tfd1978 Δημ. August 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2020 Εγω το γυριζω καθε τοσο, μία στο μαυρο, μία στο λευκο. Δεν μπορω να πω οτι εχω δει καμια διαφορα. Ειλικρινα, εαν ειχε τοση διαφορα, θα το ειχα καταλαβει. Εαν οντως εχει διαφορα, νομιζω ειναι +-5%...παντα προσωπικη γνωμη, με την χρηση που κανω εγω. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. August 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2020 Γιατί δεν το ρυθμίζετε να αλλάζει με την Ανατολή και τη Δύση του ηλίου αυτόματα; Νομίζω γι αυτό τον λόγο φτιάχθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. August 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2020 (edited) Τις περισσοτερες φορες, ετσι το εχω...στο αυτοματο!! Γιατι βραδυ το λευκο, βγαζει ματια. Ενω σε εξωτερικους χωρους, και σε πολυ φως, δεν ενοχλει το λευκο. Αντιθετα το μαυρο κουραζει στο εντονο φως. Εμενα τουλαχιστον... Sent from my iPhone using Tapatalk Edited August 15, 2020 by tfd1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 Ερώτηση. Το light mode το έχει χρησιμοποιήσει κανεις; Αληθεύει ότι με το μαύρο φόντο έχει 30% λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας; Ψήθηκα να το γυρίσω στο λευκό. Αλλά αν είναι να μη μου κρατάει η μπαταρία να μείνω με dark mode. Το μαύρο θα δώσει ένα μικρό boost στην αυτονομία όπως είναι λογικό. Εάν αξίζει να έχεις μαύρα παντού μέρα νύχτα για ένα 10% ας πούμε, εσύ το ξέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 Τις περισσοτερες φορες, ετσι το εχω...στο αυτοματο!! Γιατι βραδυ το λευκο, βγαζει ματια. Ενω σε εξωτερικους χωρους, και σε πολυ φως, δεν ενοχλει το λευκο. Αντιθετα το μαυρο κουραζει στο εντονο φως. Εμενα τουλαχιστον... Sent from my iPhone using Tapatalk Το μαύρο όντως κουράζει μέσα στην μέρα Την νύχτα όμως μετά τις 9-10 είναι πολύ ξεκούραστο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 Κανεις; Που να το δουλεύει στο λευκό; Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. August 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 (edited) Μόλις ακύρωσα την αυτόματη αλλαγή...μόνιμα σε dark mode από εδώ και πέρα, και χειροκίνητη αλλαγή σε καταστάσεις έντονου ήλιου, αν όντως χρειάζεται! Ειδικά σε πολλά νιτς, εξωτερικό χώρο με ήλιο δηλαδή, έχει έντονη διαφορά όπως λέει και το παλληκάρι στο βίντεο. Sent from my iPhone using Tapatalk Edited August 17, 2020 by tfd1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 Σε πολύ φως εάν έχεις το μαύρο θέμα κόβει πολύ από την φωτεινότητα και δεν βλέπεις Γι αυτό το αυτόματο είναι το καλύτερο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpan76 Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Καλησπερα σας,Ερώτηση καθότι νεος στο ios, πως γραφουμε μονιμα κεφαλαια στο πληκτρολογιο? Γιατι γράμμα γράμμα μου εχει σπασει τα νευρα? Ευχαριστώ Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Καλησπερα σας,Ερώτηση καθότι νεος στο ios, πως γραφουμε μονιμα κεφαλαια στο πληκτρολογιο? Γιατι γράμμα γράμμα μου εχει σπασει τα νευρα? Ευχαριστώ Sent from my iPhone using Tapatalk Πατάς δυο φορές γρήγορα το shift Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpan76 Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Ευχαριστώ παρα πολύ! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Ισως εχει ξανα αναφερθει: Σε κάποιες φωτό και βίντεο βλέπω ενα μπλέ στίγμα... Υπάρχει πρόβλημα; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Ισως εχει ξανα αναφερθει: Σε κάποιες φωτό και βίντεο βλέπω ενα μπλέ στίγμα... Υπάρχει πρόβλημα; Εγώ συνήθως στο βίντεο βλέπω μια πράσινη κουκκίδα ανάλογα με τα γύρω φώτα και το πως χτυπάνε έκανε στους φακούς του κινητού Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 iPhone 11 Pro 99% μπαταρία. Μπήκα insta και ξαφνικά μου έβγαλε στη μπαταρία ένα τεράστιο Χ πάνω στη μπαταρία. Με το που έκλεισα το insta εξαφανίστηκε. Ανησυχώ ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 iPhone 11 Pro 99% μπαταρία. Μπήκα insta και ξαφνικά μου έβγαλε στη μπαταρία ένα τεράστιο Χ πάνω στη μπαταρία. Με το που έκλεισα το insta εξαφανίστηκε. Ανησυχώ ή όχι; Κάνα κόλλημα της εφαρμογής ήταν και σου έβγαζε κάποια γράμματα όπου να ναι επάνω στην μπάρα Δεν νομίζω να είναι σοβαρό θα το είχες καταλάβει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. September 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2020 Την μπαταρία μου πως την βλέπετε; 75% έχει. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiftakias21 Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Ήρθε η πολυπόθητη στιγμή του ios 14.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. October 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2020 Η μπαταρία έφτιαξε ή να περιμένω την 14.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 4, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2020 Η μπαταρία έφτιαξε ή να περιμένω την 14.2? Η 14.2 θα αργήσει πολύ δεδομένου ότι είμαστε ακόμα στην 14.0.1 και η αυτονομία είναι ήδη μια χαρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 παιδια με το που εκανα αναβαθμιση στο καινουριο ios το health της μπαταριας πηγε στο 88% απο το 98% που ηταν και εχει τεραστια διαφορα στο ποσο μου κραταει η μπαταρια! Τι κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 6, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 παιδια με το που εκανα αναβαθμιση στο καινουριο ios το health της μπαταριας πηγε στο 88% απο το 98% που ηταν και εχει τεραστια διαφορα στο ποσο μου κραταει η μπαταρια! Τι κανω?? Έχουν αναφερθεί περιπτώσεις με πτώση 1% ή 2% μετά την αναβάθμιση αλλά αυτό παραείναι παράξενο! Θα πρότεινα να το αναφέρεις στο επίσημο service να δεις τι θα σου πουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. October 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2020 παιδια με το που εκανα αναβαθμιση στο καινουριο ios το health της μπαταριας πηγε στο 88% απο το 98% που ηταν και εχει τεραστια διαφορα στο ποσο μου κραταει η μπαταρια! Τι κανω?? Εγώ όταν έβαλα την πρώτη beta, από 96% πήγε στο 100% και είδα τρελή βελτίωση :P Μετά όμως άρχισε να πέφτει σαν διάολος και έπεσε στο 93% και όλοι ξέρουμε την συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2020 Εγώ όταν έβαλα την πρώτη beta, από 96% πήγε στο 100% και είδα τρελή βελτίωση :P Μετά όμως άρχισε να πέφτει σαν διάολος και έπεσε στο 93% και όλοι ξέρουμε την συνέχεια. Το ποσοστό δεν είναι σωστό Πολλε φορές μπορει για καιρό να κολλήσει πχ 96 Κανει αναβάθμιση καθαρίζουν όλα τα αρχεία και μετά μάλλον βλέπεις την αλήθεια πχ 91-92 Πιο πάνω ο φίλος που είδε πτώση 10% ναι εκεί δεν έχει λογική Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. October 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2020 Η ταχεία φόρτιση 18w γίνεται με καλώδιο usb σε lighting ή μόνο με type c σε lighting ; Δηλαδή με γρήγορο φορτιστή αυτοκινήτου που έχει έξοδο usb θα μπορώ να φορτίσω γρήγορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2020 Η ταχεία φόρτιση 18w γίνεται με καλώδιο usb σε lighting ή μόνο με type c σε lighting ; Δηλαδή με γρήγορο φορτιστή αυτοκινήτου που έχει έξοδο usb θα μπορώ να φορτίσω γρήγορα; Μην γράφεις σε πολλά νήματα το ίδιο πράγμα Μπορείς να περιμένεις λίγο να σου απαντήσουν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts