Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Μπορεί να βοηθησει καποιος στην ερωτηση που εκανα και πριν;

Μιας και ψάχνω bt για να ακουω και μουσικη γνωρίζετε τι λεει το Nokia BH-121 και το BH-111;; Πρεπει να ειναι στο ιδιο επιπεδο με το sony sbh-20.

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλησπέρα παιδιά.

Αγόρασα ένα Plantronics explorer 500 (άκουσα από πολλούς εδώ μέσα καλά λόγια για το συγκεκριμένο headset). Πρόκειται να το συνδέσω με ένα iPhone 6. Πρέπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή (όπως π.χ. έχει τις αντίστοιχες η SONY στις android συσκευές) ή απλώς το κάνω pairing και λειτουργεί; Αν θυμάμαι καλά διάβασα κάπου στο συγκεκριμένο νήμα ότι υπάρχει επιλογή να βλέπεις την στάθμη της μπαταρίας του headset στην οθόνη του κινητού. Γι' αυτό ρωτάω αν χρειάζεται κάποια αντίστοιχη εφαρμογή.

Απ΄ ότι έψαξα λίγο στο appstore έχει για Plantronics μια εφαρμογή Hub (η οποία απ' ότι πρόσεξα πρέπει να είναι μόνο για apple watch), μία εφαρμογή για ένα συγκεκριμένο headset (το backbeat) και μία άλλη άσχετη εφαρμογή.΄

Ξέρετε αν είναι κάποια από αυτές, ή είναι κάποια άλλη;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπέρα παιδιά.

Αγόρασα ένα Plantronics explorer 500 (άκουσα από πολλούς εδώ μέσα καλά λόγια για το συγκεκριμένο headset). Πρόκειται να το συνδέσω με ένα iPhone 6. Πρέπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή (όπως π.χ. έχει τις αντίστοιχες η SONY στις android συσκευές) ή απλώς το κάνω pairing και λειτουργεί; Αν θυμάμαι καλά διάβασα κάπου στο συγκεκριμένο νήμα ότι υπάρχει επιλογή να βλέπεις την στάθμη της μπαταρίας του headset στην οθόνη του κινητού. Γι' αυτό ρωτάω αν χρειάζεται κάποια αντίστοιχη εφαρμογή.

Απ΄ ότι έψαξα λίγο στο appstore έχει για Plantronics μια εφαρμογή Hub (η οποία απ' ότι πρόσεξα πρέπει να είναι μόνο για apple watch), μία εφαρμογή για ένα συγκεκριμένο headset (το backbeat) και μία άλλη άσχετη εφαρμογή.΄

Ξέρετε αν είναι κάποια από αυτές, ή είναι κάποια άλλη;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Για τη σύνδεση δε χρειάζεται κάποια εφαρμογή. Απλά ανοίγεις το bluetooth, το βρίσκει, κάνεις pairing και δουλεύεις.

Εγώ έχω κινητό android. Το hub το έχω κατεβάσει γιατί με ενδιαφέρει η λειτουργία που έχει, να μου δίχνει το υπόλοιπο

της μπαταρίας του 500, στη μπάρα ειδοποιήσεων του android.

Πέρα από αυτό το feature, έχει μέσα τα manual του 500, μερικά smart tips για τη χρήση του,

και τη λειτουργία find my bluetooth, που σου δείχνει πότε και που το χρησιμοποίησες τελευταία φορά,

ώστε να ψάξεις στο σωστό μέρος να το βρεις.

Πιστέυω παρόμοιο θα είναι και για το iPhone σου. Ψαξε λίγο καλύτερα στο store σου και θα το βρεις.

Έχω τα sony sbh-50 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, αλλά επειδή έχω βαρεθεί τα καλώδια θέλω να τα βάλω για πούλημα και να πάρω κάτι σε in ear... Υπάρχει κάτι αντίστοιχο? Δε με νοιάζει το ράδιο ή αν θα παίρνει κάρτα για μουσική, αυτό που οπωσδήποτε θέλω, είναι να έχει αναγνώριση κλήσης και αρχείο κλήσεων ή να "βλέπει" τις επαφές μου και να μπορώ να καλώ κατευθείαν χωρίς να ανοίγω το τηλ... Με λίγα λόγια, θέλω το sbh 50 χωρίς καλώδια και με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας...

Έχω τα sony sbh-50 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, αλλά επειδή έχω βαρεθεί τα καλώδια θέλω να τα βάλω για πούλημα και να πάρω κάτι σε in ear... Υπάρχει κάτι αντίστοιχο? Δε με νοιάζει το ράδιο ή αν θα παίρνει κάρτα για μουσική, αυτό που οπωσδήποτε θέλω, είναι να έχει αναγνώριση κλήσης και αρχείο κλήσεων ή να "βλέπει" τις επαφές μου και να μπορώ να καλώ κατευθείαν χωρίς να ανοίγω το τηλ... Με λίγα λόγια, θέλω το sbh 50 χωρίς καλώδια και με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας...

Πριν το στείλεις στη σύνταξη,μήπως να δοκιμάσεις να κάνεις αυτό που κάνω κι εγώ με τα καλωδιάτα ΒΤ;Και να τι κάνω.

Οταν βάζω το κλιπ στο πουκάμισο,περνάω τα ακουστικά ανάμεσα στα κουμπιά του,και ακριβώς από κάτω από το κλιπ,και βάζοντας το χέρι από ψηλά ,από το γιακά,τα τραβάω ώστε να βγουν έξω και αφήνουμε τόσο μήκος τους να κρέμεται,όσο μας βολεύει.

Ετσι,δεν υπάρχει κανένα καλώδιο να μας μπερδεύει και να μας ενοχλεί,και άν δεν τα χρειαζόμαστε,τα βάζουμε στην τσέπη του πουκαμίσου.Και αν περπατάς στο δρόμο και φοβάσαι μήπως και αποκοπείς απο την κυκλοφορία,άφησε μόνον το ένα ακουστικό στο αυτί,το άλλο,άστο στην τσέπη να ...ξεκουράζεται.

Αυτό,το κάνω χρόνια,και έχω λύσει το πρόβλημα μου.

Μην ξεχνάς από την άλλη μεριά,ότι δε νομίζω ότι είναι και το καλύτερο να έχεις μεσ' το αυτί σου συνέχεια κάτι που να εκπέμπει.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Πριν το στείλεις στη σύνταξη,μήπως να δοκιμάσεις να κάνεις αυτό που κάνω κι εγώ με τα καλωδιάτα ΒΤ;Και να τι κάνω.

Οταν βάζω το κλιπ στο πουκάμισο,περνάω τα ακουστικά ανάμεσα στα κουμπιά του,και ακριβώς από κάτω από το κλιπ,και βάζοντας το χέρι από ψηλά ,από το γιακά,τα τραβάω ώστε να βγουν έξω και αφήνουμε τόσο μήκος τους να κρέμεται,όσο μας βολεύει.

Ετσι,δεν υπάρχει κανένα καλώδιο να μας μπερδεύει και να μας ενοχλεί,και άν δεν τα χρειαζόμαστε,τα βάζουμε στην τσέπη του πουκαμίσου.Και αν περπατάς στο δρόμο και φοβάσαι μήπως και αποκοπείς απο την κυκλοφορία,άφησε μόνον το ένα ακουστικό στο αυτί,το άλλο,άστο στην τσέπη να ...ξεκουράζεται.

Μην ξεχνάς από την άλλη μεριά,ότι δε νομίζω ότι είναι και το καλύτερο να έχεις μεσ' το αυτί σου συνέχεια κάτι που να εκπέμπει.

Ακριβώς! Για μένα τα ενσύρματα ΒΤ είναι η καλύτερη λύση από θέμα πρακτικότητας και μειωμένης ακτινοβολίας.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Αν θες δες και μονο ακουστικο για να το βαλεις στο sbh-50 πχ σαν αυτα http://www.ebay.com/itm/Black-Short-0-5m-Universal-3-5mm-Mono-Single-Earphone-Headset-Headphone-Earbud-/271946671102?hash=item3f5148e3fe:g:EycAAOSw37tV~iql και http://www.ebay.com/itm/Black-Short-Universal-3-5mm-Mono-Single-Earphone-Headset-Earbud-a1-/271946674307?hash=item3f5148f083:g:D~UAAOSwDk5T4MbJ

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Φίλε μου, χρόνια ψάχνω κάτι τέτοιο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα...

Είχα κάνει και αντίστοιχο με το δικό σου ποστ παλαιότερα.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Αντιμετωπίζω προβλημα με το sbh 52 σε nexus 6p με cm13. Στην μουσική κάνει τρελά πηδήματα. Λες και μασάει κασέτα. Δοκίμασα με καλώδιο στο τηλέφωνο και πάει νεράκι. Το bt δεν έχει πρόβλημα καθώς το έχω δοκιμάσει σε άλλα τηλέφωνα με επιτυχία.

Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος γιατί το sony sbh 54 δεν υπάρχει στα μεγάλα καταστήματα;

Είναι κάτι παροδικο ή δεν πρόκειται να έρθει ποτέ;

Έχω ένα πιστωτικό στο public και το περιμένω μήπως εμφανιστεί εδώ και 1 μήνα, αλλά τζιφος...

Φίλε μου, χρόνια ψάχνω κάτι τέτοιο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα...

Είχα κάνει και αντίστοιχο με το δικό σου ποστ παλαιότερα.

Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Το bluetooth δεν το έχω πάνω μου, οπότε δεν είναι τόσο μεγάλο θέμα η ακτινοβολία, ούτε το πως θα κρύψω τα καλώδια...

Το έχω πάνω στο γραφείο ή σε τραπέζι και εκεί είναι που τα καλώδια απλώνονται και γίνεται χαμός... Καθώς επίσης κι όταν μιλάω που πρέπει να τα κρατάω να μην κουνιούνται...

Και επειδή το τηλ το έχω σε τσαντάκι μηχανής, με έχει βολέψει πολύ που μπορώ να βλέπω ποιος με καλεί στην οθόνη του bt και να μπορώ να διαχειρίζομαι από εκεί τις κλήσεις...

Και φυσικά είναι και η μπαταρία το άλλο μεγάλο θέμα... Θέλω κάτι που να ξεχνάω να το φορτίσω και όχι κάθε μια με δυο μέρες να ψάχνω να φορτίσω και το bt...

p_k, μιας και το έχεις ψάξει, δεν έχεις βρει τίποτα έστω κοντινό?

Edited by non_serviam_

Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Το bluetooth δεν το έχω πάνω μου, οπότε δεν είναι τόσο μεγάλο θέμα η ακτινοβολία, ούτε το πως θα κρύψω τα καλώδια...

Το έχω πάνω στο γραφείο ή σε τραπέζι και εκεί είναι που τα καλώδια απλώνονται και γίνεται χαμός... Καθώς επίσης κι όταν μιλάω που πρέπει να τα κρατάω να μην κουνιούνται...

Και επειδή το τηλ το έχω σε τσαντάκι μηχανής, με έχει βολέψει πολύ που μπορώ να βλέπω ποιος με καλεί στην οθόνη του bt και να μπορώ να διαχειρίζομαι από εκεί τις κλήσεις...

Και φυσικά είναι και η μπαταρία το άλλο μεγάλο θέμα... Θέλω κάτι που να ξεχνάω να το φορτίσω και όχι κάθε μια με δυο μέρες να ψάχνω να φορτίσω και το bt...

p_k, μιας και το έχεις ψάξει, δεν έχεις βρει τίποτα έστω κοντινό?

Ίσως κάτι σαν το sbh54 να σε βολέψει.

Έχει όλα αυτά που θες (λειτουργεί χωρίς ακουστικά, εμφανίζει ποιος σε καλεί, διαχειριζεσαι τις κλήσεις σαν το sbh50).

Το μόνο μειονέκτημα είναι πως όταν θες να μιλήσεις χωρίς ακουστικά πρέπει να το κρατάς με το χέρι στο αυτί σου (δεν έχει πιαστρακι για το αυτί όπως τα συμβατικά in ear)

Αλλά για χρήση σε γραφείο όπως το χρησιμοποιώ εγώ, είναι μανούλα...

Φαντάσου το σαν ένα sbh 50 με ακουστικό στο σώμα του που σου δίνει την δυνατότητα να ακούς χωρίς τα ακουστικά του

Έχω πάρει τα plantronics backbeat go 2 και θέλω να τα συνδέσω στο pc (win 10) για κλήσεις στο skype. Μπορώ να τα συνδέσω με adapter v2.1 ή πρέπει να είναι v4+.

Έχετε να προτείνετε κάποιο adater μέχρι 10e;

Καλησπέρα ή καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποιο στερεοφωνικό Bluetooth ακουστικό με αναγνωριση κλήσης και δόνηση. Θα λειτουργήσει με iPhone 6s Plus. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot:

Καλησπέρα παιδιά,

Σκέφτομαι για ένα ΒΤ around the neck (σύνδεση με Note 4) και κοιτούσα αυτά:

1. Sony SBH70

2. LG Tone Pro

3. Samsung Level U

Είναι και τα 3 κοντά σε τιμές, με τα 2 τελευταία να έχουν πιο βολικό σύστημα συγκράτησης των ακουστικών (δεν είναι ελεύθερα).

Με ενδιαφέρει η καλή και σταθερή σύνδεση, ο καλός ήχος (με όσο καλύτερο noise cancellation) και η μπαταρία. Θα χρησιμοποιηθεί και για μουσική αλλά έχω κι ένα SBH50 γι' αυτό. Κυρίως τα θέλω για τη δουλειά που δεν βολεύει να βγάζω το Note 4 και πρέπει να είναι όσο πιο διακριτικά γίνεται!

Αν έχει κάποιος εμπειρία.. Ας την καταθέσει!! Ευχαριστώ!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Καλησπέρα,

Μπορεί το SBH54 να συνδεθεί με 2 συσκευές ταυτόχρονα;

Το έχει κανείς με GALAXY S7 edge; όλα καλά ή έχει κανένα θέμα;

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Καλησπέρα,

Μπορεί το SBH54 να συνδεθεί με 2 συσκευές ταυτόχρονα;

Το έχει κανείς με GALAXY S7 edge; όλα καλά ή έχει κανένα θέμα;

το περιμενω μες την εβδομαδα, εχω το s7 edge οποτε αν δεν βιαζεσαι θα πω εντυπωσεις μολις το δουλεψω λιγο..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλημέρα,

Έχει κάνει κανείς pairing και χρησιμοποιεί το SBH54 με το Gear S; όλα καλά; ή κάνει διακοπές;

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Έχει καταφέρει κανείς να κάνει pair ταυτόχρονα Bluetooth hands free και smart watch απλό και όχι android wear? (Μιλάω για κινητό u8)...

Μηπως γνωριζει κανενας που μπορω να βρω μπαταρια για το mw600?

Στο ebay θα βρεις, αλλά ρώτα και στον Γερμανό.;)

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Στο ebay θα βρεις, αλλά ρώτα και στον Γερμανό.;)

δεν υπαρχει σε Γερμανο ουτε σε αλλα καταστηματα στην αθηνα που ειναι μπαταριαδικα!!

Στο ebay απ'όσο είδαι βγαίνει γύρω στα €20 μαζί με μεταφορικά. Νομίζω δε σε συμφέρει. Κρίμα γιατί είναι πραγματικά πολύ καλό ΒΤ (το χρησιμοποιώ κι εγώ ακόμα).

Καλησπερα. Εχετε μηπως καμιά πρόταση/αποψη για Bluetooth headphones; Ενδιαφερομαι για οn/over the ear σχεδιο,για μουσικη. Δε τη γνωριζω την αγορα και θα εδινα μεχρι 80-90 ευρω,προφανως ψαχνω για φθηνή λυση με συμβιβασμούς.