Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)


moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

  1. 1. επιλογή bluetooth

    • Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes


Recommended Posts

Εμένα εντύπωση μου έκαναν τα anker soundcore liberty 2 και 2pro που έχω.. Πάροτι κλειστού τύπου και χωρίς το κλασικό σχήμα τον Liberty 2 air με το μικρόφωνο να ακολουθεί την πορεία του στόματος, Με ακούν και τους ακούω πολύ καλά.. Και σε μουσική είναι τουλάχιστον εξαιρετικά.. Η απομόνωση είναι αρκετή και ο αλγόριθμος κάνει καλή δουλειά και στον αέρα και στις ομιλίες.. Θέλω να δοκιμάσω και πάνω στο πατίνι να δω με 35/50 km/h ακούγομαι άραγε ηα θα ακούγεται μόνο ο αέρας

 

Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 13,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εδωσα τα honor choice με λίγο βαριά καρδία

Τα πλεονεκτήματα τους είναι πολλά διότι τα βάζεις στο αυτί τα πιέζεις και την κλήση δε την χάνεις από λάθος touch

Συνδέονται πάρα πολύ γρήγογρα και κρατάνε πάρα πολύ

και δεν κάνουν αποσυνδέσεις. ΔΗλαδή πολύ επαγγελματικά. Μία εβδομάδα τα δοκίμασα. Εξαιρετικά για βόλτες με λίγο κόσμος ή για γυμναστήριο. Πάρα πολυ καλά

Αλλά στην πολύ φασαρία δε δουλεύουν... ίσως είμαι υπερβολικός

 

Τωρα οι φίλοι εδω μέσα και σε άλλα φόρουμ λένε ότι στα φτηνα tronsmart onyx ace δεν έχουν πρόβλημα με το θόρυβο

Διαβάζω όμως ΚΑΙ αρκετά αρνητικά σχόλια γι αυτό το θέμα αν κάνει κάποιος seach στο topic μας. Οπότε τα βγάζω κι αυτά από τη λίστα.

Νομίζω ότι θα έχουν προβλήματα στον πολύ θόρυβο, ίσως λίγο χειρότερα από τα tws200? και γι αυτά έχω αμφιβολίες γιατί διαβάζω για αποσυνδέσεις.... που τα honor δεν είχαν.

 

Νομίζω ότι τα freebuds3 πρέπει να ειναι η σωστή επιλογή τελικά

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ
Link to comment
Share on other sites

Μουσική μια χαρά ειδικά εάν έχεις Samsung τηλέφωνο. Στην ομιλία έχουν πολύ καλό Noise cancelation αλλά σε ακούν από μακρυά. Δεν προτείνονται για ομιλία.

 

Στάλθηκε από το MRX-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και εγώ και ο φίλος μου έχουμε τα buds live και κανένας δεν μας έχει παραπονεθεί οτι δεν μας ακούει καλά, ή ότι μας ακούει στο βάθος. Ακόμη και μεταξύ μας όταν μιλάμε, είναι μια χαρά η ποιότητα του ήχου.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ και ο φίλος μου έχουμε τα buds live και κανένας δεν μας έχει παραπονεθεί οτι δεν μας ακούει καλά, ή ότι μας ακούει στο βάθος. Ακόμη και μεταξύ μας όταν μιλάμε, είναι μια χαρά η ποιότητα του ήχου.
Θα το καταλάβεις όταν την ώρα που μιλάς τα αποσυνδέσεις και μιλήσεις από το τηλέφωνο,η με κάποιο καλό ακουστικό. Εκεί φαίνεται η διαφορά.

 

Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

εχοντας ερθει απο freebuds 3 τα οποια τα εχασα ημουν ευχαριστημενος απο θεμα κλησεων και μετρια ευχαριστημενος απο κομματι μουσικης θελω να παρω κατι value for money ωστε να περιμενω τα freebuds pro.budget ως 40 50 ευρω και χρηση κυριως για μουσικη
Link to comment
Share on other sites

Πάρε τα honor choice που είναι έχουν μέτριο ήχο αλλά δεν πέφτουν εύκολα

αν τα βάλεις βαθιά στα αυτιά έχουν καλύτερο μπάσο

27 ευρω και 2 έτη εγγυηση. Αν δε σου αρεσουν σε 7 μερες τα πας πίσω

 

Ερώτηση

Τα freebuds 3 τα βλέπω 80 ευρω..... ξέρει κανείς πως γίνεται τόσο φτηνά

Εχει πάρει κάποιος από δω μέσα από σκρουτζ.... ειναι αληθινά?

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ
Link to comment
Share on other sites

Στα liberty air 2 έχουν προσθέσει αυτό για ομιλία σε θορυβώδες περιβάλλον, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ.

 

Στα liberty air 2, πόσες πλήρες φορτίσεις σου βγάζει μια πλήρως φορτισμένη θήκη? Ισχυρίζονται ότι βγάζει 3 πλήρεις (~ 21 ώρες χρήσης). Εμένα μου φορτίζει τα earbuds 2 φορές πλήρως (σε 2 ώρες) και στη τρίτη φορά που θα τα βάλω μέσα με 0% θα πάνε max στο 60% όσες ώρες και να τα αφήσω. Οριακά δλδ στις ονομαστικές τιμές. Να τα γυρίσω λες?

Γενικά, τις εντυπώσεις μου τις είχα γράψει πιο πίσω. Σε ήχο για μουσική μου αρέσουν πάρα πολύ (δεν είμαι ειδικός βέβαια στον ήχο). Στην ομιλία κάνει κάτι σπασιματάκια αλλά δε ξέρω πόσο ρόλο παίζει και το σήμα (σε εξωτερικό χώρο δε τα έχω τεστάρει ακόμα).

Edited by costini
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

εχω παραλαβει τα tronsmart ace onyx από χθες. Έκανα μια δοκιμή στην ομιλία και τα συνέκρινα με συνεχείς αλλαγές με τα airpods 2ης γενιάς, σε ήσυχο περιβάλλον (σπίτι με την τηλεόραση ανοικτή) και λίγο πιο θορυβώδες (μπαλκόνι με μουσική να ακούγεται απο το βάθος, αλλά χωρίς ιδιαίτερο αέρα). Και στις 2 περιπτώσεις δεν ακουγόταν τίποτα από το υπόβαθρο, με κανένα από τα 2 ακουστικά, και άκουγα εξίσου καλα και καθαρά και από τα δύο, χωρίς να ακούγεται από μακρυά ο συνομιλητής ή οτιδήποτε άλλο. Οι συνθήκες ήταν πολύ ευνοικές πάντως.

Στη μουσική τα airpods μου φαίνονται λίγο καλύτερα, με πιο γεμάτο ήχο, ενώ στα τροσνμαρτ σαν να χάνονταν λίγο παραπάνω τα vocals και έχουν ένα ήχο λίγο πιο χαμηλό (σε συχνότητα) και μπουκωμένο, χωρίς να σημαίνει ότι τονίζουν μπάσο ή κάτι αλλο. Παρόλα αυτά βγάζουν ήχο που μάλλον συνηθίζεται (ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη ότι λείπουν οι υψηλές συχνότητες που μπορεί να κάνουν πιο κουραστική την πολύωρη ακρόαση) , και με πολύ καλή ένταση. Ακούω σαφώς περισσότερη λεπτομέρεια στη μουσική με τα φθηνά ενσύρματα ακουστικά που συνόδευαν το κινητό (LG g7, απενεργοποιημενο dac kai dts effect για να είναι πιο δίκαια η σύγκριση) , συγκριτικά και με τα 2 ασύρματα ακουστικά βεβαίως βεβαίως. Τρομακτική διαφορά για bundled ακουστικά vs τα airpods των 120 ευρώ!

Εν κατακλείδι μάλλον αν έβρισκα στα ίδια χρήματα τα edifier tsw 200 θα πήγαινα σε αυτά , υποθέτοντας ότι κάνουν την ίδια δουλειά στην ομιλία (φαίνεται να χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογια με διπλά μικρόφωνα άλλωστε) και έχουν καλύτερο ήχο στη μουσική, σύμφωνα με https://www.scarbir.com/tws/edifier-tws200-review.

Να σημειώσω ότι προηγουμένως είχα τα defunc true wireless που μου είχαν πάρει δώρο (στα 80 ευρω!!) και στην ομιλία ήταν απαράδεκτα ακόμα και σε ήσυχες συνθήκες. Πρέπει να ήταν καλύτερα στη μουσική όμως, αλλά είναι in ear τύπου βέβαια.

Μάλλον θα πρότεινα tsw200 (στα 30 ευρώ) και freebuds 3 (στα 80 στο σκρουτζ)

 

edit -Παραθέτω review των tronsmart ace που συμφωνώ απόλυτα και τα συγκρίνει με edifier tsw200: https://www.scarbir.com/tws/tronsmart-onyx-ace-review

Edited by vag1989

Motorola RAZR XT910 -> Nokia Lumia 820 -> Oneplus One -> LG G7 -> Oneplus 8T

Link to comment
Share on other sites

Αυτό το site το είχα ανεβάσει και παλιά

Είναι οπαδός των edifier και τα του άρεσαν πολύ

Καλό είναι να περπατήσεις λίγο έξω με θόρυβο. Οι απόψεις διίστανται σχετικά με την απόδοση των onyx σε θόρυβο ,μέσα στο φορουμ. Χαίρομαι που σου άρεσαν

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ
Link to comment
Share on other sites

Να κάνω μια ερώτηση, επειδή δε γνωρίζω. Aν πάρεις Huawei ακουστικά δεν υπάρχει πλέον αντίστοιχη υποστηρικτική εφαρμογή στο play store;
Link to comment
Share on other sites

Thanks. Έλεγα λόγω περιορισμών Αμερικής είχε κόψει τις εφαρμογές της το play. Σκέφτομαι τα freebuds pro όταν με το καλό έρθουν.

 

Sent from my SM-F916B using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Τι να πω ρε παιδιά... όταν έρθει το free buds pro... Ποιά θα είναι η προσφορά?

Τα freebuds 3 πόσο τα είχαμε πάρει στο promotion στο media mark

και κάτω από 100 ευρω την πρώτη εβδομάδα... το θυμάστε?

 

https://www.insomnia.gr/forums/topic/728674-huawei-freebuds-3-carbon-black-139%E2%82%AC-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%BF/page/2/

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ
Link to comment
Share on other sites

Είναι ήδη 2 εκδόσεις πίσω... έχουν βγει τα 75 και σε λίγες μέρες τα 85.

 

Πάντως τα jabra γενικά είναι καλά ακουστικά.

 

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Είναι ήδη 2 εκδόσεις πίσω... έχουν βγει τα 75 και σε λίγες μέρες τα 85.

 

Πάντως τα jabra γενικά είναι καλά ακουστικά.

 

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

 

Βασικά είναι και η τιμή δελεαστική. Τα 75 εχου 2πλασια τιμή στο skroutz.

Γιαυτό ρωτάω αξια τους σε σχέση με τη τιμή τους

Link to comment
Share on other sites

Ίσως να είναι καλύτερα να περιμένεις λίγο να κυκλοφορήσει το 85t. Κυκλοφορεί αρχές Νοεμβρίου. Πιθανώς οι τιμές να πέσουν κι άλλο λίγο.

 

Δεν έχω προσωπική εμπειρία από το 65t αλλά τα jabra θεωρούνται καλά ακουστικά.

 

Ρίξε και μια ματιά στα reviews αν και τα περισσότερα online reviews είναι μάπα και απλά αναφέρουν τα χαρακτηριστικά των μοντέλων χωρίς κανένα αξιόπιστο τεστ. (Ειδικά αυτά του YouTube)

 

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Edited by Bezbozny
Link to comment
Share on other sites

Λοιπον μετα απο καποιες μερες επιμενω στην αρχικη μου αποψη για τα tronsmart onyx ace, οτι εχουν μετριο προς κακο ηχο για μουσικη, ( αν και μετριος μου φανηκε και αυτος των airpods 2ης γενιάς), και ειναι αξιοπρεπεστατα στην ομιλια. Με ακουγαν και καθως περπατουσα σε δρομο με μετρια κινηση. Ισως οι καταστασεις που τα δοκιμασα να μην ειναι πολυ ακραιες αλλα τις προσδοκιες μου τις εφτασαν στο κομματι αυτο.

 

Βεβαια μου εχουν κανει κατι κινεζοσυμπεριφορες οπως πχ μια φορα μιλουσα στα ακουστικα και ακουγα τον συνομιλητη μου να μεταφέρεται απο το ενα ακουστικο στο αλλο, μαλλον εχαναν στιγμιαια το σημα η κατι τέτοιο. Το αλλο κορυφαιο ειναι οτι τα ειχα βαλει στη θηκη τους, φορτιζαν και τα δυο, αλλα περεμεναν συνδεδεμενα! Και εψαχνα να βρω γιατι δεν εχει ηχο το κινητο.... Αυτο εγινε μια φορα και δεν καταφερα να το αναπαραγαγω ομως. Φανταζομαι καποια περισσοτερο επωνυμα ακουστικα δε θα εχουν τετοια θεματα. Αποφασισα να μεινω με αυτα και να δω τι θα παιξει black friday πιθανως για κατι καλυτερο

Motorola RAZR XT910 -> Nokia Lumia 820 -> Oneplus One -> LG G7 -> Oneplus 8T

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον μετα απο καποιες μερες επιμενω στην αρχικη μου αποψη για τα tronsmart onyx ace, οτι εχουν μετριο προς κακο ηχο για μουσικη, ( αν και μετριος μου φανηκε και αυτος των airpods 2ης γενιάς), και ειναι αξιοπρεπεστατα στην ομιλια. Με ακουγαν και καθως περπατουσα σε δρομο με μετρια κινηση. Ισως οι καταστασεις που τα δοκιμασα να μην ειναι πολυ ακραιες αλλα τις προσδοκιες μου τις εφτασαν στο κομματι αυτο.

 

Βεβαια μου εχουν κανει κατι κινεζοσυμπεριφορες οπως πχ μια φορα μιλουσα στα ακουστικα και ακουγα τον συνομιλητη μου να μεταφέρεται απο το ενα ακουστικο στο αλλο, μαλλον εχαναν στιγμιαια το σημα η κατι τέτοιο. Το αλλο κορυφαιο ειναι οτι τα ειχα βαλει στη θηκη τους, φορτιζαν και τα δυο, αλλα περεμεναν συνδεδεμενα! Και εψαχνα να βρω γιατι δεν εχει ηχο το κινητο.... Αυτο εγινε μια φορα και δεν καταφερα να το αναπαραγαγω ομως. Φανταζομαι καποια περισσοτερο επωνυμα ακουστικα δε θα εχουν τετοια θεματα. Αποφασισα να μεινω με αυτα και να δω τι θα παιξει black friday πιθανως για κατι καλυτερο

 

Τα ίδια είχα και γω, ο ήχος κλήσης τους ήταν τραγικός. πήρα τα μαύρα και πίστευα πως είναι προβληματικά οπότε αγόρασα και τα άσπρα με την ίδια συμπεριφορά και αποτελέσματα.

Κάθονται στο συρτάρι τώρα και τα χω σε περίπτωση ανάγκης.

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Link to comment
Share on other sites

Τι να πάρω βρε παιδιά

Μήπως τελικά τα edifier tws200 είναι σαφέστατα καλύτερα?

Χτυπιούνται στο youtube οτι τα onyx είναι καλά ακουστικά

Σας πιστεύω όμως. Μακάρι να ειναι καλά στην ομιλία με θόρυβο

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ
Link to comment
Share on other sites

Λοιπον μετα απο καποιες μερες επιμενω στην αρχικη μου αποψη για τα tronsmart onyx ace, οτι εχουν μετριο προς κακο ηχο για μουσικη, ( αν και μετριος μου φανηκε και αυτος των airpods 2ης γενιάς), και ειναι αξιοπρεπεστατα στην ομιλια. Με ακουγαν και καθως περπατουσα σε δρομο με μετρια κινηση. Ισως οι καταστασεις που τα δοκιμασα να μην ειναι πολυ ακραιες αλλα τις προσδοκιες μου τις εφτασαν στο κομματι αυτο.

 

Βεβαια μου εχουν κανει κατι κινεζοσυμπεριφορες οπως πχ μια φορα μιλουσα στα ακουστικα και ακουγα τον συνομιλητη μου να μεταφέρεται απο το ενα ακουστικο στο αλλο, μαλλον εχαναν στιγμιαια το σημα η κατι τέτοιο. Το αλλο κορυφαιο ειναι οτι τα ειχα βαλει στη θηκη τους, φορτιζαν και τα δυο, αλλα περεμεναν συνδεδεμενα! Και εψαχνα να βρω γιατι δεν εχει ηχο το κινητο.... Αυτο εγινε μια φορα και δεν καταφερα να το αναπαραγαγω ομως. Φανταζομαι καποια περισσοτερο επωνυμα ακουστικα δε θα εχουν τετοια θεματα. Αποφασισα να μεινω με αυτα και να δω τι θα παιξει black friday πιθανως για κατι καλυτερο

 

Το πρόβλημα με το ότι δεν αποσυνδέονται τα onyx ace ενώ είναι στην θήκη τους εμφανιστηκε και σε μένα μετά από σύνδεση σε τηλεόραση μέσω Bluetooth και διορθώθηκε αμέσως με αυτή τη διαδικασία

 

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον μετα απο καποιες μερες επιμενω στην αρχικη μου αποψη για τα tronsmart onyx ace, οτι εχουν μετριο προς κακο ηχο για μουσικη, ( αν και μετριος μου φανηκε και αυτος των airpods 2ης γενιάς), και ειναι αξιοπρεπεστατα στην ομιλια. Με ακουγαν και καθως περπατουσα σε δρομο με μετρια κινηση. Ισως οι καταστασεις που τα δοκιμασα να μην ειναι πολυ ακραιες αλλα τις προσδοκιες μου τις εφτασαν στο κομματι αυτο.

 

 

 

Βεβαια μου εχουν κανει κατι κινεζοσυμπεριφορες οπως πχ μια φορα μιλουσα στα ακουστικα και ακουγα τον συνομιλητη μου να μεταφέρεται απο το ενα ακουστικο στο αλλο, μαλλον εχαναν στιγμιαια το σημα η κατι τέτοιο. Το αλλο κορυφαιο ειναι οτι τα ειχα βαλει στη θηκη τους, φορτιζαν και τα δυο, αλλα περεμεναν συνδεδεμενα! Και εψαχνα να βρω γιατι δεν εχει ηχο το κινητο.... Αυτο εγινε μια φορα και δεν καταφερα να το αναπαραγαγω ομως. Φανταζομαι καποια περισσοτερο επωνυμα ακουστικα δε θα εχουν τετοια θεματα. Αποφασισα να μεινω με αυτα και να δω τι θα παιξει black friday πιθανως για κατι καλυτερο

Εγω ήμουν πολύ ευχαριστημένος σε όλα τους μέχρι που ένα μήνα πριν σταμάτησε να δουλεύει το ακουστικό του δεξιού ακουστικού. Πράγμα που τα κατέστησε άχρηστα. Έκανα reset, έκανα ότι μπορούσα. Αλλά παραμένει το πρόβλημα

 

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Το πρόβλημα με το ότι δεν αποσυνδέονται τα onyx ace ενώ είναι στην θήκη τους εμφανιστηκε και σε μένα μετά από σύνδεση σε τηλεόραση μέσω Bluetooth και διορθώθηκε αμέσως με αυτή τη διαδικασία

 

 

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, μόλις μου το ξανάκανε, θα το δοκιμάσω. Διάβασα ότι είναι συχνό φαινόμενο, τα ακουστικά παίζουν κανονικά ενώ είναι μέσα τη θήκη και φορτίζουν!!

Motorola RAZR XT910 -> Nokia Lumia 820 -> Oneplus One -> LG G7 -> Oneplus 8T

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...