GaNgBaNg Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Για μενα 2 πραγματακια θελει το 12 Pro max (εφοσον δε φευγει εντελως το νοτς): 1) 90 ή 120hz oθονη 2) 6 gb ram Χρόνια πολλά σε όλους! Θα συμπλήρωνα QHD οθόνη και μείωση του βάρους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Χρόνια πολλά σε όλους! Θα συμπλήρωνα QHD οθόνη και μείωση του βάρους. Eυπροσκεκτα κι αυτα ρε man, αλλα δε με χαλανε στο τωρινο μοντελο... Αν θελεις να το παμε στο θεμα βαρους, θα προτιμουσα σασι και περιμετρικο απο τιτανιο, αντι για ατσαλι! ;) Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Χρόνια πολλά σε όλους! Θα συμπλήρωνα QHD οθόνη και μείωση του βάρους. Ακριβώς ότι χρειάζεται δηλαδή για να μειωθεί η αυτονομία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Για μενα 2 πραγματακια θελει το 12 Pro max (εφοσον δε φευγει εντελως το νοτς): 1) 90 ή 120hz oθονη 2) 6 gb ram Θα τα έχει και τα 2 Σωτήρη. Ειδικά με τη ραμ, όσο και να λέμε ότι κάνει καλή διαχείριση το λειτουργικό χρειάζεται. Ασυζητητί... Δεν είμαστε σε εποχές 2010 που το footprint των εφαρμογών ήταν μικρό, έχουμε πάει σε άλλης κλάσης εφαρμογές... Αυτό είναι από τα ελάχιστα μείον που έχει, κατ εμέ το υπάρχον μοντέλο... ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χρόνια πολλά σε όλους! Θα συμπλήρωνα QHD οθόνη και μείωση του βάρους. Για το πρώτο δίνω ελάχιστες πιθανότητες , το δεύτερο δεν αποκλείεται, καθώς η αλλαγή σχεδιασμού ίσως σημάνει και κίνηση προς ελαφρύ υλικό, συγκριτικά με το stainless Steel... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Θα τα έχει και τα 2 Σωτήρη. Ειδικά με τη ραμ, όσο και να λέμε ότι κάνει καλή διαχείριση το λειτουργικό χρειάζεται. Ασυζητητί... Δεν είμαστε σε εποχές 2010 που το footprint των εφαρμογών ήταν μικρό, έχουμε πάει σε άλλης κλάσης εφαρμογές... Αυτό είναι από τα ελάχιστα μείον που έχει, κατ εμέ το υπάρχον μοντέλο... ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για το πρώτο δίνω ελάχιστες πιθανότητες , το δεύτερο δεν αποκλείεται, καθώς η αλλαγή σχεδιασμού ίσως σημάνει και κίνηση προς ελαφρύ υλικό, συγκριτικά με το stainless Steel... Βαγγο ακομα και με τα 4gb ram δυσκολο να κανει reload. Μονο οταν ανοιγεις την εφαρμογη της καμερας μετα γινεται ψιλοχαμος με το φορτωμα! Βγαλε ρε apple την επομενη γενια απο τιτανιο να γουσταρουμε! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Βαγγο ακομα και με τα 4gb ram δυσκολο να κανει reload. Μονο οταν ανοιγεις την εφαρμογη της καμερας μετα γινεται ψιλοχαμος με το φορτωμα! Βγαλε ρε apple την επομενη γενια απο τιτανιο να γουσταρουμε! Δεν αποκλείεται να παίξει άλλο μέταλλο Σωτήρη. Κάνα μαγνήσιο ή ακόμα και τιτάνιο. Για να δούμε... Ναι, αυτό με την κάμερα το είδα κι εγώ. Δεν έπρεπε να το κανεί όμως ρε γμτ, κρίμα είναι τέτοια συσκευαρα να περιορίζεται από hardware, όταν μπορεί και πρέπει η μηλια να μην κάνει περιορισμούς σε αυτά τα θέματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Θα ξαναζήσουμε στιγμές iPhone 4 Γιάννη!!! :-) from my 1+6tΑμην!!! Χρονια πολλα Χρηστο! Και σε ολους παιδια! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Ομάδα χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη σε όλους μας. Διαβάζω για 120 / 90 και πάει λέγοντας μακάρι Τέλος αντί για ατσάλι κατασκευή να το κάνουμε τιτανιο. Λέω εγώ τώρα αφού κάποιοι θέλουμε και μείωση βάρους γιατί δεν το κάνουμε ανθρακονημα για να είμαστε και 10 χρόνια μπροστά από τον ανταγωνισμό....... Οπότε με 6gb ram / 120 ή 90 οθόνη / 5g / κατασκευή διαστημική / τι να λέμε τώρα. Προς το παρόν ας μείνουμε με τα 11ριά μας και Ειδωμέν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Ομάδα χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη σε όλους μας. Διαβάζω για 120 / 90 και πάει λέγοντας μακάρι Τέλος αντί για ατσάλι κατασκευή να το κάνουμε τιτανιο. Λέω εγώ τώρα αφού κάποιοι θέλουμε και μείωση βάρους γιατί δεν το κάνουμε ανθρακονημα για να είμαστε και 10 χρόνια μπροστά από τον ανταγωνισμό....... Οπότε με 6gb ram / 120 ή 90 οθόνη / 5g / κατασκευή διαστημική / τι να λέμε τώρα. Προς το παρόν ας μείνουμε με τα 11ριά μας και Ειδωμέν..... Άμα εφαρμιστούν όλα αυτά στο 12άρι (λέμε τώρα...) πάμε χαλαρά για 2χίλιαρο στην τιμή πώλησης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 To τιτανιο δεν θα ειναι πρωτογνωρο σε κινητο, αφου ειχε βγαλει η Νοκια συσκευη απο τιτανιο τη δεκαετια του 2000. Τεσπα, ευσεβεις ποθοι... Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Εγώ θα προτιμούσα την πίσω όψη από κεραμικό... να υπάρχει επιλογή για μια έκδοση Με πιο στιβαρό και ανθεκτικό σε πτώση υλικό κατασκευής. Δεν μπορώ να φανταστώ εταιρίες (Αξίας 400€) να πουλάνε συσκευές με κεραμικό υλικό και να μην το κάνει το μήλο. Φανταστείτε με την προσθήκη μόνο προστατευτικού τζαμιού μπροστά ,θα μπορούσε να σταθεί το iPhone χωρίς θήκη και στις πραγματικές διαστάσεις χωρίς επιπλέον όγκο και αλλαγή όψης/εμφάνισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 To τιτανιο δεν θα ειναι πρωτογνωρο σε κινητο, αφου ειχε βγαλει η Νοκια συσκευη απο τιτανιο τη δεκαετια του 2000. Τεσπα, ευσεβεις ποθοι... Φιλαράκι μου τα 8800 τα έλεγε τιτανιο αλλά μόνο τιτανιο δεν ήτανε. Βέβαια εννοείται ότι το μόνο σε τιτανιο ήταν η τιμή!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Φιλαράκι μου τα 8800 τα έλεγε τιτανιο αλλά μόνο τιτανιο δεν ήτανε. Βέβαια εννοείται ότι το μόνο σε τιτανιο ήταν η τιμή!!!!!!!!!!! Δεν αναφερομαι στο 8800, αλλα στο 8910i. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Εχω ένα πρόβλημα που δεν μπορώ να βρώ λύση εδώ και ένα χρόνο Στην εφαρμογή gmail που έχω όταν επισυνάπτω μία φωτό κάνοντας διπλό ταπ πάνω στην εικόνα μου βγάζει την επιλογή " ως συνημμένο" και το επιλέγω Στην εφαρμογή mail του τηλεφώνου δεν μπορώ να βρω τρόπο να στείλω την φωτό συνημμένο και όχι σεντόνι Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Θα το εκτιμούσα αφάνταστα γιατί μου χρειάζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Εχω ένα πρόβλημα που δεν μπορώ να βρώ λύση εδώ και ένα χρόνο Στην εφαρμογή gmail που έχω όταν επισυνάπτω μία φωτό κάνοντας διπλό ταπ πάνω στην εικόνα μου βγάζει την επιλογή " ως συνημμένο" και το επιλέγω Στην εφαρμογή mail του τηλεφώνου δεν μπορώ να βρω τρόπο να στείλω την φωτό συνημμένο και όχι σεντόνι Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Θα το εκτιμούσα αφάνταστα γιατί μου χρειάζεται Εννοεις δεν μπορεις να επισυναψεις φωτο με τη στοκ εφαρμογη του email? Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IMEMBER Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Εννοεις δεν μπορεις να επισυναψεις φωτο με τη στοκ εφαρμογη του email? Ακριβώς και το χρειάζομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] Ακριβώς και το χρειάζομαι Είναι εύκολο, διάλεξε τη φώτο που θες και στην επιλογή που θες να μοιραστείς βάλε το εμαιλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] Ακριβώς και το χρειάζομαι Aν και την εχω απεγκαταστησει, αν θυμαμαι καλα, πατουσα παρατεταμενα μεσα στο πεδιο που γραφεις το κειμενο του email και σου βγαζει καποιες επιλογες. Στα δεξια νομιζω σου εβγαζε ενα βελακι ωστε να σου εμφανισει κι αλλες επιλογες οπου βρισκεται η επιλογη να επισυναψεις φωτο. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Εχει οντως το βελάκι αλλά δεν έχει επιλογή συνημμένου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Εχει οντως το βελάκι αλλά δεν έχει επιλογή συνημμένου Εδώ είσαι: https://support.apple.com/en-us/HT208481 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IMEMBER Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Είναι το πρώτο που έκανα αλλά δεν δουλεύει, δοκίμασε να επισυνάψεις κάτι, δεν γίνετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Δεν αναφερομαι στο 8800, αλλα στο 8910i. Στο 8910 σωστά αναφέρεσαι αλλά το i έχω την εντύπωση ( αν θυμάμαι καλά) ότι έβγαινε έγχρωμη οθόνη μόνο σε μαύρο χρώμα. Το απλό 8910 ήτανε τιτανιο ( σαν ονομασία γιατί επί της ουσίας πλαστικό καπάκι) Εννοείται ότι και τα δύο τα είχα............. Από μικρός στην μλκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Καλά όλα αυτά παιδιά, αλλά εδώ είναι το νήμα του pro Max.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Έκανα μια πατάτα εχθές Ήθελα να κάνω επαναφορά Έκανα αντίγραφο ασφαλείας σε iCloud Κάνω επαναφορά Όταν με ρωτάει από που θέλεις να γίνει το restore του backup βάζω iCloud Όλα καλά αλλά μου λέει δεν υπάρχει αντίγραφο Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό Αναγκαστικέ μετά έκανα σετ σαν νέα συσκευή και έχασα φωτό 2-3 μηνών περίπου Το τελευταίο backup το είχα στον iMac στο σπίτι το πατρικό αλλά δεν μένω εκεί είμαι σε άλλη πόλη και δεν έχω πρόσβαση Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Έκανα μια πατάτα εχθές Ήθελα να κάνω επαναφορά Έκανα αντίγραφο ασφαλείας σε iCloud Πότε το έκανες? Μόνος σου ή όταν πήγες να το μηδενίσεις και σου είπε ότι δεν έχεις κάνει αντίγραφο ασφαλείας? Το αντίγραφο ασφαλείας ολοκληρώθηκε ή δεν πρόσεξες τι έγραψε από κάτω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts