Jump to content

pankar0

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pankar0

  1. Καλησπέρα στο φόρουμ, αν ενδιαφέρεται κάποιος για S21 ultra black 12/256gb ας μου στείλει π.μ. Παναγιώτης.
  2. Ενημερωτικά επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών Τής Samsung για το θέμα της αίτησης για τα buds και μου απάντησαν ότι έχουν κάποιο τεχνικό πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν όσο πιο άμεσα, και να προσπαθήσουμε αργότερα.
  3. Συγγνώμη πως την συμπληρωσες Τρίτη... είχες παραλάβει από Τρίτη το κινητό...??? Παρασκευή δεν κυκλοφόρησε..??? Εγώ από Κωτσοβολο έκανα την αγορά
  4. Τελικά έχει συμπληρώσει επιτυχώς κάποιος την αίτηση για τα buds...????
  5. Τώρα που μπαίνω βλέπω ότι το κατέβασαν, οπότε σωστά δεν το βρίσκεις. Μέχρι το μεσημέρι που προσπάθησα το έβγαζε και στην αρχική σελίδα σε banner ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λάθος, όταν μπαίνω στο Samsung members απ το Note εμφανίζει και στην αρχική και στα πλεονεκτήματα το banner Για τα buds... αλλά εξακολουθεί και δεν δέχεται την αίτηση. Τι να πω, θα μιλήσω αύριο με την εξυπηρέτηση πελατών.
  6. Κι σε μένα το ίδιο, με αφήνει να κάνω τη διαδικασία, αλλά μετά βγάζει μήνυμα ότι δεν δικαιούμαι την προσφορά
  7. Καλησπέρα στην ομάδα, σήμερα προσπάθησα αρκετές φορές να περάσω τ αποδεικτικά για τ ακουστικά στο Samsung members και δεν γίνεται δεκτό... μου βγάζει μήνυμα ότι δεν δικαιούμαι την προσφορά. Υποθέτω ότι είναι πρόβλημα στη σελίδα της Samsung. .έχετε και οι υπόλοιποι το ίδιο πρόβλημα..??
  8. Ναι κι εγώ όταν μου είπαν 4.40 τους ρώτησα μήπως κάνουν λάθος και μου απάντησαν ότι άλλαξε η τιμή.... κι ένας φίλος σήμερα έβαλε σε Note 9 και πλήρωσε 7€..από 9.90 που του είχαν πει παλαιότερα.
  9. Καλησπέρα στην παρέα. Σήμερα έβαλα τη μεμβράνη από Smartec Χαϊδάρι. Εντυπωσιακή για τις δικές μου απαιτήσεις, το σημαντικό είναι ότι δεν καταλαβαίνεις να υπάρχει μεμβράνη, και όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά και στο ότι έχεις τέλεια αφή. Σχεδόν σαν να ακουμπάς την οθόνη χωρίς προστασία. Εννοώ ότι δεν έχει το κόλλημα- φρενάρισμα που συνήθως έχουν οι μεμβράνες (πολύ smooth). Και το πιο φοβερό..... Μόνο 4.40€...!!! Τώρα από αντοχή, ο χρόνος θα δείξει. Αν και με 4.40€ την αλλάζεις συχνά.
  10. Ούτε σ εμένα Ελληνικό unbranded εμφανίζει τη επιλογή για γρήγορη ασύρματη φόρτιση....κι εγώ σήμερα πέρασα την ενημέρωση..
  11. 556FL20264 νομίζω ότι είναι η νέα παρτίδα γιατί όταν την έκανα παραγγελία απο τη Spigen μου είπαν ότι είναι η καινούργια. .
  12. Καλησπέρα κι από εμένα, σήμερα παρέλαβα τη Spigen curved crystal HD πρώτη προσπάθεια για τοποθέτηση βάσει του βίντεο στο YouTube αλλά δυστυχώς από τη μια μεριά δεν λέει να κολλήσει κ την έχω κεντραρει τέλεια θα έλεγα (δεν ξέρω ίσως να μην έχω και την εμπειρία καθώς είναι η πρώτη μου φορά που περνάω μεμβράνη ). Στο κουτί εχει αλλη μια, μήπως κάποιος απο Αθήνα έχει εμπειρία να με βοηθήσει για να μην καταστρέψω κ τη δεύτερη ...?????
  13. Φίλε Γιώργο σ ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. ....επιτέλους νιώθω πιο σίγουρος για το τηλέφωνο. ..!!!!!!!
  14. Ποιος είναι ο κωδικός της τελευταίας αναβάθμισης. .??? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η τρέχουσα έκδοση στο δικό μου Ελληνικό unbranded ειναι. G935FXXU1APC8
  15. Καλημέρα στην παρέα. ....Ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα. .υποστηρίζει το τηλέφωνο λειτουργία ενεργό πορτάκι γιατί στο s4 με είχε βολέψει πολύ. ..Επίσης αμπορώ στο πλαίσιο ειδοποιήσεων να αλλάξω τη σειρά των συντομεύσεις wifi ,δεδομένα, Bluetooth κ.α) Σαςευχαριστώ όλους. .
  16. Αυτό το ξέρω. ..μιλάω για τα 4 στανταρ εικονίδια που έχει η οθόνη κάτω κάτω εργοστασιακά. ..μου λείπει το εικονίδιο των επαφών. ..
  17. Ευτυχής κάτοχος κι εγώ του φανταστικού αυτού κινητού από σήμερα. ...!!!! Έχω πέσει με τα μούτρα σε εγκατάσταση κ ρυθμίσεις (προβλέπεται ξενύχτι )... Μια ερώτηση γιατί δεν μπορώ να το βρω. ....πως γίνεται τα 4 εικονίδια (τηλ,μήνυμα, ιντερνετ,εφαρμογές ) στο κάτω μέρος της οθόνης να γίνουν 5..όπως ειχα και στο s4.... Σας ευχαριστώ πολύ. .Φιλικά Παναγιώτης.
  18. Πριν 2 χρόνια σε ανάλογη περίπτωση με δωροεπιταγη. ...Μόλις πλήρωσα κ μου την έδωσαν πήγα σε άλλο κατάστημα πλαίσιο κ συννενοηθηκα μ ενα πελάτη που ήταν έτοιμος να αγοράσει ένα κινητό με μετρητά. ..πήγα μαζί του στο ταμείο. ..τοθ έδωσα την δωροεπιταγη κ μου έδωσε τα μετρητά. ....χεχεχε. .!!
  19. Παίδες νομίζω μόνο στο κατάστημα τη δίνουν. ..κάντε ένα τηλέφωνο για διευκρίνηση. .
  20. Σημερινή ενημέρωση απο Πλαίσιο. . Ισχύει και η επιστροφή μέσω καρτών Eurobank και η δωροεπιταγη 100€ μέχρι τις 15 Απριλίου. .
  21. Τι στο καλό όλα 32€ τα χει......ισχύουν οι τιμές ή μουφα είναι. ..τι θήκη led για s7 edge την έχει απο 70 στα 32...έχει παραγγείλει κανείς. ..???
×
×
  • Create New...