Marios81 Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 [quote=vchristod84;8050251 Δεν νομίζω ότι είναι κ άσχημα 31 ώρες λειτουργίας 2 ώρες σοτ Δηλαδή μέχρι να σβήσει θα έχεις τουλάχιστον 50 ώρες (πάνω από 2ημερες) κ 3μισι σοτ Τα 8ωρα που βλέπεις είναι σε ιδανικές συνθήκες κ συνήθως χωρίς πολυ σταντμπαι ... Κ εγώ με φουλ σήμα κ καλό γουαιφαι χωρίς να παίζω παιχνίδια είχα 4μισι ώρες με 50% με 7 ώρες από τελευταία φόρτιση... Αν είσαι έξω χωρίς γουαιφαι χωρίς καλό σήμα εννοείται ότι μειώνεται δραστικά ο χρόνος στο μισο... Με νορμάλ συνθήκες wifi k 4g από το πρωί 100% μέχρι το βράδυ 10% από 6 ώρες σοτ είσαι κομπλέ... Εγω πάντα το μετράω με 50% γιατί το φορτιζω από 35 μέχρι 85% κ μπορεί να το φορτιζω 2 φορές τη μερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 Έχετε δοκιμάσει κάποια ad block? Να βάλω dns?blokada? Δεν είμαι root.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos1989 Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 Παιδιά είναι κανείς άλλος που αντιμετωπίζει πρόβλημα με lagging όταν κάνει scrolling και θέμα με το autofocusing στη λήψη βίντεο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 21, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 Έχετε δοκιμάσει κάποια ad block? Να βάλω dns?blokada? Δεν είμαι root.. Blokada που δούλεψα λίγες ημέρες με MI 10 pro unrooted ήταν πολύ αποτελεσματικο. Σε oneplus επειδή είμαι root από day one βέβαια έχω AdAwey. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 Blokada που δούλεψα λίγες ημέρες με MI 10 pro unrooted ήταν πολύ αποτελεσματικο. Σε oneplus επειδή είμαι root από day one βέβαια έχω AdAwey. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Είχες κάποιο delay στο σερφαρισμα?? στο φόρτωμα σελίδων?? Για blokada μιλάω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 Παιδιά είναι κανείς άλλος που αντιμετωπίζει πρόβλημα με lagging όταν κάνει scrolling και θέμα με το autofocusing στη λήψη βίντεο??Κανένα πρόβλημα δεν έχω. Τελευταία stable eu. My OnePlus 7 pro is rocket fast Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 21, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 Είχες κάποιο delay στο σερφαρισμα?? στο φόρτωμα σελίδων?? Για blokada μιλάω.. Με Samsung browser που σερφαρω δεν αντιμετωπισα τετοιο θεμα. Αλλους broswers δεν δουλεψα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 Καμία αναβάθμιση θα πάρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2020 (edited) Καμία αναβάθμιση θα πάρουμε? Πάρει δεν πάρει... τί να λέμε... προσωπικά για μένα θεωρώ ότι παραμένει κορυφή για τα θέλω μου. Έχω πάθει πλάκα με την διαχείριση της μπαταρίας την ποιότητα του σήματος ( δεν το συζητώ για την αντίστοιχη ποιότητα στις κλήσεις) και το βίντεο που τραβά στα 60fps fhd αλλά κι από τις κάμερες του συνολικά τις οποίες θεωρώ πολύ ευχάριστη έκπληξη για κάποιον που γνωρίζει από ρυθμίσεις στο Pro mode. Τα υπόλοιπα περί Oxygen OS κλπ δυνατοτήτων δεν χρειάζεται να τα αναφέρω μιας και πιστεύω ότι περισσότεροι μας γι' αυτόν τον λόγο επιλέξαμε 1+ κι όχι κάτι άλλο. Edited July 26, 2020 by XP130TD Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 26, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2020 Η αλήθεια είναι λίγο άργησε από το σύνηθες δηλαδή δίμηνο από τελευταία stable που βγήκε μέσα Μαΐου. Η λογική λέει θα βγάλει στη χειρότερη αρχές Αυγούστου την τελευταία oos build βασιζόμενη σε 10 εκτός αν άρχισε ήδη να δουλεύει Android 11 και προσαρμογή oos σε νέα έκδοση Android επομένως τότε από Σεπτέμβρη και βλέπουμε. Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. July 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2020 Ψάχνω την official carbon case..στο site έχει εξαντληθεί..πουλάει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2020 Στο ΕΒΑΥ εριξες μια ματια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. July 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2020 Στο ΕΒΑΥ εριξες μια ματια? Ναι δεν βρίσκω αυτή που θέλω..οι περισσότερες είναι bumper case που αγκαλιάζουν όλο το κινητό..εγώ θέλω την λεπτή που το αφήνει πάνω κ κάτω ακάλυπτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. July 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2020 Ναι δεν βρίσκω αυτή που θέλω..οι περισσότερες είναι bumper case που αγκαλιάζουν όλο το κινητό..εγώ θέλω την λεπτή που το αφήνει πάνω κ κάτω ακάλυπτο.. Έχει στο AliExpress απ ότι είδα , κάνε μια αναζήτηση και θα βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. July 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2020 Μόλις παρήγγειλα το 7 pro λόγω πνιγμού του 5Τ... Unlock Bootloader με το καλημέρα ή στοκ; Δουλεύει το adblock ή συνεχίζονται τα προβλήματα στη 10άρα; Καλώς σας βρήκα :) Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. July 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2020 Μόλις παρήγγειλα το 7 pro λόγω πνιγμού του 5Τ... Unlock Bootloader με το καλημέρα ή στοκ; Δουλεύει το adblock ή συνεχίζονται τα προβλήματα στη 10άρα; Καλώς σας βρήκα :) Edit: Στροφή 180 μοιρών, ακύρωση παραγγελίας και αγορά καινουριου galaxy S20. Ντρέπομαι για λογαριασμό μου αλλά το βρήκα σε καλή τιμή... :X Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2020 Edit: Στροφή 180 μοιρών, ακύρωση παραγγελίας και αγορά καινουριου galaxy S20. Ντρέπομαι για λογαριασμό μου αλλά το βρήκα σε καλή τιμή... :XΚαλημέρα! Καλοδούλευτο φιλαράκι. Για μένα εάν η Samsung δεν βαλει snapdragon cpus δεν πρόκειται να την ξανά ακουμπήσω... Exynos=X My OnePlus 7 pro is rocket fast Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. July 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2020 Υπάρχει τρόπος να δούμε υγεία μπαταρίας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 29, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2020 Υπάρχει τρόπος να δούμε υγεία μπαταρίας??2-3 σελίδες πισω αναφέρθηκε ένας τρόπος (δεν τον δοκίμασα διότι δεν είμαι σε OOS) Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. July 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2020 Υπάρχει τρόπος να δούμε υγεία μπαταρίας?? ONeplus diagnostic λέγεται η εφαρμογή που θες και την κατεβάζεις από εδώ https://www.apkmirror.com/apk/oneplus-ltd/oneplus-diagnostic/oneplus-diagnostic-1-0-0-181128144023-d201271-release/oneplus-diagnostic-1-0-0-181128144023-d201271-android-apk-download/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. July 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2020 ONeplus diagnostic λέγεται η εφαρμογή που θες και την κατεβάζεις από εδώ https://www.apkmirror.com/apk/oneplus-ltd/oneplus-diagnostic/oneplus-diagnostic-1-0-0-181128144023-d201271-release/oneplus-diagnostic-1-0-0-181128144023-d201271-android-apk-download/ Οκ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. July 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2020 Βλέπω σε γνωστό σάιτ πωλήσεων κινητών να υπάρχουν άτομα που ζητάνε αγορά του op7 pro στα 350/360€.. ποιος το δίνει τόσο ρε παιδιά?? δεν μπορώ και να πατήσω χαχα σε αυτούς τους τύπους.... δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. July 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2020 Υπάρχει τρόπος να δούμε υγεία μπαταρίας?? Η εφαρμογή ΔΕΝ δίνει σωστα νούμερα Σε OP7TPro που αγόρασα πριν 10 ημερες (κατασκευή 6/2020) με 6-7 φορτίσεις, μου δίνει "υγεία" από 92% ως 97%, αναλογα τα κέφια Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. July 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2020 Η εφαρμογή ΔΕΝ δίνει σωστα νούμερα Σε OP7TPro που αγόρασα πριν 10 ημερες (κατασκευή 6/2020) με 6-7 φορτίσεις, μου δίνει "υγεία" από 92% ως 97%, αναλογα τα κέφια Εμένα σε ενός χρόνου συσκευή δίνει 93% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. July 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2020 Γεια σας παιδια! Μετά από αρκετή σκέψη και επειδή βρέθηκε άκρη με το οικονομικό θέμα , από σήμερα είμαι κι εγώ κάτοχος του θηρίου OnePlus 7 pro 6/128. Έρχομαι από το «μαύρο σκύλο»:lol: OnePlus 3T , οπότε μου είναι γνώριμο το περιβάλλον. Ήθελα να ρωτήσω ορισμένα πράγματα. Επειδή δε θέλω να μπλέξω με ρουταρισματα , ήθελα να ρωτήσω αν η εφαρμογή jOnePlus Tools [adb/root]λειτουργεί. Με ενδιαφέρει το call recorder και το gcam . Αν λειτουργεί αυτή η εφαρμογή ,θα πρέπει απλά να την κάνω εγκατάσταση και τέλος (είμαι λίγο άσχετος, οπότε με το μαλακό :p)? Αν υπάρχει οποιαδήποτε άλλη πρόταση πέραν της εφαρμογής, είναι ευπρόσδεκτη. Σας ευχαριστω:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts