alkis Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Στο MW600 είναι πολύ εύκολο να αλλάξεις μπαταρία, χωρίς να καταστρέψεις τίποτα. Υπάρχουν και βίντεο στο youtube. Στο sbh-50 από την άλλη, πολύ δύσκολο...χάλασα ένα από τα δύο που έχω και δεν έχω βρει κάποιο μαγαζί να το αναλαμβάνει, είμαι σε αναζήτηση... Το πρόβλημα και των δύο τα ακουστικά που είναι αναλώσιμα μια που χαλάνε εύκολα και δεν έχω βρει άλλες λύσεις από τα μαμά (σε κοντό καλώδιο). Έχει βρει κανείς κάτι άλλο? Νίκος Νίκο, αν βρεις κάποιον να αλλάζει μπαταρία στο SBH-50 πες μου κι εμένα, γιατί έχω ένα σε άψογη κατάσταση, αλλά επειδή το είχα παροπλίσει για καιρό μάλλον τα έφτυσε η μπαταρία. Όταν το δοκίμασα πρόσφατα, ενώ άκουγα κανονικά μουσική και ραδιόφωνο, μόλις πήγαινα να μιλήσω έσβηνε και ξαναάνοιγε διαρκώς. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Άραγε σε κατάστημα Γερμανός γίνεται; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Εγώ θα δοκίμαζα σε Δησσιο ή κάποιο παρόμοιο που εμπορευεται μπαταρίες σχεδόν αποκλειστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Η μπαταρία για το SBH50 είναι αυτή, https://www.aliexpress.com/item/301535-thin-battery-311436-recording-pen-universal-rechargeable-core-3-7V-polymer-lithium-battery-150-mA/32793785188.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.N1ey8F . Την έχω τσεκάρει και είναι σωστό μέγεθος και όλα, αλλά δεν βρίσκω να την τοποθετήσουν. Στα πέριξ της Ομόνοιας που ρώτησα σε μαγαζιά, δεν αναλάμβαναν. Του έριχναν μια ματιά και δεν θέλανε να μπλέξουν. Το ένα το άνοιξα εγώ αλλά με "ατύχημα" και δεν το δοκιμάζω ακόμη στο δεύτερο. Νίκος Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Το 50 και το 52 είναι λογικό να είναι μπελαλίδικα καθώς μιλάμε για αδιάβροχες συσκευές. Η αλήθεια είναι ότι και γω θα θελα να αλλάξω μπαταρία στο 52αρι αν και μετά από 4 χρονάκια περίπου αποδίδει καλά σε αυτόν τον τομέα. Mate 10 Pro & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Δεν νομίζω πως είναι αδιάβροχες (το 50 σιγουρα δεν είναι) οι συσκευές. Το θέμα περισσότερο είναι η κατασκευή/design τους, είναι πολύ ζορισμένα όλα μέσα χωροταξικά, και το καπάκι (πάνω μέρος με την οθόνη) είναι κολλημένα με διπλής όψεως ταινία. Το mw600 έχει μια βίδα και βγαίνει μετά το εσωτερικο συρταρωτά. Νίκος Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Τα service points της Sony δεν αναλαμβάνουν; Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Δεν νομίζω πως είναι αδιάβροχες (το 50 σιγουρα δεν είναι) οι συσκευές. Το θέμα περισσότερο είναι η κατασκευή/design τους, είναι πολύ ζορισμένα όλα μέσα χωροταξικά, και το καπάκι (πάνω μέρος με την οθόνη) είναι κολλημένα με διπλής όψεως ταινία. Το mw600 έχει μια βίδα και βγαίνει μετά το εσωτερικο συρταρωτά. ΝίκοςΜπορείτε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή Smart Bluetooth® Handset όπου και αν βρίσκεστε και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Και αν αρχίσει να βρέχει, κανένα πρόβλημα. Το SBH52 αντέχει στο πιτσίλισμα με νερό και δεν φοβάται τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Εντάξει είναι splash proof. Σίγουρα η Sony θα έχει βάλει αυτές τις ειδικές κόλλες. Mate 10 Pro & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή Smart Bluetooth® Handset όπου και αν βρίσκεστε και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Και αν αρχίσει να βρέχει, κανένα πρόβλημα. Το SBH52 αντέχει στο πιτσίλισμα με νερό και δεν φοβάται τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Εντάξει είναι splash proof. Σίγουρα η Sony θα έχει βάλει αυτές τις ειδικές κόλλες. Mate 10 Pro & Tapatalk Pro Καλημέρα. Επειδή το έχω ανοίξει το 50, δεν είναι αδιάβροχο με την έννοια πως εκτός από καπάκι στην φόρτιση και τα λαστιχένια κουμπάκια δεν έχει κάποια άλλη προστασία. Σίγουρα το να πέσουν μερικές σταγόνες βροχής κλπ. δεν του δημιουργεί πρόβλημα, όπως και στα περισσότερα bluetooth. Επειδή το είχα κοιτάξει, σε διάφορες αναφορές το αναφέρουν σαν "water & dust resistant" (http://www.codecmoments.com/game-review/sony-sbh50-bluetooth-headset/) ενώ η Sony αναφέρει πως ΔΕΝ είναι (https://talk.sonymobile.com/t5/Wireless-accessories/Is-SBH50-waterproof/td-p/973677#gref). Αυτό θέλει λίγο προσοχή, να το αναφέρει καθαρά η κάθε εταιρεία για να ξέρουμε τι πραγματικά ισχύει. Νίκος Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Καλησπερα σας..ως τωρα βολευομαι με ενα mp3 player που εχω για το θεμα μουσικης εν κινησει Ψαχνω ομως αν υπαρχει κατι σε Bluetooth με τα εξης χαρακτηριστικα Να παιζει ραδιοφωνο και να μπορει να αποθηκευσει σταθμους που θα μπορεις να τους αλλαζεις με το πατημα ενος η δυο κουμπιων,χωρις να βλεπεις. Να παιζει μουσικη που θα εχω στο κινητο ειτε σε storage ειτε streaming online. Να εχει καλη εργονομια Να εχει συμπαθητικη μπαταρια. ο σχεδιασμος δε με απασχολει,αν θα ειναι με καλωδιακι και ακουστικα(τοσο το καλυτερο ισως) η μια μονοκομματη συσκευη Σας ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 (edited) Έχω το μοντέλο 026 και είναι τέλεια. Και σε μουσική και σε ομιλία. Αυτά είναι τα παλιά. Το καινούργιο μοντέλο είναι με κωδικό 025. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkhttps://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B0761R2P31/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1525451527&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=taotronics+bh025&dpPl=1&dpID=418g-%2BMBpyL&ref=plSrch Δεν έχουν καλή βαθμολογία τα συγκεκριμένα ακουστικά, σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα. Γιατί; Επίσης είναι και πιο φθηνά. Edited May 4, 2018 by Lux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbarbas Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Πώς θα γίνει να βρούμε κάτι αντίστοιχο με το θρυλικό mw 600, δηλαδή να παίρνει οποιοδήποτε ακουστικό 3,5 και να έχει οθονιτσα με αναγνώριση κλήσης; Τόσο δύσκολο είναι να κατασκευαστεί κάτι παρόμοιο αλλά και αξιόπιστο; Ψαχνω χρονια να βρω και δεν υπαρχει, το MW600 ηταν τελειο αλλα δε δουλευει με τη συσκευη μου! Το μονο που υπαρχει ειναι το Sony SBH54, το οποιο δε μπορω αν βρω σε κανενα καταστημα για δοκιμη και με ξυνιζει πολυ η τιμη! Πωλητες μου ειπαν οτι εχει εδω και μηνες που δεν υπαρχει πλεον στα καταστηματα, δε ξερουν γιατι, ισως να καταργηθηκε! Παράθεση Χριστόφορος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbarbas Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Να σας ρωτησω λιγο, γιατι μαλλον σκεφτομαι να παρω κατι τετοιο τελικα, αυτα τα Sport Handsfree Bluetooth, βλεπω οτι ολα εχουν 3 κουμπια χειρισμου. Η ερωτηση ειναι με αυτα μπορεις να ελεγξεις και τα MP3 του κινητου σωστα, τον MP3 Player δηλαδη, φωνη, επομενο/προηγουμενο τραγουδι σωστα? Και ειναι σιγουρα σε ολα ετσι? Ευχαριστω Παράθεση Χριστόφορος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Κι εγώ σκεφτόμουν το SBH 54... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Το 54αρι από οτι διαβαζω στο νετ έβγαλε αρκετά προβλήματα Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poloman5800 Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Καλησπερα, θελω αν γινεται ακουστικα και για την δουλειά και για το γυμναστηριο. Δεν με ενδιαφερει τιποτα απο χαρακτηριστικα εκτος απο τον ηχο και το μικρόφωνο. Μεχρι ενα 50€. Δεν μπορω να ξεχωρισω τι αξιζει απολα οσα εχω δει μεχρι τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 καλησπερα. ψαχνω για αγορα ακουστικο Bluetooth. το θελω για να το χρησιμοποιω πιο πολυ στο αμαξι. θελω να ειναι σαν το παλιο nokia bh 218 που οταν ο εβγαζες το ακουστικο απο τη θηκη του, αυτοματα απαντουσε μια κληση, και οταν το εβαζες σε αυτη, εκλεινε την κληση και εμπαινε σταντ μπαι. η ιδεα αυτη εχει βγει σε πολλα ακουστικα, αλλα πλεον εχει εκλειψει αποτι νομιζω. οτι κινεζιες το εχουν, δεν ειναι καλες. χανεται η συνδεση συνεχεια. υπαρχει κατι τετοιο? εναλλακτικα, υπαρχει καποιο μπλουτουθ, που παρολο που ειναι κλειστο, αν εγω το πατησω να ανοιξει, αυτο να ανοιξει γρηγορα και να απαντησει την κληση? η λεξη γρηγορα ειναι η σημαντικη σε αυτη την περιπτωση. νομιζω το κανει το plantronics m70 αυτο επειδη εχει κουμπακι on off αλλα δεν ειμαι και σιγουρος. γενικα υπαρχει μπλουτουθ που να το ανοιγω εγω μονο οταν εχω κληση, να ανοιγει γρηγορα και να απανταει? δυσκολη η αγορα μπλουτουθ, θα ηθελα τα φωτα σας. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 To BATON σας δουλεύει για να βλέπετε την μπαταρία των ακουστικών; Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Σε note 8 με anker slim+ , όχι τέλεια.. Δουλεύει αλλά μπορεί για μισή μέρα πχ να μη δείχνει, μετά να είναι οκ και άλλα τέτοια χαζά. Το έβγαλα για να καταλάβεις! Το SmartThings της samy δουλεύει άψογα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Σε note 8 με anker slim+ , όχι τέλεια.. Δουλεύει αλλά μπορεί για μισή μέρα πχ να μη δείχνει, μετά να είναι οκ και άλλα τέτοια χαζά. Το έβγαλα για να καταλάβεις! Το SmartThings της samy δουλεύει άψογα!Έβαλα το ΒΑΤΟΝ σήμερα στο ΟΡ3Τ μου για να το δοκιμάσω με τα EP51. Για να δούμε. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Γεια σας, εχω το Sony MW600 αλλα δε συνδεεται με το HUAWEI P8 Lite που εχω, μπορει καποιος να βοηθησει? ΕυχαριστωΜην ταλαιπωρείσαι, δεν φταίνε τα ακουστικά, η συγκεκριμένη συσκευή είναι πολύ επιλεκτική. Την έχουμε στην οικογένεια 3 χρόνια, το τι ακουστικά bt έχουμε δοκιμάσει, δεν λέγεται. Συμπέρασμα, μόνο με Huawei συνδέθηκε, το γιατί όλα αυτά;, Δεν γνωρίζω... Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 (edited) Καλημέρα! Σκέφτομαι να αγοράσω τα airpods, αλλά κολλάω στο ότι έχω το xiaomi mi mix και δεν ξέρω κατά πόσο θα συνεργάζονται σωστά. Έχω ipad και imac και εκεί ξέρω ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Αλλά με το mix τι γίνεται; Πώς γίνεται να κάνω κλήσεις με φωνητική εντολή και πώς μπορώ να απαντώ σε εισερχόμενες κλήσεις χωρίς να βγάζω το κινητό από την τσάντα; Υπάρχει κάποιος που να χρησιμοποιεί airpods με android και να μπορεί να απαντήσει; Είδα και τα jabra elite 65d, αλλά δεν μου αρέσει που σε απομονώνουν τελείως από το περιβάλλον. Οποιαδήποτε γνώμη είναι ευπρόσδεκτη!Έψαχνα ακουστικά, υποχρεωτικά τύπου pods, λόγω ιδιοτροπίας δεν ανέχομαι οποιουδήποτε άλλου τύπου στα αυτιά μου και βρήκα αυτά: https://www.document.gr/music/%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC/jbl-tune-205-in-ear-bluetooth-headphones-blue-detail Καλύφτηκα πλήρως και σε όλους τους τομείς, κυρίως όμως της άνεσης! Αν επιμείνεις σε wireless, δες και την αντιγραφή των airods, αυτά: https://thikishop.gr/thikes-kinitwn/akoustika-dacom-tws-bluetooth-leyko-15835/ Αυτά. Edited May 10, 2018 by stoum Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodlife Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Έψαχνα ακουστικά, υποχρεωτικά τύπου pods, λόγω ιδιοτροπίας δεν ανέχομαι οποιουδήποτε άλλου τύπου στα αυτιά μου και βρήκα αυτά: https://www.document.gr/music/%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC/jbl-tune-205-in-ear-bluetooth-headphones-blue-detail Καλύφτηκα πλήρως και σε όλους τους τομείς, κυρίως όμως της άνεσης! Αν επιμείνεις σε wireless, δες και την αντιγραφή των airods, αυτά: https://thikishop.gr/thikes-kinitwn/akoustika-dacom-tws-bluetooth-leyko-15835/ Αυτά. Είδα τα jbl και μου άρεσαν, επειδή κι εγώ μόνο τύπου pods ανέχομαι στα αυτιά μου. Αλλά θα ήθελα να έχουν και δόνηση, γιατί βολεύει πάρα πολύ. Αν ξέρει κάποιος κάποιο μοντέλο παρόμοιο ή σε κλιπ και να έχει 3.5 υποδοχή θα με έσωζε. Παράθεση Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 (edited) Έβαλα το ΒΑΤΟΝ σήμερα στο ΟΡ3Τ μου για να το δοκιμάσω με τα EP51. Για να δούμε. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Σε Oxygen OS ηδη απο 7.1 εχει native ενδειξη μπαταρίας bluetooth αξεσουάρ σε status bar και με 8.1 Oreo έχεις και % επι της μπαταρίας στις ρυθμίσεις Bluetooth με τα συνδεδεμένα αξεσουάρ. Δεν χρειάζεσαι το αναξιόπιστο BATON. Edited May 13, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Σε Oxygen OS ηδη απο 7.1 εχει native ενδειξη μπαταρίας bluetooth αξεσουάρ σε status bar και με 8.1 Oreo έχεις και % επι της μπαταρίας στις ρυθμίσεις Bluetooth με τα συνδεδεμένα αξεσουάρ. Δεν χρειάζεσαι το αναξιόπιστο BATON. Παραδόξως, μια χαρά μου δουλεύει το ΒΑΤΟΝ σε 5.0.1 Πριν δεν έδειχνε κάτι. Πώς ενεργοποιείται η στοκ ένδειξη;; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts