rackal Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Τα ζαχαρώνω και γω τα freebuds αλλά τα 3. Σκέφτομαι μόνο τα 200 ευρώ που έχουν τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. December 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2019 https://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/bluetooth/asyrmata-akoystika-bluetooth-sbs-twin-hop-earbuds-true-wireless-leyko/prod10381442pp/ Επώνυμα, κουμπάκι βλέπω, ψιλο touch Τα έχει πάρει κάποιος; Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. December 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2019 Ίσως εάν κλείσεις τους αισθητήρες από το Plantronics Hub να παίρνει συνέχεια τον ήχο. Δεν έχεις την ευκολία της αυτόματης μεταφοράς, αλλά σίγουρα θα είναι καλύτερο από κλείσιμο/άνοιγμα. Το είχα διαβάσει αυτό πριν μέρες που το έγραψες αλλά τότε δεν μπορούσα να απαντήσω αλλά το σκεφτόμουν. Σε κάποια φάση εκεί που έπινα καφέ έξω, παρακολουθούσα ένα βίντεο στο youtube ακούγοντας τον ήχο από το plantronics και ξαφνικά το βλέπω να κάνει pause χωρίς να το βγάλω από το αυτί και χωρίς να κάνω καμιά κίνηση. Όλα αυτά συμβαίνουν έχοντας και τα δύο κινητά στο τραπέζι πάνω. Μέχρι να σκεφτώ γιατί σταμάτησε βλέπω ότι δέχομαι κλήση στο άλλο τηλέφωνο και τότε κατάλαβα γιατί έκανε παύση το βίντεο. Μόνο από κάτι τέτοιες φάσεις ή και το να παρακολουθείς κάτι και να έρθει να σου μιλήσει κάποιος, βγάζει μόνο το ακουστικά και δε σε ενδιαφέρει περαιτέρω γιατί κάνει παύση σε αυτό που βλέπεις / ακούς. Άρα θα τους αφήσω τους αισθητήρες ενεργούς γιατί με βολεύουν πολύ. Ή να κάνει reset τους αισθητήρες. Κολλάνε καμιά φορά και σε μένα. Καλορίζικο, έκανες πολύ καλή επιλογή. Αυτό με τους αισθητήρες μου το κάνει κι εμένα καν δεν έχω καταλήξει αν είναι θέμα ακουστικού ή κινητού. Πάντως βοηθάει να κάνεις πού και πού reset των αισθητήρων. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Πάνο και ουσιαστικά παρακινήθηκα και από εσένα για το συγκεκριμένο. Πρώτα από όλα να ρωτήσω πώς γίνονται reset οι αισθητήρες γιατί δεν ξέρω. Από εκεί και πέρα παρατήρησα και κάτι άλλο. Μιλούσα με ένα φίλο μου που μένει στην Κίνα με το wechat γιατί viber, whatsapp θέλουν vpn και είναι μανούρα για αυτόν. Προσπαθώ να τον πάρω τηλέφωνο με 3 ώρες να απομένουν ομιλία (ίσως και λιγότερο στο plantronics). Να αρνείται πεισματικά να περάσει τον ήχο στο ακουστικό. Κλείσιμο - άνοιγμα, κλείσιμο της κλήσης, όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί και να μην περνάει τον ήχο στο ακουστικό. Τέλος πάντων, μιλάμε χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο και εγώ τότε έβγαινα για καφέ. Βλέπω κάτι βιντεάκια στο καφέ, κανονικά να ακούω από το plantronics. Προχτές ξανά μου το κάνει αυτό και στο wechat και σε κανονική κλήση. Ξανά το plantronics με κάτω από 4 ώρες ομιλία. Όταν όμως είναι φορτισμένο δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα. Μπορεί να ήταν ο ήχος στο τηλέφωνο αλλά επιλέγοντας από το κινητό πήγαινε κατευθείαν ο ήχος στο ακουστικό. Επίσης στο wechat ξεκινούσε να καλεί από το bluetooth και μετά το γυρνούσε κατευθείαν στο ακουστικό. Άρα το συμπέρασμά μου είναι ότι είναι ζήτημα μπαταρίας, όταν πέφτει χαμηλά μου τα δημιουργεί αυτά. Πολύ βολική θα ήταν να είχα και τη θήκη. Εχτές για παράδειγμα, έπρεπε να πάω τη μητέρα μου κάπου με το αυτοκίνητο (τότε μου συνέβηκε ξανά με την μπαταρία και που δεν περνούσε τους ήχους στο ακουστικό) και ουσιαστικά οδηγούσα χωρίς ακουστικό. Ενώ αν είχα τη θήκη, θα το φόρτιζα πριν για λίγο και όλα καλά. Όπως και να 'χει πάντως ήταν μια πάρα πολύ καλή επιλογή. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. December 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2019 Καλησπέρα παιδιά και Χρόνια πολλά! Για Xiaomi Mi Airdots 2 έχει κανείς γνώμη? Πώς είναι στην ομιλία, μουσική, πως κάθονται? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. December 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2019 Πήρα στην κόρη μου τα Outlier Air της Creative, μου βγήκαν €59 με κάτι κουπόνια που είχα και λόγω Black Friday. 10 ώρες αυτονομία +άλλες 20 από το κουτί-φορτιστή τους. Κάθονται καλά στα αυτιά, είναι ελαφριά, ενώ-και σε αντίθεση με όσα λένε σε κάποια reviews-τα κουμπιά πάνω στο ακουστικό ναι μεν είναι κάπως σκληρά και θα ήταν καλύτερα να είναι touch, αλλά και έτσι δεν ενοχλούν. Ηχητικά είναι άριστα, καλύτερα από τα ενσύρματα hands-free των 20-30 ευρώ. Γεμάτος ήχος, ικανοποιητικό μπάσο και αρκετή ένταση. Στην ομιλία δεν φαίνεται να είναι και ό,τι καλύτερο, αλλά αυτό με επιφύλαξη, θα χρειαστώ και άλλες δοκιμές. Λογικά θα τα αγοράσω και εγώ αργότερα, θεωρώ πως είναι στο σωστό σημείο τιμής/αυτονομίας/ποιότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 (edited) Μια χαρά είναι τα ακουστικά, απλά μερικές παρτίδες βγήκαν πολύ χάλια. Αν δεν υπάρχει λειτουργικό πρόβλημα στη συσκευή δηλαδή (πολύ σκληρό το ένα κουμπί, να μην φορτίζουν, χαρακιές πάνω στα ακουστικά), είναι μια χαρά. Αν και προσωπικά, στη budget κατηγορία προτιμώ τα Bomaker sifi. Αρκετά καλά και πολύ μικρά (και τα ακουστικά και η θήκη τους), μόλις στα 40-45€ από amazon de. Τέλεια δεν είναι, αλλά στα 40-60-80 ευρώ, προφανώς δεν περιμένεις ποιότητα 250-300€. Edited December 27, 2019 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 Τα δικά μου Huawei Freebuds lite παρέδωσαν το πνεύμα στους 3 μήνες. Φορτίζουν κανονικά αλλά δεν γίνονται pair με καμμία από τις συσκευές που δοκίμασα (δεν τα βλέπουν καν). Δοκιμασαμε reset αλλά τίποτα.. Επιστροφή για έλεγχο και αντικατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Anker Soundcore Liberty Air 2 έχει δοκιμάσει κανείς; Δεν μου κάθονται σωστά τα Airpods στα αυτιά μου, και μάλλον θα τα δώσω για κάποιο που να κουμπώνει μέσα στο αυτί. Στο δρόμο μου φεύγουν, θα τα χάσω :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Πριν 2 εβδομάδες περίπου τα παρήγγειλα για φίλη. Σκεφτόμασταν να τα επιστρέψουμε γιατί δεν άξιζαν για τα λεφτά τους τελικά, αλλά χάλασαν από μόνα τους μέσα σε 1 ώρα. Σταμάτησε να φορτίζει το αριστερό και μετά από λίγο και το δεξί earbud. Γενικότερα πάντως δεν πρόκειται να προτείνω ποτέ ξανά anker tws σε κανένα, γιατί είναι το 3ο μοντέλο true wireless που έχω παραγγείλει και είναι doa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Παρε hook για τα airpods, ή γάντζο ή anti-lose rope https://banggood.app.link/Pujn6qquN2 https://banggood.app.link/yhDlBntuN2 Εγω εχω προτιμήσει αυτό ππυ έχει και γάντζο με θήκη για τη θήκη :p [6,31€]Enkay Dustproof Earphone Silicone Protective Case + Ear Tips + Anti-lost Hook For Apple AirPods 1 & Apple AirPods 2 Apple Accessories from Mobile Phones & Accessories on banggood.com https://banggood.app.link/q4VPQGvuN2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Αυτό που κάποιοι παίρνουν Airpods και μετά τους βάζουν καλώδιο, ομολογώ ότι δεν το καταλαβαίνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Αυτό που κάποιοι παίρνουν Airpods και μετά τους βάζουν καλώδιο, ομολογώ ότι δεν το καταλαβαίνω... Είναι ίδια φάση με όσους σκίζονται για ποιότητα και design στη συσκευή, αλλά δεν θα το δουν ούτε θα το νιώσουν ποτέ κάτω από τζάμια και θήκες. Ξέρουν όμως ότι "είναι εκεί", οπότε αρκεί. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Αυτό που κάποιοι παίρνουν Airpods και μετά τους βάζουν καλώδιο, ομολογώ ότι δεν το καταλαβαίνω... Μαζί σου, αλλά όπως είδες στο φίλο δεν κάθεται καλά στο αυτί και πέφτει, αντί να σκεφτεί εγωιστικα θα βάλει το καλώδιο του και θα τα χει και αύριο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Αυτό δεν λύνει το πρόβλημα όμως, γιατί θα συνεχίσουν να πέφτουν απλά όχι στο πάτωμα. "Fins" για καλύτερη εφαρμογή στα αυτιά χρειάζεται απλά, όχι το καλώδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Δεν με καλύπτουν αυτές οι λύσεις ρε παιδιά :( Βάλε βγάλε fins για να μπει στη θήκη και οι υπόλοιπες, μου φαίνονται δεύτερες λύσεις. Κάτι Anker Slim+ που έχω κουμπωνουν φανταστικά στα αυτιά μου (αλλά έχουν καλώδιο) και αν τα Liberty Soundcore 2 κουμπωνουν έτσι θα είναι απολαυστικά. Νίκο στην ομιλία πως ήταν αυτό το λίγο πριν τα επιστρέψεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Μέσα στο σπίτι σε δοκιμαστική κλήση ήταν άψογα, γι'αυτό και ήταν βασικός υποψήφιος για αγορά. Για έξω δεν ξέρω μιας και δεν πρόλαβα να δοκιμάσω. Εκεί είναι που δυστυχώς όλα εκτός από τα airpods έχουν θέμα (όταν χτυπάει αέρας). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Η χρήση μου είναι 70% ομιλία σε γραφείο, καμια φορά στο αυτοκίνητο και λίγο απο τα υπόλοιπα. Να πάω προς τα'κει λες; Είχα μια φοβία με τα μικρόφωνα τους, στα 1 έλεγαν στα review ότι δεν ήταν καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 (edited) Γενικότερα δεν είναι καλά για ομιλία τα tws. Και στα sennheiser momentum tws που δουλεύω δηλαδή, αν χτυπάει αέρας ή τρέχω, ανάθεμα και αν ακούει τίποτα ο συνομιλητής. Εάν φοράω κουκούλα είναι άψογα, αλλά είναι τραγικό. Ο μόνος λόγος που κράτησα τα airpods είναι γιατί η μπαταρία δεν τελειώνει με τίποτα αν τα έχω παρατημένα στην τσάντα και η ποιότητα κλήσης είναι άψογη. Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου από μια γρήγορη δοκιμή σε πλήρη ησυχία με τα liberty. Ωστόσο μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι εφόσον οι κλήσεις είναι σημαντικό κομμάτι και θέλεις tws που να μένουν στα αυτιά, τα airpods pro είναι ακριβώς αυτό που ζητάς. Θεωρώ δηλαδή ότι συμφέρει περισσότερο να δώσεις τα airpods και να συμπληρώσεις για τα pro, παρά να πάρεις άλλο ένα ζευγάρι που μπορεί να σε απογοητεύσει και θα αναγκαστείς να γυρίσεις στα airpods που δεν κάθονται στα αυτιά σου! Edited December 30, 2019 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 Δεν με καλύπτουν αυτές οι λύσεις ρε παιδιά :( Βάλε βγάλε fins για να μπει στη θήκη και οι υπόλοιπες, μου φαίνονται δεύτερες λύσεις. Κάτι Anker Slim+ που έχω κουμπωνουν φανταστικά στα αυτιά μου (αλλά έχουν καλώδιο) και αν τα Liberty Soundcore 2 κουμπωνουν έτσι θα είναι απολαυστικά. Νίκο στην ομιλία πως ήταν αυτό το λίγο πριν τα επιστρέψεις;Καλησπέρα, αν σκέφτεσαι τώρα άμεσα να πουλήσεις τα airpods πες μου γιατί θα κάνω αγορά άμεσα. Ευχαριστώ Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2019 Δημήτρη καλησπέρα, είχα υποσχεθεί σε ένα φίλο ότι αν τα δώσω θα τα πάρει εκείνος και έτσι έγινε. Παρέλαβα Anker Liberty Air 2 λοιπόν και για αρχή δηλώνω εντυπωσιασμένος. Ο ήχος του σε ακρόαση μουσικής είναι καλύτερος κατά πολύ από τα airpods, έχει πολύ πολύ περισσότερο μπάσο και νομίζω ακούγεται πιο γεμάτος. Σίγουρα επηρεάζει το γεγονός ότι κουμπώνει στο αυτί και απομονώνεσαι τελείως από τους εξωτερικούς θορύβους. Έχει πάρα πολύ ωραίο app, με το οποίο μπορείς να κάνεις firmware update, έκαναν με το που τα άνοιξα και πολλές επιλογές equalizer. Επίσης μπορείς να ρυθμίσεις τι θα κάνει το κάθε ακουστικό με διπλό ταπ και με παρατεταμένο πάτημα (vol+ vol - βοηθος - next previous track) Η μουσική σταματάει μόλις βγάλεις το ακουστικό από το αυτί σου αυτόματα, αλλά δεν ξαναρχίζει μόλις το ξαναβάλεις. Κουμπώνει στα αυτιά μου, καλύτερα από οτιδήποτε έχω δοκιμάσει (ήταν το μεγαλύτερο άγχος. για τη χρήση που κάνω). Η μπαταρία τους φαίνεται απίστευτη συγκριτικά με τα airpods,αλλά γι'αυτό θα σας ενημερώσω με βεβαιότητα σε μερικές μέρες. Χτες άκουσα 2 ώρες μουσική, σήμερα 6-7 κλήσεις και είναι στο 60% χωρίς να μπουν στη βάση. Πολύ θετικό το ότι έχουν on off το καθένα ξεχωριστά και δουλεύουν αυτόνομα. Κάτι πάρα πολύ ενδιαφέρον και βολικό συγκριτικά με τα aipods είναι ότι αν τα έχεις στη βάση τους και χτυπήσει το τηλέφωνο , με το που ανοίξεις τη βάση συνδέονται και απαντάνε αυτόματα χωρίς double tap. Επίσης δεν χάνεις κανένα πάτημα ποτέ, όταν θες να απαντήσεις,να χαμηλώσεις κλπ, με airpods δεν έπιανε πάντα. Όσον αφορά τις κλήσεις, οι 6-7 που έκανα σήμερα με ακούνε άψογα πραγματικά, αλλά είμαι σε γραφείο και δεν έχω δοκιμάσει σε ανοιχτό - θορυβώδη χώρο. Τέλος φορτίζουν με type c καλώδιο ή wireless. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. December 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2019 Tα παρελαβα και εγω αυτη τη βδομαδα τα Liberty Pro 2 και τα εβαλα σε ενα χαλαρο τρεξιμο το απογευμα. Δεν εχω εμπειρια γενικα απο bluetooth ακουστικα, τα προηγουμενα που ειχα δεν ηταν tw αλλα κατι αρκετα φθηνα απο Αμαζον. Ο ηχος ειναι εξαιρετικος πραγματικα και η εφαρμογη τους στα αυτια απλα ιδανικη. Δεν κουνιεται με ΤΙΠΟΤΑ! Θα τα δοκιμασω και σε διαλειμματικη μες στη βδομαδα και αν δεν καθονται καλα θα ξαναγραψω εντυπωσεις. Παρα πολυ ευχαριστημενος με τη συγκεκριμενη αγορα ΑΛΛΑ το να δινεις τοσα λεφτα και να μην ειναι αδιαβροχα(μονο ιδρωτα γραφουν οτι αντεχουν) ειναι μεγαλο φαουλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. December 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2019 Φίλε Da_rubakos ευχαριστώ για την απάντηση. Καλοφόρετα τα νέα bluetooth. Σε παρακαλώ όταν τα τσεκάρεις σε ομιλία εκτός της μουσικής κυρίως σε εξωτερικό χώρο πες μας την γνώμη σου. Καλή Χρονιά με υγεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Σ' ευχαριστώ!! Να κάνω ενα μικρό update όσον αφορά την ποιότητα στη κλήση. Για αρχή έκανα πολλές κλήσεις σε εσωτερικό χώρο οι οποίες ήταν άψογες. Έκανα επίσης μια "δύσκολη" συνομιλία καθώς καθόμουν σε μπάρα μαγαζιού στην οποία δούλευε μύλος κοπής καφέ και φραπεδιερες. Ο συνομιλητής δεν είπε ποτέ, τι είπες, δεν σε άκουσα κλπ, αλλά αφού τον ρώτησα στο τέλος μου είπε οτι ακούγονταν μια φασαρία από πίσω.Παρ'ολα αυτά δεν χρειάστηκε να πω κάτι ξανά. Κάτι άλλο άκρως θετικό ήταν ότι είχα όλη μέρα μαζί μου το ένα ακουστικό, απο τις 9 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ και η μπαταρία έδειχνε ακόμα 100, μόλις πήγα για ύπνο. Μίλησα γύρω στα 45' όλη μέρα και καμια ώρα μουσική το βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Ωραία, Εμένα με ενδιαφέρει μόνο η ομιλία σε εξωτερικό χώρο.. Αν μπορείς πες μας εντυπώσεις και τις επόμενες μέρες για να σχηματίσω μια γνώμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 @ Da_rudakos Από εφαρμογή στο αυτί πως είναι? Κουράζουν γενικά ή όχι? Σκεφτόμουν να πάω σε on ear ακουστικά (Freebuds 3) αλλά τα Anker μου αρέσουν και έχουν καλύτερη μπαταρία. Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts