fouskmech Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Σας ευχαριστώ πολύ.... και επειδή ακού και γω metal...manowar, tristania, maiden, thereon klp.... θα πάω σε κάτι με extra bass. Hail, Hail, Hail and Kill............... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Κάποια πρόταση εδώ; Sent from my Redmi Note 4Χ using Tapatalk Πάρε της xiaomi τα ακουστικά, https://m.gearbest.com/sports-fitness-headphones/pp_560728.htmlκαλησπερα..νεος στο κολπο με τα bluetooth ακουστικα..εχει κανενας καμια προταση για sweatproof ακουστικα που να εχουν και καλη ποιοτητα οσο αφορα τη ροκ και τη μεταλ μουσικη? η τιμη να ειναι κατω απο 100 ευρω αλλα πανω και απο 20 γιατι θελω καλη ποιοτητα οποτε δε θα παω να παρω και τα πιο φθηνα..η εστω καμια συγκεκριμενη μαρκα να ψαχτω? δε ξερω τι πολυπαιζει με δαυτα.. σε ενσυρματα ακουστικα γνωριζω μαρκες..αλλα σε bluetooth ακομα δεν εχω κανει τη μεταβαση αλλα το σκεφτομαι σοβαρα...ευχαριστω! https://www.gearbest.com/sports-fitness-headphones/pp_461343.html https://www.gearbest.com/sports-fitness-headphones/pp_356162.html Γενικός σε Bluetooth το music time παίζει απο 6-8,10 ώρες με 10 ώρες τα χαι κλας με 100+€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 χμμμμ 6-8 ωριτσες..δεν ειναι και πολυ αλλα οκ...:D τα meizu ειναι οικονομικα,waterproof sweatproof το να ταλλο τα παντα ολα και σε καλη τιμη..αν εχουν και decent ηχο θα ειναι τιμια αγορα..θα ψαχτω και σε αυτα θενξ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Πάρε της xiaomi τα ακουστικά, https://m.gearbest.com/sports-fitness-headphones/pp_560728.html https://www.gearbest.com/sports-fitness-headphones/pp_461343.html https://www.gearbest.com/sports-fitness-headphones/pp_356162.html Γενικός σε Bluetooth το music time παίζει απο 6-8,10 ώρες με 10 ώρες τα χαι κλας με 100+€ Για να καταλάβω. Τα συγκεκριμένα ακουστικά της Xiaomi και της Meizu, αφού άποψή ηχητικής ποιότητας, πού θα τα τοποθετούσες; Ενδείκνυνται για παράδειγμα ως αντικατάσταση των Plantronics Backbeat Go 2; Φυσικά δεν εννοώ να συγκρίνονται με λύσεις επιπέδου Focal Spark Wireless. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lowbaper Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Αγόρασα ενα bluetooth handfree Plantronics M70. Λογω αποσυνδεσεων το εστειλα πισω και μου εστειλαν καινουργιο. Το θεμα ειναι οτι οι αποσυνδεσεις συνεχιζονται αλλα διαπιστωσα οτι συμβαινουν μονο οταν ειναι ανοιχτο το Wifi του κινητου (Xcover4-Nougat 7.0).Εχω δοκιμασει επανεκκινησεις,bluetooth clear cashe και data αλλα συνεχιζεται.Ακουω 20 λεπτα μουσικη με κλειστο το wifi και ολα ok! Μολις το ανοιξω καθε 1 λεπτο περιπου κανει τα δικα του. Υπαρχει καμια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Στο xiaomi redmi note 3 pro το wifi σερνόταν απλά και μόνο που άνοιγες το bluetooth. Το πιθανότερο είναι να στα κάνει και με άλλο bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 (edited) Για να καταλάβω. Τα συγκεκριμένα ακουστικά της Xiaomi και της Meizu, αφού άποψή ηχητικής ποιότητας, πού θα τα τοποθετούσες; Ενδείκνυνται για παράδειγμα ως αντικατάσταση των Plantronics Backbeat Go 2; Φυσικά δεν εννοώ να συγκρίνονται με λύσεις επιπέδου Focal Spark Wireless. Απο θέμα cancellation δεν συγκρίνονται τα go 2 αλλά μέχρι εκεί, ο χρόνος αναπαραγωγής είναι 4 ώρες το μπάσο ξεθωριασμένο για τα χρήματα που κυκλοφορεί τα meizu έχουν τοπ μπάσο, τα xiaomi είναι στα ίδια επίπεδα με το go 2. Τώρα αν θες να παίξεις στην τιμή το 60+ πάρε τα sony xb50bs που το μπάσο του είναι σε άλλο επίπεδο, αν δεν τα λυπάσαι δώσε τα 150 για το xb80bs ή αν θες να κάνεις την καλύτερη σου αγορά που θα τα ευχαριστηθείς για χρόνια ειναι τα bose soundsports που είναι στα ίδια με τα 80ρια της Sony... Edit: αν η αγορά γίνει απο εξωτερικό ξέχνα τα 50ρια πας κατευθείαν στα 80ρια. Αν είσαι όμως αποφασισμένος για 150ρα€ bose χωρίς πολλά, πολλά! Edited August 27, 2017 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Σε μονό bluetooth με ποιό θα μπω σε γεμάτη καφετέρια και ο συνομιλητής δεν θα ακούει τις γύρω συζητήσεις και μουσικές? Τα plantronics (165, explorer 500) τα ξεχνάμε βέβαια. Μόνο τον άνεμο κόβουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Σε μονό bluetooth με ποιό θα μπω σε γεμάτη καφετέρια και ο συνομιλητής δεν θα ακούει τις γύρω συζητήσεις και μουσικές? Τα plantronics (165, explorer 500) τα ξεχνάμε βέβαια. Μόνο τον άνεμο κόβουν. Όπως και με το ίδιο το τηλέφωνο, είναι πρακτικά αδύνατο να απομονώσεις όλους τους θορύβους. Πάντως με το Voyager Edge είχα πολύ καλές κριτικές από τους συνομιλητές μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Απο θέμα cancellation δεν συγκρίνονται τα go 2 αλλά μέχρι εκεί, ο χρόνος αναπαραγωγής είναι 4 ώρες το μπάσο ξεθωριασμένο για τα χρήματα που κυκλοφορεί τα meizu έχουν τοπ μπάσο, τα xiaomi είναι στα ίδια επίπεδα με το go 2. Τώρα αν θες να παίξεις στην τιμή το 60+ πάρε τα sony xb50bs που το μπάσο του είναι σε άλλο επίπεδο, αν δεν τα λυπάσαι δώσε τα 150 για το xb80bs ή αν θες να κάνεις την καλύτερη σου αγορά που θα τα ευχαριστηθείς για χρόνια ειναι τα bose soundsports που είναι στα ίδια με τα 80ρια της Sony... Edit: αν η αγορά γίνει απο εξωτερικό ξέχνα τα 50ρια πας κατευθείαν στα 80ρια. Αν είσαι όμως αποφασισμένος για 150ρα€ bose χωρίς πολλά, πολλά! Μπα, δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω κοντά στο 100άρικο ή και παραπάνω για τέτοιου τύπου ακουστικά. Για κάτι πολύ καλό ίσως να περιμένω τα Zolo Liberty+. Τα Meizu μάλλον θα χτυπήσω, αν όντως σ' αυτή την τιμή έχουν πολύ καλό μπάσο. Σε μονό bluetooth με ποιό θα μπω σε γεμάτη καφετέρια και ο συνομιλητής δεν θα ακούει τις γύρω συζητήσεις και μουσικές? Τα plantronics (165, explorer 500) τα ξεχνάμε βέβαια. Μόνο τον άνεμο κόβουν. Καλώς ή κακώς η αποτελεσματικότητα της αποθορυβοποίησης είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον αριθμό των noise canceling μικροφώνων που διαθέτει το ακουστικό, κι επιπλέον βοηθάει και το συνοδευόμενο λογισμικό που τα εκμεταλλεύεται. Μ' αυτή τη λογική, μόνο τα ακουστικά που διαθέτουν 3 ή και 4 μικρόφωνα θα κάνουν σωστή δουλειά. Εν τέλει, Plantronics Voyager Edge, και ακόμα καλύτερα, Voyager 5200. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Τα Meizu μάλλον θα χτυπήσω, αν όντως σ' αυτή την τιμή έχουν πολύ καλό μπάσο. Είναι καλύτερα από τα αντίστοιχα μοντέλα Awei των 20€; sent from nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Είναι καλύτερα από τα αντίστοιχα μοντέλα Awei των 20€; sent from nexus 6 Δεν ξέρω, θα είναι το πρώτο κινέζικο που θα πάρω. Μέχρι τώρα είχα Sony και Plantronics. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Δεν ξέρω, θα είναι το πρώτο κινέζικο που θα πάρω. Μέχρι τώρα είχα Sony και Plantronics.Από θέμα ήχου (ακουστικών, μικροφώνου), μόνο με δοκιμή. Η αυτονομία βλέπω να παίζει από μοντέλο σε μοντέλο, τουλάχιστον στα χαρτιά. sent from nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Από θέμα ήχου (ακουστικών, μικροφώνου), μόνο με δοκιμή. Η αυτονομία βλέπω να παίζει από μοντέλο σε μοντέλο, τουλάχιστον στα χαρτιά. sent from nexus 6 Γι' αυτό το καλύτερο σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να ζητήσεις τη γνώμη κάποιου που τα έχει δοκιμάσει και τα δύο, ώστε να ξέρεις σίγουρα. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Είναι καλύτερα από τα αντίστοιχα μοντέλα Awei των 20€; sent from nexus 6 Όχι δεν είναι καλύτερα, τα awei μόνο σε ένα μοντέλο είναι καλύτερο το A885BL είναι waterproof με 10 ώρες αυτονομία, NFC, cvc και κάτι καλούδια ακόμα, μη ρωτήσεις γτ δεν τα πρότεινα, απλά τα ξέχασα... Όλα τα άλλα awei είναι για πέταμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 (edited) Μπα, δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω κοντά στο 100άρικο ή και παραπάνω για τέτοιου τύπου ακουστικά. Για κάτι πολύ καλό ίσως να περιμένω τα Zolo Liberty+. Τα Meizu μάλλον θα χτυπήσω, αν όντως σ' αυτή την τιμή έχουν πολύ καλό μπάσο. Καλώς ή κακώς η αποτελεσματικότητα της αποθορυβοποίησης είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον αριθμό των noise canceling μικροφώνων που διαθέτει το ακουστικό, κι επιπλέον βοηθάει και το συνοδευόμενο λογισμικό που τα εκμεταλλεύεται. Μ' αυτή τη λογική, μόνο τα ακουστικά που διαθέτουν 3 ή και 4 μικρόφωνα θα κάνουν σωστή δουλειά. Εν τέλει, Plantronics Voyager Edge, και ακόμα καλύτερα, Voyager 5200. Αδυνατώ να πιστέψω ότι τα 3 αντί τα 2 μικρόφωνα θα κάνουν την διαφορά. Μόνο αν το μικρόφωνο φτάνει μπροστά απο το στόμα θα βοηθήσει τόσο ώστε να βοηθήσει .. Σε ένα καφέ που γίνεται της κακομοίρας και οι ήχοι φωνές μουσικές έρχονται απο κάθε πλευρά μόνο το λογισμικό κατά την γνώμη μου θα κάνει δουλειά. Χωρίς να είμαι βέβαια σίγουρος γιατί αυτά που έχω εχουν 2 και μαλλον το λογισμικό που έχουν μεγεθύνει τους background θορύβους και όχι η ευαισθησία. Edited August 28, 2017 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Αδυνατώ να πιστέψω ότι τα 3 αντί τα 2 μικρόφωνα θα κάνουν την διαφορά. Μόνο αν το μικρόφωνο φτάνει μπροστά απο το στόμα θα βοηθήσει τόσο ώστε να βοηθήσει .. Σε ένα καφέ που γίνεται της κακομοίρας και οι ήχοι φωνές μουσικές έρχονται απο κάθε πλευρά μόνο το λογισμικό κατά την γνώμη μου θα κάνει δουλειά. Χωρίς να είμαι βέβαια σίγουρος γιατί αυτά που έχω εχουν 2 και μαλλον το λογισμικό που έχουν μεγεθύνει τους background θορύβους και όχι η ευαισθησία. Το λογισμικό κάνει πολύ καλύτερη αποθορυβοποίηση όταν έχεις περισσότερα μικρόφωνα, αξιοποιώντας τις διαφορές που έχουν μεταξύ τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Αδυνατώ να πιστέψω ότι τα 3 αντί τα 2 μικρόφωνα θα κάνουν την διαφορά. Μόνο αν το μικρόφωνο φτάνει μπροστά απο το στόμα θα βοηθήσει τόσο ώστε να βοηθήσει .. Σε ένα καφέ που γίνεται της κακομοίρας και οι ήχοι φωνές μουσικές έρχονται απο κάθε πλευρά μόνο το λογισμικό κατά την γνώμη μου θα κάνει δουλειά. Χωρίς να είμαι βέβαια σίγουρος γιατί αυτά που έχω εχουν 2 και μαλλον το λογισμικό που έχουν μεγεθύνει τους background θορύβους και όχι η ευαισθησία. Το λογισμικό στο Edge κάνει πολύ καλή δουλειά για θορύβους περιβάλλοντος. Μη σου πω ότι και το Jabra Stealth δουλεύει καλά. Το μεγάλο πρόβλημα είναι σχεδόν πάντα ο άνεμος. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Τον άνεμο τον χειρίζεται πολύ καλά το 165 αλλά και το explorer 500 όπως έχω πει αρκετές φορές με τα 2 μικρόφωνα. Από εκεί κρίνω και λέω ότι κατά την γνώμη μου ότι είναι Περισσότερο θέμα λογισμικού και όχι το πόσα μικρόφωνα έχει. Πολύ σωστά όπως λέτε για την διαφορά μεταξύ μεταξύ μικρόφωνων να προσθέσω και την θέση αλλά το λογισμικό θα "Καθαρίσει" Θα ήθελα να δοκιμάσω και το m70 να δω πως ανταποκρίνεται στον άνεμο αλλά το ζητούμενο είναι και η εταιρεία πόσο το έχει αφήσει να κάνει καλή δουλειά. Αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος να πας σε αυτό ειδικά απο την στιγμή που έχει καλύτερη αυτονομία. Οπότε για "καλή" η και την "καλύτερη" καταστολή θορύβου (όχι ανέμου) ανάμεσα σε πόσα χρήματα πρέπει να κινηθούμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Μέσες-άκρες, το λογισμικό "ακούει" σε πραγματικό όλα τα μικρόφωνα του ακουστικού (2 ή 3 ή 4 κλπ) αναλύει και αποφασίζει σε ποιο από τα μικρόφωνα "ακούει" καλύτερα τη φωνή του κατόχου (ένταση και ποιότητα της φωνής), κι έτσι καθορίζει την σχετική ένταση των μικροφώνων, σε πραγματικό χρόνο, ώστε να στέλνει στον συνομιλητή μας περισσότερη φωνή και λιγότερο θόρυβο περιβάλλοντος. Όσο περισσότερα και ποιοτικότερα τα μικρόφωνα λοιπόν, και όσο πιο "σβέλτο" και αποτελεσματικό το λογισμικό (σε πραγματικό χρόνο πάντα), ώστε να γίνεται καλύτερη διαχείριση του ηχητικού υλικού που λαμβάνει το ακουστικό. Κάτι αντίστοιχο κάνει και για την εξάλειψη του ανέμου. Συνήθως εκεί είναι φορτωμένα και κάποια "ηχητικά δείγματα" ανέμου, ώστε να αναγνωρίζονται πιο εύκολα και γρήγορα από το λογισμικό, έτσι ώστε να μπαίνει σε ισχύ το λογισμικό "windsmart" (ορολογία της Plantronics). Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 (edited) Έτσι είναι αλλά να προσθέσω στο "ακούει και αποφασίζει" που λες μάλλον παίζει και το "φιλτράρει και ξεσκαρταρει"? τι λες? Δεν γίνεται με 200 μποφόρ όταν ούτε με το χέρι μπροστά στο τηλέφωνο μπορείς να μιλήσεις να υπάρχει περίπτωση το ένα από τα 2 μικρόφωνα που σε κανονικές συνθήκες μεγέθυνουν" τους γύρω θορύβους να μην εχουν ριπές ανέμου. Εδώ δεν άκουγα εγω τον άλλο απο το plantronics με τόσο αέρα που είχε και πιεζα το ακουστικό να τον ακούσω Που είναι δηλαδή το δεύτερο μικρόφωνο και δεν το πιάνει αέρας, μέσα στο αυτί? Άρα μάλλον το λογισμικό πετάει και περιττούς θορύβους. Γιατί αν σκεφτούμε μόνο το "ακούει" που λες τότε σε καμία περίπτωση δεν θα είχαμε καταστολή θορύβου ειδικά σε κλειστούς χώρους με έντονους θορύβους. ίσως να καταλαβαίναμε πως ακριβώς δουλεύει αν βρίσκαμε πως ακριβώς λειτουργεί το wimdsmart. Επιλογή μικροφώνου η μήπως επιλογή και αφαίρεση περιττών ηχων? Για εμένα το δεύτερο είναι λογικο έτσι οπως τα είδα εγώ. Edited August 29, 2017 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Καλημέρα, έχει βρει κανείς συσκευή παρόμοια του SBH 54; Όπου έψαξα δεν βρήκα κάτι. Χρειάζομαι αναγνώριση, κατά κύριο λόγο. Μάλλον το SBH 54 είναι μονόδρομος ( ; ) Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Μην κάνεις το λάθος που κάναμε πολλοί εδώ μέσα και αγνοήσαμε τις αρνητικές κριτικές και το αγοράσαμε. Θα κλαις τα λεφτά σου όπως τα κλαίω και εγώ. Δεν υπάρχει χειρότερο handsfree από το sbh54. Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Μην κάνεις το λάθος που κάναμε πολλοί εδώ μέσα και αγνοήσαμε τις αρνητικές κριτικές και το αγοράσαμε. Θα κλαις τα λεφτά σου όπως τα κλαίω και εγώ. Δεν υπάρχει χειρότερο handsfree από το sbh54. Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Ευχαριστώ για την απάντηση :) Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Μην κάνεις το λάθος που κάναμε πολλοί εδώ μέσα και αγνοήσαμε τις αρνητικές κριτικές και το αγοράσαμε. Θα κλαις τα λεφτά σου όπως τα κλαίω και εγώ. Δεν υπάρχει χειρότερο handsfree από το sbh54. Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Έχει στρώσει κάπως η κατάσταση με τις τελευταίες αναβαθμίσεις, αλλά προφανώς ούτε τα (ουκ ολίγα) λεφτά του τα αξίζει, ούτε η εμπειρία χρήσης είναι αυτό που λέμε απροβλημάτιστη, ιδίως αν αναλογιστεί κάποιος ότι είναι Sony, κι έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεγμένο. Προτιμότερο να μείνει κανείς μακριά από το συγκεκριμένο ακουστικό. Καλημέρα, έχει βρει κανείς συσκευή παρόμοια του SBH 54; Όπου έψαξα δεν βρήκα κάτι. Χρειάζομαι αναγνώριση, κατά κύριο λόγο. Μάλλον το SBH 54 είναι μονόδρομος ( ; ) Ίσως το μόνο στερεοφωνικό Bluetooth που έχει δυνατότητα αναγνώρισης κλήσης είναι αυτό: https://www.skroutz.gr/s/29342/Cellular-Line-Vision-Clip-Headset.html Αλλά μάλλον απ' τις κριτικές που βλέπω το κόβω να είναι χειρότερο ακόμα κι απ' το SBH54. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts