Jump to content

Redmi Note 8 Pro

DragonD
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Αυτη εχω βαλει: https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog1038/

με το xml του λινκ. Καλη φαινεται,λειτουργουν και τα modes τα περισσοτερα.

Αναφορικα με το rn9pro max... Σε σχεση με το δικο μας ειναι μικρές οι διαφορες. Η μπαταρια ειναι ηδη πολυ καλη,κυρια διαφορα ο επεξεργαστής. Μια η αλλη πιστευω, καπου καλυτερος ο ενας,αλλου ο αλλος,αντε για την οικονομια του χωρου να πω ο νεος ειναι καλυτερος,αλλα ποσο πια,ειναι mid range κατηγορια. Στην καμερα θα κριθει,και η 48αρα του απλου pro διαβασα δεν ειναι κατι ιδιαίτερο,η 64αρα του μαξ πρεπει να ειναι η δευτερη εκδοση του δικου μας. Λενε έχει βελτιωμενο software,αλλα αν δεν εχει ois ή δεν ειναι καποιας αλλης μαρκας πχ ο sony imx 686 του k30 ποσο καλυτερη να ειναι...

Diamantis

Αν κατάλαβα κατέβασες την global version. Στο κινητό σου, ποια έχει: global --- h --- eaa ( είναι η Ευρωπαϊκή). Πρέπει να περασεις την ίδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?!!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://c.mi.com/oc/miuidownload/detail?guide=1

Άνοιξε το λινκ από υπολογιστή, νομιζω από κινητό δεν δουλεύει.

Global έχω

Ζεις μονάχα μια φορά..

Εμενα δουλευουν ολα καλα, εκτος του 'υπηρεσιες google play' μου εχει σπασειτα νευρα σε battery drain δοκιμασα μεχρι και επαναφορα, ριχτε καμια ιδεα ειμαι ετοιμος να το πεταξω το κινητο

δουλεύουν όλα καλά..........................έτοιμος να πετάξω το κινητο!:lol::lol::lol::lol:

Redmi By Xiaomi

Αυτη εχω βαλει: https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog1038/

με το xml του λινκ. Καλη φαινεται,λειτουργουν και τα modes τα περισσοτερα.

Αναφορικα με το rn9pro max... Σε σχεση με το δικο μας ειναι μικρές οι διαφορες. Η μπαταρια ειναι ηδη πολυ καλη,κυρια διαφορα ο επεξεργαστής. Μια η αλλη πιστευω, καπου καλυτερος ο ενας,αλλου ο αλλος,αντε για την οικονομια του χωρου να πω ο νεος ειναι καλυτερος,αλλα ποσο πια,ειναι mid range κατηγορια. Στην καμερα θα κριθει,και η 48αρα του απλου pro διαβασα δεν ειναι κατι ιδιαίτερο,η 64αρα του μαξ πρεπει να ειναι η δευτερη εκδοση του δικου μας. Λενε έχει βελτιωμενο software,αλλα αν δεν εχει ois ή δεν ειναι καποιας αλλης μαρκας πχ ο sony imx 686 του k30 ποσο καλυτερη να ειναι...

Δυστυχώς ois μόνο τα mi 10 έχουν και τα αντίστοιχα Note 10! Κάτω από την 108άρα κάμερα δεν βλέπεις ois.

Αν έχει καλύτερο software η κάμερα του Max, ίσως να έχει κάποια διαφορά από τη δικιά μας συσκευή.

Το καλό με το snapdragon είναι ότι βρίσκεις πιο εύκολα κατάλληλη gcam σε σχέση με τη συσκευή μας που έχει mediatek!

Μέχρι στιγμής ο mediatek δεν με προβλημάτισε πάντως!

@fotisbasm Για ένα playstore θα πετάξεις τη συσκευή; :worry:

Edited by evris2013

Εχει ναι,αλλα ειναι για πιτσιλιες και λιγη σκονη,δεν είναι αδιαβροχο...

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα εδώ και λίγο καιρό στο messenger .Δεν μου λειτουργούν τα πρόσθετα στην φωτογραφία (καπέλα πρόσωπα φάτσες )μόλις πατήσω κάποιο πάει να το φορτώσει και μετά κολλάει η εφαρμογή.Εκανα απεκγατασταση εφαρμογής αλλά τίποτα ........
Xiaomi redmi note 8 pro 128gb perl white:D

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα εδώ και λίγο καιρό στο messenger .Δεν μου λειτουργούν τα πρόσθετα στην φωτογραφία (καπέλα πρόσωπα φάτσες )μόλις πατήσω κάποιο πάει να το φορτώσει και μετά κολλάει η εφαρμογή.Εκανα απεκγατασταση εφαρμογής αλλά τίποτα ........

με too ... μετά απο το update μάλλον που έγινε πρίν 2 μέρες.. :(

και εγώ το έβγαλα και το έβαλα αλλά τίποτα..

Αν έχει βρει κανείς λύση στο πρόβλημα να μας πει !

Κι εμένα το ίδιο. Ίσως με επόμενη ενημέρωση του Messenger να στρώσει.

Επίσης βλέπω ότι στο Play Store δείχνει μια ενημέρωση του Messenger στα 243kb η οποία ποτέ δεν γίνεται. Μήπως είναι και από κει το πρόβλημα. Δεν ξέρω αν το βλέπετε κι εσείς.

Δεν φαίνεται να είναι θέμα κάμερας ή της συσκευής.

Κι εμένα το ίδιο. Ίσως με επόμενη ενημέρωση του Messenger να στρώσει.

Επίσης βλέπω ότι στο Play Store δείχνει μια ενημέρωση του Messenger στα 243kb η οποία ποτέ δεν γίνεται. Μήπως είναι και από κει το πρόβλημα. Δεν ξέρω αν το βλέπετε κι εσείς.

Δεν φαίνεται να είναι θέμα κάμερας ή της συσκευής.

Μου βγαίνει και μένα κατά διαστήματα αυτή η ενημέρωση,που είμαι με 11.0.3.0 κατά τα άλλα η εφαρμογή,δουλεύει σωστά..

Ζεις μονάχα μια φορά..

Μου βγαίνει και μένα κατά διαστήματα αυτή η ενημέρωση,που είμαι με 11.0.3.0 κατά τα άλλα η εφαρμογή,δουλεύει σωστά..

Η εφαρμογή δουλεύει, η κάμερα κολλάει στο Messenger! Ειδικότερα τα εφέ που έχει η κάμερα. Μάσκες, καπέλα κλπ...

Δεν ξέρω αν παρατηρήται μόνο στις συσκευές μας αυτό ή γίνεται και σε άλλες συσκευές.

Χαιρετώ την παρέα.

Μπορεί κάποιος φίλος να μου πείτε τι κάνει το "AI" (ενεργοποιημένο και απενεργοποιημένο) που υπάρχει στην κάμερα

και φαίνεται στον κύκλο στην παρακάτω φωτογραφία;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

ceFIJnA.jpg

Edited by gkokki

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Artificial_intelligence

Τώρα στη κάμερα τι ακριβώς κάνει, ας σε πούνε καλύτερα τα παιδιά που ξέρουν!

Κι εγώ δεν ξέρω την διαφορά...

Εάν θές όσο το δυνατόν "φυσική" φωτογραφία, το ΑΙ το έχεις κλειστό.

Εάν είναι ανοιχτό, τότε μέσω κάποιων αλγορίθμων το software αποφασίζει για το πώς θα δώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Σε άλλους αρέσει, σε άλλους όχι.

Βγάλε 5-6 κάδρα σε διαφορετικές συνθήκες, μια με ΑΙ και μια χωρίς ΑΙ. Διάλεξε τί σου αρέσει.

Εγώ δεν το χρησιμοποιώ ποτέ γιατί αλλοιώνει πάρα πολύ την χρωματική πραγματικότητα.

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Εάν είναι ανοιχτό, τότε μέσω κάποιων αλγορίθμων το software αποφασίζει για το πώς θα δώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Βγάλε 5-6 κάδρα σε διαφορετικές συνθήκες, μια με ΑΙ και μια χωρίς ΑΙ. Διάλεξε τί σου αρέσει.

Εγώ δεν το χρησιμοποιώ ποτέ γιατί αλλοιώνει πάρα πολύ την χρωματική πραγματικότητα.

Όταν λες αλλοιώνει τα χρώματα, με ποιόν τρόπο; Δηλαδή τι τα κάνει, πιο έντονα απ' ότι είναι στην πραγματικότητα;

Όταν λες αλλοιώνει τα χρώματα, με ποιόν τρόπο; Δηλαδή τι τα κάνει, πιο έντονα απ' ότι είναι στην πραγματικότητα;

Βγάλε 5-10 κάδρα μια με ΑΙ και μια χωρίς και θα καταλάβεις.

Αλλιώς...πρέπει να συζητάμε εδώ μέχρι να σβήσει ο ήλιος...και πάλι δεν θα βγάλουμε συμπέρασμα.

Κάποια πράγματα πρέπει ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ και να αποφασίσεις ΕΣΥ εάν σου αρέσουν ή όχι.

Ότι και να λένε οι άλλοι...δεν μετράει.

Να τα δείς...σε PC εννοείται...όχι στην οθόνη του κινητού.

Για μένα : το ΑΙ είναι η καταστροφή της φωτογραφίας.

Edited by pavlidisc

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Η εφαρμογή δουλεύει, η κάμερα κολλάει στο Messenger! Ειδικότερα τα εφέ που έχει η κάμερα. Μάσκες, καπέλα κλπ...

Δεν ξέρω αν παρατηρήται μόνο στις συσκευές μας αυτό ή γίνεται και σε άλλες συσκευές.

Εμένα είναι όλα οκ,δεν έχω θέμα κανένα..

Ζεις μονάχα μια φορά..

Χαιρετώ την παρέα.

Μπορεί κάποιος φίλος να μου πείτε τι κάνει το "AI" (ενεργοποιημένο και απενεργοποιημένο) που υπάρχει στην κάμερα

και φαίνεται στον κύκλο στην παρακάτω φωτογραφία;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

ceFIJnA.jpg

Είναι τεχνητή νοημοσύνη και όταν πάς να βγάλεις μια φώτο αυτό θα αναγνωρίσει αυτόματα τί σκηνή τραβάς π.χ σπίτι,αυτοκίνητο,δέντρο,άνθρωπο και θα διαμορφώσει τα χρώματα όπως αυτό ξέρει...βέβαια εάν τραβήξεις κάτι πολύ ασαφές(π.χ το τραπεζάκι του σαλονιού) είτε βάλεις ΑΙ είτε όχι το ίδιο πράγμα θα είναι..

Redmi By Xiaomi

Είναι τεχνητή νοημοσύνη και όταν πάς να βγάλεις μια φώτο αυτό θα αναγνωρίσει αυτόματα τί σκηνή τραβάς π.χ σπίτι,αυτοκίνητο,δέντρο,άνθρωπο και θα διαμορφώσει τα χρώματα όπως αυτό ξέρει...βέβαια εάν τραβήξεις κάτι πολύ ασαφές(π.χ το τραπεζάκι του σαλονιού) είτε βάλεις ΑΙ είτε όχι το ίδιο πράγμα θα είναι..

Αυτό έκανα. Γι αυτό δεν είδα διαφορά! Χαχα! Που να το ξέρω!

Να τα δείς...σε PC εννοείται...όχι στην οθόνη του κινητού.

Δυστυχώς δεν διαθέτω! Ότι κάνω από το κινητό!

Edited by evris2013

Σ΄ευχαριστώ πολύ φίλε pavlidisc. Θα το δοκιμάσω

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε Nikos_96.

Το δοκίμαζα μέσα στο σπίτι γι αυτό δεν έβλεπα διαφορά.

Θα το δοκιμάσω σε εξωτερικό χώρο (λέμε τώρα, όποτε κι αν...).

Να 'σαι καλά.

Πολύ περίεργο αυτό με την εφαρμογή του messenger πως είναι δυνατών σε άλλους να δουλεύει κανονικά και σε άλλους όχι??? Σε όσους δουλεύει έχετε 11.0.2 miui και android 10?
Xiaomi redmi note 8 pro 128gb perl white:D

Πολύ περίεργο αυτό με την εφαρμογή του messenger πως είναι δυνατών σε άλλους να δουλεύει κανονικά και σε άλλους όχι??? Σε όσους δουλεύει έχετε 11.0.2 miui και android 10?

Εγώ αυτό έχω αλλά και πάλι δεν δουλεύει. Μάλλον πρέπει να περιμένουμε την επόμενη ενημέρωση του Messenger!

Κολλάει αφάνταστα η κάμερα του Messenger. Ακόμα και για τη φωτογράφιση χωρίς εφέ!

Edited by evris2013