megatr0n Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Καταναλωτές ήμαστε ο καθένας θα παινέψει το σπίτι του αλλά να ήμαστε και λίγο αντικειμενικοί.. Sent from my iPhone using Tapatalk Δε νομιζω κανεις απο εμας να δουλευει στην apple για να θεωρει σπιτι του το iPhone! Και για τη sammy λενε οτι εχει τις καλυτερες οθονες, αλλα στα δικα μου ματια η οθονη π.χ. του ΧΖ3 ειναι ανωτερη. Ακομα και του ΟΡ7 Pro η οθονη μου αρεσε περισσοτερο απο του S10+... Τα διάφορα sites οπως το dxomark, displaymate κτλ τα ειχα παλια σαν Ευαγγελια, αλλα στην πραξη ειδα οτι δεν αντιστοιχουν παντα αυτα που λενε με αυτα που βλεπω, οποτε κραταω παντα πισινη. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Ακόμα και η απεικόνιση της οθόνης είναι καθαρά προσωπικό θέμα του καθενός Εμένα πχ μου αρέσει η οθόνη του X/xs/11 pro Το κάθε display mate μπορεί να θεωρεί καλύτερη μια άλλη οθόνη σύμφωνα με τα τεστ που κάνει αλλά εγώ δίνω τα 500-1000€ και έχω άποψη για το τι μου αρέσει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Εγώ προτιμώ τις amoled της apple, έτσι όπως τις έχει σεταρισμένες δηλαδή. Έχω πάντα και μια android ναυαρχίδα στην άλλη τσέπη, εκτός του iPhone. Αυτή την στιγμή είναι ένα OnePlus 7T. Οι οθόνες πχ της Sammy, έχουν απίστευτη ανάλυση, αλλά υπερβολικά χρώματα για τα γούστα μου, που τις κάνουν να δείχνουν ψεύτικες! Επίσης τρώνε υπερβολικά την μπαταρία χωρίς να μου χρειάζεται τέτοια υπερβολή στην ανάλυση. Καταλήγει λοιπόν στο προσωπικό γούστο του καθενός μας, αλλά την φυσικότητα των iPhone (amoled πάντα) την προτιμώ σε σύγκριση με των android. Αν είχε 90hertz οθόνη όμως, δεν θα με χάλαγε, σαν επιλογή όμως να την ενεργοποιώ όποτε θέλω. Αλλά αν θυσίαζε την φανταστική μπαταρία του 11Pro, καλύτερα όχι τότε... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Εγώ προτιμώ τις amoled της apple, έτσι όπως τις έχει σεταρισμένες δηλαδή. Έχω πάντα και μια android ναυαρχίδα στην άλλη τσέπη, εκτός του iPhone. Αυτή την στιγμή είναι ένα OnePlus 7T. Οι οθόνες πχ της Sammy, έχουν απίστευτη ανάλυση, αλλά υπερβολικά χρώματα για τα γούστα μου, που τις κάνουν να δείχνουν ψεύτικες! Επίσης τρώνε υπερβολικά την μπαταρία χωρίς να μου χρειάζεται τέτοια υπερβολή στην ανάλυση. Καταλήγει λοιπόν στο προσωπικό γούστο του καθενός μας, αλλά την φυσικότητα των iPhone (amoled πάντα) την προτιμώ σε σύγκριση με των android. Αν είχε 90hertz οθόνη όμως, δεν θα με χάλαγε, σαν επιλογή όμως να την ενεργοποιώ όποτε θέλω. Αλλά αν θυσίαζε την φανταστική μπαταρία του 11Pro, καλύτερα όχι τότε... Sent from my iPhone using Tapatalk Και πάλι η Samsung τις οθόνες της, τις έχει φέρει σε καλό επίπεδο Παλαιότερα ήταν εντελώς αφύσικο το αποτέλεσμα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Και πάλι η Samsung τις οθόνες της, τις έχει φέρει σε καλό επίπεδο Παλαιότερα ήταν εντελώς αφύσικο το αποτέλεσμα Παιδια υπαρχει και ρυθμιση για φυσικα χρωματα στις συσκευες της σαμμυ, μη λενε ο,τι θελουμε. Το μονο κακο ειναι οτι αυτη η ρυθμιση κανει υπερβολικα ζεστο-κιτρινο το λευκο. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Παιδια υπαρχει και ρυθμιση για φυσικα χρωματα στις συσκευες της σαμμυ, μη λενε ο,τι θελουμε. Το μονο κακο ειναι οτι αυτη η ρυθμιση κανει υπερβολικα ζεστο-κιτρινο το λευκο.Εκείνη η ρύθμιση τα χαλούσε όλα, πάλι ήταν αφύσικα αλλά από την αντίθετη μεριά (απώλεια αποχρώσεων) τελευταία κινιτα της κάπως έχουν στρώσει πάντως (s10 και ειδικά note 10 σειρά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Έχεις δίκιο για το Liquid Retina είναι Super Retina XDR έκανα λάθος ,απλά ήθελα να δώσω έμφαση στο όνομα σε σύγκριση με αυτό που βλέπω . Εν κατακλείδι απλά είπα το πραπονο μου μιας και διάβαζα για την καλύτερη all around συσκευη η οποία φυσικά στοιχίζει περισσότερο από κάθε άλλη στην αγορά. Καταναλωτές ήμαστε ο καθένας θα παινέψει το σπίτι του αλλά να ήμαστε και λίγο αντικειμενικοί.. Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν ειναι θεμα του να παινεψει καποιος το σπιτι του,ειναι καθαρα θεμα υπερβολης που γραφτηκε μιας και βγηκε κατωτερη απο την οθονη ενος mid range κινητου. Το οτι κοστιζει ακριβοτερα δεν ειναι κατι το νεο,γιαυτο και πολλοι περιμενουν ενα χρονο για να αγοραζουν σε πιο λογικες ας το πουμε τιμες. (Δες πχ τιμη του iphone xs σημερα ποσο παιζει). Για τις χαζες ονομασιες της Apple,στην ουσια αυτο που δινει ονομα ειναι το calibration που κανει στις οθονες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 (edited) Παιδιά πάντως σοκαριστικα με την μπαταρία του σήμερα από τις 6 το πρωί με 4g ,ταξίδι με πλοίο και σήμα σχεδόν ανύπαρκτο ,Φούλ χρήση κατά την διάρκεια της ημέρας και έχω 14% με 9 ώρες screen on time. Και είναι η Τρίτη πλήρη φόρτιση που του κάνω . Τόσο μικρό μέγεθος με τέτοια απόδοση .. Η καλύτερη μπαταρία σε κινητό που έχω χρησιμοποιήσει μακράν .. Sent from my iPhone using Tapatalk Edited November 16, 2019 by tsamers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Παιδιά πάντως σοκαριστικα με την μπαταρία του σήμερα από τις 6 το πρωί με 4g ,ταξίδι με πλοίο και σήμα σχεδόν ανύπαρκτο ,Φούλ χρήση κατά την διάρκεια της ημέρας και έχω 14% με 9 ώρες screen on time. Και είναι η Τρίτη πλήρη φόρτιση που του κάνω . Τόσο μικρό μέγεθος με τέτοια απόδοση .. Η καλύτερη μπαταρία σε κινητό που έχω χρησιμοποιήσει μακράν .. Sent from my iPhone using Tapatalk Έτσι είναι. Είμαι ταξίδι φλωρεντια τώρα. Άρθρο σημαίνει όλη μετά φωτογραφίες , 4g , και google maps. Με 100% από το πρωί και επιστρέφω στο δωμάτιο χωρίς άγχος το βράδυ και με υπόλοιπο κοντά στο 40%. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
de_paizei1 Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Μετα απο 1,5 περιπου μηνα χρησης η μπαταρια επεσε στο 99% Φορτιζω μονο με τον γρηγορο φορτιστη της συσκευασιας οταν ειναι γυρω στο 20 περιπου% και το αφηνω μεχρι 95 εως 100% Να το ξεχασω στο 100% και να φορτιζει αντε να το εχω ξεχασει για κανα δυο ωρες δυο τρεις φορες. Επισης χρησιμοποιω την κιτρινη μπαταριουλα ( εξοικονομησης ) συνεχως ( οχι μονο οταν ειναι χαμηλη η σταθμη ) και προσεχω να εχω χαμηλα τον φωτισμο και εχω και dark mode Το κινητο εχει την 13.1.2 Δεν ξερω αν κανω σωστα που 1. που χρησιμοποιω το κιντρινο εξοικονομησης συνεχεια 2 . που χρησιμοποιω για φορτιση μονο τον γρηγορο φορτιστη της συκευασιας 3 απο ποσο χαμηλη σταθμη μπορω να το γεμιζω ( πχ απο 40% ? αν τυχει και ειναι βραδυ ? ) 4 ειχα απενεργοποιησει το κουμπι της smart φορτισης αλλα το ξαναενεργοποιησα μιας και δεν εχω καταλαβει αν δουλευει σωστα 5 δεν ξερω αν πρεπει να αναβαθμισω στο 13.2.2 ( καποιες εφαρμογες τυχαινει και κρασαρουν ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 το οτι σου λεει 99% δεν ειναι απαραιτητο οτι εχασε 1%, μπορει να ειναι 99.9% και να στο βγαζει σαν 99%. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Κακώς χρησιμοποιείς την εξοικονόμηση συνεχώς.. Δεν νομίζω να επηρέασε αλλά χάνεις σε εμπειρία χρήσης.. Όπως και να έχει είναι ένα θεματάκι γιατί σε 1.5 μήνα κατέβηκε έστω και τόσο Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Ποτέ αναμένεται νέα εκδοση; Έχουμε 2-3 bug που πρέπει να διορθωθούν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Ποτέ αναμένεται νέα εκδοση; Έχουμε 2-3 bug που πρέπει να διορθωθούν https://9to5mac.com/2019/11/18/apple-releases-ios-13-2-3-with-more-background-app-improvements-mail-fixes-more/ Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Μόλις πάτησα να την κατεβάσω. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 18, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Μετα απο 1,5 περιπου μηνα χρησης η μπαταρια επεσε στο 99% Φορτιζω μονο με τον γρηγορο φορτιστη της συσκευασιας οταν ειναι γυρω στο 20 περιπου% και το αφηνω μεχρι 95 εως 100% Να το ξεχασω στο 100% και να φορτιζει αντε να το εχω ξεχασει για κανα δυο ωρες δυο τρεις φορες. Επισης χρησιμοποιω την κιτρινη μπαταριουλα ( εξοικονομησης ) συνεχως ( οχι μονο οταν ειναι χαμηλη η σταθμη ) και προσεχω να εχω χαμηλα τον φωτισμο και εχω και dark mode Το κινητο εχει την 13.1.2 Δεν ξερω αν κανω σωστα που 1. που χρησιμοποιω το κιντρινο εξοικονομησης συνεχεια 2 . που χρησιμοποιω για φορτιση μονο τον γρηγορο φορτιστη της συκευασιας 3 απο ποσο χαμηλη σταθμη μπορω να το γεμιζω ( πχ απο 40% ? αν τυχει και ειναι βραδυ ? ) 4 ειχα απενεργοποιησει το κουμπι της smart φορτισης αλλα το ξαναενεργοποιησα μιας και δεν εχω καταλαβει αν δουλευει σωστα 5 δεν ξερω αν πρεπει να αναβαθμισω στο 13.2.2 ( καποιες εφαρμογες τυχαινει και κρασαρουν ) Πιστεύω ότι έχει να κάνει με το τι μπαταρία θα σου κάτσει στη συσκευή. Εγώ να φανταστείς στο XR, επί 10 μήνες, κάθε δεύτερο βράδυ πριν κοιμηθώ το βαζω στον ασύρματο φορτιστή (όχι fast charging) και το βγάζω το πρωί... Η μπαταρία είναι ακόμα στο 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Το μόνο που χαλάει την μπαταρία είναι η υψηλή θερμοκρασία Είτε αυτή έρχεται από παράλληλη χρήση και φόρτιση, είτε από έκθεση στον ήλιο και χρήση, είτε όλοι οι συνδυασμοί που ανεβάζουν την θερμοκρασία Η φόρτιση δεν παίζει τόσο ρόλο Είναι τι μπαταρία θα σου κάτσει όπως ειπώθηκε και παραπάνω Λίγο προσοχή μόνο να μην καίει η συσκευή. Κάτι άλλο δεν είναι στο χέρι μας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Ξερει κανεις για ποιο λογο μπορει να μη μου δεχεται την καρτα στο apple tv? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Ξερει κανεις για ποιο λογο μπορει να μη μου δεχεται την καρτα στο apple tv? Στο id σου γενικά εννοείς; Εγώ είχα περασμένη την κάρτα και μόλις σύνδεσα το Apple TV+ έγινε η διαδικασία κανονικά Εάν δεν έχεις μέσα χρήματα ίσως είναι παράγοντας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 πιστωτικη ειναι δεν εχει προβλημα , εχω δοκιμασει και της alphabank την εταιρικη και της εθνικης αλλα δεν μου τις δεχεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 πιστωτικη ειναι δεν εχει προβλημα , εχω δοκιμασει και της alphabank την εταιρικη και της εθνικης αλλα δεν μου τις δεχεται Άλλαξες δίκτυο να μπεις σε άλλο WiFi; Ίσως κάποιο προσωρινό πρόβλημα με το Apple ID σου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Μαζί με καινούργιο Iphone δινουν Apple TV δώρο το οποίο έχει στο σύνολο 5 σειρές free όλα τα αλλά τα πληρώνεις ... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Μαζί με καινούργιο Iphone δινουν Apple TV δώρο το οποίο έχει στο σύνολο 5 σειρές free όλα τα αλλά τα πληρώνεις ... Sent from my iPhone using Tapatalk Με ενεργοποίηση iPhone Πήρα ένα σφραγισμένο iPhone X πριν λίγες μέρες και όντως μου έδωσε δωρεάν Apple TV+ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Μαζί με καινούργιο Iphone δινουν Apple TV δώρο το οποίο έχει στο σύνολο 5 σειρές free όλα τα αλλά τα πληρώνεις ... Sent from my iPhone using Tapatalk Καλά σοβαρά τώρα τις πληρώνεις; Εδώ σκεπτόμουνα να βάλω το δωρεάν για μια εβδομάδα αλλά τις σειρές ήδη τις έχω κατεβάσει αν δεν έχει κάτι άλλο δεν αξίζει με τίποτα... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Καλά σοβαρά τώρα τις πληρώνεις; Εδώ σκεπτόμουνα να βάλω το δωρεάν για μια εβδομάδα αλλά τις σειρές ήδη τις έχω κατεβάσει αν δεν έχει κάτι άλλο δεν αξίζει με τίποτα... Sent from my iPhone using Tapatalk Εννοείται πως πληρώνεις Apple και να μην πληρώνεις γίνεται; Δεν βλέπω να έχει ακόμα τόσο πολύ υλικό αλλά σίγουρα θα βάλουν στο προσεχές μέλλον Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts