Tasos19s Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Πότε το έκανες? Μόνος σου ή όταν πήγες να το μηδενίσεις και σου είπε ότι δεν έχεις κάνει αντίγραφο ασφαλείας? Το αντίγραφο ασφαλείας ολοκληρώθηκε ή δεν πρόσεξες τι έγραψε από κάτω? Έκανα εχθές αντίγραφο Τελείωσε γιατί έγραφε κιόλας 2.9gb Μετά έκανα επαναφορά και δεν το έβρισκε Σαλάτα έγιναν τα πράγματα Ποτέ δεν κατανόησα ακριβώς πως δουλεύει το iCloud γι αυτό πάντα έκανα την δουλειά μου με αντίγραφο στο iMac Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Πολυ περιεργο αυτο ρε Τασο... Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 (edited) Πολυ περιεργο αυτο ρε Τασο... Όντως Στα 10 έτη πρώτη φορά την πάτησα έτσι Τώρα δεν ξέρω μήπως μπω με team viewer να βρω το backup και με κάποιο τρόπο να βρω κάποια που έχασα Edited April 22, 2020 by Tasos19s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Δεν χρειαζόσουν ντε και καλά mac για τοπικό backup. Πως και δεν έβαλες iTunes σε ένα Windows PC να πάρεις ένα αντίγραφο; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Δεν χρειαζόσουν ντε και καλά mac για τοπικό backup. Πως και δεν έβαλες iTunes σε ένα Windows PC να πάρεις ένα αντίγραφο; Sent from my iPhone using Tapatalk Έχω windows αλλά φοβήθηκα ότι άμα κάνω συγχρονισμό σε αυτό θα μπερδευτεί το υλικό μου από το άλλο αντίγραφο που έχω στον iMac Από εκεί έχω sync photos και music Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Μου έχει τύχει και εμένα παλαιότερα. Πήρα backup σε iCloud, και μετά από επαναφορά δεν το έβρισκα. Όταν άνοιξα το τηλέφωνο σαν "νέο" είδα έκπληκτος ότι κατέβασε ενημέρωση (μήν με ρωτάτε τί και πώς...δεν θυμάμαι). Μόλις κατέβηκε (ότι κατέβηκε) το backup εμφανίστηκε. Επέμενα...γιατί ενώ δεν έβλεπα backup, ο χώρος στο iCloud ήταν περιορισμένος. Λέω, ίσως, με την επαναφορά να με πήγε σε προγενέστερη έκδοση ios (???)...και γιαυτό δεν "έβλεπε" το backup. Μόλις ενημερώθηκε (???) το είδε κανονικά. Να συμβαίνει κάτι παρόμοιο; :confused: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Μου έχει τύχει και εμένα παλαιότερα. Πήρα backup σε iCloud, και μετά από επαναφορά δεν το έβρισκα. Όταν άνοιξα το τηλέφωνο σαν "νέο" είδα έκπληκτος ότι κατέβασε ενημέρωση (μήν με ρωτάτε τί και πώς...δεν θυμάμαι). Μόλις κατέβηκε (ότι κατέβηκε) το backup εμφανίστηκε. Επέμενα...γιατί ενώ δεν έβλεπα backup, ο χώρος στο iCloud ήταν περιορισμένος. Λέω, ίσως, με την επαναφορά να με πήγε σε προγενέστερη έκδοση ios (???)...και γιαυτό δεν "έβλεπε" το backup. Μόλις ενημερώθηκε (???) το είδε κανονικά. Να συμβαίνει κάτι παρόμοιο; :confused: Όχι κάτι άλλο συνέβη αλλά δεν ξέρω τι Όταν άνοιξε το κινητό έλεγε ότι έχει μέσα το iCloud αντίγραφο αλλά δεν το είχε βρει Τώρα πλέον εξαφανίστηκε και έχει άλλο αντίγραφο σημερινό που πιάνει 500mb Δεν ξέρω τι συνέβη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Όχι κάτι άλλο συνέβη αλλά δεν ξέρω τι Όταν άνοιξε το κινητό έλεγε ότι έχει μέσα το iCloud αντίγραφο αλλά δεν το είχε βρει Τώρα πλέον εξαφανίστηκε και έχει άλλο αντίγραφο σημερινό που πιάνει 500mb Δεν ξέρω τι συνέβη Μηπως καμια στραβη με το itunes? Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Μηπως καμια στραβη με το itunes? δεν έκανα κατι απο iTunes ο υπολογιστής μου και το itunes ειναι σε άλλη πολη εγω εδω σπιτι έκανα αντίγραφο icloud μετα την επαναφορά όμως δεν το έβρισκε κάποιο πρόβλημα δικτύου θα ήταν δεν νομίζω να μπορέσω να βρω αυτά που έχασα τελευταία φορά είχα κάνει backup την καθαρή δευτερα μάλλον εκείνο θα επαναφέρω καποια στιγμή όταν γυρίσω στο πατρικο και οτι έχασα έχασα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 δεν έκανα κατι απο iTunes ο υπολογιστής μου και το itunes ειναι σε άλλη πολη εγω εδω σπιτι έκανα αντίγραφο icloud μετα την επαναφορά όμως δεν το έβρισκε κάποιο πρόβλημα δικτύου θα ήταν δεν νομίζω να μπορέσω να βρω αυτά που έχασα τελευταία φορά είχα κάνει backup την καθαρή δευτερα μάλλον εκείνο θα επαναφέρω καποια στιγμή όταν γυρίσω στο πατρικο και οτι έχασα έχασα Μάλλον αυτό έγινε όπως τα λες Δεν ανέβηκε το backup στο iCloud και δεν το εβρισκες οταν εκανες την επαναφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 (edited) Για το mail επανέρχομαι , επειδή ορύονται στην apple (0080044145417) ότι γίνεται και αφου τους ρωτάω ακριβώς τον τρόπο μου απαντάνε θα δεις την επιλογή συνημμένο ( την οποία ποτέ δεν βλέπω )μήπως κανείς από σας που ξέρει να μου πει ακριβώς το πως Στην εφαρμογή του gmail πχ κάνεις διπλό ταπ στην εικόνα και σου βγάζει την επιλογή " ως συνημμένο" και την επιλέγεις Με καίει γιατί έχω ένα επαγγελματικό mail .....@icloud.com to οποίο δεν μπορώ να καταργήσω γιατί μου στέλνουν οι πελάτες μου εκεί ( το έχω δοκιμάσει άπειρες φορές με το xsmax το δικό μου και το promax της κόρης μου ) Α Edited April 22, 2020 by ekontax Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Για συνημμένο εικόνα ξέρω δυο τρόπους, ή θα επιλέξεις εκεί στο βελάκι να ανοίξει η συλλογή ή πατάς παρατεταμένα οπουδήποτε μέσα στο θέμα του μηνύματος και θα σου εμφανίσει επιλογές και πατάς προς τα δεξιά μέχρι να στο εμφανίσει Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Για συνημμένο εικόνα ξέρω δυο τρόπους, ή θα επιλέξεις εκεί στο βελάκι να ανοίξει η συλλογή ή πατάς παρατεταμένα οπουδήποτε μέσα στο θέμα του μηνύματος και θα σου εμφανίσει επιλογές και πατάς προς τα δεξιά μέχρι να στο εμφανίσει Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Και στις 2 περιπτώσεις ( και σε ευχαριστώ για την εικόνα ) δεν φεύγει σαν συνημμένη η εικόνα αλλά σεντόνι , δοκίμασέ το και θα το δεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Την έστειλα από το λογαριασμό iCloud στο Gmail και την ανοίγει κανονικά, άνοιξα επίσης pc που δεν έχει καμιά σχέση με το iPhone και την ανοίγει πάλι κανονικά. Επέλεξα original μέγεθος αποστολής Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Αυτό εννοεί, να μην φαίνεται φώτο αλλά αρχείο Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Γιατί παιδεύεσαι τόσο με τα emails. Βάλε το Outlook της Microsoft και κάνεις την δουλειά όμορφα και πολύ απλά. Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Καλησπέρα στην παρέα. Πρώτη φορά θα έρθω στην παρέα του ios.εκανα παραγγελία την συσκευή από Amazon Γερμανίας. 1 Υπάρχουν θέματα συμβατότητας με πρώτη ενεργοποίηση σε ελληνικό δίκτυο? (κάποιοες εκδόσεις κινητών άλλων εταιριων απαιτούν πρώτη ενεργοποίηση με κάρτα sim της χώρας αγοράς) 2 οι εγγυήσεις ισχύουν κανονικά Ελλάδα ή αναγκαστικά μέσω amazon Γερμανίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 23, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Καλησπέρα στην παρέα. Πρώτη φορά θα έρθω στην παρέα του ios.εκανα παραγγελία την συσκευή από Amazon Γερμανίας. 1 Υπάρχουν θέματα συμβατότητας με πρώτη ενεργοποίηση σε ελληνικό δίκτυο? (κάποιοες εκδόσεις κινητών άλλων εταιριων απαιτούν πρώτη ενεργοποίηση με κάρτα sim της χώρας αγοράς) 2 οι εγγυήσεις ισχύουν κανονικά Ελλάδα ή αναγκαστικά μέσω amazon Γερμανίας? 1. Όχι. 2. Όταν έχεις την εγγύηση του Amazon, δε χρειάζεσαι κάτι άλλο. Μπορείς βέβαια να κάνεις και χρήση της εγγύησης του 1ου έτους αρχομενου από την ημέρα ενεργοποίησης της συσκευής, κανονικά και στο επίσημο σέρβις της χώρας μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Γιατί παιδεύεσαι τόσο με τα emails. Βάλε το Outlook της Microsoft και κάνεις την δουλειά όμορφα και πολύ απλά. Γιατί είναι επαγγελματικό και δεν μπορώ να το αλλάξω, μακάρι να μπορούσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Γιατί είναι επαγγελματικό και δεν μπορώ να το αλλάξω, μακάρι να μπορούσα Εγώ στην εφαρμογή του Outlook έχω 4 λογαριασμούς. Δύο επαγγελματικούς και άλλους δύο προσωπικούς. Gmail Hotmail iCloud Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Γιατί είναι επαγγελματικό και δεν μπορώ να το αλλάξω, μακάρι να μπορούσαΔεν σου λεει να αλλαξεις email, να αλλαξεις εφαρμογη email. Προτεινω ειτε την εφαρμογη outlook ειτε το spark. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Δεν σου λεει να αλλαξεις email, να αλλαξεις εφαρμογη email. Προτεινω ειτε την εφαρμογη outlook ειτε το spark. οκ κατάλαβα, θα το κάνω, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Καλησπέρα πέρασε κανείς κάρτα της alpha να πει αν δουλεύει με Apple Pay? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Καλησπέρα πέρασε κανείς κάρτα της alpha να πει αν δουλεύει με Apple Pay? Από την πρώτη μέρα που μπήκε. Όλα άψογα. Μεγάλη ευκολία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Μόνο η VISA της Alpha Bank δουλεύει κανονικά. Η MasterCard όχι ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts