vaggelis_grg Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Αύριο μάλλον θα βγει η GM και την άλλη βδομάδα η τελική. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 iOS 14 Αυριο απο οτι καταλαβα. Για παμεε! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 Η GMείναι διαθέσιμη. Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 Τελικα δεν ειχε σημερα τα νεα iphone τα οποια πανε για τον αλλο μηνα. Αυτο που θα ενδιαφερει καποιους μιας και βγηκε νεο leak ειναι οτι τελικα τα νεα iphone δεν θα εχουν 120hz οθονη. Επισης απο οτι φαινεται απο φετος οι συσκευες θα πωλουνται χωρις φορτιστες μεσα στο κουτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Παιδιά αν μεταβώ από Android σε ios, οι αναβαθμίσεις γίνονται over the air? Τα apple παίρνουν θέματα; Παιχνίδια όπως π.χ το candy crush κατεβαίνουν δωρεάν; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Καπου διαβασα οτι μάλλον στο ios 14 θα βαλουν και την επιλογη call recording. Ισχύει η ειναι fake news; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superfot Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Παιδιά βγήκε το iOS 14 το κατεβάζω μόλις τώρα να δούμε πως θα είναι.... Παράθεση Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Ρε παιδια,σε κίνηση όταν τραβάμε φωτογραφίες,πχ τα παιδιά να κάνουν κούνια, παίρνετε το επιθυμητό αποτέλεσμα;Ολες βγαίνουν με θόρυβο... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. September 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2020 Περασα iOS 14 και εγω χθες το βραδυ, φαινεται πιο smooth η εμπειρια, ξεκινησαν και οι εφαρμογες τα update. Τωρα μενει να δουμε πως θα παει η μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. September 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2020 Το App Library δεν χρειάζεται αλλά δεν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mx5nc18 Δημ. September 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2020 Όντως το app library που εξυπηρετεί ακριβώς;;Δε βρίσκω λόγο και εγώ.Ωραιο που μπορείς επιτέλους να κρύψεις εικονίδια από την home screen. Δείχνει όντως πιο smooth.Ας ελπίσουμε να μην επηρεάζει την μπαταρία. Επίσης όταν ξεκλειδώνω την συσκευή με συνδεμένα τα airpods μου βγάζει πάνω ένα παράθυρο Airpods pro connected.Ελπίζω να είναι κάποιο bug. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. September 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2020 Κάτι κουφό αυτό που θα πω ... αλλά μετά την αναβάθμιση έχω την εντύπωση ότι χάθηκε η Γρηγόρη φόρτιση και τι εννοώ... Από τον πρώτο μήνα έχω αγοράσει ταχυφορτιστή 30 W για iPad Air 3 καθώς τον χρησιμοποιώ και στο iPhone . Όταν τον βάζω στην θύρα για να φορτίσει το κινητό κάνει ένα μπιπ ότι συνδέθηκε και καπάκια μετά από 2 δευτερόλεπτα κάνει άλλο ένα μπιπ. και τώρα μετά την αναβάθμιση μένει στο πρώτο μπιπ και νομίζω αργεί να φορτίσει .. θα επανέλθω αφού αδειάσει εντελώς το Κινητο Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. September 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2020 Κάτι κουφό αυτό που θα πω ... αλλά μετά την αναβάθμιση έχω την εντύπωση ότι χάθηκε η Γρηγόρη φόρτιση και τι εννοώ... Από τον πρώτο μήνα έχω αγοράσει ταχυφορτιστή 30 W για iPad Air 3 καθώς τον χρησιμοποιώ και στο iPhone . Όταν τον βάζω στην θύρα για να φορτίσει το κινητό κάνει ένα μπιπ ότι συνδέθηκε και καπάκια μετά από 2 δευτερόλεπτα κάνει άλλο ένα μπιπ. και τώρα μετά την αναβάθμιση μένει στο πρώτο μπιπ και νομίζω αργεί να φορτίσει .. θα επανέλθω αφού αδειάσει εντελώς το Κινητο Εδώ πάντως με τον φορτιστή του κινητού (11 pro max) όλα είναι όπως πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_bal Δημ. September 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2020 Όντως το app library που εξυπηρετεί ακριβώς;;Δε βρίσκω λόγο και εγώ.Ωραιο που μπορείς επιτέλους να κρύψεις εικονίδια από την home screen. Δείχνει όντως πιο smooth.Ας ελπίσουμε να μην επηρεάζει την μπαταρία. Επίσης όταν ξεκλειδώνω την συσκευή με συνδεμένα τα airpods μου βγάζει πάνω ένα παράθυρο Airpods pro connected.Ελπίζω να είναι κάποιο bug. Πως ακριβως κρυβεις τα εικονιδια;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. September 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2020 Πως ακριβως κρυβεις τα εικονιδια;;; Με παρατεταμενο πατημα επιλεγεις αφαιρεση εφαρμογης και μετα πατας την επιλογη μετακινηση στη βιβλιοθηκη εφαρμογων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. September 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2020 Τελικά όλα καλά σε 30 λεπτά 55% μπαταρία από 1% Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. September 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2020 Είναι δυνατόν να αφαίρεσαν τον widget για τις αγαπημένες επαφές;;;;;;; Ας το βελτιώνουν το iOS, ας το κάνουν πιο σβέλτο, αλλά μην αφαιρούν πράγματα που χρησιμοποιεί ο κόσμος. Υπάρχουν για την αφαίρεση του συγκεκριμένου widget, νήματα και στο reddit και αλλού. Δεν το είχε παρατηρήσει κανείς τόσο καιρό στις δοκιμαστικές εκδόσεις; Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. September 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2020 Είναι δυνατόν να αφαίρεσαν τον widget για τις αγαπημένες επαφές;;;;;;; Ας το βελτιώνουν το iOS, ας το κάνουν πιο σβέλτο, αλλά μην αφαιρούν πράγματα που χρησιμοποιεί ο κόσμος. Υπάρχουν για την αφαίρεση του συγκεκριμένου widget, νήματα και στο reddit και αλλού. Δεν το είχε παρατηρήσει κανείς τόσο καιρό στις δοκιμαστικές εκδόσεις; Έχουν αφαίρεσει πολλά widgets γενικά. Ένα από αυτά που θεωρούσα ιδιαίτερα χρήσιμο ήταν το "up next". Επίσης δεν μου αρέσει προσωπικά που έχουν βγάλει τα widgets από το force touch (ή 3d touch ή whatever). Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. September 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2020 Τα windget γενικώς τα ρημάξανε Και εγώ ψάχνομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. September 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2020 Εμενα παντως μου αρεσει παρα πολυ η αλλαγη στο widget της μπαταριας τωρα που το βαζεις και στην κεντρικη σελιδα και τα βλεπεις ολα σε ενα κουτακι απο πλευρας μπαταριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2020 Όντως το app library που εξυπηρετεί ακριβώς;;Δε βρίσκω λόγο και εγώ.Ωραιο που μπορείς επιτέλους να κρύψεις εικονίδια από την home screen. Για να μπορείς να κρύψεις εφαρμογές και σελίδες ολόκληρες, κάπου πρέπει να μπορείς να τις βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 (edited) Μέχρι στιγμή πάντως, τρελή κατανάλωση off-screen, ελπίζω να στρώσει στο μέλλον (νέος κάτοχος, την προηγούμενη Παρασκευή το πήρα). Γενικώς, τρομερή μπαταρία με το 13, αν είναι παρόμοια στη 14, θα είναι σούπερ! Edit: Μάλλον το skype μου την κάνει.. Edited September 18, 2020 by happydonnut Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Το φορτισα μεχρι 100% απο χτες το βραδυ αφου περασα και την νεα εκδοση. Μεχρι και τωρα αν και δεν το εχω χρησιμοποιησει καθολου ,παλι στο 100% ειναι η μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Off screen και μένα τσιμπάει κατανάλωση αρκετή . Νόμιζα ότι ήταν ιδέα μου. Βέβαια νωρίς είναι ακόμα αφενός να έχω πλήρη εικόνα αφετέρου μόλις προχθές βγηκε η έκδοση. ΥΓ τελικά έβγαλαν υγεία μπαταρίας για το ρολόι δεν ήταν φήμες .. Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Πιθανόν καμία εφαρμογή σου τραβάει μπαταρία. Εμένα για κάποιο λόγο η εφαρμογή της εθνικής μου "ρουφουσε" μπαταρία για κάνα 40λεπτο. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts