Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παιδιά είμαι ανάμεσα στο Sony sbh52 και στο sbh54.

Μου αρέσει αυτή η φιλοσοφία με οθόνη και θέλω οπωσδήποτε δίπλα ακουστικά.

Θα το χρησιμοποιήσω με s7 edge αν παίζει κάποιο ρόλο.

Κάπου διάβασα ότι το 52 είναι ανθεκτικό στο νερό.

Ησχυει?

Τι προτείνετε?

Ευχαριστώ

Καλημέρα :) φίλε μου πάρε το 52 με κλειστά μάτια, το έδωσα για το 54 και το μετάνιωσα, μόνο σε ποιότητα κατασκευής έχει αλλάξει, έχουν αφαιρέσει το μεγάφωνο και έχει πολλά θέματα σαν υλοποίηση, το έστειλα σέρβις και έλαβα το ίδιο ως αντικατάσταση....πήγε καλά δυο μέρες και πάλι άρχισε να κάνει νερά, πεταμένα λεφτά :(:(

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Κύριοι μια ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι καθόλου πως συνδέω 2 συσκευές σε ένα Samsung HS3000...

Αν γνωρίζει / θυμάται κάποιος πως ας κάνει το κοπο να το γράψει!

Ευχαριστώ πολύ ;)

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα

http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201406/20140605204935851/HS3000_UM_HK,TC_Rev.1.0_140605_Screen.pdf

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται πάντως.:)

Μου έβγαλε άνετα τριτη μέρα όταν το sbh80 δεν μου βγάζει.

Σε αυτές τις 3 ημέρες έχω ακουσει κανα 5ωρο μουσικη,κανα 2ωρο video μέσω tablet και κανα μισάωρο ομιλια.

Και επίπεδο μπαταρίας ακόμα medium μου λεει:X

Θα δω σήμερα αν θα μου βγάλει και τέταρτη μέρα.

Θα μιλάμε για 50%+ παραπάνω αυτονομία.

Μια πρώτη μετριοπαθή εκτίμηση ένα 35-40% παραπάνω αυτονομία σε σχέση με το 80 έως χθες αργά βράδυ.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Φίλτατε σε ευχαριστώ αλλά δυστυχώς οι οδηγίες τους είναι άλλα ντάλον!!

Είναι ένας άλλος συνδυασμός που τον είχα κάνει καταλάθος και εγω στη προσπάθεια μου να συνδέσω 2 συσκευές... :(

Ίδωμεν....

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται πάντως.:)

Μου έβγαλε άνετα τριτη μέρα όταν το sbh80 δεν μου βγάζει.

Σε αυτές τις 3 ημέρες έχω ακουσει κανα 5ωρο μουσικη,κανα 2ωρο video μέσω tablet και κανα μισάωρο ομιλια.

Και επίπεδο μπαταρίας ακόμα medium μου λεει:X

Θα δω σήμερα αν θα μου βγάλει και τέταρτη μέρα.

Θα μιλάμε για 50%+ παραπάνω αυτονομία.

Μια πρώτη μετριοπαθή εκτίμηση ένα 35-40% παραπάνω αυτονομία σε σχέση με το 80 έως χθες αργά βράδυ.

H αυτονομία τους είναι εξαιρετική. Το 750 tone Pro που έχω εγω ξεχνάω πότε το είχα φορτίσει τελευταία φορά. Και εχε υπ' όψη σου οτι στο medium μενει πολύ καιρό περισσότερο απ' ότι στο high.

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Τελικά δεν άντεξε τεταρτη full ημέρα και πριν λίγο άδειασε εντελως να κανω την πρώτη ουσιαστική πλήρη φόρτιση.

Πάντως άντεξε άλλη 1 ώρα μουσική και ενα 10λεπτο ομιλία εως πριν λίγο.

Συνολικά δηλαδη ενα 50-60% καλύτερη αυτονομία απο το SBH80 η σχεδόν 1.5 ημέρα επιπλέον αυτονομία.

Και υπόψη το 2ωρο video στο 3ήμερο ηταν στο maximum έντασης ηχού και απο handsfree και απο το tablet.

Άρα πιστεύω 4ημερο θα βγάζω με μια πιο μέτρια χρήση,απο την εντατική που κανω.

Sent from my iPad Air 2

Καλημέρα :) φίλε μου πάρε το 52 με κλειστά μάτια, το έδωσα για το 54 και το μετάνιωσα, μόνο σε ποιότητα κατασκευής έχει αλλάξει, έχουν αφαιρέσει το μεγάφωνο και έχει πολλά θέματα σαν υλοποίηση, το έστειλα σέρβις και έλαβα το ίδιο ως αντικατάσταση....πήγε καλά δυο μέρες και πάλι άρχισε να κάνει νερά, πεταμένα λεφτά :(:(

Το 54αρι αν φτιάξουν λογισμικό θα σπέρνει..μέχρι τότε είναι μέτριο. Εγώ βλέπω ότι για χειρισμό κλήσεων μπουκωνει μετά τις 500..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλημέρα, Νίκο και εγώ πιστεύω ότι το πρόβλημα έγκειται στο λογισμικό του, ωστόσο ο κάθε χρήστης και δη καταναλωτής θέλει το προϊόν που επιλέγει να λειτουργεί απροβλημάτιστα, το 54 δεν έπεισε ακόμα, όταν έφυγε για έλεγχο είχε 4 προβλήματα και όταν ήρθε το υποτιθέμενο καινούργιο το οποίο ήταν το ίδιο και με σημάδια στην θύρα έβγαλε πάλι τα ίδια.

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Το 54αρι αν φτιάξουν λογισμικό θα σπέρνει..μέχρι τότε είναι μέτριο. Εγώ βλέπω ότι για χειρισμό κλήσεων μπουκωνει μετά τις 500..

Το έχω εδώ και ενάμιση χρόνο το Sbh52 αλλά δεν έχω μείνει καθόλου ευχαριστημένος. Σε κλήση ο συνομιλητής μου ακούει τους εξωτερικούς θορύβους πολύ δυνατά και εμένα πολύ χαμηλά.

Πολλές αποσυνδέσεις.

Το χρησιμοποιώ σε δύο συσκευές. Huawei P8 & P9.

Βεζούβιος

Καλημέρα, Νίκο και εγώ πιστεύω ότι το πρόβλημα έγκειται στο λογισμικό του, ωστόσο ο κάθε χρήστης και δη καταναλωτής θέλει το προϊόν που επιλέγει να λειτουργεί απροβλημάτιστα, το 54 δεν έπεισε ακόμα, όταν έφυγε για έλεγχο είχε 4 προβλήματα και όταν ήρθε το υποτιθέμενο καινούργιο το οποίο ήταν το ίδιο και με σημάδια στην θύρα έβγαλε πάλι τα ίδια.

Παιδια εμένα με ενδιαφέρει ένα Bluetooth "με κλιπ και δύο ακουστικά".

Μ άρεσαν σαν σχέδιο αυτά τα δύο γι αυτό ρώτησα για τα συγκεκριμένα.

Η δουλειά μου θα γινόταν και με κάτι πολύ απλό αλλά είπα να πάρω ένα καλό να μου μείνει ας πούμε.

Η χρήση που θα κάνω κυρίως θα είναι κλήσεις.

Όχι ράδιο, YouTube βίντεο κτλ.

Θέλω να ακούγομαι και να με ακούνε καλά.

Δεν χρησιμοποιώ συχνά Bluetooth, αλλά όταν το κάνω θέλω να γίνεται το παραπάνω και χωρίς αποσυνδεσεις.

Ευχαριστώ για τις γνώμες σας.

kountouraN

Aς μας πει κάποιος που παρακολουθεί τις εξελίξεις των ΒΤ

Ποια είναι τα καλύτερα αυτή την περίοδο?

ps

Τον τελευταίο χρόνο έχω το πραγματικά εξαιρετικό PLT Edge .... αλλά το βαρέθηκα

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Μιας και κατέληξα ότι δεν μπορώ να καλύψω όλα τα θέλω μου με τα σημερινά δεδομένα την αγοράς (αλλά και της τσέπης μου ;) ), έχω βρεί κάποια bluetooth που τουλάχιστον διαθέτουν αυτά για τα οποία είμαι βέβαιος ότι τα χρειάζομαι (CVC 6.0 Noise Cancellation και aptX audio codec).

Δείτε τα και πείτε μου την γνώμη σας για το ποιό θεωρείται καλύτερο:

1) Taotronics TT-BH07

2) MPOW Magneto

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Τα σκεφτόμουν κ εγώ για το τρέξιμο αυτά και για γυμναστική γενικότερα. Ειδα κ κάτι reviews για sports bt ear buds κ κατέληξα από το να δίνω 20,30,40€ 2,3 φορές το χρόνο να δώσω λίγα παραπάνω χρήματα και να πάρω κάποια επώνυμα κ ποιοτικά ακουστικά. Οπότε δεν τα δοκίμασα ποτέ.

Δες ένα comparison με bt για work out αν κ τα περισσότερα δεν είναι στο Price range που διατίθεσαι να δώσεις.

https://youtu.be/KBHvHcy_pJw

me > you

επειδη βλεπω οτι υπαρχει ενδιφερον για ακουστικα για τρεξιμο γυμναστηριο κλπ.πρωτεινω αυτα https://www.arctic.ac/eu_en/p253bt.html πολυ βολικα δεν κουνιουνται απο τα αυτια με εξαιρετικο ηχο και τρομερη μπαταρια .τουλάχιστον 30 ωρες μουσικη τσεκαρισμενο

Καλησπέρα!

Ψάχνω για (οικονομικό) bluetooth, με αναγνώριση κλήσης, δυνατότητα να ακούω μουσική (άρα και με καλά ακουστικά).

Τα περισσότερα ήταν αρκετά πάνω από το ποσό που διαθέτω (μέχρι 40-45 ευρώ). Θα ήθελα το Sony sbh52 αλλά ξεφεύγει η τιμή του.

Στην αναζήτηση που έκανα, το μάτι μου έπεσε και σε αυτό: http://www.skroutz.gr/s/29342/Cellular-Line-Vision-Clip-Headset.html#specs-container

Έχει κανείς άποψη; Η εταιρεία είναι γνωστή; Αξίζει τον κόπο ή θα πετάξω τα χρήματα χωρίς αντίκρυσμα;

Παρέλαβα τελικά σήμερα και το δεύτερο Tone Platinum απο Αμερική.

Μου το έφερε η ups ενώ περίμενα απο ΕΛΤΑ!!!!

Τελείως διαφορετική η συσκευασία ειδικά εσωτερικά.

Πιο πρόχειροδουλεια θα έλεγα απο το αντίστοιχο ευρωπαϊκό.

Το χρώμα εξίσου διαφορετικό.

Ειναι ασημί παντού απο άκρη εις άκρων σε αντίθεση με το ευρωπαϊκό που ειναι γκρι-ασημί.

Ουτε και αυτο είχε φορτιστή ενσωματωμένο οπως η ευρωπαϊκή συσκευασία.

Εντυπώσεις επόμενες ημέρες.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160613/620563ce4d26438dcd962a4c459766d8.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160613/0a30ac7ca8f3817ebb84ca173cefd8ef.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160613/06cf98f0678ce6e264fdcf03a339a39b.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160613/15b4cc9f4d46944a290bff514a99bfa7.jpg

Sent from my iPad Air 2

επειδη βλεπω οτι υπαρχει ενδιφερον για ακουστικα για τρεξιμο γυμναστηριο κλπ.πρωτεινω αυτα https://www.arctic.ac/eu_en/p253bt.html πολυ βολικα δεν κουνιουνται απο τα αυτια με εξαιρετικο ηχο και τρομερη μπαταρια .τουλάχιστον 30 ωρες μουσικη τσεκαρισμενο

Ωραιος ο φιλος, το πηρα και ειναι αψογο... αν εξαιρεσεις μονο που με κοιτανε πολλοι στο δρομο σαν να ειμαι ο ΕΤ ο εξωγηινος. :lol:

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Πρόσφατα πήρα ηχοσύστημα αυτοκινήτου με bluetooth. Έχω Huawei Y330 και συνδέεται κανονικά. Όταν δέχομαι κλήση σκούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος από τα ηχεία του αυτοκινήτου. Το πρόβλημα είναι ότι η κλήση δεν απαντιέται από τα πλήκτρα του ηχοσυστήματος αλλά μόνο από το κινητό. Μόλις απαντήσω από το κινητό μπορώ να μιλήσω ελεύθερα μέσω bluetooth από το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου. Την πρώτη μέρα που το αγόρασα δεν είχε κανένα πρόβλημα, μπορούσα να απαντήσω στην κλήση από τα κουμπάκια του ραδιοcd. Όσο κι αν έχω ψάξει, δεν έχω βρει επιλογή που να δείχνει ότι φταίει το ηχοσύστημα...

Καμιά ιδέα;

Ωραιος ο φιλος, το πηρα και ειναι αψογο... αν εξαιρεσεις μονο που με κοιτανε πολλοι στο δρομο σαν να ειμαι ο ΕΤ ο εξωγηινος. :lol:

Δεν είναι βαρύ;

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν είναι βαρύ;

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όχι ιδιαίτερα. Κάθεται καλά στο αυτί και δεν σε απασχολεί το βάρος του.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

καλησπερα

ψαχνω ενα bluetooth διοτι δεν παει αλλο με το τηλ, εχει αρχισει να ποναει το κεφαλι μου μετα απο καποιο διαστημα οταν μιλαω στο τηλ!

Γενικα ψαχνω κατι κομψο και οσο καλυτερο γινεται απο αποψη ποιοτητας, η τιμη δεν ειναι προβλημα...

Καποια απο αυτα που κοιταω ειναι τα Plantronics Voyager Edge και το Jawbone Era..τι προτεινετε εσεις?

Πήρα πριν λίγο καιρό το edge στον αδερφό μου δώρο. Την πρώτη φορά που μιλήσαμε και το χρησιμοποίησε, δεν κατάλαβα ότι μιλάει από bt. Απόλυτα ευχαριστημένος προς το παρόν και από πρακτικής και από αισθητικής άποψης. Του είχα πάρει το λευκό.
me > you

καλησπερα

ψαχνω ενα bluetooth διοτι δεν παει αλλο με το τηλ, εχει αρχισει να ποναει το κεφαλι μου μετα απο καποιο διαστημα οταν μιλαω στο τηλ!

Γενικα ψαχνω κατι κομψο και οσο καλυτερο γινεται απο αποψη ποιοτητας, η τιμη δεν ειναι προβλημα...

Καποια απο αυτα που κοιταω ειναι τα Plantronics Voyager Edge και το Jawbone Era..τι προτεινετε εσεις?

Μεταξύ των δύο θα (ξανα)έπαιρνα το Edge. Δεν έχω κάτι με το Era, αλλά τα σχόλια για το Jawbone ήταν λιγότερο ενθουσιώδη :).

Σε αυτή την κατηγορία τιμής πάντως μπορείς να κοιτάξεις και αλλού, πχ κάποιο Jabra.

το καλυτερο jabra ειναι το eclipse, για το οποιο δεν διαβασα και τα καλυτερα reviews σε οσο αφορα την ποιοτητα μικροφωνου :( Edited by gmaister22