nikaki71 Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Πάρε στην εξυπηρέτηση πελατών. Σε συμβόλαια και σε ορισμένες συσκευές, η υπηρεσία διατίθεται. Θα σου εξηγήσουν αναλυτικά. Οκ.Ευχαριστω. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάρε στην εξυπηρέτηση πελατών. Σε συμβόλαια και σε ορισμένες συσκευές, η υπηρεσία διατίθεται. Θα σου εξηγήσουν αναλυτικά. Μολις μιλησα με WIND.Το wifi calling μου ειπαν υποστηριζεται μονο στα Huawei p10-lite,p20,p30 και σε Samsung galaxy συσκευες... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Οκ.Ευχαριστω. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μολις μιλησα με WIND.Το wifi calling μου ειπαν υποστηριζεται μονο στα Huawei p10-lite,p20,p30 και σε Samsung galaxy συσκευες... πες τους οτι εχεις προσωρινα αυτη την συσκευη κ η κανονικη σου ειναι καποιο απο τα συμβατα μοντελα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 (edited) πες τους οτι εχεις προσωρινα αυτη την συσκευη κ η κανονικη σου ειναι καποιο απο τα συμβατα μοντελα... Δεν το σκεφτηκα αυτο...Ευχαριστω.Ομως ακομα και αν το ενεργοποιησουν στη γραμμη μου,μετα θα δουλευει με το RN8 pro?? Edited January 16, 2020 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Σωστά σε συμβούλεψε ο συμφορουμιτης. Υπάρχει περίπτωση να δουλέψει, μόνο αν δοκιμάσεις θα το διαπιστώσεις. Εγώ έχω καρτοκινητό και προς το παρόν η υπηρεσία δεν διατίθεται. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Στην wind μονο με τηλεφωνο στην υποστηριξη το ενεργοποιουν; γτ σε vodafone και cosmoteμπορεις να το κανεις κ με SMS... εμενα πχ η cosmote εχει σαν συμβατο τηλεφωνο το huawei p10 που εχει ο αδερφος μου, εβαλα μεσα την sim, εστειλα τον μηνυμα κ σχεδον αμεσα, ενεργοποιηθηκε το wificalling/volte. εβαλα πισω την sim στο δικο μου κ ολα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Δεν ξέρω τι γίνεται... Άλλοι έγραψαν ότι το ενεργοποιησαν μέσω κλήσης, άλλοι ότι το είδαν αυτόματα ενεργοποιημενο. Η ουσία είναι ότι πρέπει κάποια στιγμή να δοθεί σε όλες τις κατηγορίες συνδρομητών, με απλό και άμεσο τρόπο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Στην wind μονο με τηλεφωνο στην υποστηριξη το ενεργοποιουν; γτ σε vodafone και cosmoteμπορεις να το κανεις κ με SMS... εμενα πχ η cosmote εχει σαν συμβατο τηλεφωνο το huawei p10 που εχει ο αδερφος μου, εβαλα μεσα την sim, εστειλα τον μηνυμα κ σχεδον αμεσα, ενεργοποιηθηκε το wificalling/volte. εβαλα πισω την sim στο δικο μου κ ολα καλα. Nαι νομιζω εχει ξανααναφερθει οτι γινεται και ετσι,απλως εγω δεν εχω προσβαση σε συμβατη συσκευη... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dertelous Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Netflix παίζει κανονικά μέχρι 1080p γιατί είχα ακούσει ότι υπήρχε θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnygrg_29 Δημ. January 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2020 καλημερα ,εχω το p20 lite και σκεφτομαι την μεταβαση στο συγκεκριμενο κιν μεσω you.gr που το εχει σε συμφερουσα τιμη,αξιζει η μεταβαση; απο θεμα μπαταριας-καμερας και γενικα αποδοσης ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. January 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2020 Καλημέρα 4g+ δεν παίζει ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2020 καλημερα ,εχω το p20 lite και σκεφτομαι την μεταβαση στο συγκεκριμενο κιν μεσω you.gr που το εχει σε συμφερουσα τιμη,αξιζει η μεταβαση; απο θεμα μπαταριας-καμερας και γενικα αποδοσης ; Είναι άψογο σε όλα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2020 Αξίζει η μετάβαση σε αυτό από Pocophone? :ninja: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2020 Αξίζει η μετάβαση σε αυτό από Pocophone? :ninja: Ουσιαστικά μόνο στην αυτονομία θα κερδίσεις. Τα υπόλοιπα ειναι μικροπράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2020 Mεγαλύτερη οθόνη, μικρότερο νοτς, καλύτερη μπαταρία, περισσότερες επιλογές στις κάμερες το RN8.... Καλύτερη cpu το Poco (349k έναντι 281k) Χμμμ με τρώει....:lol: ...έχω το Poco 15 μήνες και το βαρέθηκα. Στην αρχή πήγαινα για το SG A70 αλλά τελικά τα πολλά παράπονα με αποθάρρυναν. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis_sougias Δημ. January 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2020 Εγώ που δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις από επεξεργαστική ισχύ, ούτε παίζω παιχνίδια, κατέληξα στο RN 8 pro αντί του pocophone. Μεγάλο προσόν του RN 8 pro για μένα η μπαταρία. Το έχω τώρα μία εβδομάδα. Μετά την πρώτη φόρτιση το έλιωσα για ένα εικοσιτράωρο με φουλ χρήση browsing, εγκατάσταση και ρύθμιση εφαρμογών και μετά από 12 ώρες ανοιχτής οθόνης (σε αυτόματη φωτεινότητα) το έβαλα να φορτίσει, ενώ είχε ακόμα 17%. Μετά το πήρα πέντε μέρες διακοπές. Με ανοιχτά δεδομένα, δύο σιμ, αυτόματη φωτεινότητα, χρήση google maps στο δρόμο (πεζός) περίπου 2 ώρες την ημέρα, άλλες 2 ώρες browsing και συνολικό χρόνο ανοιχτής οθόνης 5 ώρες, το βράδυ είχε γύρω στο 35%. Έπαιξε μεγάλο ρόλο και η εμφάνιση, δεν το κρύβω. Το pocophone φαίνεται σαν φτωχός, άγαρμπος συγγενής μπροστά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2020 Λογικό δεν είναι στο τελευταίο? Μιλάμε για 1μιση χρόνο παλαιότερο μοντέλο. Και το Poco μια χαρά αυτονομία έχει παρότι φορά cpu από το πάνω ράφι (sd845). 4000mah με βγάζουν άνετα ημέρα και μου μένει και ένα 40-50%. Απλά το σκέφτομαι για την ανανέωση. Αλλωστε το Poco θα μείνει στη κατοχή μου. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2020 (edited) Mεγαλύτερη οθόνη, μικρότερο νοτς, καλύτερη μπαταρία, περισσότερες επιλογές στις κάμερες το RN8.... Καλύτερη cpu το Poco (349k έναντι 281k) Χμμμ με τρώει....:lol: ...έχω το Poco 15 μήνες και το βαρέθηκα. Στην αρχή πήγαινα για το SG A70 αλλά τελικά τα πολλά παράπονα με αποθάρρυναν. Οπως σου ειπα, οι υπολοιπες διαφορές ειναι μικροπράγματα. Η πραγματική βελτίωση ειναι η αυτονομία. Για παράδειγμα, στη καμερα που λες ναι μεν εχεις εξτρα τον ultra wide (που ειναι πολυ μέτριος) και καλυτερη στοκ κάμερα αλλά από την άλλη η gcam δεν αξίζει στο rn8pro. Ενω για το μέγεθος οθονης πιστεύω ειναι θεμα προτίμησης αφού κερδίζεις μεν ίντσες αλλα χάνεις σε φορητότητα (δηλαδή ειναι καθαρά θέμα προτίμησης). Βάλε και οτι δεν υπάρχουν roms της ευρωπαϊκής κοινότητας και γενικότερα custom roms. Άρα, στα υπόλοιπα κάπου κερδίζεις κάπου χάνεις. Αν δεν είχες ήδη το poco, θα σου λεγα πάρε το rn8pro. Αλλα για "αναβαθμιση" δεν αξίζει. Τωρα αν απλα θες να κανεις αλλαγη, νομιζω δεν εχει νοημα η συζήτηση :) . Εκει είναι άλλοι λογοι της αλλαγης και τις περισσοτερες φορές άκρως υποκειμενικοί ;) Edited January 18, 2020 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2020 Σε συνδεση vdsl 100αρα ενας φιλος εκανε speedtest και πηγε μεχρι 50, ενω με ενα huawei εβγαλε πανω απο 90. Εχει συμβει σε καποιον αλλο? Τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Σε συνδεση vdsl 100αρα ενας φιλος εκανε speedtest και πηγε μεχρι 50, ενω με ενα huawei εβγαλε πανω απο 90. Εχει συμβει σε καποιον αλλο? Τι μπορει να φταιει? Σίγουρα δεν έχουν το ίδιο μόντεμ.. κ εγώ με OnePlus k 4g χτύπαγα 220 κ στο ίδιο σημείο με αυτό τα μισά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Οπως σου ειπα, οι υπολοιπες διαφορές ειναι μικροπράγματα. Η πραγματική βελτίωση ειναι η αυτονομία. Για παράδειγμα, στη καμερα που λες ναι μεν εχεις εξτρα τον ultra wide (που ειναι πολυ μέτριος) και καλυτερη στοκ κάμερα αλλά από την άλλη η gcam δεν αξίζει στο rn8pro. Ενω για το μέγεθος οθονης πιστεύω ειναι θεμα προτίμησης αφού κερδίζεις μεν ίντσες αλλα χάνεις σε φορητότητα (δηλαδή ειναι καθαρά θέμα προτίμησης). Βάλε και οτι δεν υπάρχουν roms της ευρωπαϊκής κοινότητας και γενικότερα custom roms. Άρα, στα υπόλοιπα κάπου κερδίζεις κάπου χάνεις. Αν δεν είχες ήδη το poco, θα σου λεγα πάρα το rn8pro. Αλλα για "αναβαθμιση" δεν αξίζει. Τωρα αν απλα θες να κανεις αλλαγη, νομιζω δεν εχει νοημα η συζήτηση :) . Εκει είναι άλλοι λογοι της αλλαγης και τις περισσοτερες φορές άκρως υποκειμενικοί ;) Noted και έκανα ένα βήμα παραπάνω και πήρα το Mi 9T Pro. :) Eυχαριστώ για την βοήθεια. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dertelous Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Netflix παίζει κανονικά μέχρι 1080p γιατί είχα ακούσει ότι υπήρχε θέμα? Κανεις;:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Noted και έκανα ένα βήμα παραπάνω και πήρα το Mi 9T Pro. :) Eυχαριστώ για την βοήθεια. Αυτό μάλιστα. Είναι όντως αναβάθμιση. Καλορίζικο! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Κανεις;:rolleyes: Δε μπορω να επιλέξω ανάλυση στην εφαρμογή του netflix αλλά δεν είναι 1080 αυτό που φαίνεται, οπότε μάλλον ισχύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Κανεις;:rolleyes: Μπες στο netflix και κάνε αναζήτηση "test patterns" Πάνω δεξιά θα δεις τα αποτελέσματα. 1080p δεν έχει και δεν υποστηρίζει και hdr, τα χουμε αναφέρει μερικές σελίδες πίσω. https://www.netflix.com/title/80018499 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Έχει παρατηρήσει κανείς πόση μνήμηραμ είναι διαθέσιμη ενώ τα έχει όλα κλειστά? Δεν έχω δει πάνω από 3.4 λογικό είναι? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts