Jump to content

Η κληση στο 1260 χρεωνεται;

stratus
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καρτοκινητά χωρίς υπόλοιπο μπορούν να καλούν στο 1260; Υποτίθεται κι αυτά έχουν φραγή εξερχομένων έτσι δεν είναι; Αν γίνεται αυτό, απλά παίρνουμε άλλο ένα νουμεράκι, το αδειάζουμε από τον αρχικό χρόνο ομιλίας και το έχουμε για να καλούμε το cs. (:lol: :lol: :p :p)

• Απαντήσεις 71
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δηλαδη παιδια το 6935601260 ποσο χρεωνεται?

Κανονικη εθνική κλήση! Παλι δε συμφέρει εκτος αν σου περισευει δωρεαν χρόνος ομιλίας!!

Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.2.2960/1316; en; U; ssr))

Καρτοκινητά χωρίς υπόλοιπο μπορούν να καλούν στο 1260; Υποτίθεται κι αυτά έχουν φραγή εξερχομένων έτσι δεν είναι; Αν γίνεται αυτό, απλά παίρνουμε άλλο ένα νουμεράκι, το αδειάζουμε από τον αρχικό χρόνο ομιλίας και το έχουμε για να καλούμε το cs. (:lol: :lol: :p :p)

Σωστή η λογική σου, αν και μόνο αν θεωρηθεί πως τα καρτοκινητά χωρίς υπόλοιπο έχουν φραγή εξερχόμενων. Αλλά αξίζει να αλλάζεις κάρτες για κάθε φορά που τους έχεις ανάγκη; και αν θέλεις ενεργοποίηση μιας υπηρεσίας για το κινητό σου θα μπορείς να την ενεργοποιείς με άλλο νούμερο;

Απαράδεκτη η ΤΙΜ να χρεώνει την εξυπηρέτηση πελατών, και ακόμα πιο απαράδεκτη να την έχει πιο ακριβή στα συμβόλαια... να τα αρνητικά του ευρώ...Ένα σκασμό λεφτά σε πάγια δίνουμε κάθε μήνα και δεν τους είναι αρκετά ?

Προσωπικά δεν πρόκειται να ξανακαλέσω. Το ποσό είναι γελοίο βέβαια αλλά είναι αυτό το "γ@@ώτο" που λέμε. Έτσι κι αλλιώς έχω κατάστημα ΤΙΜ (όπως και Γερμανό και Vodafone) δίπλα στο σπίτι μου... αυτοί θα πληρώνουν τη "νύφη" όποτε χρειάζομαι κάτι... :wink:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Απαράδεκτη η ΤΙΜ να χρεώνει την εξυπηρέτηση πελατών, και ακόμα πιο απαράδεκτη να την έχει πιο ακριβή στα συμβόλαια... να τα αρνητικά του ευρώ...Ένα σκασμό λεφτά σε πάγια δίνουμε κάθε μήνα και δεν τους είναι αρκετά ?

Προσωπικά δεν πρόκειται να ξανακαλέσω. Το ποσό είναι γελοίο βέβαια αλλά είναι αυτό το "γ@@ώτο" που λέμε. Έτσι κι αλλιώς έχω κατάστημα ΤΙΜ (όπως και Γερμανό και Vodafone) δίπλα στο σπίτι μου... αυτοί θα πληρώνουν τη "νύφη" όποτε χρειάζομαι κάτι... :wink:

Καλα τα λες...

ps. Βαζω στοιχημα οτι μενεις στη Μποτσαρη :lol:

Καλα τα λες...

ps. Βαζω στοιχημα οτι μενεις στη Μποτσαρη :lol:

Μέσα είσαι :wink: :lol: :lol: :lol:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

• 3 weeks later...
Δηλαδη παιδια το 6935601260 ποσο χρεωνεται?

Προσπάθησα να καλέσω τον παραπάνω αριθμό αλλά με παραπέμπει να καλέσω το 1260 (για να μου πάρουν τα 24 λεπτά)

Προσπάθησα να καλέσω τον παραπάνω αριθμό αλλά με παραπέμπει να καλέσω το 1260 (για να μου πάρουν τα 24 λεπτά)

Μα αυτός ο αριθμός χρεώνει ούτως ή άλλως ανά δευτερόλεπτο που σημαίνει ότι θα σου πάρουν παραπάνω από 0.24 ;) Αλλά από που πήρες; Από σταθερό; Ή από κινητό ΤΙΜ; Γιατί από κινητό ΤΙΜ ισχύει το 1260 (όπως και σε παρέπεμψε)

Μα αυτός ο αριθμός χρεώνει ούτως ή άλλως ανά δευτερόλεπτο που σημαίνει ότι θα σου πάρουν παραπάνω από 0.24 ;) Αλλά από που πήρες; Από σταθερό; Ή από κινητό ΤΙΜ; Γιατί από κινητό ΤΙΜ ισχύει το 1260 (όπως και σε παρέπεμψε)

Πριν από λίγα post είχε προταθεί ως λύση εάν σου περισσεύει χρόνος ομιλίας (όπως σ' εμένα) αντί του 1260 να καλέσουμε το 6935601260

Να σας υπενθυμίσω οτι απο σήμερα ξεκινά και η χρέωση στα καρτοκινητά 0,12/κλήση.

Never Give Up:!:

Join friend!

Να σας υπενθυμίσω οτι απο σήμερα ξεκινά και η χρέωση στα καρτοκινητά 0,12/κλήση.

Πήρα τηλέφωνο σήμερα και δεν με χρέωσε.....[].

exei allaxei h xreosi gia klisi pros to 1260.einai 0.12 euro anexartita apo tin diarkeia ths klisis,eite apo simvolaio eite apo kartokinito

Για τα καρτοκινητά αναφέρθηκε μόλις δύο μηνύματα πιο πάνω από το δικό σου.

(http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1570771#post1570771)

Για τα συμβόλαια η χρέωση είναι 0,24 ευρώ ανά κλήση.

Καλύτερα να προσέχουμε πριν γράψουμε κάτι...

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

• 1 month later...

παιδιά ψάχνωντας λίγο το site της tim βρήκα στην ενότητα online εξυπηρέτηση πελατών -θέλω να επικοινωνήσω με Tim κάποια νούμερα εξυπηρέτησης πελατών που είναι δωρεάν για κλήση απο κινητό TIM.

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών 8008887316 από κινητό ΤΙΜ (χωρίς χρέωση)

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Προπληρωμένης Κινητής Τηλεφωνίας 8008887316 από κινητό ΤΙΜ (χωρίς χρέωση)

Τα έχει δοκιμάσει κανείς; ξέρει τι παίζει και τι πληροφορίες σου δίνουν; μην χρεωνόμαστε άδικα καλώντας το 1260.

http://www.myphone.gr/gallery/data/513/5TIM_New_3D_Logo_02.bmp

Χμμ..πρεπει να το ψαξουμε, σε μενα που το δοκιμασα πριν απο λιγο δεν δουλευει ο αριθμος. Μηπως το ξαανσκεφτηκαν? Ειναι κριμα να πληρωνουμε τσαπα και βερεσε οταν θελουμε να παρουμε καποιες γενικες πληροφοριες ή να ρωτησουμε κατι απλο..

• 1 year later...
κανενας δεν βαζει ο,τι και να στειλουμε. Εαν δεν κανει καποιος την αρχη τοτε κανενας...

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Εγώ πάντως τις προάλλες που κάλεσα στο 1260 μου έλεγε:''Ευχαριστούμε που καλέσατε το τμήμα εξυπηρέτησης πελάτων προπληρωμένης κινητής τηλεφωνίας κ.α και μούγκα!.Δεν μου έλεγε τίποτα.Πάταγα συνεχώς το 8 για να με συνδέσουν με κανένα,αλλά τίποτα!Άμα είναι να χρεωνόμαστε 0,12€ και να μην ακούμε τίποτα να μας το πούνε να τους στέλνουμε email!@:mad::mad:

Ένα μεγάλο μπράβο στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της WIND και στην WIND την ίδια!

σε ολες τις εταιρειες συμβαινουν αυτα...

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13