jimlost Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Εγώ τώρα θα κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου,και θα θυμίσω σε όσους είχανε δει πέρυσι το καλοκαίρι την διαδικτυακή συνομιλία του CEO της 1+ στο Λονδίνο με κατόχους και με το κοινό γενικά της 1+...Η κουβέντα στα πολλά που ειπώθηκαν,αφορούσε απάντηση γιατί δεν θα βγάλει τάμπλετ η εταιρεία,και όταν τον ρώτησαν για ΙΡ την,και ασύρματη φόρτιση,η απάντηση του ήταν ότι δεν θέλει να βγάλει μια συσκευή που θα έχει σαν τιμή τα 800+€...Και φτάσαμε τώρα να παρουσιάσουν το pro,στα 819€,(φήμες)αλλά εντάξει είναι η μεγάλη έκδοση,που όμως απουσιάζουν πάλι αυτα τα χαρακτηριστικά που ο ανταγωνισμός τα προσφέρει.... Είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα τα πάει από πωλήσεις,αν και με τις συμφωνίες που έχει με παρόχους στην Ευρώπη και την Αμερική σίγουρα θα ξεπουλήσει,μην παραβλέποντας όμως το γεγονός πως η συσκευή δίνεται δωρεάν σε ανανεώσεις συμβολαίων...Άρα και εδώ μπορεί να μεγαλώσουν οι πωλήσεις,με μικρότερα κέρδη για την εταιρεία... Πιστεύω ότι η πορεία του Pro είναι στοίχημα,η μεγάλη έκδοση λογικά είναι με το 5G,αλλά και πάλι 800+€ δεν τα λες και λίγα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 9, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Νέες φρέσκιες φωτογραφίες μπροστινή όψη και με την pop up camera ανοιχτή. Όπως και full specs Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Νέες φρέσκιες φωτογραφίες μπροστινή όψη και με την pop up camera ανοιχτή. Όπως και full specs Sent from my iPad using Tapatalk Πολύ όμορφο,η Pop up camera δυστυχώς δεν χωνεύεται με τπτ(προσωπική μου άποψη),αλλά μου κάνει εντύπωση το βάρος του...210 γραμμάρια θεωρώ ότι είναι πολλά...Κατά τ αλλά τούμπανο,με τα θετικά και τα αρνητικά στην προκειμένη περίπτωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 9, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Το βάρος δεν με ενοχλεί καθόλου. Συνηθισα στα 200 γραμμαρια από τα 2 Vivo από πέρσι καλοκαίρι και έτσι no problem,. Αντίθετα τα ελαφριά τώρα μου κακό φαίνονται σαν να κρατάω μπιχλιμπιδι για μικρά παιδιά.:lol: Θέλω να το αισθάνομαι το κινητό στο χερι,ότι κρατάω κάτι όχι πουπουλο.:p Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Συμφωνω για τις τιμες. Φοβάμαι και κατι άλλο.Μηπως δεν βγαλουν όλα τα χρωματα σε ολες τις εκδοσεις.Η παραπανω φωτο κατι τετοιο αφηνει να εννοηθεί. Τα 210 γραμ. είναι παρα πολλα. Και λογικα θα γλυστραει σαν το ΧΖ3 που γλυστραει λιγο λιγοτερο από σαπουνι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 9, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 (edited) Συμφωνω για τις τιμες. Φοβάμαι και κατι άλλο.Μηπως δεν βγαλουν όλα τα χρωματα σε ολες τις εκδοσεις.Η παραπανω φωτο κατι τετοιο αφηνει να εννοηθεί. . Εγώ πάλι φοβάμαι σε θέματα διαθεσιμότητα χρωμάτων μην βάλει αρχή μόνο μαύρο και ξενερωσουμε άσχημα και τα άλλα 2 πιο αργότερα. Πολύ πιθανό το κόβω το entry level να έχει μόνο ένα χρώμα και τα χρωματιστά μόνο στα 2 high end. Sent from my iPad using Tapatalk Edited May 9, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Νέες φρέσκιες φωτογραφίες μπροστινή όψη και με την pop up camera ανοιχτή. Όπως και full specs Sent from my iPad using TapatalkΈπος! Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Το βάρος δεν με ενοχλεί καθόλου. Συνηθισα στα 200 γραμμαρια από τα 2 Vivo από πέρσι καλοκαίρι και έτσι no problem,. Αντίθετα τα ελαφριά τώρα μου κακό φαίνονται σαν να κρατάω μπιχλιμπιδι για μικρά παιδιά.:lol: Θέλω να το αισθάνομαι το κινητό στο χερι,ότι κρατάω κάτι όχι πουπουλο.:p Sent from my iPad using Tapatalk Και εγώ έχω συνηθίσει και θέλω να είναι βαριά η συσκευή,αλλά μου φαίνεται πολύ τα 210 γραμμάρια...Ας πούμε το Ν8 είναι 195 και έχει μέσα και το πενάκι,που είναι και έξτρα βάρος...Όσο όμορφη είναι η συσκευή με κλειστή την μπροστινή κάμερα,γίνεται έκτρωμα όταν αυτή είναι ανοικτή....Λίγες μέρες μείνανε,μέχρι την παρουσίαση...Ότι απορία υπάρχει την Τρίτη θα απαντηθεί.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Και εγώ έχω συνηθίσει και θέλω να είναι βαριά η συσκευή,αλλά μου φαίνεται πολύ τα 210 γραμμάρια...Ας πούμε το Ν8 είναι 195 και έχει μέσα και το πενάκι,που είναι και έξτρα βάρος...Όσο όμορφη είναι η συσκευή με κλειστή την μπροστινή κάμερα,γίνεται έκτρωμα όταν αυτή είναι ανοικτή....Λίγες μέρες μείνανε,μέχρι την παρουσίαση...Ότι απορία υπάρχει την Τρίτη θα απαντηθεί....Οπότε πάρε κάτι άλλο όσο προλαβαίνεις. Από εδώ και πέρα τα περισσότερα smartphones έτσι θα βγαίνουν, εκτός από όσα επιμένουν με notches και τρύπες. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Οπότε πάρε κάτι άλλο όσο προλαβαίνεις. Από εδώ και πέρα τα περισσότερα smartphones έτσι θα βγαίνουν, εκτός από όσα επιμένουν με notches και τρύπες. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μα το συγκεκριμένο το έχω αποκλείσει λόγο Pop up camera,και ελειψη ΙP πιστοποίησης κυρίως,που είναι σημαντική...Και για να μην παρρξηγηθω,δεν μου αρέσει η Pop up camera γενικά,όχι στην 1+,ακόμα και με την προϋπόθεση ότι μπορεί και να μην την χρησιμοποιώ...Μόνο και μόνο αυτό το πράγμα οποία εταιρεία το βάλει,αποκλείω την συσκευή της...Π.χ να βγάλει έτσι το επόμενο Note,αμέσως το αποκλείω...Που πιστεύω η επόμενη S series με Pop up camera θα είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 OnePlus Global Pop-up Events https://www.oneplus.com/gr/7pro/popups Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Μα το συγκεκριμένο το έχω αποκλείσει λόγο Pop up camera,και ελειψη ΙP πιστοποίησης κυρίως,που είναι σημαντική...Και για να μην παρρξηγηθω,δεν μου αρέσει η Pop up camera γενικά,όχι στην 1+,ακόμα και με την προϋπόθεση ότι μπορεί και να μην την χρησιμοποιώ...Μόνο και μόνο αυτό το πράγμα οποία εταιρεία το βάλει,αποκλείω την συσκευή της...Π.χ να βγάλει έτσι το επόμενο Note,αμέσως το αποκλείω...Που πιστεύω η επόμενη S series με Pop up camera θα είναι... Εγω αν ισχυουν αυτα που λενε,η τιμη ειναι που θα με κανει να κοιταξω αλλου. 709+ευρω για 6+128 τα θεωρω υπερβολικα για μενα για Oneplus.Κυριως αυτο περιμενω να δω αν θα επιβεβαιωθει . Επισης θελω να δω αν εριξαν φετος καθολου το Sar μιας και τα Oneplus κινητα εχουν απο τους υψηλοτερους δεικτες στις ναυαρχιδες κυριως στο κεφαλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Εγω αν ισχυουν αυτα που λενε,η τιμη ειναι που θα με κανει να κοιταξω αλλου. 709+ευρω για 6+128 τα θεωρω υπερβολικα για μενα για Oneplus.Κυριως αυτο περιμενω να δω αν θα επιβεβαιωθει . Επισης θελω να δω αν εριξαν φετος καθολου το Sar μιας και τα Oneplus κινητα εχουν απο τους υψηλοτερους δεικτες στις ναυαρχιδες κυριως στο κεφαλι. Καλά για το Sar δεν το συζητάω καν...Απλά περιμένω να γίνει η παρουσίαση και τότε μόνο μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τα πάντα...Τον επόμενο χρόνο όλο και περισσότερες εταιρίες θα υιοθετήσουν Pop up camera,μέχρι να καταφέρουν να βάλουν την μπροστινή κάμερα στην οθόνη...Για τα αναδιπλούμενα έχουμε δρόμο ακόμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Να και τα stereo speakers https://gr.gizchina.com/2019/05/10/oneplus-7-pro-first-gamers-reactions/ Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 10, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 (edited) Άρχισαν δειλά δειλά να βγαίνουν αξεσουάρ πχ skin,screen protector. https://www.gadgetshieldz.com/oneplus-7-pro-skins-covers-wraps.html https://www.gadgetshieldz.com/oneplus-7-pro-screen-protectors-guards.html Επειδή θα γουστάρω το nebula blue χρώμα θα πάρω το αόρατο mat skin από slickwarps έτσι και να έχω την προστασία από γρατζουνιες και γλιτσα /αποτύπωμα αλλά παράλληλα να χαίρομαι το χρώμα.:p Τώρα αν το βαρεθω θα πάρω 2-3 extra για αλλαγή παράσταση. Επίσης μια ουσιώδη βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα που επασχαν αρκετά σε αυτό το τομέα. OnePlus 7 Pro has an improved vibration motor https://www.gizmochina.com/2019/05/10/oneplus-7-pro-improved-vibration-motor/ Sent from my iPad using Tapatalk Edited May 10, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Υπάρχει περίπτωση να ενσωματωθεί always on display? Τι νομίζετε? Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 10, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Υπάρχει περίπτωση να ενσωματωθεί always on display? Τι νομίζετε? Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 50-50. Αν δεν βάλει official τότε αναγκαστικά σε custom rom η κάνα Magisk module όπως ίσχυε με προηγούμενες συσκευές oneplus,με το μειονέκτημα στο τελευταίο την αυξημένη κατανάλωση σε σχέση με το αν υπήρχε native. AOD σαν feature είναι από τα ελάχιστα στο Android που βέλτιστη ενεργειακά απόδοση έχει μόνο όταν natively είναι ενσωματωμένο στην official rom. Ούτε third-party app από store είναι λύση διότι και λιγότερα αξιόπιστα είναι και τρώνε διπλάσια η τριπλάσια μπαταρία. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Υπάρχει περίπτωση να ενσωματωθεί always on display? Τι νομίζετε? Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜε 4000 μπαταρία και 6.7 οθόνη το βλέπω πολύ δύσκολο. Θα προσπαθούν να κόψουν κατανάλωση από παντού! Sent from my MI PAD 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 50-50. Αν δεν βάλει official τότε αναγκαστικά σε custom rom η κάνα Magisk module όπως ίσχυε με προηγούμενες συσκευές oneplus,με το μειονέκτημα στο τελευταίο την αυξημένη κατανάλωση σε σχέση με το αν υπήρχε native. AOD σαν feature είναι από τα ελάχιστα στο Android που βέλτιστη ενεργειακά απόδοση έχει μόνο όταν natively είναι ενσωματωμένο στην official rom. Ούτε third-party app από store είναι λύση διότι και λιγότερα αξιόπιστα είναι και τρώνε διπλάσια η τριπλάσια μπαταρία. Sent from my iPad using TapatalkΤο ambient display με καλύπτει έως έναν βαθμό. Καλό θα ήτανε ομως, εφόσον δεν βάλουν κανονικό AOD, να μπορούσαμε να ορίσουμε εμείς με κάποιο χρονοδιακόπτη για πόση ώρα θέλουμε να φαίνονται οι ειδοποιήσεις στην οθόνη. Ακόμα και AOD να έβαζαν για να γλυτώσει κανείς μπαταρία, θα μπορούσε να υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 10, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 (edited) Έτσι το καλύτερο είναι σε στυλ Sammy, Sony όπου διαλέγεις είτε always on display η Ambient display πχ 10 δευτερόλεπτα κάθε φορά πχ σηκώνεις τηλέφωνο ή ένα απλό tap και πέφτει ξανά για ύπνο. Και εγώ προτιμώ το δεύτερο. Με 4000 μπαταρία και 6.7 οθόνη το βλέπω πολύ δύσκολο. Θα προσπαθούν να κόψουν κατανάλωση από παντού! Sent from my MI PAD 4 using TapatalkΤην μπαταρία να μην τη φοβάσαι, δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να την πλησιάζει το s10 plus με exynos. Μόνο με Qualcomm η Sammy θα προσεγγίζει 7 Pro. Sent from my V1821A using Tapatalk Edited May 10, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 11, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 OnePlus partners with National Geographic and Three UK, announces London pop-up store for May 17th https://www.xda-developers.com/oneplus-partners-with-national-geographic-and-three-uk-announces-london-pop-up-store-for-may-17th/ Sent from my V1821A using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Για κάτι τέτοιες αηδιες θα πληρώσουμε κερατιατικα με φαίνεται και αντί για 600 θα πάμε 700. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 11, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Όλα τα είχε η Μαριωρή(Oneplus) ο φερετζές της έλλειπε!.. :lol::lol::lol: Sent from my V1821A using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Όλα τα είχε η Μαριωρή(Oneplus) ο φερετζές της έλλειπε!.. :lol::lol::lol: Sent from my V1821A using TapatalkΔεν έλεγαν κάποιοι πως δεν κάνει διαφήμιση η OnePlus και ότι είναι αδικαιολόγητες οι υψηλές τιμες της; Ορίστε λοιπόν! Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 11, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 (edited) Ορίστε και επίσημες θήκες για την συσκευή https://www.gizmochina.com/2019/05/11/official-case-renders-for-oneplus-7-and-oneplus-7-pro-leaked/ The popular Karbon case is making a comeback again this year for the OnePlus 7 Pro. There will be two variants – Black and Gray. There will also be a Sandstone case for the Pro model. Sent from my V1821A using Tapatalk Edited May 11, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts