Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Κανένα δεν έχει....τουλάχιστον εγώ εχω αγοράσει 2 mw600 και δεν είχε κανένα!

Τσιγκουνιες :mad:

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πρέπει να έχει μόνο ένα μικρό καλώδιο για φόρτιση με usb

Αυτό το έχει :happy: Αλλά πίστευα ότι θα έχει κ το φορτιστή! Παλαιότερα ητο στην συσκευασία :mad:

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

εγω που πηρα το sbh20 που ειναι 25ευρω φθηνοτερο ειχε και φορτιστη! χαχα οτι να ναι!

παντως απο τη μεχρι τωρα χρηση του εχω μεινει ικανοποιημενος αρκετα! ακουω πολυ καλα τους αλλους και οι αλλοι απο οτι μου λενε με ακουν καλα. μουσικη απο λιγο που ακουσα ειναι μια χαρα. η μπαταρια αν και την εχω φορτισει 1 φορα μονο ισως να μην ειναι απο τα δυνατα του σημεια. θα δειξει στην πορεια. παντως ειναι μια καλη αγορα νομιζω για οικονομικη λυση!

Φίλε μου το έχω εγώ . Απίστευτος ήχος, απόλυτη απομόνωση από το εξωτερικό περιβάλλον, το χρησιμοποιώ καθημερινά στο γυμναστήριο, τρέξιμο και όργανα, δεν κουνιέται, δεν καταλαβαίνει από ιδρώτα, δεν έχει αποσυνδεσεις.

Το μόνο που θα ήθελα είναι το ράδιο. Δεν με νοιάζει όμως. Για αυτό παροπλισα το πολύ καλό 50άρι.

Ευχαριστώ φίλε μου όπως και τον ddr2. Να είστε καλά...

Έτσι για την ιστορία τον ήχο που έχω πετύχει με τα VOYAGER Edge σε iPhone 6 και ipad δεν μπορω να τον φτάσω ούτε στο νοτελι 4 ούτε και στο s6 edge.

Λες και φτιάχτηκαν για Apple συσκευές.

Όποιος έχει ταυτόχρονα iPhone και νοτελι ή s6 edge ας μας πει αν έχω δίκιο.

Μιλάω για απόδοση και στις κλήσεις αλλά και σε αναπαραγωγή μουσικής η YouTube.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Καλησπέρα παιδιά.Θέλω τη γνώμη σας για το σονυ sbh80. Αυτονομία και ήχος πως είναι; Να χτυπήσω αυτό ή το καινούργιο sbh70; ποια η γνώμη σας;

Το εχω επι 1 χρονο-2 μαλιςτα να να αλλάζω- και απόλυτα ευχαριστημένος.

Δεν τα αλλάζω με κανένα αλλο.:D

Άψογη υλοποιηςη,πολυ καλός ήχος και μουσική και ομιλία,καλη αυτονομια και πρακτικότητα πάνω απο ολα.

Το φοράς και ξενοιάζεις.

Το SBH70 τρώει άκυρο απο τα αποδυτήρια διότι σχεδιαστικά δεν μου αρέσει και επιπλέον δεν εχει ψείρες ακουστικά(οτιδήποτε μη ψείρα ειναι DOA για εμένα)

Παιδιά καλησπέρα :D

Μια βοήθεια οποίος μπορεί :O

Έχω το note.3 από όπου ακούω πολύ μουσική! !Περπατάω αρκετά κ έχω συνέχεια τα ακουστικά στα αυτιά! Τον χειμώνα έβαζα το κινητό στην τσέπη του μπουφάν κ δεν είχα πρόβλημα! Τώρα όμως πρέπει να το έχω στην τσάντα όπου κάπως μπερδεύονται τα ακουστικά! Έλεγα να πάρω το shb 50 η το 52!!το 2ο το έχει στα 77 το eshop -προσφορά -ενώ το πρώτο στα 53.99!Ποιο λέτε να προτιμήσω? Αξίζει να δώσω τα παραπάνω χρήματα κ να πάρω το 52?

SBH80 το συστήνω ανεπιφύλακτα(ακούω και εγω αρκετα μουσική)

Παιδιά το Sony SBH80 το έχει κανείς να πει εντυπώσεις και θετικά - αρνητικά;

Οτι ανέφερα πάνω.

Για εμένα, τα αρνητικά του έχουν να κάνουν λίγο με την εργονομία του.

Το home button θα έπρεπε να ήταν από την άλλη πλευρά κατά τη γνώμη μου, για να μην το πατάς κατά λάθος, όταν ανοίγεις το μανταλάκι.

Στα θετικά οι πολλές λειτουργίες, ο καλός ήχος, καλή αυτονομία. Τα μαμά ακουστικά δεν μου άρεσαν καθόλου, έβαλα δικά μου (με μακρύ καλώδιο).

Γιάννη μάλλον ήθελες σε άλλον να κανεις παράθεση,διότι μιλάς για αλλο bt και οχι το SBH80 που δεν εχει αυτα σαν χαρακτηριστικα μοντέλου.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Καλησπέρα :)

Να ρωτήσω κάτι πήρα το sony sbh 50 κ στην συσκευασία δεν έχει φορτιστή! !Έτσι πρέπει να είναι? ?

Στο δικό μου το 50άρι, είχε και καλώδιο micro usb & φορτιστή.

Στο δικό μου το 50άρι, είχε και καλώδιο micro usb & φορτιστή.

Το 52αρι μου μόνο καλώδιο είχε.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Όλα οκ με το sbh50:D

Το συνεδεσα κ με το κινητό κ με το ταμπλετ -για το δεύτερο είχα μια μικρη βοήθεια από τον δάσκαλο :p

Λοιπόν του πέρασα τα apps για να μου δείχνει τα μνμτα sms κ από το hangout αλλά δεν.βρηκα για το viber η το what's app :O

Υπάρχει ένα app που λέγεται notifications for sbh 50 /52 το οποίο γράφει ότι σε ειδοποιεί για όλα! Αυτό εχετε όσοι χρησιμοποιητε αυτά τα bt η κάποιο άλλο? :confused:

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Nα σας πω τι μου συνεβη τωρα που βρηκα λιγο χρονο.

Χαλασαν τα μικροφωνα απο το Voyager Legend (23 μηνων) αλλα και απο το Edge(12 μηνων) με λιγες ημερες διαφορα

Τα πηγα στην ΑΜΥ(PLT service) και σε 10' ειχα ολοκαινουριο Edge αλλα ακουστε τι συνεβη παρακατω

Να πω οτι το Edge ειχα αγορασει απο ΙΤ Smart και αναγραφοταν στην αποδειξη το προιον γι αυτο και μου το αλλαξαν αμεσως.

Το Legend αγορασμενο απο καταστημα που το εκθειαζουμε ολοι, μαζι και εγω, ΑΛΛΑ επειδη στην απλη αποδειξη ταμειακης δεν αναγραφοταν το προιον παρα μονο η τιμη στην ΑΜΥ δεν μπορουσαν να κανουν τιποτα και τους δινω δικιο γιατι θα μπορουσε να ειναι αποδειξη απο το οτιδηποτε.

Το εστειλα λοιπον στο καταστημα αγορας, αυτοι, λενε οτι, το εστειλαν με την σειρα τους στην αντιπροσωπεια εξωτερικου, χαχαχα, και το ανοιξαν και ειχε μεσα κατι και θα σας στειλουμε και φωτογραφιες(που ποτε δεν ελαβα) και ακομα περιμενω να επικοινωνησουν μαζι μου.

Αυτα τα ολιγα :) .......

ps

Να ζητατε παντα στην αποδειξη να αναγραφετε το προιον αγορας

Edited by Jig
ps
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

@Alex

Εχεις δικιο φιλε, λαθος quote...

Για το 50αρι ελεγα, που το εχω αλλωστε.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Καλησπέρα :)

Να ρωτήσω κάτι πήρα το sony sbh 50 κ στην συσκευασία δεν έχει φορτιστή! !Έτσι πρέπει να είναι? ?

Κανένα δεν έχει....τουλάχιστον εγώ εχω αγοράσει 2 mw600 και δεν είχε κανένα!

Εμένα και τα 4 mw600 που έχω πάρει είχαν φορτιστή κανονικά, όπως και το sbh 50.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Εμένα και τα 4 mw600 που έχω πάρει είχαν φορτιστή κανονικά, όπως και το sbh 50.

Και εδώ 2 MW600 που έχουμε αγοράσει είχαν...Το SBH 50 δεν γνωρίζω γιατί το έδωσε η Sony σε αντικατάσταση του ενός MW!!! :D:D:D:D:D

Χαλασαν τα μικροφωνα απο το Voyager Legend (23 μηνων) αλλα και απο το Edge(12 μηνων) με λιγες ημερες διαφορα

Τα πηγα στην ΑΜΥ(PLT service) και σε 10' ειχα ολοκαινουριο Edge αλλα ακουστε τι συνεβη παρακατω

Να πω οτι το Edge ειχα αγορασει απο ΙΤ Smart και αναγραφοταν στην αποδειξη το προιον γι αυτο και μου το αλλαξαν αμεσως.

Το Legend αγορασμενο απο καταστημα που το εκθειαζουμε ολοι, μαζι και εγω, ΑΛΛΑ επειδη στην απλη αποδειξη ταμειακης δεν αναγραφοταν το προιον παρα μονο η τιμη στην ΑΜΥ δεν μπορουσαν να κανουν τιποτα και τους δινω δικιο γιατι θα μπορουσε να ειναι αποδειξη απο το οτιδηποτε.

Το εστειλα λοιπον στο καταστημα αγορας, αυτοι, λενε οτι, το εστειλαν με την σειρα τους στην αντιπροσωπεια εξωτερικου, χαχαχα, και το ανοιξαν και ειχε μεσα κατι και θα σας στειλουμε και φωτογραφιες(που ποτε δεν ελαβα) και ακομα περιμενω να επικοινωνησουν μαζι μου.

ps

Μολις σημερα πηρα το edge απο σκρουτζομαγαζο, και μου κοβει απλη αποδειξη με το ποσο, και στην πισω πλευρα της αποδειξης εβαλε σφραγιδα του καταστηματος, και εγραψε την μαρκα και το μοντελο του ακουστικου με στιλο !! Τον ρωτησα για εγγυηση και μου λεει οτι αν παθει κατι, το στελνουν Γερμανια !! και κανει 20 εργασιμες να αντικατασταθει η συσκευη. Ελπιζω να μην παθει κατι γιατι βλεπω να τραβιεμαι ασχημα.

Βοήθεια παιδιά, έχω το sbh52 σε note 2 και note 3 και παρατηρώ πως μετά από κάποιο χρόνο, όχι συγκεκριμένο, αποσυνδέεται, γιατί το κάνει αυτό? Στις ρυθμίσεις του κινητού στο Bluetooth, όταν έχει αποσυνδεθει, γράφει "Συνδέθηκε σε ήχο τηλεφώνου" και όχι "Συνδέθηκε σε ήχο τηλεφώνου και πολυμέσων" όπως θα έπρεπε. Έχω βάλει και όλες τις εφαρμογές αλλά έχω αυτές τις αποσυνδεσεις....

http://www.fixya.com/support/t13837495-reset_samsung_hm1500_bluetooth_headset .το σβήνεις ..μετα πατας το κουμπί για να το ανοίξεις .. το κρατας πατημένο(μεχρι το μπλε λαμπακι να γίνει μόνιμος μπλε ..) ...στην συνέχεια απο το κινητό σου ψάχνεις για συσκευές ...κωδικός 0000

Δεν τα πολυκαταφέρνω....

Θέλω να του κάνω hard reset γιατί δεν ακούω τίποτα από το ακουστικό...

Τι μπορεί να φταίει???

Δεν τα πολυκαταφέρνω....

Θέλω να του κάνω hard reset γιατί δεν ακούω τίποτα από το ακουστικό...

Τι μπορεί να φταίει???

εαν συνδέεται με την συσκευη σου αλλά δεν ακους ...μάλλον εχει πρόβλημα ...δεν υπαρχει hard reset .... απλα reset ..σε περίπτωση που δεν μπορεί να συνδεθεί με το κινητό σου... δοκίμασε το με μια άλλη συσκευή...

εαν συνδέεται με την συσκευη σου αλλά δεν ακους ...μάλλον εχει πρόβλημα ...δεν υπαρχει hard reset .... απλα reset ..σε περίπτωση που δεν μπορεί να συνδεθεί με το κινητό σου... δοκίμασε το με μια άλλη συσκευή...

Μάλλον έχει πρόβλημα θα το δω αύριο...

Καλό Βράδυ....

ps

Για την αξιοπιστία των plantronics γενικώς έχω πολύ μεγάλες αμφιβολίες.

Το περίφημο 975 μου είχε χαλάσει 2 φορές, (η 3η συσκευή που είχα την πάτησε φορτηγό, αλλά έστω και διαλυμένη δουλεύει ακόμα..) ενώ το Μ1100 με το οποίο το αντικατέστησα παρέδωσε πνεύμα στο πρώτο 2μηνο.

Τώρα, με το m165 είμαι καλά, προς το παρόν...

Να πω ότι η εδώ αντιπροσωπεία δεν καλύπτει τις παραεισαγωγές οπότε στην περίπτωση αυτή πρέπει να πάτε στο κατάστημα αγοράς και να περιμένετε 1-2 εβδομάδες (από την εμπειρία μου). Κοινώς, να ρωτάτε αν υποστηρίζεται από την εδώ αντιπροσωπείας και βέβαια, όπως είπες, στην απόδειξη να φαίνεται το προιόν!!!

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

καλησπερα εχω το savor 1100 αλλα παραδωσε πνευμα,το δευτερο που αλλαζω.τι μου προτεινετε εως 80 ευρω?σημειωση οτι εχω hands free(iluv με τις υποδοχες που μπαινει μεσα στο αυτι αλλα δεν καθεται με τιποτα και πεφτει).θα ηθελα να εχει και ραδιο αλλα εχω επιφυλαξεις με τα σονυ μηπως μου πεφτουν συνεχεια και δεν καθονται στο αυτι μου....
Ζητείται προίκα χωρίς νύφη για σοβαρό σκοπό…:wink: