mobile59 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Στείλει πίσω σημαίνει ένας μήνας και βαλές αυτό σημαίνει δεν έχεις εγγύηση εγγύηση την ΣΚΑΣ για να έχεις την συσκευή το συντομότερο δυνατό οταν χρειαστεί. Αν είναι να περιμένω ενα μηνα πάω αγοράζω άλλο και τελείωσε (κάτι το οποίο είχα κάνει 3 φορές οτσν αργούσε έτσι) Δεν θα χαλάω την ψιψολογια μου για 50 100 200 η ακόμη και 1000 ευρώ Δεν σου ειπαμε τι να κανεις,αν εχεις και μπορεις καλα κανεις,αλλα μην γραφεις ετσι επειδη εσυ εχεις και μπορεις να χαλας 1000,εδω συζηταμε για καλυτερες τιμες μαζι με ολα τ αλλα και πολλοι δεν εχουν 1000 ευρω και προτιμουν να δωσουν 150 απο Κινα αντι 270 που κανει εδω το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Δεν σου ειπαμε τι να κανεις,αν εχεις και μπορεις καλα κανεις,αλλα μην γραφεις ετσι επειδη εσυ εχεις και μπορεις να χαλας 1000,εδω συζηταμε για καλυτερες τιμες μαζι με ολα τ αλλα και πολλοι δεν εχουν 1000 ευρω και προτιμουν να δωσουν 150 απο Κινα αντι 270 που κανει εδω το κινητο. Ναι αλλά αν μείνεις δύο μήνες χωρίς κινητό δεν υπάρχει καλύτερη τιμή . Μια φούσκα είναι και απλά παίζεις κορώνα γράμματα το να μην σου συμβεί κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Ναι αλλά αν μείνεις δύο μήνες χωρίς κινητό δεν υπάρχει καλύτερη τιμή . Μια φούσκα είναι και απλά παίζεις κορώνα γράμματα το να μην σου συμβεί κατι Ο καθενας αποφασιζει τι θελει,νομιζω τρωμε αδικα τον χωρο με μια τυπου αντιπαραθεση που δεν εχει κανενα νοημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Πάντα έχω καβατζα δεύτερη συσκευή για τέτοιες περιπτώσεις, και πάντα Κίνα αγοράζεις όταν η διαφορά τιμής είναι μεγάλη, για 10-20€ παίρνεις από Ελλάδα. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Πάντα έχω καβατζα δεύτερη συσκευή για τέτοιες περιπτώσεις, και πάντα Κίνα αγοράζεις όταν η διαφορά τιμής είναι μεγάλη, για 10-20€ παίρνεις από Ελλάδα. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω TapatalkΈτσι ακριβώς. Όταν έχει από Κίνα 158€ και από skroutz ~ 170€ δεν υπάρχει λόγος να μπλέξεις με Κίνα. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Δεν σου ειπαμε τι να κανεις,αν εχεις και μπορεις καλα κανεις,αλλα μην γραφεις ετσι επειδη εσυ εχεις και μπορεις να χαλας 1000,εδω συζηταμε για καλυτερες τιμες μαζι με ολα τ αλλα και πολλοι δεν εχουν 1000 ευρω και προτιμουν να δωσουν 150 απο Κινα αντι 270 που κανει εδω το κινητο. ακριβός όπως είπες καλύτερη τιμή.. όταν μένεις τόσο χωρίς κινιτο δεν το λες ότι το πήρες φτηνά λες ότι το πήρες ακριβά... + θα χρειαστεί να μαλώνεις καμιά 500 φορές με το μαγαζί που το πήρες επειδή δεν την παλεύεις και αργεί το κινιτο να έρθει να μου πεις είναι θέμα νοοτροπίας θα το δεχτω (ποιος είμαι εγώ να πω πόσα θα δόσεις) εδώ εχω έναν γνωστό που δεν ξέρει πόσα λεφτά έχει και κάνει ολόκληρα χιλομετρα για να πάρει κάτι 10 λεπτά φτηνότερα και γενικός είναι νοοτροπίας δεν δίνω φράγκο παραπανω πουθενά, εκείνον τον παραδέχομαι είναι σφιχτοχέρης και δεν το κρύβει και καλά κάνει αλλα οχι να μου λες το πήρα λίγο ποιο φτηνά και αν χαλάσει ας περιμένω 2 μήνες........ αυτο δεν είναι φτηνά αυτό είναι βλακείες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 ακριβός όπως είπες καλύτερη τιμή.. όταν μένεις τόσο χωρίς κινιτο δεν το λες ότι το πήρες φτηνά λες ότι το πήρες ακριβά... + θα χρειαστεί να μαλώνεις καμιά 500 φορές με το μαγαζί που το πήρες επειδή δεν την παλεύεις και αργεί το κινιτο να έρθει να μου πεις είναι θέμα νοοτροπίας θα το δεχτω (ποιος είμαι εγώ να πω πόσα θα δόσεις) εδώ εχω έναν γνωστό που δεν ξέρει πόσα λεφτά έχει και κάνει ολόκληρα χιλομετρα για να πάρει κάτι 10 λεπτά φτηνότερα και γενικός είναι νοοτροπίας δεν δίνω φράγκο παραπανω πουθενά, εκείνον τον παραδέχομαι είναι σφιχτοχέρης και δεν το κρύβει και καλά κάνει αλλα οχι να μου λες το πήρα λίγο ποιο φτηνά και αν χαλάσει ας περιμένω 2 μήνες........ αυτο δεν είναι φτηνά αυτό είναι βλακείες νομιζω το κλεισαμε το ζητημα,το τι ειναι και πως αφορα ατομικα τον καθενα,το βλακειες το παραβλεπω,και συνεχιζεις να λες για 10 σεντς κλπ,μιλαμε για 100 και πανω διαφορα τιμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Παιδιά το θέμα είναι να μην σου τύχει, προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι και πολύ για εγγύηση κλπ Αλλά μια φορά που είχα πάρει το redmi note 5 από μεγάλη αλυσίδα κούτα με το που το άνοιξα είχε χαλασμένο ακουστικό πήγα και το άλλαξα απευθείας, σκεφτείτε να σου κάτσει κάτι έτσι από Κίνα και κούτα να έχει κάποιο θέμα.. Γενικά ρισκάρεις λίγο όταν παίρνεις από έξω αλλά οκ και εγώ πιστεύω ότι η διαφορά τιμής δεν δικαιολογείται για να έχεις εγγύηση info. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Παιδιά το θέμα είναι να μην σου τύχει, προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι και πολύ για εγγύηση κλπ Αλλά μια φορά που είχα πάρει το redmi note 5 από μεγάλη αλυσίδα κούτα με το που το άνοιξα είχε χαλασμένο ακουστικό πήγα και το άλλαξα απευθείας, σκεφτείτε να σου κάτσει κάτι έτσι από Κίνα και κούτα να έχει κάποιο θέμα.. Γενικά ρισκάρεις λίγο όταν παίρνεις από έξω αλλά οκ και εγώ πιστεύω ότι η διαφορά τιμής δεν δικαιολογείται για να έχεις εγγύηση info. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ενας άνθρωπος επιτελούς μίλησε λογικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2019 Μόλις ήρθε το September update , 167 mb . Είναι το προεορτια πριν το android 10 και μάλλον έγινε λίγο πιο γρήγορα το τηλέφωνο η είναι ιδέα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2019 Μόλις ήρθε το September update , 167 mb . Είναι το προεορτια πριν το android 10 και μάλλον έγινε λίγο πιο γρήγορα το τηλέφωνο η είναι ιδέα μουΧθες ήρθε και μένα. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papafigos84 Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 Μια χαρα εγγυηση εχουν απο τα γνωστα καταστηματα,οποτε η το παιρνεις απο εδω με 170 ευρω,γιατι να δωσει καποιος 100 περισσοτερα η αν εισαι λιγο κουνημενος παιρνεις 2 των 170 και αν χαλασει πετας το χαλασμενο,στα ιδια λεφτα θα ερθει περιπου.Σιγα μην δωσω στην μαυραγοριτισα ινφο 100 ευρω παρα πανω και περισσοτερα αναλογα με το <xiaomi που υπερτιμολογει,157 ευρω κοστιζει τωρα στην Κινα. Αυτη τη στιγμη απο Κινα 2 a3 στα 310. 1 απο Ελλαδα στα 279. Προσωπικα ευκολα θα προτιμουσα 2 απο Κινα με 30 ευρω παραπανω. Η εγγυηση ειναι εξαιρετικα σημαντικη αλλα οταν την πληρωνεις οσο αξιζει. Οχι οταν την πληρωνεις στο 80-90% της αγορας της συσκευης. Πχ το note 7 που επαιξε στα 175 και με επιστροφες, ναι αξιζε. Στα 249 που εχει σημερα, παιρνεις και παλι 2 απο Κινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 Αυτη τη στιγμη απο Κινα 2 a3 στα 310. 1 απο Ελλαδα στα 279. Προσωπικα ευκολα θα προτιμουσα 2 απο Κινα με 30 ευρω παραπανω. Η εγγυηση ειναι εξαιρετικα σημαντικη αλλα οταν την πληρωνεις οσο αξιζει. Οχι οταν την πληρωνεις στο 80-90% της αγορας της συσκευης. Πχ το note 7 που επαιξε στα 175 και με επιστροφες, ναι αξιζε. Στα 249 που εχει σημερα, παιρνεις και παλι 2 απο Κινα. Οπότε δίνεις 310 ευρώ για μια ανυπαρκτη εγγύηση . Δεν είναι κακή ιδέα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papafigos84 Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 Οπότε δίνεις 310 ευρώ για μια ανυπαρκτη εγγύηση . Δεν είναι κακή ιδέα Εχεις 2 φιλε. Δε χρειαζεσαι καν εγγυηση, ασχετα που εχεις paypal. Οποτε ας δωσεις 280 ευρω για να παρεις κινητο των 150. Εξυπνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 Εχεις 2 φιλε. Δε χρειαζεσαι καν εγγυηση, ασχετα που εχεις paypal. Οποτε ας δωσεις 280 ευρω για να παρεις κινητο των 150. Εξυπνο. Των 150 από πού προκύπτει ; Το είπε ο Μήτσος που ξέρει ; Στην αμερικη κ σε όλη την Ευρώπη από καταστήματα επίσημα κοστίζει 250 ευρώ . Δεν φταίει η Xiaomi η η infoquest που έχουμε παρανοικους φόρους εδώ . Αν θες παρτο από κινα αλλά αν χαλάσει φιλάκια . Δεν είναι λύση τα δύο κινητά κ το ξέρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papafigos84 Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 Των 150 από πού προκύπτει ; Το είπε ο Μήτσος που ξέρει ; Στην αμερικη κ σε όλη την Ευρώπη από καταστήματα επίσημα κοστίζει 250 ευρώ . Δεν φταίει η Xiaomi η η infoquest που έχουμε παρανοικους φόρους εδώ . Αν θες παρτο από κινα αλλά αν χαλάσει φιλάκια . Δεν είναι λύση τα δύο κινητά κ το ξέρεις Γιατι δεν ειναι λυση τα 2 κινητα; Επειδη το λεει ο Μητσος το θυμα που πληρωνει τις συσκευες στη διπλη αξια; Ανοιξε το ενα. Βγαλτου τα ματια κ αν χρειαστεις εγγυηση, πετα το και πιασε το δευτερο. Στα ιδια λεφτα θα εισαι. Κ ασε που θα παρεις και κατι πισω απο το χαλασμενο για πωληση ανταλλακτικων. Η σειρα a εχει βγει για την αγορα της Ινδιας κατα βαση. Μπες στο αμαζον ινδιας και δες ποσο τα αγοραζουν με επισημη εγγυηση.160 το βλεπω τωρα. Τα υπολοιπα κινητα δεν εχουν φορους; Κατσε να σου πω τα τελευταια 3 κινητα που αγορασα και πες μου εσυ για τα 280 που εσκασες. Mε αρκετα λιγοτερα απο 280 εχω αγορασει φετος sony xz2(γερμανο), xiaomi mi9(σκρουτζ), galaxy a70(σκρουτζ). Αποδειξη, οχι τιμολογιο. Τωρα αν εσυ πιστευεις, οτι 280 ειναι λογικη και δικαιη τιμη, πασο. Εγω θα το παρω οταν πεσει στα 140, σε κανενα 10ημερο. Γτ ειναι ωραιο και καλο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 Βρε παιδιά, στο skroutz το βρίσκεις στα 168€. Γιατί να παραγγείλεις από Κίνα στα 150€. Άλλωστε σε ένα με ενάμιση μήνα που θα φτάσει στα χέρια σου, η τιμή στα σκρουτζομάγαζα θα είναι χαμηλότερη, από τη τιμή που το πήρες στην Κίνα. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 Γιατι δεν ειναι λυση τα 2 κινητα; Επειδη το λεει ο Μητσος το θυμα που πληρωνει τις συσκευες στη διπλη αξια; Ανοιξε το ενα. Βγαλτου τα ματια κ αν χρειαστεις εγγυηση, πετα το και πιασε το δευτερο. Στα ιδια λεφτα θα εισαι. Κ ασε που θα παρεις και κατι πισω απο το χαλασμενο για πωληση ανταλλακτικων. Η σειρα a εχει βγει για την αγορα της Ινδιας κατα βαση. Μπες στο αμαζον ινδιας και δες ποσο τα αγοραζουν με επισημη εγγυηση.160 το βλεπω τωρα. Τα υπολοιπα κινητα δεν εχουν φορους; Κατσε να σου πω τα τελευταια 3 κινητα που αγορασα και πες μου εσυ για τα 280 που εσκασες. Mε αρκετα λιγοτερα απο 280 εχω αγορασει φετος sony xz2(γερμανο), xiaomi mi9(σκρουτζ), galaxy a70(σκρουτζ). Αποδειξη, οχι τιμολογιο. Τωρα αν εσυ πιστευεις, οτι 280 ειναι λογικη και δικαιη τιμη, πασο. Εγω θα το παρω οταν πεσει στα 140, σε κανενα 10ημερο. Γτ ειναι ωραιο και καλο κινητο. Εγώ προσωπικά δεν έσκασα τπτ . Το πήρα με εγγύηση infoquest αλλά με επιδότηση .Σε κάθε περίπτωση έκανες την επιλογή σου γτ πρέπει να μας πείσεις ότι είναι η σωστή δεν κατάλαβαινω . Το ότι θεωρεις την διετή εγγύηση τπτ είναι δικό σου θέμα ,για μένα είναι σημαντικό. Με λιγότερα απο 280 πήρες mi 9 ; Δεν υπάρχει πουθενά αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papafigos84 Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 Εγώ προσωπικά δεν έσκασα τπτ . Το πήρα με εγγύηση infoquest αλλά με επιδότηση .Σε κάθε περίπτωση έκανες την επιλογή σου γτ πρέπει να μας πείσεις ότι είναι η σωστή δεν κατάλαβαινω . Το ότι θεωρεις την διετή εγγύηση τπτ είναι δικό σου θέμα ,για μένα είναι σημαντικό. Με λιγότερα απο 280 πήρες mi 9 ; Δεν υπάρχει πουθενά αυτό Η εγγυηση αξιζει ενα λογικο ποσοστο της αξιας της συσκευης. Κι εγω την προτιμω εννοειται. Οχι ομως οσο η αξια της ιδιας της συσκευης. Τα 280 ειναι διπλασια τιμη. Το mi9 το πηρα 264.8 και 8 ευρω εξοδα. Εχω την αποδειξη μπροστα μου αυτη τη στιγμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 (edited) Η εγγυηση αξιζει ενα λογικο ποσοστο της αξιας της συσκευης. Κι εγω την προτιμω εννοειται. Οχι ομως οσο η αξια της ιδιας της συσκευης. Τα 280 ειναι διπλασια τιμη. Το mi9 το πηρα 264.8 και 8 ευρω εξοδα. Εχω την αποδειξη μπροστα μου αυτη τη στιγμη. Ναι μαν , αλλά είσαι χωρίς εγγυήση γτ αρνευσαι να το δεχτείς αυτό ; Επίσης το mi 9. στο Σκρουτζ είναι 333 αρχική δεν ξέρω που το βρήκες σε αυτή την τιμή. Κ μην μου βάζεις την τιμή των μαγαζιών Σκρουτζ η της Κίνας για μένα είναι σαν να το βρήκες στο δρόμο . Σε όλη την Ευρώπη έχει 250 ευρώ και γω θα πιστέψω την λογική των σκριυτζαδικων ; Πάρτο απο μένα που είναι φτηνό δεν την χρειάζεσαι την εγγύηση μωρε Edited September 13, 2019 by bruno1977 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 Ναι μαν , αλλά είσαι χωρίς εγγυήση γτ αρνευσαι να το δεχτείς αυτό ; Επίσης το mi 9. στο Σκρουτζ είναι 333 αρχική δεν ξέρω που το βρήκες σε αυτή την τιμή. Κ μην μου βάζεις την τιμή των μαγαζιών Σκρουτζ η της Κίνας για μένα είναι σαν να το βρήκες στο δρόμο . Σε όλη την Ευρώπη έχει 250 ευρώ και γω θα πιστέψω την λογική των σκριυτζαδικων ; Πάρτο απο μένα που είναι φτηνό δεν την χρειάζεσαι την εγγύηση μωρε αυτη η συζητηση εχει αρχισει πριν 3 σελιδες,δεν καταλαβαινω το νοημα της πλεον,οποιος θελει εγγυηση ας δωσει τα διπλα να παρει οτι κινητο θελει,οποιος δεν ενδιαφερεται και θελει να μπλεξει οπως λετε...προσωπικα δεν εμπλεξα ποτε.... θα το παρει στην μιση τιμη,αν η διαφορα ηταν 20-30 ευρω δεν το συζηταμε οταν κατανταει για μια εγγυηση να γινεται αισχροκερδεια τοτε κι εγω προτιμω να το παρω απο κινα,γιατι προσπαθει ο ενας να πεισει τον αλλον οτι εχει αδικο και αυτος δικιο?Απλα ειναι τα πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finwe Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 Βρε παιδιά, στο skroutz το βρίσκεις στα 168€. Γιατί να παραγγείλεις από Κίνα στα 150€. Άλλωστε σε ένα με ενάμιση μήνα που θα φτάσει στα χέρια σου, η τιμή στα σκρουτζομάγαζα θα είναι χαμηλότερη, από τη τιμή που το πήρες στην Κίνα. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quoted for Emphasis... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 Οκ λοιπόν για το συνοψίσουμε. Χωρίς την εγγύηση της info-quest και σε όλα τα επίσημα καταστήματα άνα την Ευρώπη είναι όλοι χαζοί οι καταναλωτές κ τους έπιασαν κωτσους . Έτσι είναι αφού έτσι το θέλετε δεν χαλάω ποτέ χατηρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 (edited) Σε άλλα νέα το τηλέφωνο πάει ακόμα καλύτερα με το September update σε ότι αφορά σβελταδα Edited September 13, 2019 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators XP130TD Δημ. September 13, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 Έγινε διαγραφη μηνυμάτων εκτός όρων και εκτός θέματος. Παρακαλώ να αποφεύγονται οι χαρακτηρισμοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts