vfragos Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Σήμερα παρέλαβα τη δερμάτινη σε μπλε χρώμα. Ωραία θήκη με ωραίο κράτημα, δε προσθέτει όγκο όπως και η σιλικόνης. Την πήρα σε μπλε χρώμα αλλά η αλήθεια είναι ότι δε με ξετρέλανε σαν χρώμα. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤην ασημί την έχεις δει, αν οχι προτείνω να την δεις. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venisk Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω τον 45w ή να πάρω άλλον ένα 25w φορτιστή, δυστηχώς αυτό εδώ δεν το φορτίζει σαν το 45ρι... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Την ασημί την έχεις δει, αν οχι προτείνω να την δεις. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔε έχω δει καμία, μέχρι στιγμής μόνο την μπλε που παρέλαβα. Το κακό είναι ότι ούτε σε public έχω βρει θήκες, μου είχαν πει ότι οι original είναι σε έλλειψη. Τη μπλε δε τη λες άσχημη αλλά ούτε και φοβερή. Το καλό είναι ότι ταιριάζει με το πενάκι στο Aura glow χαχαχ Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Έχει κυκλοφορήσει ο 45άρης; Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω τον 45w ή να πάρω άλλον ένα 25w φορτιστή, δυστηχώς αυτό εδώ δεν το φορτίζει σαν το 45ρι... :worry:Απο ενα συγκριτικό που εχω δει αν θυμάμαι καλά στον ίδιο χρόνο με τον 45w έχεις ενα 10% παραπάνω. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venisk Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Έχει κυκλοφορήσει ο 45άρης; Sent from my SM-N975F using Tapatalk Ναι υπάρχει αλλά δεν το βλέπω να τα αξίζει για 10 λεπτά γρηγορότερα. Απο ενα συγκριτικό που εχω δει αν θυμάμαι καλά στον ίδιο χρόνο με τον 45w έχεις ενα 10% παραπάνω. Ισχύει δυστυχώς! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Ποια ζελατίνα προτείνετε για το κινητό? Tempered με uv δεν το ρισκάρω πλέον εκτός αν αναλαμβάνει κανένα κατάστημα στην Θεσσαλονίκη να το βάλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Ποια ζελατίνα προτείνετε για το κινητό? Tempered με uv δεν το ρισκάρω πλέον εκτός αν αναλαμβάνει κανένα κατάστημα στην Θεσσαλονίκη να το βάλει? Από tempered glass το t max (αν βρεις κάποιον να στο περάσει όπως και θέλεις), Είναι καλό και το δακτυλικο λειτουργεί. Όχι τόσο καλά και γρήγορα σαν την μεμβράνη αλλά δουλειά γίνεται. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Σήμερα παρέλαβα την Pitaka. Η θήκη είναι φοβερή ! Ειδικά για όσους θέλουν εντελώς skinny θήκη νομίζω είναι μονόδρομος. Αν κάποιος δε λυπάται τα 47 ευρώ ας την πάρει! Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Mocolo UV tempered glass έχει δοκιμάσει κανείς? Γιατί τα καταστήματα που το έχουν, δήθεν τα έχουν διαθέσιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 αυτη πηρα και εγω!!!!!Πραγματικα ΤΕΛΕΙΑ!!!!!Πανεμορφη!!!!Αξιζει 1000% τα λεφτα της!!! ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σήμερα παρέλαβα την Pitaka. Η θήκη είναι φοβερή ! Ειδικά για όσους θέλουν εντελώς skinny θήκη νομίζω είναι μονόδρομος. Αν κάποιος δε λυπάται τα 47 ευρώ ας την πάρει! Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αυτη πηρα και εγω!!!!!Πραγματικα ΤΕΛΕΙΑ!!!!!Πανεμορφη!!!!Αξιζει 1000% τα λεφτα της!!! Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 αυτη πηρα και εγω!!!!!Πραγματικα ΤΕΛΕΙΑ!!!!!Πανεμορφη!!!!Αξιζει 1000% τα λεφτα της!!! ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αυτη πηρα και εγω!!!!!Πραγματικα ΤΕΛΕΙΑ!!!!!Πανεμορφη!!!!Αξιζει 1000% τα λεφτα της!!!Φοβερή θήκη! Χαλάλι τα χρήματα! Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Καλημέρα. Δυστυχώς μέσα σε μια τσέπη χαράχτηκε η εργοστασιακή μεμβράνη. Έχουμε να προτείνουμε κάτι αντίστοιχο; Η Smartec τοποθετεί την ίδια; Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Καλημέρα. Δυστυχώς μέσα σε μια τσέπη χαράχτηκε η εργοστασιακή μεμβράνη. Έχουμε να προτείνουμε κάτι αντίστοιχο; Η Smartec τοποθετεί την ίδια; Sent from my SM-N975F using Tapatalk Λενε πως ειναι η ιδια και κοστιζει 9,90€ Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c200amgpacket Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Εγω. Πάντως παρήγγειλα tmax tempered και παν για τοποθετηση το απόγευμα Παράθεση Samsung Galaxy Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Λενε πως ειναι η ιδια και κοστιζει 9,90€Ξέρεις αν αναλαμβάνουν και την τοποθέτηση; Τουλάχιστον αυτή είναι δοκιμασμένη ως προς το αποτύπωμα. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Ξέρεις αν αναλαμβάνουν και την τοποθέτηση; Τουλάχιστον αυτή είναι δοκιμασμένη ως προς το αποτύπωμα. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Περιμενεις εκει 20’ και την τοποθετουν οι ιδιοι Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankar0 Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Την τοποθετούν οι ίδιοι και στοιχίζει 4.40€..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Εξαιρετική θήκη η Pitaka την πήρα χθες....αλλά δεν είναι για την δουλειά μου...την έχω βάλει αγγελία παιδιά όποιος έχει πρόσβαση και τον ενδιαφέρει ας κοιτάξει!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Επειδή θα είμαι αύριο μια μέρα Αθήνα,που μπορώ να πάω να 0αρω άμεσα η μεμβράνη η τζαμακι ???Αν στα Media markt βάζουν ακόμα την μεμβράνη zaag μάλλον εκεί θα πάω... Το dome το βάζει αν θυμάμαι καλά ένα κατάστημα στην Καλλιθέα;;;Ξέρει κάποιος κάτι;;; Καλλιθέα μένω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Επειδή θα είμαι αύριο μια μέρα Αθήνα,που μπορώ να πάω να 0αρω άμεσα η μεμβράνη η τζαμακι ???Αν στα Media markt βάζουν ακόμα την μεμβράνη zaag μάλλον εκεί θα πάω... Το dome το βάζει αν θυμάμαι καλά ένα κατάστημα στην Καλλιθέα;;;Ξέρει κάποιος κάτι;;; Καλλιθέα μένω...Καλύτερα να βάλεις Tmax. Πολύ πολύ καλύτερο από το Dome . Αν τελικά θέλεις μεμβράνη τότε βάλε την original σε επίσημο σέρβις που ανέφεραν πιο πάνω τα παιδιά. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 (edited) Για οσους δεν θέλουνε χοντρές θηκες υπαρχει και αυτή η λύση, που δίνει φοβερή αίσθηση στο τηλέφωνο...https://dbrand.com/shop/samsung-galaxy-note-10-plus-skins Edited October 12, 2019 by int70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Εγώ πήρα την silicone case τις Samsung και κάνει εκπληκτική δουλειά, έχει μαζέψει όλη την σκόνη!!! Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chico71 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Έτσι ακριβώς φίλε και εγώ έχω πάρει την μαύρη χαχαχαχαχα.Αλλα πέρα ότι μαζεύει σκόνη έχει πάρα πολύ καλό κράτημα. Τώρα έχω παραγγείλει και την ασημένια σε σιλικόνη πιστεύω σε αυτή νά μήν φαίνεται τόσο πολύ ή σκόνη λόγο χρώματος. Αν την έχει κάποιος ασ μας πει εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Εγώ πήρα την silicone case τις Samsung και κάνει εκπληκτική δουλειά, έχει μαζέψει όλη την σκόνη!!!Με τον καιρό θα σταματήσει να μαζεύει τόση σκόνη! Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts