Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Καλησπέρα!

....σκεφτομουν το Samsung WEP 460 (20 euro) ....

Τελικα πήρα το παραπανω το Σαββατο. Πρωτες εντυπωσεις:

Αρκετα καλο -για 20 ευρω- :)

Συνδεεται πολυ ευκολα και κραταει την συνδεση.... (το προηγουμενο μου ηθελε καθε φορα να του βαζω τα 0000 για να συνδεθει)

Σαν μεγεθος μικρο σχετικα και ομορφο. Το αγκιστρο του ομως ειναι της πλακας και στην ουσια μπορει να λειτουργησει μονο ως '''ψειρα''......

Μπαταρια ειμαι ακομα απο την πρωτη φορτιση και οπως μου ειπαν κραταει αρκετα....

Και μια φωτο http://www.plaisio.gr/ProductImages/250x250/1229834.JPG

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλησπερα παιδια, θα ηθελα τις γνωμες σας ή τις εντυπωσεις σας για δυο bluetooth & αν γνωριζετε σχετικα με την συμβατοτητα για το HTC Touch 2

1. Sony Ericsson Bluetooth MW600

2. Sony Ericsson ΜΗ907

Ευχαριστώ!

Edited by zxr
Αφαίρεση μορφοποίησης

παιδιά έχω παραγγείλει το NOKIA 5230

θέλω ένα BT μόνο για να μιλάω

ούτε για μουσική, ούτε για τίποτα

οπότε θέλω απλά να ακούω και να με ακούνε καλά (και αν κρατάει η μπαταρία, ακόμα καλύτερα)

έχετε να προτείνετε κάτι;

από e-shop αν είναι εύκολο :O

ευχαριστώ

παιδιά έχω παραγγείλει το NOKIA 5230

θέλω ένα BT μόνο για να μιλάω

ούτε για μουσική, ούτε για τίποτα

οπότε θέλω απλά να ακούω και να με ακούνε καλά (και αν κρατάει η μπαταρία, ακόμα καλύτερα)

έχετε να προτείνετε κάτι;

από e-shop αν είναι εύκολο :O

ευχαριστώ

Απο eshop μονο αναλωσιμα λεμε :cool:

Καλησπέρα παιδιά! Θέλω τη γνώμη σας για ένα multi-point BT. Είναι 3 οι υποψηφιότητες (2 σοβαρές και 1 μπαλαντέρ!!!!):

1) Plantronics 975 (http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Bluetooth-Headsets/Plantronics-Discovery-975-Grey-Bluetooth-40065.htm)

2) Jawbone Prime (http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006450&u=JAWBONE-PRIME-BLAH-BLAH-BLACK)

3) Jabra JX-15(?) (http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006303&u=JABRA-JX-15-ARROW-BT-HEADSET)

Αρχικά πήγαινα κατευθείαν για το 975 αλλά διάβασα σε πολλά review για κακή ποιότητα στην ομιλία (ο συνομιλητής ακούει echo). Οπότε θα με βοηθούσε όποιος το έχει να μου πει τη γνώμη του. Για το Jawbone απλώς έχω διαβάσει καλά λόγια και μου αρέσει.

Θα παίζει με ένα HTC Touch Diamond κι ένα Samsung Jet (το οποίο ευελπιστώ να γίνει σύντομα Desire!).

Θα με βοηθούσε η γνώμη σας γιατί τα χρήματα είναι πολλά και είναι η 4η προσπάθεια για ένα ΒΤ της προκοπής!! (2 Samsung τραγικά κι ένα iTech Clip D το οποίο ήταν μακράν καλύτερο από τα άλλα, αλλά δεν είναι multipoint και γενικά θέλω κάτι καλύτερο σε ποιότητα συνομιλίας)..

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Καλησπέρα παιδιά! Θέλω τη γνώμη σας για ένα multi-point BT. Είναι 3 οι υποψηφιότητες (2 σοβαρές και 1 μπαλαντέρ!!!!):

1) Plantronics 975 (http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Bluetooth-Headsets/Plantronics-Discovery-975-Grey-Bluetooth-40065.htm)

2) Jawbone Prime (http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006450&u=JAWBONE-PRIME-BLAH-BLAH-BLACK)

3) Jabra JX-15(?) (http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006303&u=JABRA-JX-15-ARROW-BT-HEADSET)

Αρχικά πήγαινα κατευθείαν για το 975 αλλά διάβασα σε πολλά review για κακή ποιότητα στην ομιλία (ο συνομιλητής ακούει echo). Οπότε θα με βοηθούσε όποιος το έχει να μου πει τη γνώμη του. Για το Jawbone απλώς έχω διαβάσει καλά λόγια και μου αρέσει.

Θα παίζει με ένα HTC Touch Diamond κι ένα Samsung Jet (το οποίο ευελπιστώ να γίνει σύντομα Desire!).

Θα με βοηθούσε η γνώμη σας γιατί τα χρήματα είναι πολλά και είναι η 4η προσπάθεια για ένα ΒΤ της προκοπής!! (2 Samsung τραγικά κι ένα iTech Clip D το οποίο ήταν μακράν καλύτερο από τα άλλα, αλλά δεν είναι multipoint και γενικά θέλω κάτι καλύτερο σε ποιότητα συνομιλίας)..

Έχω το Plantronics 975 και το 925. Δεν μου έχουν παραπονεθεί ότι ακούν echo οι συνομιλητές μου. Τώρα τι να σου πω πάρε απόψεις και από άλλους εγώ πάντως το συνιστώ.

Εχω το plantronics 925. ΚΑΝΕΝΑ προβλημα στους 2 μηνες που το εχω. αριστο . αλλα παρτο απο ebay αγγλιας . θα το βρεις στην μιση τιμη. πολλα τα 100€ για bluetooth.

Ψαχνω για bt

1.στυλ clip

2.με ανθεκτικο αν ειναι δυνατον καλωδιο για να μην κοβεται σε νορμαλ χρηση

3.Να εχει τη μεγαλυτερη δυνατη αυτονομία οχι στα χαρτια αλλα και στην πραξη καθοτι μιλαω πολλυ στο κινητο και δεν εχω παντα διαθεσιμη πριζα.

Θα παρακαλούσα οποιος εχει αποψη απο χρήση τετοιου bt να με ενημερωσει σχετικα...

Ευχαριστω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ψαχνω για bt

1.στυλ clip

2.με ανθεκτικο αν ειναι δυνατον καλωδιο για να μην κοβεται σε νορμαλ χρηση

3.Να εχει τη μεγαλυτερη δυνατη αυτονομία οχι στα χαρτια αλλα και στην πραξη καθοτι μιλαω πολλυ στο κινητο και δεν εχω παντα διαθεσιμη πριζα.

Θα παρακαλούσα οποιος εχει αποψη απο χρήση τετοιου bt να με ενημερωσει σχετικα...

Ευχαριστω

Για το 1 και το 2 σου προτείνω το http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Bluetooth-Headsets/idotTech-Clip-Naro-601-Bluetooth-Black-11008333.htm

Η αυτονομία του είναι αρκετά καλή αλλά όχι και τέλεια. Γύρω στις 2 ημέρες με πολλές ώρες ομιλίας.

Πάντως έχει το καλό ότι μένει ανοιχτό κατά την διάρκεια της φόρτισης, οπότε αν είσαι στο δρόμο με ένα USB Car Charger δεν μένεις ποτέ από ακουστικό. εγώ τουλάχιστον έτσι έχω σωθεί.

Το έχω κοντά 1 χρόνο τώρα. Το καλώδιο έχει κάλυψη από σχοινάκι (σαν κορδόνι) και είναι πιο ανθεκτικό από τα απλά αλλά μην περιμένεις να είναι και αθάνατο σε βαριά χρήση.

Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, θα πρότεινα αν το θες να το αγοράσεις απο μαγαζί με εύκολη διαδικασία εγγύησης (πχ το πλαίσιο ή ό,τι αντίστοιχο γνωρίζεις) .

Έχω αλλάξει μια φορά την συσκευή λόγω κάποιου θέματος με τα καλώδιο (εξωτερικά ήταν μια χαρά) και τώρα πάω για 2η γιατί το κουμπί για ανοιγμα/κλείσιμο δεν ανταποκρίνεται καλά. Η διαδικασία αντικατάστασης δεν κράτησε πάνω από μια ημέρα.

Δεν έχω εμπειρία από αντίστοιχες συσκευές των άλλων εταιρειών αλλά εμένα ο συνδυασμός της ισόβιας εγγύησης της συσκευής σε συνδυασμό με την γρήγορη διαδικασία αλλαγής του πλαισίου με ικανοποιεί πλήρως.

Άλλωστε η κατηγορία των ακουστικών με καλώδιο γενικά είναι πιο επιρρεπής σε βλάβες από τα απλά, πόσο μάλλον σε βαριά χρήση.

Βρε παιδιά μία ερώτηση.

Το plantronics 925 συνδέεται με δύο κινητά;;;

Το 975 σίγουρα ναι το 925 όμως;;

Φυσικά και το 925 συνδέεται με δυο κινητά

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Παιδια εχω το Samsung HM1500 και προσπαθω να το συνδεσω σε δυο συσκευες ταυτοχρονα και δε μπορω με τιποτα. Εχω πεταξει το manual, αν καποιος φιλος μπορει να μου πει τι να πατησω ακριβως θα με βοηθουσε παρα πολυ.

Το εχω ηδη συνδεδεμενο στο iPhone και προσπαθω να το συνδεσω και με ενα Vivaz αλλα ματαια...

Ευχαριστω!

(δε βρηκα πουθενα το manual στο internet, τι διαολο, ανυπαρκτο ειναι αυτο το headset?)

Eπανερχομαι (διορθωμένος)

Ψαχνω για bt

1.στυλ clip

2.Να εχει τη μεγαλυτερη δυνατη αυτονομία οχι στα χαρτια αλλα και στην πραξη καθοτι μιλαω πολλυ στο κινητο και δεν εχω παντα διαθεσιμη πριζα.

Ευχαριστω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Plantronics 925 με 975 ξερεται τι διαφορα εχουν?

1) Σχεδιαστική

2) Στην θήκη που τα τοποθετείς το νεότερο 975 έχει οθόνη led που δείχνει πόσο

φορτισμένη είναι η θήκη και πόσο φορτίζει το bluetooth.

Επίσης η θήκη του 975 έχει και λουράκι να το κρεμάς από την ζώνη σου.

3) το 975 όταν αποσυνδεθεί από το τηλ. ακούς γυναικεία φωνή να λέει lost

connection ενώ στο 925 ακούς διαδοχικά μπιπ

Γενικά από δυνατότητες τρομερά και τα δύο και πιστεύω ισάξια.

Παρατήρηση: Το 975 προσοχή άμα παίσει κάτω αμέσως κάνει κτυπήματα στο χρώμα και ξεβάφει εύκολα. Ψάχνω να βρω ίδιο χρώμα για να το βάψω χιχιχιχχι

Παιδια εχω το Samsung HM1500 και προσπαθω να το συνδεσω σε δυο συσκευες ταυτοχρονα και δε μπορω με τιποτα. Εχω πεταξει το manual, αν καποιος φιλος μπορει να μου πει τι να πατησω ακριβως θα με βοηθουσε παρα πολυ.

Το εχω ηδη συνδεδεμενο στο iPhone και προσπαθω να το συνδεσω και με ενα Vivaz αλλα ματαια...

Ευχαριστω!

(δε βρηκα πουθενα το manual στο internet, τι διαολο, ανυπαρκτο ειναι αυτο το headset?)

Ψάχνω πόση ώρα και δεν μπορώ να το βρω πουθενά στο ιίντερνετ πράγματι.

مفاجأة

Ψάχνω πόση ώρα και δεν μπορώ να το βρω πουθενά στο ιίντερνετ πράγματι.

djuan το εχω οργωσει το ιντερνετ, δε μου εχει ξανατυχει κατι τετοιο...

djuan το εχω οργωσει το ιντερνετ, δε μου εχει ξανατυχει κατι τετοιο...

Στα plantronics πρέπει όταν είναι κλειστό να πατήσεις ταυτόχρονα για 3 δευτερόλεπτα το κουμπί που ανοίγει με αυτό της έντασης της φωνής για να ενεργοποιηθεί η ικανότητα σύνδεσης με 2 κινητά και μετά κάνεις pairing με το καθένα. Δεν το δοκιμάζεις μίπως;;;;

Pairing κάνει με το vivaz μόνο του;;

Στα plantronics πρέπει όταν είναι κλειστό να πατήσεις ταυτόχρονα για 3 δευτερόλεπτα το κουμπί που ανοίγει με αυτό της έντασης της φωνής για να ενεργοποιηθεί η ικανότητα σύνδεσης με 2 κινητά και μετά κάνεις pairing με το καθένα. Δεν το δοκιμάζεις μίπως;;;;

Pairing κάνει με το vivaz μόνο του;;

Λοιπον, αφου εκανα κανα 5λεπτο trial and error τα καταφερα. (μιλαω παντα για το Samsung HM1500)

Γραφω τι εκανα μηπως καποιος αλλος φιλος βρει το ιδιο θεμα:

Ανοιγεις το headset απο τον διακοπτη, κρατας πατημενο το κεντρικο κουμπι μεχρι το λαμπακι να αναψει μπλε και στη συνεχεια κρατας πατημενο ή το volume up ή το volume down μεχρι να αρχισει το λαμπακι να αναβοσβηνει μπλε. (εαν πατησεις το λαθος αναβοσβηνει κοκκινο, μαλλον αυτο ειναι για το on/off της δονησης).

Αυτη η διαδικασια εγινε αφου τα εχω κανει pair ενα ενα ξεχωριστα. Αφου συνδεθηκε με το iPhone, ζητησα απο το Vivaz να συνδεθει επανω του, οπως και εγινε.

Παρατήρηση: Το 975 προσοχή άμα παίσει κάτω αμέσως κάνει κτυπήματα στο χρώμα και ξεβάφει εύκολα. Ψάχνω να βρω ίδιο χρώμα για να το βάψω χιχιχιχχι

Αυτο ισχυει και στο 925. Και μενα εφαγε μια μικροτουμπιτσα κια ξεβαψε λιγο απο το ασημι περιθωριο.

Παντως ποιοτικο θελω να πω δε νεχει διαφορες? Το να σου λεει connection lost και να διαφερει σχεδιαστικα δεν με πολυαπασχολει.

Αυτο με το λουρακι ομως ακουγεται ψιλο χρησιμο.

Επισης σε συγκριζει με τα Jawbone prime, τους εχουμε? Τι γινεται εκει? Τα Jawbone εχουν και βραχιονακ και φανταζομαι θα εφαρμζουν και καλυτερα.

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Αυτο ισχυει και στο 925. Και μενα εφαγε μια μικροτουμπιτσα κια ξεβαψε λιγο απο το ασημι περιθωριο.

Παντως ποιοτικο θελω να πω δε νεχει διαφορες? Το να σου λεει connection lost και να διαφερει σχεδιαστικα δεν με πολυαπασχολει.

Αυτο με το λουρακι ομως ακουγεται ψιλο χρησιμο.

Επισης σε συγκριζει με τα Jawbone prime, τους εχουμε? Τι γινεται εκει? Τα Jawbone εχουν και βραχιονακ και φανταζομαι θα εφαρμζουν και καλυτερα.

Στην απόδοση δεν έχω δει διαφορές. Το λουράκι (δεν το έχω) αλλά νομίζω κουμπώνει στην mini usb του bluetooth οπότε κάνει και στα δύο.

Λοιπόν όσοι έχουν το plantronics 975 και τους έχει ξεβάψει από πέσιμο πάνε σε μαγαζί για μοντελισμό αγοράζουν δυο μπουκαλάκια χρώμα 1 μαύρο ένα μολυβί ένα πινελάκι ψιλό που βάφουν τις μινιατούρες μοντέλα από το ίδιο μαγαζί (όλα στα 7 ευρώ περίπου) και με λίγη προσπάθεια αφού παίξουν με τον συνδιασμό των χρωμάτων είναι ολοκαίνουργιο χιχιχιχιχιχι

Edited by miltostammy2

Καλησπέρα παιδιά, επειδή ίσως να ενδιαφέρει πολλούς, αγόρασα το iqua sun bluetooth από ebay περίπου 26 ευρώ. Αυτό διαθέτει βοηθητικό ηλιακό πάνελ. Μου κράτησε η μπαταρία 10μέρες ακριβώς με τουλάχιστον 3 ώρες ομιλία , χωρίς να το κλείσω ποτέ. Διαφημίζεται ότι διαθέτει απεριόριστη αναμονή αν βλέπει αρκετό φως.

Από ποιότητα ήχου κτλ όλα κομπλε είμαι ευχαριστημένος! :)

καλησπερα και απο μενα....χθες παρηγγειλα μεσω ebay το νεο i.Tech Music Clip 803...υπαρχει κανεις που το εχει...?!νομιζω απο τα χαρακτηριστικα του οτι προκειται για ενα πρωτοποριακο bluetooth...(συνδιαζει mp3 player 2gb,radio fm kai mobile ακουστικο,ολα σε ενα δλδ...)