Tasos19s Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Βαλε μας και κανένα screenshot από ρυθμίσεις/επαφές iCloud/χώρος Κάτι συμβαίνει στην συσκευή σου ανεξήγητο Κάποια εφαρμογή που έχει σχέση με επαφές; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Δεν ξέρω τι να πω πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό σε όλες τις συσκευές που έχω αλλάξει το ενεργοποίησα εχθές το πρωί και έχει φάει 300mb Sent from my iPhone using Tapatalk Παρατήρησε όπως το έχεις τώρα ...με απενεργοποιημένα τα δεδομένα στις επαφές ....δούλεψε το κινητό .....όπως το δουλεύεις πάντα ....ποια εφαρμογή θα σου ζητήσει τα δεδομένα για τις επαφές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Κάποιο sync επαφών έχει κολλήσει. Μπορεί να είναι οτιδήποτε iCloud, Facebook, Instagram, κάποιο chat app Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Παρατήρησε όπως το έχεις τώρα ...με απενεργοποιημένα τα δεδομένα στις επαφές ....δούλεψε το κινητό .....όπως το δουλεύεις πάντα ....ποια εφαρμογή θα σου ζητήσει τα δεδομένα για τις επαφές Αυτό είναι το περίεργο δεν μου το ζητάει καμία τι να πω !!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Κάτι μυστήριες εφαρμογές μήπως που συγχρονίζουνε και με Facebook γι να εμφανίζουν φωτό και γενέθλια και λοιπά; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Όταν έχω τα ακουστικά ο ήχος ειδοποιήσεων πάει εκεί, γίνετε να ακούγετε όπως χωρίς ακουστικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Όταν έχω τα ακουστικά ο ήχος ειδοποιήσεων πάει εκεί, γίνετε να ακούγετε όπως χωρίς ακουστικά; Ακουστικά με καλώδιο έχεις; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 (edited) Ακουστικά με καλώδιο έχεις; Ναι. Τα δικά του Το έψαξα. Δεν γίνετε τελικά. Με τα ακουστικά του όλοι οι ήχοι πάνε στα ακουστικά. Edited February 18, 2020 by manolis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Ναι. Τα δικά του Το έψαξα. Δεν γίνετε τελικά. Με τα ακουστικά του όλοι οι ήχοι πάνε στα ακουστικά. Μόνο στα ασύρματα της Apple γίνεται αυτό που θέλεις αυτόματα με τους αισθητήρες των ακουστικών Στα καλωδιακά όχι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Καλησπέρα σε όλους! Αυτά που διαδίδονται τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με την υπερβολικά υψηλή ακτινοβολία του κινητού, γνωρίζει κανείς αν είναι αλήθεια ή μούφες? Υπάρχει σοβαρός λόγος ανησυχίας? Μήπως να το σκοτώσουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Καλησπέρα σε όλους! Αυτά που διαδίδονται τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με την υπερβολικά υψηλή ακτινοβολία του κινητού, γνωρίζει κανείς αν είναι αλήθεια ή μούφες? Υπάρχει σοβαρός λόγος ανησυχίας? Μήπως να το σκοτώσουμε? Αλήθεια γενικώς ή ακόμα καλύτερα ειδικός δεν θα μάθουμε ποτέ για καμιά συσκευή. Και εγώ διάβασα για την ακτινοβολία αλλά κάπου στο τέλος έλεγε ότι και σε Android συσκευές που έκαναν το ίδιο τεστ και εκεί τα νούμερα είχαν απόκλιση. Οπότε it's up to us if we keep it or Nokia 3310 / banana...........έχουμε ακόμα απλές επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Διάβασα κι εγώ ότι δεν πληρούν τις υποτιθέμενες προδιαγραφές και άλλες εταιρείες όπως η Samsung Τι είναι αλήθεια τι είναι ψέμματα τι καλό τι κακό δεν θα το μάθουμε ποτέ Δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι Είναι πολλά τα λεφτά όποτε εμείς μόνο μπορούμε να μην είμαστε απλά πολλές ώρες με το κινητό στο αυτί και πιο ειδικά σε περιοχές με χαμηλή ποιότητα σήματος που η ακτινοβολία αυξάνει Τα ακουστικά με καλώδιο επίσης έχουν 95% την ακτινοβολία του κινητού γιατί λειτουργούν σαν κεραία και πάλι φτάνει στο κεφάλι μας Μόνο τα Bluetooth ακουστικά έχουν πολύ χαμηλή ακτινοβολία της τάξεως του 5% περίπου Όλα αυτά φυσικά εγώ δεν τα πιστεύω. Συνήθως μιλάω με ανοιχτή ακρόαση. Βέβαια είμαι όλη μέρα με το κινητό στο χέρι για πλοήγηση σε Ίντερνετ και λοιπά όποτε αν είναι κάτι να πάθουμε δεν το γλιτώνουμε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Τα αποτελέσματα κακά η όχι θα αρχίσουν να φαίνονται μετά από καμία 30ρια χρόνια όταν θα έχει δοκιμαστεί η τεχνολογια σε βάθος χρόνου. Γενικά η κατάχρηση κάνει κακό παντού Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Τα αποτελέσματα κακά η όχι θα αρχίσουν να φαίνονται μετά από καμία 30ρια χρόνια όταν θα έχει δοκιμαστεί η τεχνολογια σε βάθος χρόνου. Γενικά η κατάχρηση κάνει κακό παντού Sent from my iPhone using Tapatalk 20 έχουν περάσει από τότε που ήρθαν Ελλάδα περίπου τα κινητά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 (edited) 20 έχουν περάσει από τότε που ήρθαν Ελλάδα περίπου τα κινητά Πολύ παραπάνω από 20, τουλάχιστον 27. Νομίζω το 1993 ήρθαν Telestet και Panaphone. Εγώ έχω κινητό εδώ και 21 χρόνια, από 16 Μαρτίου 1999. Edited February 19, 2020 by Gm87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jglifas Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Καλησπέρα και από μένα. Χρόνια χρήστης adroid και αποφάσισα να επιστρέψω στην apple (κάτοχος 3gs) με την αγορά του 11 pro!! Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με την αγορά Apple Watch. Να πάρω το 5αρι ή ρο 4αρι Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Καλησπέρα και από μένα. Χρόνια χρήστης adroid και αποφάσισα να επιστρέψω στην apple (κάτοχος 3gs) με την αγορά του 11 pro!! Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με την αγορά Apple Watch. Να πάρω το 5αρι ή ρο 4αρι Ευχαριστώ εκ των προτέρων Δεν έχουν τεράστιες διαφορες Always on display είναι η κυριότερη τους διαφορά Αν έχεις τα χρήματα πάρε το 5 Αν θέλεις να κανείς λίγο οικονομία θα βολευτείς και με ένα 4αρι μεταχειρισμένο 4αρι καινούργιο πάντως δεν συμφέρει έχει ίδια τιμή σχεδόν με το 5αρι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Καλησπέρα και από μένα. Χρόνια χρήστης adroid και αποφάσισα να επιστρέψω στην apple (κάτοχος 3gs) με την αγορά του 11 pro!! Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με την αγορά Apple Watch. Να πάρω το 5αρι ή ρο 4αρι Ευχαριστώ εκ των προτέρων Οπως αναφερθηκε και στο διπλα θεμα,το 4ρι δεν υπαρχει πλεον,καταργηθηκε σαν μοντελο για να υπαρχει επιτηδες το 3 και το 5. Αρα ή πας στο φθηνοτερο 3ρι(αν σε καλυπτουν οσα σου προσφερει)ή πας μια και καλη στο ακριβοτερο 5ρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athens_fans Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Πηγαινε στο 5αρι. Το always on display ειναι ολα τα λεφτα. Παράθεση GATE 13...TILL THE END OF THE WORLD... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 5 αρι , εννοείται , δεν το μετάνιωσα ούτε μια στιγμή από την πρώτη ημέρα αγοράς του.... Το πιο σημαντικό , νομίζω , όλες οι ενδείξεις για την υγεία είναι ακριβώς ότι αναφέρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Το 4ρι και να θελει δεν υπαρχει ουτε ή αλλως,αρα αναγκαστικα στο 5ρι παει απο καινουργια(εκτος αν κοιταξει σε αγγελιες που δεν ανεφερε πουθενα κατι τετοιο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Πηγαινε στο 5αρι. Το always on display ειναι ολα τα λεφτα. Ισχυει αλλά πίνει μπαταρία. Αν το απενεργοποιήσεις κρατά σχεδόν 2 μέρες Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Ισχυει αλλά πίνει μπαταρία. Αν το απενεργοποιήσεις κρατά σχεδόν 2 μέρες Ειχα το 4αρι Δεν μπορω να πω οτι ειχα θεμα με τον αισθητηρα που αναβε την οθονη με την κινηση του χεριου οποτε νομιζω εαν καποιος θελει να κερδισει αυτονομια, που οντως ειναι σημαντικο θεμα στο watch τοτε ναι μπορει να απενεργοποιησει την λειτουργια always on χωρις να εχει καποια επιπτωση αυτο στην καθημερινη του ευκολια Το 5αρι δεν το εχω δοκιμασει οποτε εχω μια μικρη επιφυλαξη οτι αυτο που αναφερω παραπανω δεν ειναι και 100% δοκιμασμενο απο εμενα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Οριακά κρατάει πάλι , σχεδόν 2 ημέρες με always on display. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Ισχυει αλλά πίνει μπαταρία. Αν το απενεργοποιήσεις κρατά σχεδόν 2 μέρες Στο χερι το 44ρι ειναι πολυ μεγαλο σε σχεση με το 40ρι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts