yannismar Δημ. October 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2020 Καλησπέρα και καλή εβδομάδα, έχει καταλάβει κανείς πότε θα έρθει το miui 12 για redmi 8; Παράθεση Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. October 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2020 υπάρχει κάποιος τρόπος να δουλέψουν τα teamviewer ή anydesk στο κινητό ή κάποιο άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα; για να ελέγχεται απομακρυσμένα το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannismar Δημ. October 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2020 Καλησπέρα και καλή εβδομάδα, έχει καταλάβει κανείς πότε θα έρθει το miui 12 για redmi 8; Ουδείς αδέλφια;:confused: Παράθεση Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdros Δημ. October 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2020 Το είδα σε ένα νέο,redmi 9,που είχε 12,κ δεν μου άρεσε.... σήμερα, ήρθε η αναβάθμιση για εμάς,η 11.0.3 ,σα να νομίζω ότι δεν έχει προβλήματα ο chrome. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panira Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Γεια σας, έχω να πρόβλημα με το κινητό, έκανα update στην 11.0.1 και όταν παίρνω τηλέφωνο κάποιες φορές δεν ακούω σχεδόν καθόλου τον συνομιλητή μου, όταν με παίρνουν όμως αυτοί τους ακούω και με ακούνε μια χαρά. Αρα υποθέτω δεν είναι θέμα harware αλλά θέμα software. Σας έχει τύχει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Γεια σας, έχω να πρόβλημα με το κινητό, έκανα update στην 11.0.1 και όταν παίρνω τηλέφωνο κάποιες φορές δεν ακούω σχεδόν καθόλου τον συνομιλητή μου, όταν με παίρνουν όμως αυτοί τους ακούω και με ακούνε μια χαρά. Αρα υποθέτω δεν είναι θέμα harware αλλά θέμα software. Σας έχει τύχει αυτό? Με την κ@#%οvodafone που έχω , μου συμβαίνει συνέχεια όλα αυτά τα χρόνια :):lol::p Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω ένα πρόβλημα με το Redmi 8 της κόρης μου. Η εφαρμογή Gallery δημιουργεί πολλά μηδενικά σε μέγεθος αρχεία στην εξωτερική κάρτα μνήμης. Τα διαγράφω αλλά αυτά δημιουργούνται ξανά. Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; Κατά τα άλλα μια χαρά συσκευή είναι. Γρήγορη χωρίς κολλήματα σχετικά καλή κάμερα και με μπαταρία απίστευτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω ένα πρόβλημα με το Redmi 8 της κόρης μου. Η εφαρμογή Gallery δημιουργεί πολλά μηδενικά σε μέγεθος αρχεία στην εξωτερική κάρτα μνήμης. Τα διαγράφω αλλά αυτά δημιουργούνται ξανά. Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; Κατά τα άλλα μια χαρά συσκευή είναι. Γρήγορη χωρίς κολλήματα σχετικά καλή κάμερα και με μπαταρία απίστευτη. Το παρατήρησα και στο δικό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. November 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2020 Καλησπέρα, ο εσωτερικός χώρος στο κινητο ενος φίλου μου redmi 7 δείχνει οτι ειναι γεμάτος έχει μεγάλη κάρτα μνήμης πως μπορω να παω εφαρμογές η οτι χρειάζεται στην κάρτα μνήμης απο τη συσκευή γιατί για τις εφαρμογές δεν το βρίσκω.. Δεν είδα κινητοποίηση στο νημα του 7 για αυτό γραφω κ εδω.. Ευχαριστώ προκαταβολικά... Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdros Δημ. November 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2020 Δεν μπορείς να μεταφέρεις τις εφαρμογές στην sd, για να μπορέσει να γίνει αυτό, πρέπει να έχεις κάνει root στο τηλέφωνο... πολύ μπέρδεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdros Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Ήρθε αναβάθμιση 12.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebDevGr Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Ήρθε αναβάθμιση 12.0.1 Και εξαφάνισε το εικονίδιο του συγχρονισμού :lol: Παράθεση Κοινότητα Αναγνωστών Βιβλίων | Domain Sales Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Ακόμα δεν μου ήρθε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Καλησπέρα. Ήρθε η αναβάθμιση σε 12 στο κινητό της κόρης μου. Την κάναμε και όλα δουλεύουν μια χαρά. Και έφτιαξε και το πρόβλημα με τα μηδενικά αρχεiα στην sd από την εφαρμογή Galery. Για την ώρα όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 Πριν την αναβάθμιση το τηλέφωνο έκανε ποτε πότε επανεκκίνηση. Ας ελπίσουμε τώρα να φτιαξει αυτό. Καλή χρονιά. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannismar Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 Ήρθε και σε εμένα στο Redmi 8 το miui 12. To redmi 8a ακόμη δεν έχει πάρει το update αλλά σήμερα το δίνω οπότε δε θα το δω να τρέχει εκεί. Σταθερή δείχνει η συσκευή με το νέο update και θα έλεγα και κάπως πιό γρήγορη.:) Παράθεση Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnies76mix Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 Xiaomi Redmi 8 3/32 LED Notifications Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Ειμαι κάτοχος ενος Xiaomi Redmi 8. Γνωρίζει κανένας φίλος καμιά εφαρμογή LED Notifications ώστε να μπορούμε να έχουμε τις ειδοποιήσεις με ledακι ή οτιδηποτε???? Έχω κατεβάσει πολλές αλλά δουλευουν με τις ωρες του; και οπου θελουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnies76mix Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 Xiaomi Redmi 8 3/32 LED Notifications Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους. Ειμαι κάτοχος ενος Xiaomi Redmi 8. Γνωρίζει κανένας φίλος καμιά εφαρμογή LED Notifications ώστε να μπορούμε να έχουμε τις ειδοποιήσεις με ledακι ή οτιδηποτε άλλο???? Έχω κατεβάσει πολλές αλλά δουλευουν με τις ωρες τους και οποτε θελουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smooth Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 (edited) Γεια σας και καλή χρονιά. Έχω το Redmi 8 4/64 και η αναβάθμιση σε MIUI 12 πήγε πολύ καλά. Αγόρασα ένα ταχυφορτιστή 18W αλλά δεν βλέπω κάποια σημαντική διαφορά με τον απλό. Το εικονίδιο μου δείχνει πως αναγνωρίζει τον φορτιστή σαν γρήγορο ενώ η εφαρμογή Fast charger pro δείχνει αργή φόρτιση. Έχει δει κανείς διαφορά; https://photos.google.com/photo/AF1QipP4GjXn6B_cXCQUxvr1QnBm9G_OTS3sSHHxkVK3 Edited January 6, 2021 by smooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Καλημέρα . και στο 4/64 της κόρης μου η 12 μια χαρά δουλεύει. και από μπαταρία τα ίδια με την 11. Μια χαρά δηλαδή. Όσο για το fast charge δεν ξέρω να σου πω γιατί με τον φορτιστή που είχε μέσα το φορτίζει. Θα δανειστώ έναν fast charge από ένα φίλο να δοκιμάσω και θα σου γράψω εντυπώσεις.. Κατά τα άλλα για τα λεφτά που έδωσα για να το πάρω είναι μια χαρά τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdros Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Το δοκίμασα και εγώ, με γρήγορο Huawei φορτιστή, αλλά φόρτιζε το ίδιο....σα να βλέπω προς το καλύτερο διαφορά στην μπαταρία, μετά από format...σε διάρκεια εννοώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. January 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2021 Εμένα γιατί δεν ήρθε ακόμα; Έρχεται σταδιακά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. January 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2021 Μου ήρθε σήμερα το πρωί. Καλά μέχρι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pytzamarama Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 Και σε εμενα ηρθε. Καλη φαινεται οντως. Τρωωει λιγη περισσοτερη μνημη νομιζω.Παραμενει Android 10. Ενα παραξενο που μου ετυχε ειναι οτι εχασε ολα τα wifi passwords. Ασχετο. Μου κανει εντυπωση που δεν βλεπει το 5Ghz WiFi Lan ενω κατι παλια Samsung που εχω το βλεπουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. January 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2021 Δύο θετικά: Dark theme, και στην sd κάρτα δεν γράφει πλέον τόσα έξτρα μηδενικά σε byte αρχεία, που όσο και αν τα έσβηνα πριν αυτά εμφανίζονταν ξανά. Ένα αρνητικό: Χάνει συνέχεια την σειρά στο πάνω μενού των εικονιδίων, και ενώ κάνω διόρθωση όταν το ανοίγω ξανά μου βαίνουν πάλι όπως πριν. Ίσως να μην τα έσωζε, θα δω αύριο όταν το ανοίξω πάλι με ποια σειρά θα εμφανίζονται. Κατά τα άλλα τα ίδια (μπαταρία κλπ), και το android πάλι 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts