tsourisg Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Για το συγκεκριμένο της xiaomi υπάρχει άποψη; Μου αρέσει το σχέδιό του και σκέφτομαι να το πάρω τις επόμενες μέρες. Το κακό του ειναι η χαμηλή ένταση του ακουστικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evil_13 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Καλησπερα.Εχω αλλαξει δυο http://www.e-shop.gr/nokia-bh-218-bluetooth-headset-stone-grey-p-TEL.006682 και σημερα μου χαλασε παλι(δεν κραταει ουτε 12 μηνες)!Ψαχνομαι για bluetooth το οποιο θα εχει αποκλειστικη χρηση στο αυτοκινητο και χωρις να κρεμιεται στο αυτι(δεν θελω να δεχομαι σημα στο κεφαλι),με ενα ακουστικο και το κυριοτερο να απανταει αυτοματα στις κλησεις χωρις να πιεζω καποιο κουμπι μολις βγαινει απο την θηκη(οπως ακριβως το πιο πανω).Μπορει να προτεινει καποιος κατι? Η μηπως βολευει καλυτερα να παρω ενα car bluetooth κι αν ναι ποιο?Με προτεραιοτητα παντα στην καθαροτητα της ακουστικης και της ομιλιας λογω εργασιας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 (edited) Καλησπερα.Εχω αλλαξει δυο http://www.e-shop.gr/nokia-bh-218-bluetooth-headset-stone-grey-p-TEL.006682 και σημερα μου χαλασε παλι(δεν κραταει ουτε 12 μηνες)!Ψαχνομαι για bluetooth το οποιο θα εχει αποκλειστικη χρηση στο αυτοκινητο και χωρις να κρεμιεται στο αυτι(δεν θελω να δεχομαι σημα στο κεφαλι),με ενα ακουστικο και το κυριοτερο να απανταει αυτοματα στις κλησεις χωρις να πιεζω καποιο κουμπι μολις βγαινει απο την θηκη(οπως ακριβως το πιο πανω).Μπορει να προτεινει καποιος κατι? Η μηπως βολευει καλυτερα να παρω ενα car bluetooth κι αν ναι ποιο?Με προτεραιοτητα παντα στην καθαροτητα της ακουστικης και της ομιλιας λογω εργασιας! Για car bluetooth θα πας μόνο σε parrot. Όλες οι λύσεις τους είναι κορυφαίες, αναλόγως τα χρήματα που θέλεις να διαθέσεις. Edited October 31, 2015 by yiangoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evil_13 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Για car bluetooth θα πας μόνο σε parrot. Όλες οι λύσεις τους είναι κορυφαίες, αναλόγως τα χρήματα που θέλεις να διαθέσεις. Μπορεις να προτεινεις κατι συγκεκριμενο?Και μια πιο οικονομικη λυση αν δεν επιλεξω parrot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 (edited) Μπορεις να προτεινεις κατι συγκεκριμενο?Και μια πιο οικονομικη λυση αν δεν επιλεξω parrot? http://www.skroutz.gr/c/1238/car_bluetooth/m/232/Parrot.html?o=parrot Όποιο λέει minikit, είναι ανεξάρτητο. Δηλαδή το φορτίζεις, το "καφιτσώνεις" και παίζει. Εγώ από αυτά θα ψώνιζα το καινούργιο τους http://www.parrot.com/usa/products/minikit-neo2-hd/ Τα υπόλοιπα πιο κάτω, που κοστίζουν >€100, πρέπει να τοποθετηθούν από εξουσιοδοτημένο συνεργάτη τους, και συνδέονται με την κεντρική μονάδα ήχου του αυτοκινήτου. Φυσικά, δεν είναι φτιαγμένα μόνο για να μιλάς, αλλά και για να ακούς μουσική που έχει φορτωμένη στο κινητό σου, οδηγίες από navigation, κ.α. Γενικά, πες ότι κάνουν την κεντρική πηγή ήχου του αυτοκινήτου, το κινητό σου,αλλά με ωραίο τρόπο. Δηλ. πες ότι ακούς ραδιόφωνο από την πηγή ήχου του αυτοκινήτου σου, και σε καλεί κάποιος στο κινητό. Αυτόματα χαμηλώνει η μουσική από το αυτοκίνητο, και από τα ηχεία, αρχίζεις να ακούς την κλήση. Μόλις τελειώσεις την κλήση σου, αυτόματα ο ήχος γυρνάει στο ραδιόφωνο. Εγώ έχω το mki9000 από το 2008. Το έχω βάλει - βγάλει (σε συνεργείο) σε 3 αυτοκίνητα, και έχει παίξει τέλεια με όλα τα κινητά που άλλαξα, αφού παίρνει update τουλάχιστον κάθε τρίμηνο. Επίσης σου παρέχει μιά είσοδο usb, για να ακούς τη μουσική που θέλεις, μία θύρα για iphone με πρόσθετες λειτουργίες για τη συσκευή και ένα jack 3,5mm για να συνδέσεις οποιαδήποτε εξωτερική πηγή ήχου. Το αρχικό κόστος αγοράς είναι το σχετικά μεγάλο (υπολόγισε €150 το μηχανάκι, + €30 η αμοιβή του μάστορα που θα το τοποθετήσει). Μετά το βάλε - βγάλε, μου στοιχίζει €30. Υπενθυμίζω πάντως ότι ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες. Εγώ π.χ. μιλάω πάνω από 7.500 λεπτά το μήνα στο κινητό και κάνω κάθε εβδομάδα, πάνω από 800 Km. Μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί το αυτοκίνητό του μόνο το ΣΚ για μια - δυο βόλτες, οπότε για αυτόν μια τέτοια λύση, να φαντάζει "πολυτέλεια". Άλλες λύσεις, εγώ δεν έχω να σου προτείνω. Edited October 31, 2015 by yiangoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 http://www.skroutz.gr/c/1238/car_bluetooth/m/232/Parrot.html?o=parrot Όποιο λέει minikit, είναι ανεξάρτητο. Δηλαδή το φορτίζεις, το "καφιτσώνεις" και παίζει. Εγώ από αυτά θα ψώνιζα το καινούργιο τους http://www.parrot.com/usa/products/minikit-neo2-hd/ Τα υπόλοιπα πιο κάτω, που κοστίζουν >€100, πρέπει να τοποθετηθούν από εξουσιοδοτημένο συνεργάτη τους, και συνδέονται με την κεντρική μονάδα ήχου του αυτοκινήτου. Φυσικά, δεν είναι φτιαγμένα μόνο για να μιλάς, αλλά και για να ακούς μουσική που έχει φορτωμένη στο κινητό σου, οδηγίες από navigation, κ.α. Γενικά, πες ότι κάνουν την κεντρική πηγή ήχου του αυτοκινήτου, το κινητό σου,αλλά με ωραίο τρόπο. Δηλ. πες ότι ακούς ραδιόφωνο από την πηγή ήχου του αυτοκινήτου σου, και σε καλεί κάποιος στο κινητό. Αυτόματα χαμηλώνει η μουσική από το αυτοκίνητο, και από τα ηχεία, αρχίζεις να ακούς την κλήση. Μόλις τελειώσεις την κλήση σου, αυτόματα ο ήχος γυρνάει στο ραδιόφωνο. Εγώ έχω το mki9000 από το 2008. Το έχω βάλει - βγάλει (σε συνεργείο) σε 3 αυτοκίνητα, και έχει παίξει τέλεια με όλα τα κινητά που άλλαξα, αφού παίρνει update τουλάχιστον κάθε τρίμηνο. Επίσης σου παρέχει μιά είσοδο usb, για να ακούς τη μουσική που θέλεις, μία θύρα για iphone με πρόσθετες λειτουργίες για τη συσκευή και ένα jack 3,5mm για να συνδέσεις οποιαδήποτε εξωτερική πηγή ήχου. Το αρχικό κόστος αγοράς είναι το σχετικά μεγάλο (υπολόγισε €150 το μηχανάκι, + €30 η αμοιβή του μάστορα που θα το τοποθετήσει). Μετά το βάλε - βγάλε, μου στοιχίζει €30. Υπενθυμίζω πάντως ότι ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες. Εγώ π.χ. μιλάω πάνω από 7.500 λεπτά το μήνα στο κινητό και κάνω κάθε εβδομάδα, πάνω από 800 Km. Μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί το αυτοκίνητό του μόνο το ΣΚ για μια - δυο βόλτες, οπότε για αυτόν μια τέτοια λύση, να φαντάζει "πολυτέλεια". Άλλες λύσεις, εγώ δεν έχω να σου προτείνω. Αυτα που πρεπει να συνδεθουν απο εξουσιοδοτημενο συνεργατη, ουσιαστικα υποκαθιστουν ενα radio-cd με bluwtooth. Σωστα το καταλαβα? Υπαρχουν εξουσιοδοτημενοι συνεργατες στην Ελλαδα? Καποιο λιγκ για Αθηνα? Αρχιζει να με ψηνει η ιδεα! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Αυτα που πρεπει να συνδεθουν απο εξουσιοδοτημενο συνεργατη, ουσιαστικα υποκαθιστουν ενα radio-cd με bluwtooth. Σωστα το καταλαβα? Υπαρχουν εξουσιοδοτημενοι συνεργατες στην Ελλαδα? Καποιο λιγκ για Αθηνα? Αρχιζει να με ψηνει η ιδεα! Πάρε τηλέφωνο στον Θανάση Μόσχο 2102772762. Βρίσκεται στην Καλογρέζα - Ν.Ιωνία. http://www.tmosxos.gr/ Θα σε κατατοπίσει κατάλληλα, σε νορμάλ τιμές , με την τοποθέτηση που πρέπει. Αλλιώς , πέρνα απο Ν.Ιωνία-Ν.Ηράκλειο να σου δώσω ένα Bluetooth της Parrot απο αυτά που τα βάζεις στον αναπτήρα με ένα 30αρι. Σφραγισμένο είναι. Το βάζουμε στο αμάξι σου, το βλέπεις πώς δουλεύει, και αν σου αρέσει το παίρνεις. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Πάρε τηλέφωνο στον Θανάση Μόσχο 2102772762. Βρίσκεται στην Καλογρέζα - Ν.Ιωνία. http://www.tmosxos.gr/ Θα σε κατατοπίσει κατάλληλα, σε νορμάλ τιμές , με την τοποθέτηση που πρέπει. Αλλιώς , πέρνα απο Ν.Ιωνία-Ν.Ηράκλειο να σου δώσω ένα Bluetooth της Parrot απο αυτά που τα βάζεις στον αναπτήρα με ένα 30αρι. Σφραγισμένο είναι. Το βάζουμε στο αμάξι σου, το βλέπεις πώς δουλεύει, και αν σου αρέσει το παίρνεις. Thx. Απλα δεν εχω καταλαβει, θα παιζει απο τα ηχεια του αυτοκινητου τη μουσικη? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evil_13 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 http://www.skroutz.gr/c/1238/car_bluetooth/m/232/Parrot.html?o=parrot Όποιο λέει minikit, είναι ανεξάρτητο. Δηλαδή το φορτίζεις, το "καφιτσώνεις" και παίζει. Εγώ από αυτά θα ψώνιζα το καινούργιο τους http://www.parrot.com/usa/products/minikit-neo2-hd/ Τα υπόλοιπα πιο κάτω, που κοστίζουν >€100, πρέπει να τοποθετηθούν από εξουσιοδοτημένο συνεργάτη τους, και συνδέονται με την κεντρική μονάδα ήχου του αυτοκινήτου. Φυσικά, δεν είναι φτιαγμένα μόνο για να μιλάς, αλλά και για να ακούς μουσική που έχει φορτωμένη στο κινητό σου, οδηγίες από navigation, κ.α. Γενικά, πες ότι κάνουν την κεντρική πηγή ήχου του αυτοκινήτου, το κινητό σου,αλλά με ωραίο τρόπο. Δηλ. πες ότι ακούς ραδιόφωνο από την πηγή ήχου του αυτοκινήτου σου, και σε καλεί κάποιος στο κινητό. Αυτόματα χαμηλώνει η μουσική από το αυτοκίνητο, και από τα ηχεία, αρχίζεις να ακούς την κλήση. Μόλις τελειώσεις την κλήση σου, αυτόματα ο ήχος γυρνάει στο ραδιόφωνο. Εγώ έχω το mki9000 από το 2008. Το έχω βάλει - βγάλει (σε συνεργείο) σε 3 αυτοκίνητα, και έχει παίξει τέλεια με όλα τα κινητά που άλλαξα, αφού παίρνει update τουλάχιστον κάθε τρίμηνο. Επίσης σου παρέχει μιά είσοδο usb, για να ακούς τη μουσική που θέλεις, μία θύρα για iphone με πρόσθετες λειτουργίες για τη συσκευή και ένα jack 3,5mm για να συνδέσεις οποιαδήποτε εξωτερική πηγή ήχου. Το αρχικό κόστος αγοράς είναι το σχετικά μεγάλο (υπολόγισε €150 το μηχανάκι, + €30 η αμοιβή του μάστορα που θα το τοποθετήσει). Μετά το βάλε - βγάλε, μου στοιχίζει €30. Υπενθυμίζω πάντως ότι ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες. Εγώ π.χ. μιλάω πάνω από 7.500 λεπτά το μήνα στο κινητό και κάνω κάθε εβδομάδα, πάνω από 800 Km. Μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί το αυτοκίνητό του μόνο το ΣΚ για μια - δυο βόλτες, οπότε για αυτόν μια τέτοια λύση, να φαντάζει "πολυτέλεια". Άλλες λύσεις, εγώ δεν έχω να σου προτείνω. Πολυ ωραιος,σ'ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Thx. Απλα δεν εχω καταλαβει, θα παιζει απο τα ηχεια του αυτοκινητου τη μουσικη? Ναι. Χρησιμοποιεί για ενισχυτή τη μονάδα ήχου του αυτοκινήτου σου. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολυ ωραιος,σ'ευχαριστω! Να είσαι καλά. Είχα και όρεξη να γράψω. Καλή ευκολία με το ψάξιμο. Όταν το βάλεις, φόρτωσε και το κινητό σου με ωραία μουσικούλα και καλά ταξίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evil_13 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Ναι. Χρησιμοποιεί για ενισχυτή τη μονάδα ήχου του αυτοκινήτου σου. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να είσαι καλά. Είχα και όρεξη να γράψω. Καλή ευκολία με το ψάξιμο. Όταν το βάλεις, φόρτωσε και το κινητό σου με ωραία μουσικούλα και καλά ταξίδια. Παρηγγειλα ηδη φιλε το http://www.parrot.com/usa/products/minikit-neo2-hd/!Δεν θα το χρησιμοποιω για μουσικη(μαλλον!) αλλα για να μπορω να μιλαω με πελατες την ωρα της οδηγησης χωρις να χρειαζεται να βαζω στο αυτι μου ολα αυτα τα αχρηστα bluetooth που χαλανε με το παραμικρο.Επρεπε να ειχα βαλει εδω και καιρο car bluetooth... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Thx. Απλα δεν εχω καταλαβει, θα παιζει απο τα ηχεια του αυτοκινητου τη μουσικη? Αν βάλεις Car Bluetooth ναι. Απο τα ηχεία του ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου. Αν βάλεις κάποια καινούργιο CD mp3 πχ της Alpine, πάλι απο τα ηχεία. Αυτό που έχω εγώ , θα ακούγεται απο το ηχειάκι του. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Αν βάλεις Car Bluetooth ναι. Απο τα ηχεία του ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου. Αν βάλεις κάποια καινούργιο CD mp3 πχ της Alpine, πάλι απο τα ηχεία. Αυτό που έχω εγώ , θα ακούγεται απο το ηχειάκι του. Ναι, το κοιταξα πιο προσεκτικα και το καταλαβα. Ελεγα, αντι να αλλαξω το υπαρχον cd player με καποιο που να υποστηριζει και bt, να αγοραζα κατι τετοιο, αλλα τελικα βλεπω οτι παει ακριβα. Ειναι καλυτερη λυση ενδεχομενως, αλλα αρκετα ακριβη. Στο κατω κατω, και στο aux του ραδιο-cd, κουμπωνω μια συσκευη bt (πχ mw600) και κανω τη δουλεια μου. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Το ακουστικό Sony SBH54 μπορούμε να το βρούμε πουθενά; Κυκλοφόρησε; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Το ακουστικό Sony SBH54 μπορούμε να το βρούμε πουθενά; Κυκλοφόρησε; Ευχαριστώ. Φίλε κι εγώ αυτό περιμένω. Αλλά ακόμη τίποτα για Ελλάδα. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Το ακουστικό Sony SBH54 μπορούμε να το βρούμε πουθενά; Κυκλοφόρησε; Ευχαριστώ. Φίλε κι εγώ αυτό περιμένω. Αλλά ακόμη τίποτα για Ελλάδα. Έχει έρθει στο eshop. κοιτάξτε εδώ Είναι πολύ ωραίο δε λέω αλλά πιστεύω πανάκριβο στα 99Ε. Αλλά κάτι πρέπει να συμβαίνει με την τιμολογιακή πολιτική των SONY αυτή την στιγμή. Εγώ έχω το SBH50 εδώ και πάρα πολύ καιρό και το είχα πάρει γύρω στα 55Ευρώ. Και τώρα ψάχνω το SBH50 στο Skroutz και αρχίζει από 60 και πάνω (και το 60άρι τώρα μπήκε, χτες το ήθελε ένας φίλος και το είδαμε και άρχιζε από 80 και πάνω). Κάτι παίζεται, γι' αυτό και νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε λίγο καιρό (ναι μ' αρέσει κι εμένα το SBH54 :p ), να το φέρουν κι άλλοι και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Ψάχνοντας λίγο το βρήκα και στα ευρωπαικά amazon. Εκτός από το γερμανικό(που το χει στα 73), όλοι οι υπόλοιποι το χουν γύρω στα 100 Γενικά πιστεύω ότι γύρω στα 60-70 είναι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 http://www.skroutz.gr/s/7255212/Nokia-BH-118-White.html Aυτό το bluetooth: α) είναι συμβατό με iphone4; β) υπάρχει κάπου με φορτιστή; Αν όχι που βρίσκουμε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 http://www.skroutz.gr/s/7255212/Nokia-BH-118-White.html Aυτό το bluetooth: α) είναι συμβατό με iphone4; β) υπάρχει κάπου με φορτιστή; Αν όχι που βρίσκουμε; Συμβατό ειναι κανονικά. Εμένα αυτο που μου κανει εντύπωση ειναι οτι και τα τέσσερα μαγαζιά που το πουλάνε χωρίς φορτιστή ειναι στο Ηράκλειο. Όλοι από τον ίδιο προμηθευτή ψωνίζουν :lol:; Το πέμπτο κατα σειρά κατάστημα το πουλάει κανονικά με φορτιστή στην ίδια τιμή που το δίνει σε προσφορά και το Eshop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Το eshop με φορτιστή το δίνει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Το eshop με φορτιστή το δίνει; Ναι με φορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Το SBH54 δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο στο e-shop, πέρασαν 7 ημέρες από την παραγγελία που είχα κάνει και με ενημέρωσαν ότι θα καθυστερήσει και άλλο. Πάντως αν και κοστολογείται υπερβολικά ψηλά, το ότι είναι ανθεκτικό σε σταγόνες της βροχής, υποστηρίζει NFC και με το εξωτερικό ηχείου πάνω του, είναι εξαιρετική επιλογή. Στο sbh50 που είχα δεν είχε και τον πιο καθαρό ήχο ούτε μεγάλη ένταση, ελπίζω να το πρόσεξαν αυτό. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Το SBH54 δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο στο e-shop, πέρασαν 7 ημέρες από την παραγγελία που είχα κάνει και με ενημέρωσαν ότι θα καθυστερήσει και άλλο. Πάντως αν και κοστολογείται υπερβολικά ψηλά, το ότι είναι ανθεκτικό σε σταγόνες της βροχής, υποστηρίζει NFC και με το εξωτερικό ηχείου πάνω του, είναι εξαιρετική επιλογή. Στο sbh50 που είχα δεν είχε και τον πιο καθαρό ήχο ούτε μεγάλη ένταση, ελπίζω να το πρόσεξαν αυτό. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το 52 στα 65 ευρώ είναι πιο τίμια αγορά καθώς έχει ουσιαστικά ίδιες προδιαγραφές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το 52 στα 65 ευρώ είναι πιο τίμια αγορά καθώς έχει ουσιαστικά ίδιες προδιαγραφές. Σωστά......αλλά είναι τεράστιο. Για τα δικά μου δεδομένα. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Παιδιά καλησπέρα, η γυναίκα μου έχει το plantronics m165 και έχασε την βάση από σιλικόνη που στερεώνεται στο αυτί. Για να μην περιμένω 20 μέρες από ebay, μπορώ να το βρω από Ελλάδα; Αυτό θέλω [ATTACH]64543[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts