων Ή να αφαιρέσει την συγκεκριμένη επαφή και να την περάσει ξανά. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisastra Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 (edited) δεν το εχω ξανακουσει, ποτε. ουτε νομιζω να υπαρχει καποια επιλογη για αυτοματη κληση. μηπως πατιεται καπως η οθονη σου? ξερω, δυσκολο, αλλά είναι πολύ περίεργο... edit: δες να μπορεις να κανεις εκκαθαριση cache στην εφαρμογη κλησεων Πολυ περιεργο οντως γιατι το κανει μονο σε μια συγκεκριμενη επαφη και μετα το ιστορικο της συγκεκριμενης επαφης εχει διαγραφει,σαν να μην καλεσα ποτε..Εκανα εκκαθαριση cache στην εφαρμογη κλησεων οπως μου ειπες και διεγραψα την επαφη και την ξαναπερασα.Περιμενω και αν το ξανακανει θα ενημερωσω Edited January 5, 2021 by sakisastra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 Κι εγώ περιμένω να ακούσω τι έγινε. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2021 Με τις διαφημησεις μεσα στις "μαμα" εφαρμογες ας μου θυμησει καποιος πως τις σταματαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2021 Μια πρώτη απόπειρα στησίματος gcam. Πρώτα στοκ auto, μετά gcam hdr+ enhanced με μόλις 5 frames. Πολύ μπελάς πάντως το στήσιμο σε mtk :wacko: 2021-01-09_06-44-49 by Andreas L., on Flickr HC_20210109_182036_null by Andreas L., on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2021 Πολύ καλή δουλειά πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts