nio21gr Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Καλημέρα παρέα του mi 9 lite! Έχω παρατηρήσει στο κινητό οτι κάποιες φορές παίρνει πρωτοβουλίες! Δηλαδή κάποιες φορές μπαίνει μόνη της η λειτουργία αυτόματης φωτεινότητας και η δόνηση στα πλήκτρα βγαίνει εντελώς, ενω έχω βάλει να είναι ''χαμηλη' (αυτά γίνονται ταυτόχρονα)'. Συμβαίνει σε κανένανα απο εσάς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Καλημέρα παρέα του mi 9 lite! Έχω παρατηρήσει στο κινητό οτι κάποιες φορές παίρνει πρωτοβουλίες! Δηλαδή κάποιες φορές μπαίνει μόνη της η λειτουργία αυτόματης φωτεινότητας και η δόνηση στα πλήκτρα βγαίνει εντελώς, ενω έχω βάλει να είναι ''χαμηλη' (αυτά γίνονται ταυτόχρονα)'. Συμβαίνει σε κανένανα απο εσάς? Αυτα που γραφεις ειναι ακριβως τα χαρακτηριστικα της εξοικονομησης ενεργειας στη μπαταρια.Για τσεκαρε το μηπως συμβαινει κατι τετοιο....Το κινητο δεν γινεται να παιρνει πρωτοβουλια απο μονο του,δεν εχει φτασει η Xiaomi ακομα εκει... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio21gr Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Αυτα που γραφεις ειναι ακριβως τα χαρακτηριστικα της εξοικονομησης ενεργειας στη μπαταρια.Για τσεκαρε το μηπως συμβαινει κατι τετοιο....Το κινητο δεν γινεται να παιρνει πρωτοβουλια απο μονο του,δεν εχει φτασει η Xiaomi ακομα εκει... Καλά εννοείται, αστειευόμενος το είπα! Μάλλον αυτό που λες θα είναι. Αλλά συμβαίνει οταν έγώ ενεργοποιώ την εξοικονόμηση ενέργειας, όταν πατάω ''βελτιστοποίηση'' ή και στα δυο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Καλά εννοείται, αστειευόμενος το είπα! Μάλλον αυτό που λες θα είναι. Αλλά συμβαίνει οταν έγώ ενεργοποιώ την εξοικονόμηση ενέργειας, όταν πατάω ''βελτιστοποίηση'' ή και στα δυο? Ναι,αν πατησεις βελτιστοποιηση,αφαιρει ακριβως τις λειτουργιες που ανεφερες.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polydor7 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Πριν πατήσεις βελτιστοποίηση ξετικαρε την επιλογή για αυτόματη φωτεινότητα και για σβήσιμο οθόνης στα 15 δευτερόλεπτα και άσε για τις εφαρμογές Πάντως το καινούριο λογισμικό miui 12 Θα δώσει τρομερή φρεσκάδα στο κινητό μας πολύ χρώμα και ωραία animations!! Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio21gr Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Πριν πατήσεις βελτιστοποίηση ξετικαρε την επιλογή για αυτόματη φωτεινότητα και για σβήσιμο οθόνης στα 15 δευτερόλεπτα και άσε για τις εφαρμογές Πάντως το καινούριο λογισμικό miui 12 Θα δώσει τρομερή φρεσκάδα στο κινητό μας πολύ χρώμα και ωραία animations!! Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν θέλω να έχει αυτόματη φωτεινότητα, δεν το έχω ενεργό απο την γραμμή εργαλείων. Εκτός αν λες κάπου αλλου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polydor7 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Όταν κάνεις βελτιστοποίηση μπαταρίας από την ασφάλεια αν δεν ξετικαρεις τις 2 εφαρμογές γίνεται αυτόματα η φωτεινότητα αυτόματη και κλείνει σε 15 δευτερόλεπτα Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έτσι δηλαδή Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έτσι δηλαδή Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio21gr Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Ααααα τώρα σε έπιασα. Σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Ψάχνω να βρω να αγοράσω το 128αρι σε μπλε ή λευκό χρώμα. Υπάρχει κάπου για άμεση παραλαβή;; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Ψάχνω να βρω να αγοράσω το 128αρι σε μπλε ή λευκό χρώμα. Υπάρχει κάπου για άμεση παραλαβή;; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕπειδή ψάχνω και εγώ και κοίταξα παντού ,υπάρχουν σε μερικά μαγαζιά αλλά η θα είναι πανάκριβα η θα περιμένεις για να παραλάβεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 By the way έχω ένα 128άρι μπλε σαν καινούργιο (καραντίνας), οποιος θέλει ας μου στείλει ΡΜ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Μόλις έγινε παραγγελία 6/128 λευκό στα 248 με μεταφορικά όλα μαζί ,πόσο τα είχατε παρει εσείς ,τι τιμές έπαιζαν πριν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvO_Boss Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 217 ευρω λευκο 64αρι στις 22/12. Για τα λεφτα του τοτε απιστευτο. Παραμενει ποκυ καλο κινητο αλλα τα 250 ευρω που κοστιζει τωρα, 4 μηνες μετα, ειναι αρκετα. Παράθεση nokia 5110 - siemens c35 - ericsson T65- nokia 7210 - samsung V200 - ericsson V800- nokia N70 - nokia 5800 - HTC EVO 3D- LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Για το 128 μιλάω .Πείτε και καμιά θήκη να προστατεύει τζαμί και κάμερες από Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvO_Boss Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 To 128αρι ειχε 20 ευρω πανω τοτε. Και παλι, αν σκεφτει κανεις οτι 4 μηνες μετα το κινητο εχει την ιδια τιμη, δεν το λες κι ευκαιρια πλεον. Και γι'αυτο φταιει η κατασταση με τον κορωνοιο και την ελλειψη στοκ. Σε 2 μηνες το πολυ πιστευω το κινητο θα εχει κατω απο 200 ευρω. Η θηκη που εχει μαζι ειναι αξιοπρεπεστατη κι αναδεικνυει το ασπρο χρωμα που ειναι πανεμορφο. Παράθεση nokia 5110 - siemens c35 - ericsson T65- nokia 7210 - samsung V200 - ericsson V800- nokia N70 - nokia 5800 - HTC EVO 3D- LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Θεωρώ πιο πιθανό να αυξηθεί η τιμή του λόγω ότι βγήκαν νέα μοντέλα και αυτό ψιλοπάλιωεσε...θα δούμε.Βασικα η πρώτη μου επιλογή ήταν το mi note 10 και το realme x2 pro,τώρα πως κατέληξα στο mi 9 lite δεν ξέρω,μου έκανε ένα κλικ η συσκευή. Η θήκη που έχει προατατεύει καλα κάμερες και οθόνη;Γιατί σε προηγούμενα xiaomi που είχα ήταν της πλάκας και δεν προστάτευε καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvO_Boss Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Aκομα δεν ειναι παλιο πολυ κι επειδη βγαινει η νεα φουρνια, με 5g μαλιστα, θα πεσουν οι τιμες αρκετα για να πουλησουν ο,τι απεμεινε. Ετσθ πιστευω τουλαχθστον. Η θηκη προστατευει σχετικα καλα ναι, απλα μπροστα θελει tempered glass οπωσδηποτε. Εχει αρκετα το σκρουτζ με 3 ευρω περιπου που ειναι μια χαρα και σε εφαρμογη και σε ποιοτητα. Παράθεση nokia 5110 - siemens c35 - ericsson T65- nokia 7210 - samsung V200 - ericsson V800- nokia N70 - nokia 5800 - HTC EVO 3D- LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Να ρωτήσω κάτι. Είμαι στο τσακ να το παραγγείλω αύριο. Ο Google dialer υποστηρίζει φραγή αριθμών όπως ο dialer της Xiaomi; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Να ρωτήσω κάτι. Είμαι στο τσακ να το παραγγείλω αύριο. Ο Google dialer υποστηρίζει φραγή αριθμών όπως ο dialer της Xiaomi;Αν εννοείς να μην σε πρήζουν από το 13888.... Ναι γίνεται!!! Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Όχι ακριβώς αυτό. Εννοώ μπλοκάρισμα σε νούμερα που έχω επιλέξει έτσι ώστε να μην μπορεί να γίνει κλήση προς εμένα από αυτά. Αν λέμε το ίδιο μάλλον δεν κατάλαβα καλά την απάντηση σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Όχι ακριβώς αυτό. Εννοώ μπλοκάρισμα σε νούμερα που έχω επιλέξει έτσι ώστε να μην μπορεί να γίνει κλήση προς εμένα από αυτά. Αν λέμε το ίδιο μάλλον δεν κατάλαβα καλά την απάντηση σου.Τι ίδιο λέμε ;) Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Ευχαριστώ για την απάντηση και το ενδιαφέρον σου. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 (edited) Ενημερωση λογισμικου εκδοση 11.0.2.0 stable,security patch Απριλιου, 2.3gb.OTA Edited May 6, 2020 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Ενημερωση λογισμικου εκδοση 11.0.2.0 stable,security patch Απριλιου, 2.3gb.OTAΜόλις την εγκατέστησα, όλα καλά.... Δεν βλέπω καμία διαφορά.... Mi 9 Lite via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 κι εγω την εγκατέστησα... 2.3gb security patch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts