matrix Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Gcam υπάρχει hypercam https://f.celsoazevedo.com/file/cfiles/gcm1/HyperCam_E3.0_Q.apk. Καιxml που υπάρχουν στο telegram https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog1022/ Δεν δουλεύουν, παγώνει η οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Δεν δουλεύουν, παγώνει η οθόνη Μου δουλεύει κανονικά τα xml τα κατέβασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Δεν δουλεύουν, παγώνει η οθόνηΚάνε εκκαθάριση δεδομένων τις εφαρμογής . Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Προς στιγμήν όλα λειτουργούν στην εντέλεια και πιο γρήγορα. Το δε δακτυλικό σφαίρα. Δεν μπορεί όμως δεν μας έχουν μάθει έτσι κάποιο λάκκο έχει η φάβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Όσοι κάνατε την αναβάθμιση μετά κάνατε και reset στο κινητό ή απλά έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Προς στιγμήν όλα λειτουργούν στην εντέλεια και πιο γρήγορα. Το δε δακτυλικό σφαίρα. Δεν μπορεί όμως δεν μας έχουν μάθει έτσι κάποιο λάκκο έχει η φάβαΗ σεφλοκαμερα όλα οκ; Πολύ παράπονο στο xda για ποιότητα και κίτρινη απόχρωση.... Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Όσοι κάνατε την αναβάθμιση μετά κάνατε και reset στο κινητό ή απλά έτσι;Όπως ήταν Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Πάντως δεν είναι λογικό που την απέσυραν ξαφνικά ενώ μας είχε έρθει σε όλους! Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και στο MiA3 όπου με το update του Android10 ξεκίνησε μια σειρά προβλημάτων (fingerprint sensor, touch senson,etc.) όπου και την απέσυραν και πρίν μερικές ημέρες την ξανά έβγαλαν σε κυκλοφορία με τις διορθώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Έκανα την αναβάθμιση (EU) χθες, χωρίς να κάνω επαναφορά. Μέχρι στιγμής δεν έχω διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα. Η rom είναι γρήγορη και smooth, μια χαρά. Όσο αφορά τη μπαταρία ακόμη δεν μπορώ να την εκτιμήσω ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Δεν ξερω αν ειναι απο την αναβαθμιση σε 10αρι η αν οφειλεται στην αναβαθμιση της εφαρμογης aod αλλα στην οθόνη μου βγαζει ολες τις ειδοποιησειε σε εικονιδια, και viber ,instagram,telegram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Έκανα την αναβάθμιση (EU) χθες, χωρίς να κάνω επαναφορά. Μέχρι στιγμής δεν έχω διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα. Η rom είναι γρήγορη και smooth, μια χαρά. Όσο αφορά τη μπαταρία ακόμη δεν μπορώ να την εκτιμήσω ακόμη. Εχθές στην Global, έβγαλα 8+ ώρες SOT... Πολύ ίντερνετ και YouTube, Netflix, λίγο gaming. Μπορεί να πήγαινε κι άλλο, αλλά στο 10% το έβαλα να φορτίσει κι έπεσα για ύπνο. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strat0s Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Έκανα την EU αναβάθμιση χτες το πρωί.Μεχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάποια δυσλειτουργία πουθενά. Μπορεί κάποιος να μου πει πως ενεργοποιούμαι το dark mode; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio21gr Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Πας Ρυθμίσεςι-Προβολή-Σκοτεινή λειτουργία ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πας:Ρυθμίσεις-Προβολή-Σκοτεινή λειτουργία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Καλησπέρα παιδιά. Πήρα σήμερα από δεύτερο χέρι ένα Mi 9 lite, παρατήρησα όμως ότι γράφει Mi cc9... Τι συμβαίνει για πείτε αν ξέρετε; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 mi cc9 είναι το κινέζικό mi9 lite χωρίς την 800αρα στο 4g , ανέβασε ένα screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε τι ρομ φοράει. το κουτί τι έγραφε απ'εξω; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Θα έχω κάποιο θέμα εκτός του 4G; εικόνα δεν ξέρω πως να ανεβάσω εδώ. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 όχι απλά δε θα έχεις 4g σε σημεία που υπάρχει κάλυψη μόνο από την 800αρα μπάντα. Δεν ξέρω αν φοράει κάποια unofficial rom γιαυτό, ανέβασε όπου μπορείς να δουμε τι ρομ φοράει. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Δεν ξέρω πως να ανεβάσω... Να γράψω την ρομ Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio21gr Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Παιδιά ερώτηση: Προέρχομαι απο mi5 και πριν καμια εβδομάδα πήρα και εγω το mi 9 lite. Αυτό που δεν βλπεω σαν εφαρμογή (δεν ξέρω αν εξαφανίστηκε με την αναβάθμιση σε android 10) είναι το ''mail app'' που είχε προεγκατεστημένο η xiaomi. Στο mi 5 είχα την δυνατότητα να έχω εκεί 3 λογαριασμούς και όποτε έρχεται ενα mail σε κάποιον απο αυτούς, να μου έρχεται και η αντίστοιχη ειδοποίηση. Ξέρετε κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Παιδιά ερώτηση: Προέρχομαι απο mi5 και πριν καμια εβδομάδα πήρα και εγω το mi 9 lite. Αυτό που δεν βλπεω σαν εφαρμογή (δεν ξέρω αν εξαφανίστηκε με την αναβάθμιση σε android 10) είναι το ''mail app'' που είχε προεγκατεστημένο η xiaomi. Στο mi 5 είχα την δυνατότητα να έχω εκεί 3 λογαριασμούς και όποτε έρχεται ενα mail σε κάποιον απο αυτούς, να μου έρχεται και η αντίστοιχη ειδοποίηση. Ξέρετε κάτι?https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/miui-mail/miui-mail-miui_v11_email_20200107_b2-release/#downloads Αν για κάποιους λόγους σε βολεύει το miui mail κατέβασε το από εδώ , αλλιώς μπορείς να βάλεις οποίο άλλο θέλεις από play store. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Θα το πάρει πίσω τον πήρα τηλέφωνο. Βρήκα ευρωπαϊκό στα ίδια χρήματα. Όλα καλά παιδιά. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Δεν ξερω αν ειναι απο την αναβαθμιση σε 10αρι η αν οφειλεται στην αναβαθμιση της εφαρμογης aod αλλα στην οθόνη μου βγαζει ολες τις ειδοποιησειε σε εικονιδια, και viber ,instagram,telegram Ποια aod έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Θα το πάρει πίσω τον πήρα τηλέφωνο. Βρήκα ευρωπαϊκό στα ίδια χρήματα. Όλα καλά παιδιά.Και πολύ καλά θα κάνεις. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Ποια aod έχεις; https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/always-on-mode/always-on-mode-alpha-1-13-286-03111437-release/miui-always-on-display-alpha-1-13-286-03111437-android-apk-download/ Αυτη εδω την περασα πριν κανω αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/always-on-mode/always-on-mode-alpha-1-13-286-03111437-release/miui-always-on-display-alpha-1-13-286-03111437-android-apk-download/ Αυτη εδω την περασα πριν κανω αναβαθμισηΚαι γω την πέρασα με αφορμή το μήνυμα σου και βγάζει, viber, mail, gmail, phone κλπ... Επιτέλους!!! Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts