skiabox Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Πηρα το samsung wep 200.Απλα καταπληκτικο!Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει να χρησιμοποιηθει και με συνδεση με το pc και οχι μονο σε συνδεση με το κινητο.Ευχαριστω! Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Πηρα το samsung wep 200.Απλα καταπληκτικο!Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει να χρησιμοποιηθει και με συνδεση με το pc και οχι μονο σε συνδεση με το κινητο.Ευχαριστω! Σε τεστ του γερμανού βγάζει εμβέλεια 70μέτρων, είναι αλήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Νομιζω οτι η εμβελεια της τεχνολογιας bluetooth ειναι τα 10 μετρα. Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deropolis Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Σε τεστ του γερμανού βγάζει εμβέλεια 70μέτρων, είναι αλήθεια; Και εγώ νομίζω ότι δεν πάει πάνω απο 10 μέτρα. Λόγω standards. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deropolis Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 to kainourgio ta ebgale ayta to palio den to dokimasa afou den fortize kai den anoige kan Επέστρεψέ το τότε, για τι αν το πήρες απο πλαίσιο νομίζω έχουν 6 μήνες αυτά εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Πηρα το samsung wep 200.Απλα καταπληκτικο!Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει να χρησιμοποιηθει και με συνδεση με το pc και οχι μονο σε συνδεση με το κινητο.Ευχαριστω! Μπορεις να δωσεις καποιο link? Απο που το πηρες και ποσο? Ενδιαφερομαι για το Jabra JX10 το βρηκα 118 ευρω στο play.247.gr,γνωριζει καποιος καπου αλλου μηπως να υπαρχει φτηνοτερο????......ειναι "εργαλειο" παντος! ...τελικα το παρηγγειλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Μπορεις να δωσεις καποιο link? Απο που το πηρες και ποσο? Ενδιαφερομαι για το Jabra JX10 το βρηκα 118 ευρω στο play.247.gr,γνωριζει καποιος καπου αλλου μηπως να υπαρχει φτηνοτερο????......ειναι "εργαλειο" παντος! Εγώ επειδή είχα χάσει το jx10 το πήρα πάλι απο ebay. 40 ευρώ απο hong kong μαζί με τα μεταφορικά. Απο κίνα μεριά όλες οι μικροσυσκευες είναι τσάμπα!!! Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 ρε παιδια προτεινεται κανενα καλο bt με αναγνωριση κλησης...αν ειναι και στερεοφωνικο ακομα καλυτερα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το SonyEricsson HBH-610 ή HBH 610a; Σε όποιο κατάστημα και αν ρώτησα δεν το έχουν. Μου λένε συνέχεια πως εξαντλήθηκε και το περιμένουν (εδώ και ένα μήνα). Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο παρόμοιο; αν σε ενδιαφερει το συγκεκριμενο pm me.;) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Εγώ επειδή είχα χάσει το jx10 το πήρα πάλι απο ebay. 40 ευρώ απο hong kong μαζί με τα μεταφορικά. Απο κίνα μεριά όλες οι μικροσυσκευες είναι τσάμπα!!! Παρακαλω,??????:blink: :blink: :blink: :X :wacko: Ποιος ηρθε???:wacko: :wacko: :blink: Καλα τετοια διαφορα????Δηλαδη μπαινεις μηπως σε κινεζικο ebay η κανονικα στο ebay.com απλα βρισκεις κινεζους sellers???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Παρακαλω,??????:blink: :blink: :blink: :X :wacko: Ποιος ηρθε???:wacko: :wacko: :blink: Καλα τετοια διαφορα????Δηλαδη μπαινεις μηπως σε κινεζικο ebay η κανονικα στο ebay.com απλα βρισκεις κινεζους sellers???? Στο κανονικό http://www.ebay.com Απο Αμερικάνους χονδρέμπορους το βρίσκεις με κανα 60-70αρι ευρώ. Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pskarm Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ στο κρανιο... εχω ενα jabra bt-500και δυστυχως εχασα τα αυτακια. μου εχει μεινει μονο ενα... πλαισιο και ezshop δε φερνουν (ταδινει στο σαιτ η jabra san Online retailers..) ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟΟΟΟΟΟΟΟ ΗΜΑΡΤΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ? καμια βοηθεια??????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Κι εγω τα χω παρει....Προσπαθωντας να καταλαβω πως μπαινοβγαινει το earhook μου ραγισε το 1 κοματι της δαγκανας σε μια πολυ μικρη ακρουλα...με αποτελεσμα να μην κουμπωνει αποτελεσματικα.. Βασικα δεν ειμαι σιγουρος αν το εκανα εγω η ηταν ηδη ραγισμενο. εχω τωρα το ανταλλακτικο. Μπορω να βρω αλλο ανταλακτικο για το Jabra JX10 η συμβαινει αυτο που λεει ο φιλος πιο πανω.... Τι θα κανω αν μου σπασει κι αυτο..... Ξενερωσα....Αμεσως μολις το πηρα ρε γμτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pskarm Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 loipon.... μετα απο μειλ στη jabra Που ξεχεζα το πλαισιο και το ezshop για την απαραδεκτη συμπεριφορα τους και τη νοοτροπια του στυλ....δεν εχουμε ανταλλακτικο παρτε καινουργο η απαντηση της jabra ηταν οτι σε 5 εργασιμες θα μου στειλουν minigels καινουργια και αφου μου ζητησαν συγνωμη μου ανεφεραν οτι θα φροντισουν για την αναβαθμιση του σερβις τους στην ελλαδα αμεσα... ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ. αρκει να μου τα στειλουν εεεεεεεε:lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 loipon.... μετα απο μειλ στη jabra Που ξεχεζα το πλαισιο και το ezshop για την απαραδεκτη συμπεριφορα τους και τη νοοτροπια του στυλ....δεν εχουμε ανταλλακτικο παρτε καινουργο η απαντηση της jabra ηταν οτι σε 5 εργασιμες θα μου στειλουν minigels καινουργια και αφου μου ζητησαν συγνωμη μου ανεφεραν οτι θα φροντισουν για την αναβαθμιση του σερβις τους στην ελλαδα αμεσα... ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ. αρκει να μου τα στειλουν εεεεεεεε:lol: :lol: :lol: :lol: φιλε με την ευκαιρια, είσαι ικανοποιημένος απο το 500?? Εχω δει απο κοντα το jx10, πολύ καλό αλλα νομίζω οτι το 500 πίσω στο αυτί είναι πιο βολικό , ειδικά πανω σε μηχανάκι, σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aXe Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Να σας πω και εγώ τα δικά μου... Το Nokia HS-3W που χρησιμοποιούσα, τελικά δεν ακούγεται... Έχω αρκετά συχνά παράπονα από τους συνομιλητές μου, ότι δεν ακούγομαι καλά (σιγά μάλλον).. :( Αυτό είναι κοινό φαινόμενο στα bt handsfree, ή είναι μόνο το συγκεκριμένο μοντέλο? Κάποιος άλλος, κάποια γνώμη σχετικά με αυτό? Σας ακούνε οι άλλοι τέλεια? Ποιο είναι το καλύτερο σε αυτόν τον τομέα?? :worry: Μάλλον θα πρέπει να δοκιμάσω και κάποιο άλλο.. Παράθεση Mobiles: Samsung Galaxy Nexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pskarm Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 ειναι το 2ο μπλουτουθ... το πρωτο ηταν ενα No name απο κορεα που το εχει απο οτι ειδα και το expansys το οποιο ηταν απλα απαιχτο αλλα εσπασε το αυτακι του και πηγε ντουλαπα... το jabra το πηρα για αυτο το λογο. για να μη ψαχνω αυτακια. αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι εξω με κοσμο και φασαρια δε με ακουνε καλα.κοινως δεν απομονωνει θορυβους σωστα αλλα αυτο βλεπω ειναι συνηθειο ολων των ακουστικων. απο σχημα ειναι απλα τελειο. δε σε κουραζει στο αυτι. το εχει και ενας φιλος ιδιο και αυτος ειναι πολυ ευχαριστημενος. μπαταρια ατελειωτη. τουλαχιστον 4μερες...και ειναι και ανθεκτικο αν το χωνεις τσεπες κλπ. ενω ολα τα αλλα θελουν προσοχη σε αυτακια σκατουλακια μη σπασουν....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Μιας και αναφερθήκαμε στα ανταλλακτικά ξέρει κάποιος αν έχει αντιπροσωπεία εδώ η bluetrek;Αρχίζει και μου κόβεται το "αυτάκι" στο G2 :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deropolis Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Νομίζω πως δεν υπάρχει εδω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 ενα bluetooth handsfree της Motorola θα συνεργάζεται με το W900 ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Κι εγω τα χω παρει....Προσπαθωντας να καταλαβω πως μπαινοβγαινει το earhook μου ραγισε το 1 κοματι της δαγκανας σε μια πολυ μικρη ακρουλα...με αποτελεσμα να μην κουμπωνει αποτελεσματικα.. Βασικα δεν ειμαι σιγουρος αν το εκανα εγω η ηταν ηδη ραγισμενο. εχω τωρα το ανταλλακτικο. Μπορω να βρω αλλο ανταλακτικο για το Jabra JX10 η συμβαινει αυτο που λεει ο φιλος πιο πανω.... Τι θα κανω αν μου σπασει κι αυτο..... Ξενερωσα....Αμεσως μολις το πηρα ρε γμτ... Απο χτες το πρωι ειχα παραπονα απο συνομιλητες για κακη ποιοτητα ηχου. Απο χτες το βραδυ δε μπορω με τιποτα να το κανω pairing με το κινητο μου...(nokia N70).To ειδικο πληκτρο για το pairing δεν εχει αποτελεσμα,το δε κινητο,οταν ψαχνει για συσκευες το βλεπει σαν "audio/video" (κουφο εεε???),και οχι σαν JabraJX10 οπως το εβλεπε πριν.... ...με αποτελεσμα να μη μπορω με τιποτα να κανω pairing!!!!!! Μια συμβουλη παρακαλω για το αν θα πρεπει να κανω τιποτα ,πριν τους στειλω mail για αλλαγη... Αληθεια υπαρχει καποιος που να το εχει παθει αυτο? Ευχαριστω!! EDIT:κατα 1 μυστηριο τροπο υστερα απο πολλες προσπαθεις για pairing,το pairing λειτουργησε κανονικα και μαλιστα ζητησε και pin αφου το ειχα κανει delete απο τις authorized συσκευες.Βλεπουμε λοιπον.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 loipon.... μετα απο μειλ στη jabra Που ξεχεζα το πλαισιο και το ezshop για την απαραδεκτη συμπεριφορα τους και τη νοοτροπια του στυλ....δεν εχουμε ανταλλακτικο παρτε καινουργο η απαντηση της jabra ηταν οτι σε 5 εργασιμες θα μου στειλουν minigels καινουργια και αφου μου ζητησαν συγνωμη μου ανεφεραν οτι θα φροντισουν για την αναβαθμιση του σερβις τους στην ελλαδα αμεσα... ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ. αρκει να μου τα στειλουν εεεεεεεε:lol: :lol: :lol: :lol: Κι αν δεν σου στείλουν... : http://www.mobilefun.co.uk/product/4246.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Απο χτες το πρωι ειχα παραπονα απο συνομιλητες για κακη ποιοτητα ηχου. Απο χτες το βραδυ δε μπορω με τιποτα να το κανω pairing με το κινητο μου...(nokia N70).To ειδικο πληκτρο για το pairing δεν εχει αποτελεσμα,το δε κινητο,οταν ψαχνει για συσκευες το βλεπει σαν "audio/video" (κουφο εεε???),και οχι σαν JabraJX10 οπως το εβλεπε πριν.... ...με αποτελεσμα να μη μπορω με τιποτα να κανω pairing!!!!!! Μια συμβουλη παρακαλω για το αν θα πρεπει να κανω τιποτα ,πριν τους στειλω mail για αλλαγη... Αληθεια υπαρχει καποιος που να το εχει παθει αυτο? Ευχαριστω!! EDIT:κατα 1 μυστηριο τροπο υστερα απο πολλες προσπαθεις για pairing,το pairing λειτουργησε κανονικα και μαλιστα ζητησε και pin αφου το ειχα κανει delete απο τις authorized συσκευες.Βλεπουμε λοιπον.... *Κάθε* φορά που θα σου γίνεται κάτι τέτοιο, είναι καλό να το διαγράφεις εντελώς απο τις authorized συσκευές και μετά να το ξαναβρίσκει από την αρχή. Ειχε 1-2 παρόμοια προβληματακια παλιοτερα με το Νοκια 6630 μου και το Jabra BT250v. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
payton_blanc Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Απο χτες το πρωι ειχα παραπονα απο συνομιλητες για κακη ποιοτητα ηχου. Απο χτες το βραδυ δε μπορω με τιποτα να το κανω pairing με το κινητο μου...(nokia N70).To ειδικο πληκτρο για το pairing δεν εχει αποτελεσμα,το δε κινητο,οταν ψαχνει για συσκευες το βλεπει σαν "audio/video" (κουφο εεε???),και οχι σαν JabraJX10 οπως το εβλεπε πριν.... ...με αποτελεσμα να μη μπορω με τιποτα να κανω pairing!!!!!! Μια συμβουλη παρακαλω για το αν θα πρεπει να κανω τιποτα ,πριν τους στειλω mail για αλλαγη... Αληθεια υπαρχει καποιος που να το εχει παθει αυτο? Ευχαριστω!! EDIT:κατα 1 μυστηριο τροπο υστερα απο πολλες προσπαθεις για pairing,το pairing λειτουργησε κανονικα και μαλιστα ζητησε και pin αφου το ειχα κανει delete απο τις authorized συσκευες.Βλεπουμε λοιπον.... egw exw to jabra bt 330 kai mou ekane to idio me to nokia 6021 poles fores aposyndeetai mono toy xwris logo kai ksanasyndeetai mono toy alles fores 8elei na to syndesw egw epishs arketes fores den mporw na apanthsw apo to akoustiko para mono apo thn syskeyh kai merikes fores enw apantaei akouw ton synomilhth mou alla aytos den me akouei...den kserw ti na pw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 ενα bluetooth handsfree της Motorola θα συνεργάζεται με το W900 ;;;; Κανονικότατα Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts