Guest74 Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 (edited) Χαχα, ωραία η πολιτισμική αναφορά, εγώ εν προκειμένω δεν θα προέβαινα τώρα σε αγορά ούτως η άλλως. Ακόμη κι αν σκόπευα όμως, δεν θα με ανησυχούσε αυτό προς το παρόν. Τώρα ο καθένας μπορεί σίγουρα να κρίνει μόνος του και να πράξει αναλόγως. Σε βρίσκω άκρως ρεαλιστική, με χιούμορ και open mind! (...και σταματώ εδώ γρήγορα τις εκτός του θέματος ..σκέψεις μου) ! Καλή συνέχεια σε όλους τους φανατικούς.... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Tips2018 πως πάει το 5T; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μεγάλε.....καλησπέρα! ... το έχει η γυναίκα μου και της φαίνεται αψογότατο!! Τι να πεις.... Αλήθεια τι έχεις τώρα για να σε διαβάζω?? (Eίμαι στο Note 9, 8/512 το οποίο ετοιμάζομαι να το δώσω στον γιό μου) Edited May 21, 2019 by Guest74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Σε βρίσκω άκρως ρεαλιστική, με χιούμορ και open mind! (...και σταματώ εδώ γρήγορα τις εκτός του θέματος ..σκέψεις μου) ! Καλή συνέχεια σε όλους τους φανατικούς.... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μεγάλε.....καλησπέρα! ... το έχει η γυναίκα μου και της φαίνεται αψογότατο!! Τι να πεις.... Αλήθεια τι έχεις τώρα για να σε διαβάζω??Ακόμα το 5αρι :) Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Μα και της huawei optical είναι αλλά δουλεύει και με κλειστή οθόνη. 2 κινήσεις για να ανοίξω οθόνη; έλεος καλύτερα ξεκλείδωτο. Για το φίλο που λέει για τον αισθητήρα του s10 ότι είναι αργός και δουλεύει οπότε θέλει καλό θα είναι να μην γράφονται ανακρίβειες γιατί διαβάζει και κόσμος που δεν ξέρει. Προς ενημέρωση λοιπόν ο αισθητήρας του s10 λειτουργεί 100% και σε απόλυτο σκοτάδι ταχύτατα χωρίς να χρειάζεται να φορτίσει όλο το δωμάτιο η οθόνη για να δει το δάκτυλο ο αισθητήρας και επίσης είναι ποιο ασφαλείς από τους τυπικούς κινεζικους. Α και χωρίς διπλές κινήσεις :D Λάζαρος.. Στάλθηκε από το S10+ Εσυ γράφεις ανακρίβειες φιλε μου. Το κινητο το δούλεψα 1 μηνά(αφού πήρε και update που το βελτίωνε) και έφτασα να ξεκλειδώνω μόνο με face unlock. Οτι εχει κάποιες ευκολίες να λειτουργεί δηλαδή με κλειστή οθόνη η να μην χρειάζεται να φωτίζεται ολο το δωμάτιο που λες δεν σημαίνει οτι ήταν ακριβείς και γρήγορος. Στο 1+6T ήταν πιο γρήγορος και αλάνθαστος. Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Ακόμα το 5αρι :) Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άψογος, άψογος! Το 5/άρι που είχε η κόρη μου της το έκλεψαν στην Σουηδία!! Καλοτάξιδο με την καρδιά μου λαβωμένη!! Η εταιρία όμως ΄μόλις το έμαθε της έδωσε με 200 ευρώ ένα mate 20 pro (καλά αυτά δεν γίνονται στην Ελλάδα!!) για να μην στεναχωριέται..... Έλα χριστέ και Παναγιά!! ..και όμως αληθινό!! Συγνώμη για το off topic! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Άψογος, άψογος! Το 5/άρι που είχε η κόρη μου της το έκλεψαν στην Σουηδία!! Καλοτάξιδο!! Η εταιρία όμως ΄μόλις το έμαθε της έδωσε με 200 ευρώ ένα mate 20 pro (καλά αυτά δεν γίνονται στην Ελλάδα!!) για να μην στεναχωριέται..... Έλα χριστέ και Παναγιά!! ..και όμως αληθινό!! Συγνώμη για το off topic!Ποια εταιρεία της το έδωσε :D Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Εσυ γράφεις ανακρίβειες φιλε μου. Το κινητο το δούλεψα 1 μηνά(αφού πήρε και update που το βελτίωνε) και έφτασα να ξεκλειδώνω μόνο με face unlock. Οτι εχει κάποιες ευκολίες να λειτουργεί δηλαδή με κλειστή οθόνη η να μην χρειάζεται να φωτίζεται ολο το δωμάτιο που λες δεν σημαίνει οτι ήταν ακριβείς και γρήγορος. Στο 1+6T ήταν πιο γρήγορος και αλάνθαστος. Με tempered glass, ακόμα και με το καλύτερο whitestone Dome που κυκλοφορεί όντως συμβαίνει αυτό που λες. Με απλή μεμβράνη, όπως πχ η εργοστασιακή ή μία spigen neo flex, το δακτυλικο αποτύπωμα του s10 plus είναι γρήγορο και με την ποιο ασφαλή ας το πούμε έτσι τεχνολογία. Στην χειρότερη περίπτωση χωρίς να το έχω χρόνο μετρήσει κάνει 1 δευτερόλεπτο. Μπορώ αργότερα να ανεβάσω και βίντεο για του λόγου του αληθές. Συμφωνώ ότι δεν είναι όσο γρήγορο είναι της oneplus, αλλά για μερικά δέκατα του δευτερόλεπτου αργό δεν το λες. Αυτά περί s10 plus που όντως ανακρίβεια ήταν αυτό που έγραψες. Στα του 7 pro θα το δοκιμάσω και εγώ κάποια στιγμή, μετά από μεγάλη αποχή από oneplus. Μετά του 5Τ σαν βασική συσκευή δεν ξανά πήρα oneplus. Δείχνει πολύ δυνατό μηχάνημα πράγματι. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Με tempered glass, ακόμα και με το καλύτερο whitestone Dome που κυκλοφορεί όντως συμβαίνει αυτό που λες. Με απλή μεμβράνη, όπως πχ η εργοστασιακή ή μία spigen neo flex, το δακτυλικο αποτύπωμα του s10 plus είναι γρήγορο και με την ποιο ασφαλή ας το πούμε έτσι τεχνολογία. Στην χειρότερη περίπτωση χωρίς να το έχω χρόνο μετρήσει κάνει 1 δευτερόλεπτο. Μπορώ αργότερα να ανεβάσω και βίντεο για του λόγου του αληθές. Συμφωνώ ότι δεν είναι όσο γρήγορο είναι της oneplus, αλλά για μερικά δέκατα του δευτερόλεπτου αργό δεν το λες. Αυτά περί s10 plus που όντως ανακρίβεια ήταν αυτό που έγραψες. Στα του 7 pro θα το δοκιμάσω και εγώ κάποια στιγμή, μετά από μεγάλη αποχή από oneplus. Μετά του 5Τ σαν βασική συσκευή δεν ξανά πήρα oneplus. Δείχνει πολύ δυνατό μηχάνημα πράγματι. Με την εργοστασιακή μεμβράνη το είχα δεν τόλμησα καν να βάλω tempered glass. Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Με την εργοστασιακή μεμβράνη το είχα δεν τόλμησα καν να βάλω tempered glass. Αυτό φαίνεται καλό. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Δεν ερχεται με προεγκατεστημενο protector επανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Δεν ερχεται με προεγκατεστημενο protector επανω? Απ' 'οσο ξέρω ναι, έρχεται με προεγκατεστημένο screen protector. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Αυτό φαίνεται καλό. Δεν είναι το Official της 1+ αυτό αλλά καλό φαίνεται. Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Με την εργοστασιακή μεμβράνη το είχα δεν τόλμησα καν να βάλω tempered glass. Πάμε λοιπόν, στα γρήγορα ένα βίντεο με φασαρία από μωρά απορροφητηρα και τηλεόραση. Κόψτε τον ήχο. :lol: Αν αυτό είναι αργό και χωρίς ακρίβεια οκ. https://photos.app.goo.gl/MT6CBYRCjsZwrd5L8 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Λέτε; https://techblog.gr/mobile/oneplus-erchetai-stin-ellada/ Αυτό βέβαια θα σημαίνει και παραπάνω ευρώ... Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Πάμε λοιπόν, στα γρήγορα ένα βίντεο με φασαρία από μωρά απορροφητηρα και τηλεόραση. Κόψτε τον ήχο. :lol: Αν αυτό είναι αργό και χωρίς ακρίβεια οκ. https://photos.app.goo.gl/MT6CBYRCjsZwrd5L8 Αργός είναι:) Για την ακρίβειά σου λέω εμένα μπορεί καμιά φορά να ήθελε με την δεύτερη η την τρίτη για πιάσει. Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Πάμε λοιπόν, στα γρήγορα ένα βίντεο με φασαρία από μωρά απορροφητηρα και τηλεόραση. Κόψτε τον ήχο. :lol: Αν αυτό είναι αργό και χωρίς ακρίβεια οκ. https://photos.app.goo.gl/MT6CBYRCjsZwrd5L8Δεν πιστεύουμε σε βίντεο ούτε στα μάτια μας. Το δακτυλικο του s10 είναι αργό και δουλεύει οπότε θέλει. Μη μας χαλάς το όνειρο σε παρακαλώ. Λάζαρος.. Στάλθηκε από το S10+ Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Δεν πιστεύουμε σε βίντεο ούτε στα μάτια μας. Το δακτυλικο του s10 είναι αργό και δουλεύει οπότε θέλει. Μη μας χαλάς το όνειρο σε παρακαλώ. Λάζαρος.. Στάλθηκε από το S10+ Αυτό το λες γρήγορο? Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Αυτό το λες γρήγορο? Ε καλά, δεν το λες και αργό με την έννοια οτί θα ξεχάσεις τι ήθελες να κάνεις μέχρι να ξεκλειδώσεις:p Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Ε καλά, δεν το λες και αργό με την έννοια οτί θα ξεχάσεις τι ήθελες να κάνεις μέχρι να ξεκλειδώσεις:p Δεν μπορώ εγώ το θέλω αστραπιαίο σαν του 6t:D:D Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Τέλος από μένα στο off topic. Γιώργο gkp που είναι το unboxing; περιμένω εκτενή σύγκριση της οθόνης κυρίως με το s10 σε θέμα φωτεινότητας. ΤΙ έγινε ρε παιδιά κάνεις δεν παρέλαβε; Λάζαρος.. Στάλθηκε από το S10+ Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Τέλος από μένα στο off topic. Γιώργο gkp που είναι το unboxing; περιμένω εκτενή σύγκριση της οθόνης κυρίως με το s10 σε θέμα φωτεινότητας. ΤΙ έγινε ρε παιδιά κάνεις δεν παρέλαβε; Λάζαρος.. Στάλθηκε από το S10+ Ολοι παρέλαβαν και κάθονται και παίζουν με το νεο τους κινητό με μας θα ασχοληθούν. Και εγω τον gkp περιμένω... Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Ολοι παρέλαβαν και κάθονται και παίζουν με το νεο τους κινητό με μας θα ασχοληθούν. Και εγω τον gkp περιμένω...Αύριο η θα πάρω p30 η 7 pro. Την οθόνη του p30 την έχω τσεκάρει, του 7 plus αναγκαστικά περιμένω τα παιδιά από εδώ. Λάζαρος.. Στάλθηκε από το S10+ Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Που νά ρισκάρεις τώρα για p30 ; Θα πάρει το κατήφορο αν τα σπάσουν με τη Google τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Αύριο η θα πάρω p30 η 7 pro. Την οθόνη του p30 την έχω τσεκάρει, του 7 plus αναγκαστικά περιμένω τα παιδιά από εδώ. Λάζαρος.. Στάλθηκε από το S10+ Οσα βιντεο και αν είδα στο youtube σε ενα πράγμα συμφωνούσαν ολοι και αυτο ηταν το πόσο καλή ειναι η οθόνη και ειδικά ποσο smooth με τα 90hz. Εκει δεν νομίζω να σε απογοητεύσει. Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Μια χαρά θα ρισκάρω δεν πιστεύω σε αυτά τα παραμύθια. Για το smooth είμαι σίγουρος. Την φωτεινότητα φοβάμαι και μάλιστα πολύ. Λάζαρος.. Στάλθηκε από το S10+ Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Ερώτηση αν παραγγείλω σήμερα παράδοση λέει 25. Κάνει παράδοση Σάββατο η Dhl? Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts