djivo Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 (edited) 5 μιση μήνες και είναι στο 100% το δικό μου! Χρησιμοποιώ μόνο τον μαμά φορτιστή. Μάλλον θα πρέπει να χοροπηδάω απτη χαρά! :lol: Πιστεύετε ότι παίζει ρόλο στη μεταπωλητική αξία το ποσοστό της μπαταρίας? Το βαρέθηκα και θέλω να το αλλάξω. Με κρατάει το apple watch 5 που εχω... Edited November 20, 2020 by djivo Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 5 μιση μήνες και είναι στο 100% το δικό μου! Χρησιμοποιώ μόνο τον μαμά φορτιστή. Μάλλον θα πρέπει να χοροπηδάω απτη χαρά! :lol: Πιστεύετε ότι παίζει ρόλο στη μεταπολιτική αξία το ποσοστό της μπαταρίας? Το βαρέθηκα και θέλω να το αλλάξω. Με κρατάει το apple watch 5 που εχω... Τί θα πάρεις φίλε; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Τί θα πάρεις φίλε; Κλείνω πιο πολύ σε OnePlus 8 pro, δε ξέρω αν αντέξω ως να βγει το 9. Γενικά με ενοχλεί αρκετά η μικρή οθόνη.. κατά τα άλλα το συνήθισα.. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 5 μιση μήνες και είναι στο 100% το δικό μου! Χρησιμοποιώ μόνο τον μαμά φορτιστή. Μάλλον θα πρέπει να χοροπηδάω απτη χαρά! :lol: Πιστεύετε ότι παίζει ρόλο στη μεταπωλητική αξία το ποσοστό της μπαταρίας? Το βαρέθηκα και θέλω να το αλλάξω. Με κρατάει το apple watch 5 που εχω... Η μπαταρία κοστίζει 89€ Λες να μην παίζει; Γιατί να πάρω ένα άλλο με 85% υγεία και να μην πάρω το δικό σου πχ με μια διαφορά τιμής 20-30€ περισσότερο για το δικό σου; Όσοι πουλάνε με μπαταρία κάτω από 85% πρέπει άποψη μου να πουλάνε 40-50€ κάτω άσχετα που πολλές φορές τα πουλάνε πιο ακριβά και από καινούργια Ότι μεταχειρισμένο εγώ αγοράζω πάντα πάνω από 95% και όσο μπορώ στο 100% λίγων ημερών είτε 1-2 μηνών Οι λόγοι σαφής Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Άμα το κοιτάς κάθε μέρα πέφτει πιο συχνά Ο αδελφός μου δεν ασχολείται καν με την υγεία της μπαταρίας, εγώ το είδα τυχαία . Απλά το ανέφερα ,οτι ακόμα και σε ολοκαίνουργια συσκευή μπορεί να συμβεί. Σίγουρα παίζει κάποιο ρόλο η χρήση σε πιο χρησιμοποιημένες συσκευές, αλλά επίσης παίζει ρόλο και η "τύχη" στις ολοκαίνουριες για την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Ο αδελφός μου δεν ασχολείται καν με την υγεία της μπαταρίας, εγώ το είδα τυχαία . Απλά το ανέφερα ,οτι ακόμα και σε ολοκαίνουργια συσκευή μπορεί να συμβεί. Σίγουρα παίζει κάποιο ρόλο η χρήση σε πιο χρησιμοποιημένες συσκευές, αλλά επίσης παίζει ρόλο και η "τύχη" στις ολοκαίνουριες για την μπαταρία. Παίζει μόνο η τύχη Τι μπαταρία έτυχε μέσα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Υπάρχει λύση αν έχεις ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης για το αντίγραφο ασφαλείας ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Και εγώ πάντως με καθημερινή φόρτιση και αρκετή χρήση (με αρκετό gaming) 5μιση μήνες με 11 pro max 100% η μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Υπάρχει λύση αν έχεις ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης για το αντίγραφο ασφαλείας ;; Το ψάχναμε με έναν φίλο που την είχε πατήσει και δεν βρήκαμε κάτι Θεωρώ ότι αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης του κωδικού Γιατί όμως κάποιος να βάλει κωδικό σε αντίγραφο ασφαλείας; Τόσο πια απόρρητα αρχεία έχει; Έλα που την πατάς και βάζεις μυαλό μετά όμως Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 (edited) Γιατί όμως κάποιος να βάλει κωδικό σε αντίγραφο ασφαλείας; Τόσο πια απόρρητα αρχεία έχει; O λόγος είναι απλός, μόνο βάζοντας κωδικό σου κρατάει backup τα της υγείας κλπ. κλπ. και για την ακρίβεια, μόνο όταν κρατάς κρυπτογραφημένο αντίγραφο ασφαλείας μετά σε restore έχεις: τα αποθηκευμένα σου passwords κωδικούς wifi ιστορικό υγείας ιστορικό κλήσεων ... και το ιστορικό από τους σελιδοδείκτες Edited November 20, 2020 by Jig ... edit Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 O λόγος είναι απλός, μόνο βάζοντας κωδικό σου κρατάει backup τα της υγείας κλπ. κλπ. Έχω κάνει πλήρες αντίγραφο αλλά όχι δεν μου ζήτησε κάτι τέτοιο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Είναι όπως στα έγραψα πιο πάνω Αν έχεις όρεξη Τάσο διάβασε εδώ αναλυτικά https://support.apple.com/en-us/HT205220 Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Είναι όπως στα έγραψα πιο πάνω Αν έχεις όρεξη Τάσο διάβασε εδώ αναλυτικά https://support.apple.com/en-us/HT205220 Δεν θα καθίσω να το διαβάσω αλλά για να το έψαξες κάτι θα ανακάλυψες παραπάνω Δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς ποτέ έκανα τελευταία φορά αντίγραφο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Υπάρχει λύση αν έχεις ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης για το αντίγραφο ασφαλείας ;; Διάβασε εδώ....πολύ αναλυτικό https://support.apple.com/el-gr/HT205220#check Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 11 pro 3 μηνών , φόρτιση με το δικό του φορτιστή μόνο 18w και έχει πέσει στα 97%. Ειλικρινά ότι να ναι. Και βλέπεις Android που φορτίζουν με 40w και πάνε τρένο για 2 χρόνια . Εμένα του χρόνου θα θέλει άλλαγμα η μπαταρία. Αν και μετά από επικοινωνία με το service μου είπαν ότι είναι και πολύ καλό ποσοστό κιόλας γιατί κανονικά πέφτει 1% μετά από 25 φορτίσεις. Όποτε στο χρόνο πάνω μέχρι 88% είναι καλό ποσοστό. Αν πέσει κάτω από 80% πριν το χρόνο έχεις δωρεάν αντικατάσταση μπαταρίας. Αλλιώς πάει 89 ευρώ (lol)! Αντε παλι κυκλος η κουβεντα για την υγεια της μπαταριας των κινητων. Ξερεις γιατι τα Android κινητα πανε τρενο με 40,50,60W?Γιατι δεν εχουν μεσα στην συσκευη ποσοστο υγειας της μπαταριας για να τους πιανουν ψυχολογικα με αυτην. Επισης επειδη η υποστηριξη των περισσοτερων σε updates ειναι 2 μεγαλες αναβαθμισεις,δεν τα κρατανε πολλοι ουτως ή αλλως πανω απο 2-3χρονια. Γιαυτο και δεν βλεπεις και σχεδον ποτε κοσμο πλεον σε Android μερια να τον απασχολει να πληρωσει να βαλει αλλη μπαταρια. Τοσο απλα τα πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. November 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2020 Καλησπέρα, δεν ξερω αν έχει συζητηθεί στο παρελθόν. Έχει κανείς αντανακλασεις στις βραδυνες φωτογραφίες απο φωτα; Μιλαμε βγαζει μάτι και σε αγγλόφωνα site το έχουν πάρα πολλοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2020 Καλησπέρα, δεν ξερω αν έχει συζητηθεί στο παρελθόν. Έχει κανείς αντανακλασεις στις βραδυνες φωτογραφίες απο φωτα; Μιλαμε βγαζει μάτι και σε αγγλόφωνα site το έχουν πάρα πολλοί. Ναι βγάζει, παραπάνω από όσο θα έπρεπε Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Μετά από set up as new σε iOS 14.2,έχω το εξής παράδοξο ,δεν βλέπω τα update στο AppStore .Είναι κενό ! Έχει κάποιος κάτι παρόμοιο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Μετά από set up as new σε iOS 14.2,έχω το εξής παράδοξο ,δεν βλέπω τα update στο AppStore .Είναι κενό ! Έχει κάποιος κάτι παρόμοιο ; Έχεις τος τελευταίες εκδόσεις αφού Από αύριο σιγά σιγά που θα βγαίνουν νέες θα σου εμφανίζονται Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Θα περιμένω κάνα δυο ημέρες να δω αν θα βγάλει αναβαθμίσεις . Κάτι άλλο που έχω δει καιρό ,στην επιλογή της ταπετσαρίας τα χρώματα είναι πιο έντονα και μόλις κάνεις καθορισμό και πας στην αρχική οθόνη είναι πιο άχνα . Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Θα περιμένω κάνα δυο ημέρες να δω αν θα βγάλει αναβαθμίσεις . Κάτι άλλο που έχω δει καιρό ,στην επιλογή της ταπετσαρίας τα χρώματα είναι πιο έντονα και μόλις κάνεις καθορισμό και πας στην αρχική οθόνη είναι πιο άχνα . Sent from my iPhone using Tapatalk Τσέκαρε στις Ρυθμίσεις - Ταπετσαρία, εάν έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή της Σκούρας εμφάνισης που μειώνει την φωτεινότητα της ταπετσαρίας. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Δεν έχει να κάνει με αυτή την ρύθμιση το έχω τσεκάρει . Μετά από ψάξιμο στο goggle ,είδα ότι υπάρχει θέμα γενικά εδώ και κάποια χρόνια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Αντε παλι κυκλος η κουβεντα για την υγεια της μπαταριας των κινητων. Ξερεις γιατι τα Android κινητα πανε τρενο με 40,50,60W?Γιατι δεν εχουν μεσα στην συσκευη ποσοστο υγειας της μπαταριας για να τους πιανουν ψυχολογικα με αυτην. Επισης επειδη η υποστηριξη των περισσοτερων σε updates ειναι 2 μεγαλες αναβαθμισεις,δεν τα κρατανε πολλοι ουτως ή αλλως πανω απο 2-3χρονια. Γιαυτο και δεν βλεπεις και σχεδον ποτε κοσμο πλεον σε Android μερια να τον απασχολει να πληρωσει να βαλει αλλη μπαταρια. Τοσο απλα τα πραγματα. Δεν ισχύει αυτό που λες. Μπορείς να δεις με προγράμματα το ποσό έχει πέσει η μπαταρία σε Android κινητό. Και το ποσό κρατάει καποιος πλέον ένα smartphone ισχύει και σε στα iPhone. Πάλι 2-3 χρόνια είναι ο μέσος όρος. Και αν χρειαστεί να αλλαχτεί η μπαταρία δεν κοστίζει 80-90 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Δεν ισχύει αυτό που λες. Μπορείς να δεις με προγράμματα το ποσό έχει πέσει η μπαταρία σε Android κινητό. Και το ποσό κρατάει καποιος πλέον ένα smartphone ισχύει και σε στα iPhone. Πάλι 2-3 χρόνια είναι ο μέσος όρος. Και αν χρειαστεί να αλλαχτεί η μπαταρία δεν κοστίζει 80-90 ευρώ. Μόνο στα one plus υπάρχει δυνατότητα να δεις την υγεία της μπαταρίας Στα υπόλοιπα όχι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Μόνο στα one plus υπάρχει δυνατότητα να δεις την υγεία της μπαταρίας Στα υπόλοιπα όχι Με πρόγραμμα σε όλα γίνεται. Accubattery pro. Βλέπεις ποσά mah έχει και συγκρίνεις με τα αρχικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts