Nikos_Mpl Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Ευχαριστώ. Από ότι είδα παίζει ~60€ ελάχιστη τιμή στο skroutz. Έχουμε κανένα άλλο μαγαζί εμπιστοσύνης; http://www.bestprice.gr/item/2153561025/sony-sbh-50.html?fromq=SBH-50 παιζει να το ειχα παρει 40-45 ευρω περισυ. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 http://www.bestprice.gr/item/2153561025/sony-sbh-50.html?fromq=SBH-50 παιζει να το ειχα παρει 40-45 ευρω περισυ. Ευχαριστώ για το λινκ. Βλέπω οι διαφορές μεταξύ καταστημάτων είναι αρκετά μεγάλες. Θα το παρακολουθήσω λίγο και μάλλον θα το τσιμπήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Το 50αρι από αυτά που διαβάζω πρέπει να έχει καλύτερη αυτονομία από το 52αρι. Δυστυχώς δεν μπορώ να βγάλω χρήσιμα συμπεράσματα γιατί εγώ το χα να με ειδοποιεί για τα πάντα οπότε λογικό να μην μου βγάζει ούτε μέρα. Το είχα όταν είχα το Z Ultra και.ήταν ιδανικός σύντροφος. Μόνο που μπορούσα να μιλάω μόνο από τη συσκευή χωρίς καλώδια ήταν απίστευτη εμπειρία.:p Προς το παρόν μια χαρά είμαι με το 20αρι αλλά σίγουρα θα ξαναπάω στο 52 για την οθόνη και το εξωτερικό μεγάφωνο-ηχείο. Λογικά πλέον θα μου φαίνεται και καλύτερη η αυτονομία καθώς δεν μου χρειάζεται να βλέπω τα πάντα απο την οθονίτσα του ούτε να με ειδοποιεί για τα πάντα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Καλημέρα στην παρέα. Διάβασα τα καλά σχόλια για το m70 λίγο πίσω Να πάρω αυτό ή το m55 που το βρήκα σε σχετικά καλή τιμή? Ευχαριστώ!!! Πόσο το βρήκες φιλε μου αν επιτρέπεται κι από που? Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 (edited) Μπορείς να περάσεις τα καλώδια των ακουστικών πίσω από κεφάλι και να βάλεις το μανταλάκι στο γιακά της μπλούζας, δεν είναι τόσο άνετο όσο το sbh70/80, αλλά για μένα αυτα που δίνει είναι σημαντικά και κάνω την υποχώρηση, φυσικά ο καθένας όπως βολεύεται :) Γιατί λες ότι είναι μια ουσιώδης εξέλιξη των 50/52?? Έχω ψηθεί να το πάρω αλλά σε σχέση με το 52 δεν βρίσκω τι ουσιαστικό περισσότερο δίνει. Εγώ 1.5 χρόνο έχω καταβολευτει πολύ διότι ταιριάζουν για όλες τις συνθήκες της καθημερινότητας.(δουλεια ,βολτα,καφε,παραλια καλοκαίρι παντού δηλαδή και υπό βροχή ΆΝΕΤΟΣ :lol:) Και αυτονομία βράχος δεν έχω δει μείωση απόδοσης,εχω και 2 και έτσι βοηθά και αυτό. Για backup έχω το sbh20:p Λογική μανταλακι δεν τα μπορω(ειχα και το sbh50 και το σούταρα) Και το sbh20 μόνο backup που έχει και τον πιο σφιχτό μηχανισμο Edited October 16, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in2dark Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Πόσο το βρήκες φιλε μου αν επιτρέπεται κι από που? Δεν μου αρέσει να διαφήμιζε αλλά μένω επαρχία και το κιτρινομαγαζο το έχει σα deal σήμερα μόνο. Έτσι είναι σχεδόν όσο χαμηλά όσο σε αλλά στο skroutz αλλά γλιτωνω μεταφορικά... Αν σε παρακαλώ έχεις άποψη πες μου αν αξίζει όσο το 70 να το πάρω... Χρήση χαλαρη, γραφείο κ ελάχιστα στο αμαξι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Δεν μου αρέσει να διαφήμιζε αλλά μένω επαρχία και το κιτρινομαγαζο το έχει σα deal σήμερα μόνο. Έτσι είναι σχεδόν όσο χαμηλά όσο σε αλλά στο skroutz αλλά γλιτωνω μεταφορικά... Αν σε παρακαλώ έχεις άποψη πες μου αν αξίζει όσο το 70 να το πάρω... Χρήση χαλαρη, γραφείο κ ελάχιστα στο αμαξι Φιλέ μου δεν ξερω ποιο είναι καλύτερο....m70 ή m55? Εγω είμαι ανάμεσα στο m70 και το sbh20. ..δεν ξέρω ποιο να επιλέξω. Το m55 λες να πάρεις? Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in2dark Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Φιλέ μου δεν ξερω ποιο είναι καλύτερο....m70 ή m55? Εγω είμαι ανάμεσα στο m70 και το sbh20. ..δεν ξέρω ποιο να επιλέξω. Το m55 λες να πάρεις? Ναι το έκανα παραγγελία τελικά. Διάβασα άλλες κριτικές και είδα γενικά θετική εικόνα. Ελπίζω να μην βγει μάπα... Χθες μετά από αυτά που διάβαζα για το m70 ήμουνα σίγουρος πως αυτό θα πάρω. Και άρχισα το ψάξιμο σήμερα για τιμές. Τελικά έπεσα πάνω στο 55 και τέλος Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Χτές μίλησα με το Explorer 10 αγορασμένο απο eshop στα 18ευρώ. Αψεγάδιαστο! Τέλειος ήχος, δυνατός, και ξεκούραστο στο αυτί. Δεν μπορώ να καταλάβω τι διαφορετικό μπορείς να ζητήσεις απο ένα bluetooth. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kimnag Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Τα sbh 50/52 (το 54 ακομα δεν βγηκε) σε σχεση με το mw600 τι ουσιαστικες διαφορες εχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Τα sbh 50/52 (το 54 ακομα δεν βγηκε) σε σχεση με το mw600 τι ουσιαστικες διαφορες εχουν? εχουν 2 βασικοτατες. 1ον δειχνουν παντα ποιος σε καλει βασει καταλογου, το mw600 ειχε 2 εκδοσεις, εγω στην 1η εκδοση ειχα αναγνωριση μονο σε νουμερο, το επομενο που πηρα εβγαζε και ονομα, οπως και να εχει δεν ξερω τελικα τι παιζει αλλα το εδωσα. 2ον και βασικοτερο μπορεις να κανεις επανακληση απο τη λιστα κλησεων χωρις να πιασεις το κινητο σου, πολυ βασικο καθως το 95% των κλησεων που κανουμε συνηθως ειναι απο τη λιστα, οποτε απλα κατεβαινεις και βρισκεις αυτον που θες, τον καλεις και τελος.. Κατα τα αλλα, μπορεις να διαβασεις και ενα εισερχομενο ΣΜΣ μολις ερθει, οχι να μπεις στα μηνυματα, αλλα αν ειναι επειγον πχ και αθλεισαι, το βλεπεις χωρις να πιασεις κινητο, αν παλι ειναι αχρηστο ΣΜΣ δεν διακοπτεις αυτο που κανεις. Γενικα η μεταβαση αξιζει...το 54 απλα ειναι και premium και πιο μαζεμενο απο το 52αρι που το θεωρω κουμουτσα (και εχει ιδια οθονη με το 50αρι να πεις οτι τη μεγαλωσαν), ενω συνδυαζει ο,τι κανουν και τα 2.που το 52αρι κανει ολα οσα κανει και το 50αρι απο οσο θυμαμαι. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 εχουν 2 βασικοτατες. 1ον δειχνουν παντα ποιος σε καλει βασει καταλογου, το mw600 ειχε 2 εκδοσεις, εγω στην 1η εκδοση ειχα αναγνωριση μονο σε νουμερο, το επομενο που πηρα εβγαζε και ονομα, οπως και να εχει δεν ξερω τελικα τι παιζει αλλα το εδωσα. 2ον και βασικοτερο μπορεις να κανεις επανακληση απο τη λιστα κλησεων χωρις να πιασεις το κινητο σου, πολυ βασικο καθως το 95% των κλησεων που κανουμε συνηθως ειναι απο τη λιστα, οποτε απλα κατεβαινεις και βρισκεις αυτον που θες, τον καλεις και τελος.. Κατα τα αλλα, μπορεις να διαβασεις και ενα εισερχομενο ΣΜΣ μολις ερθει, οχι να μπεις στα μηνυματα, αλλα αν ειναι επειγον πχ και αθλεισαι, το βλεπεις χωρις να πιασεις κινητο, αν παλι ειναι αχρηστο ΣΜΣ δεν διακοπτεις αυτο που κανεις. Γενικα η μεταβαση αξιζει...το 54 απλα ειναι και premium και πιο μαζεμενο απο το 52αρι που το θεωρω κουμουτσα (και εχει ιδια οθονη με το 50αρι να πεις οτι τη μεγαλωσαν), ενω συνδυαζει ο,τι κανουν και τα 2.που το 52αρι κανει ολα οσα κανει και το 50αρι απο οσο θυμαμαι. Νικόλα δεν κατάλαβα τι εννοείς από την λίστα κλήσεων. Θυμάμαι με το 52άρι κρατούσε αρχείο των κλήσεων που έχεις κάνει, έχεις χάσει ή έχεις απαντήσει. Και μπορούσες να τις βρεις απευθείας χωρίς να βγάλεις το κινητό έξω. Προσωπικά θεωρώ το 52άρι αρκετά προτιμότερο για αυτά που προσφέρει. Stand alone gadgetάκι για να μιλάς σαν αυτόνομο μπλούτουθ συν μεγάφωνο χωρίς καν καλώδια. +την αδιαβροχοποίηση. Ειδικά για αυτούς που αθλούνται, πολύ σημαντικό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Νικόλα δεν κατάλαβα τι εννοείς από την λίστα κλήσεων. Θυμάμαι με το 52άρι κρατούσε αρχείο των κλήσεων που έχεις κάνει, έχεις χάσει ή έχεις απαντήσει. Και μπορούσες να τις βρεις απευθείας χωρίς να βγάλεις το κινητό έξω. Προσωπικά θεωρώ το 52άρι αρκετά προτιμότερο για αυτά που προσφέρει. Stand alone gadgetάκι για να μιλάς σαν αυτόνομο μπλούτουθ συν μεγάφωνο χωρίς καν καλώδια. +την αδιαβροχοποίηση. Ειδικά για αυτούς που αθλούνται, πολύ σημαντικό. εννοω αυτο που λες, αλλα δεν το λες σωστα.. Δεν αποθηκευει καμια λιστα, απλα τραβαει την λιστα κλησεων σου..οποιαδηποτε στιγμη. Εννοειται οτι βλεπεις και αναπαντητες κτλ αλλα οποιαδηποτε στιγμη μπορεις να μπεις στη λιστα κλησεων σου και να παρεις οποιον θες απο εκει. Το 52αρι απλα ειναι μεγαλο για τα δικα μου δεδομενα και επειδη δεν βαζω ΒΤ στο αυτι, γιατι θελω να αποφευγω ακτινοβολια συν οτι μου αρεσουν τα ακουστικα, εχεις καλυτερο ηχο και στα 2 αυτια σε φασαρια, προτιμω το 50αρι που ειναι και μικροτ, νορμαλ μεγεθος. Το 54αρι ειναι και με καλωδιο και με ακουστικο, δεν ξερω αν ειναι ετσι και το 52αρι, αν δηλαδη μπορεις να βαλεις και ακουστικα, αλλα οντως εχει και ηχειο. Το ιδιο αδιαβροχα ειναι και τα 3, splash proof Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Ναι, το 52αρι έχει εξαιρετικό ήχο από τα ακουστικά. Απλά σε περίπτωση που απλά δεν θες να μπλέξεις με καλώδια για να κανείς μια κλήση, το ακουμπάς στο αυτί σου αντι να βάλεις το κινητό ή καλύτερα το αφήνεις κάπου και κάνεις δουλειά και με "ανοιχτή ακρόαση" από το μεγαφωνάκι του.:) Και τα τρία πολύ καλές gadgetιές! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Ναι, το 52αρι έχει εξαιρετικό ήχο από τα ακουστικά. Απλά σε περίπτωση που απλά δεν θες να μπλέξεις με καλώδια για να κανείς μια κλήση, το ακουμπάς στο αυτί σου αντι να βάλεις το κινητό ή καλύτερα το αφήνεις κάπου και κάνεις δουλειά και με "ανοιχτή ακρόαση" από το μεγαφωνάκι του.:) Και τα τρία πολύ καλές gadgetιές! τοτε μονο το μεγεθος ειναι θεμα, σε σχεση με το 50αρι, αρα το 54 ειναι λυση για καποιον που θελει πιο μαζεμενο μεγεθος και δεν θελει ανοιχτη ακροαση-νομιζω δεν εχει-. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kimnag Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Μάλιστα,ευχαριστώ για τις πληροφορίες βασικά αυτό με το μέγεθος λίγο με ζορίζει αλλά και το 54 ακόμα δεν βγήκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Μάλιστα,ευχαριστώ για τις πληροφορίες βασικά αυτό με το μέγεθος λίγο με ζορίζει αλλά και το 54 ακόμα δεν βγήκε. Έχω το 50 και ψηνόμουν για το 52.Το παρήγγειλα τελικά από Γερμανό αλλά μια που το πήρα και μια που το επέστρεψα. Πολύ μεγάλο για τα δικά μου δεδομένα. Ανυπομονω για το 54. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest victor_bundy Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 καλησπερα και καλως σας βρηκα... λοιπον εγω και η γυναικα εχουμε το samsung galaxy s5 , η γυναικα με μαμα ρομ lolipop εγω ειμαι root με 44,2, λοιπον εγω εχω το 52 και η γυναικα το 50..δεν λεω φανταστικα headset με φανταστικες λειτουργιες και apps αλλα ρε παιδια παρα πολλες αποσυνδεσεις στο ασχετο που ουσιαστικα τα κανουν μη αξιοπιστα για καθημερινη χρηση και ετσι πλεον τα εχουμε για βολτα με το σκυλο αντε και στο γυμναστηριο λογω fm ,,, εχω κανει και στα 2 update firmware αλλα δεν αλαξε κατι ,επισης εχουμε δοκιμασει να τα δουλεψουμε και χωρις τα apps παλι τα ιδια .. καμια προταση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 καλησπερα και καλως σας βρηκα... λοιπον εγω και η γυναικα εχουμε το samsung galaxy s5 , η γυναικα με μαμα ρομ lolipop εγω ειμαι root με 44,2, λοιπον εγω εχω το 52 και η γυναικα το 50..δεν λεω φανταστικα headset με φανταστικες λειτουργιες και apps αλλα ρε παιδια παρα πολλες αποσυνδεσεις στο ασχετο που ουσιαστικα τα κανουν μη αξιοπιστα για καθημερινη χρηση και ετσι πλεον τα εχουμε για βολτα με το σκυλο αντε και στο γυμναστηριο λογω fm ,,, εχω κανει και στα 2 update firmware αλλα δεν αλαξε κατι ,επισης εχουμε δοκιμασει να τα δουλεψουμε και χωρις τα apps παλι τα ιδια .. καμια προταση ? Αλλάξτε κινητά και οι 2. Το 50αρι μου το έχω δοκιμάσει σε 6 Xperia, ένα HTC και ένα Samsung tablet και δεν έχει κάνει ποτέ καμία αποσυμπίεση. Ίσως να έχετε κάποια εξοικονόμηση ενέργειας στα κινητά που να το προκαλεί αυτό. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Και στο δικό μου note 3, μόλις πήρε την αναβάθμιση σε lollipop με πέθανε στις συνδέσεις και αποσυνδέσεις τόσο στο 50αρι όσο και στου αυτοκινήτου το Bluetooth. Μέχρι τότε ήταν όλα τέλεια. Της γυναίκας μου το Motorola δεν εμφάνισε κανένα πρόβλημα. Άλλαξα τηλέφωνο και βρήκα την υγεία μου. Νίκος Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Είμαι ανάμεσα στο sbh 80 και το Plantronics Backbeat go 2. Θα το πάρω από το eshop μιας και έχω ένα πιστωτικο υπόλοιπο. Βλέπω έχουν την ίδια τιμή. Όποια βοήθεια και γνώμη, δεκτή! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Είμαι ανάμεσα στο sbh 80 και το Plantronics Backbeat go 2. Θα το πάρω από το eshop μιας και έχω ένα πιστωτικο υπόλοιπο. Βλέπω έχουν την ίδια τιμή. Όποια βοήθεια και γνώμη, δεκτή! Μακριά από backbeat. Τα είχα και τα δύο. Μακράν τα Sony σε ήχο. Όσο αφορά ομιλία με τα plantronics δεν με άκουγαν. Άκουγαν όλα τα άλλα γύρω μου. Άστα. Μακριά. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Είμαι ανάμεσα στο sbh 80 και το Plantronics Backbeat go 2. Θα το πάρω από το eshop μιας και έχω ένα πιστωτικο υπόλοιπο. Βλέπω έχουν την ίδια τιμή. Όποια βοήθεια και γνώμη, δεκτή! Τα εχω 1.5 ετος δυο sbh80 και απόλυτα ευχαριστημένος. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Ευχαριστώ πολύ! Πάω για τα sony. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Έχει το SBH 52 εξωτερικό ακουστικό;;;; Πως μου διέφυγε τέτοιο πράμα;; Το μόνο μειονέκτημα που διαπίστωσα, σοβαρό για μένα, είναι ότι με το κυρίως πλήκτρο δεν ενεργοποιείτε η φωνητική κλήση όπως με τα MW600 και για αυτό και δεν τα χρησιμοποιώ, εκτός και αν υπάρχει λύση ή τρόπος να λειτουργήσει και δεν το εντόπισα. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts