FoT1s Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Καλησπερα παιδια!Ειμαι ετοιμος να παραγγειλω το 256 σε Mirror grey Με priority.! Θεσσαλονικη ποτε θα ειναι?? Αν υπαρχει σε στοκ ηδη, Τεταρτη θα το εχεις. Αλλιως, μεσα στην ημερα της Πεμπτης. Εννοειται, paypal! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις να ειστε καλα!! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Asus Zenfone 6 :wink::shifty: μοντελο 2014? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gran Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Και τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν ηταν ελλατωματικη συσκευη στο ακουστικο της? Δεν εγραψε κανενας αλλος για κατι αντιστοιχο σε προβλημα. Δηλαδή πραγματικά... Τι να πεις. Επιβεβαιώνω κι εγώ λοιπόν ότι το ακουστικό είναι από τα πλέον δυνατά. Μη γράφουμε ότι θέλουμε. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Μολις εφυγε παραγγελια 8 256 grey!!!! Αντε να δουμε!!!!!!!!! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Μολις εφυγε παραγγελια 8 256 grey!!!! Αντε να δουμε!!!!!!!!!Καλορίζικο Γιάννη περιμένω εντυπώσεις συγκριτικά με το s10 Λάζαρος.. Στάλθηκε από το S10+ Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 18, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 (edited) μοντελο 2014? Οχι βρε https://www.asus.com/Phone/ZenFone-6-ZS630KL/ Μολις εφυγε παραγγελια 8 256 grey!!!! Αντε να δουμε!!!!!!!!! Με το καλο Γιαννη. Αν εχεις και το galaxy κανε και πλούσιο φωτογραφικό συγκριτικό και ανάλυση-διαφορές-εντυπώσεις μιας και σε εμπιστεύομαι και εχεις δείξει οτι εισαι σωστός και ακριβοδικαιος στην κρίση σου ολα αυτα τα χρόνια σε σχέση με μελή όπως mpaok /gtf4270 που τίγκα στις υπερβολές και των άκρων ήταν.:) Edited June 18, 2019 by XP130TD Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Καλορίζικο Γιάννη περιμένω εντυπώσεις συγκριτικά με το s10 Λάζαρος.. Στάλθηκε από το S10+ Kαλημερα!!σε ευχαριστω πολυ φιλε λαζαρε!!Εννοειται αυτο!! Οχι βρε https://www.asus.com/Phone/ZenFone-6-ZS630KL/ Με το καλο Γιαννη. Αν εχεις και το galaxy κανε και πλούσιο φωτογραφικό συγκριτικό και ανάλυση-διαφορές-εντυπώσεις μιας και σε εμπιστεύομαι και εχεις δείξει οτι εισαι σωστός και ακριβοδικαιος στην κρίση σου ολα αυτα τα χρόνια σε σχέση με κατι αναξιόπιστα-προβληματικά μελή όπως mpaok /gtf4270 που τίγκα στις υπερβολές και των άκρων ήταν.:) Καλημερα αλεξ!!Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!!Ηδη εχει φυγει απο πολωνια!Πιστευω αυριο το πρωι να ειναι θεσσαλονικη και να μην παει πρωτα αθηνα και μετα θεσσαλονικη για να παραλαβω αυριο.! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Οχι βρε https://www.asus.com/Phone/ZenFone-6-ZS630KL/ Με το καλο Γιαννη. Αν εχεις και το galaxy κανε και πλούσιο φωτογραφικό συγκριτικό και ανάλυση-διαφορές-εντυπώσεις μιας και σε εμπιστεύομαι και εχεις δείξει οτι εισαι σωστός και ακριβοδικαιος στην κρίση σου ολα αυτα τα χρόνια σε σχέση με κατι αναξιόπιστα-προβληματικά μελή όπως mpaok /gtf4270 που τίγκα στις υπερβολές και των άκρων ήταν.:) ενδιαφέρον φαινεται.. θα έρθει εδώ επίσημα ? γιατί εγώ χωρίς εγγύηση δεν αγοράζω ξανά έχω τραβήξει θεούς και δαίμονες με αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Kαλημερα!!σε ευχαριστω πολυ φιλε λαζαρε!!Εννοειται αυτο!! Καλημερα αλεξ!!Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!!Ηδη εχει φυγει απο πολωνια!Πιστευω αυριο το πρωι να ειναι θεσσαλονικη και να μην παει πρωτα αθηνα και μετα θεσσαλονικη για να παραλαβω αυριο.! Αντε Γιαννη. Παιδευτηκες πολυ για να το αποφασισεις. Ελπιζω να αραξεις εκει και να μην τρεχεις παλι σε κορεατιλες, οπως εκαναν αλλοι κι αλλοι... :lol: ΥΓ Δωσε του λιγο χρονο, για να συνηθισεις τον ογκο/βαρος του. Αν περασεις αυτο το σκοπελο εχει σοβαρες πιθανοτητες να μεινει γιατι ειναι συσκευαρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Αντε Γιαννη. Παιδευτηκες πολυ για να το αποφασισεις. Ελπιζω να αραξεις εκει και να μην τρεχεις παλι σε κορεατιλες, οπως εκαναν αλλοι κι αλλοι... :lol: ΥΓ Δωσε του λιγο χρονο, για να συνηθισεις τον ογκο/βαρος του. Αν περασεις αυτο το σκοπελο εχει σοβαρες πιθανοτητες να μεινει γιατι ειναι συσκευαρα... Καλημερα βαγγελη μου!!Θα του δωσω 10 μερες να δω αμα με βολεψει κτλ αλλιως πακετο και πισω τα λεφτα!!!:lol::lol: Παιδευτηκα πολυ αστα να πανε.. Τελικα το πηρα αποφαση!! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Παιδιά η μέθοδος μέσω adb για να έχεις συνεχείς 90hz χάνεται μετά από κάθε restart? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Παιδιά η μέθοδος μέσω adb για να έχεις συνεχείς 90hz χάνεται μετά από κάθε restart? Όχι απ'ότι βλέπω είναι οκ! Μόλις έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Παιδιά η μέθοδος μέσω adb για να έχεις συνεχείς 90hz χάνεται μετά από κάθε restart? Οχι φιλε μου δεν χάνεται παραμένει forced 90hz. Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Οχι φιλε μου δεν χάνεται παραμένει forced 90hz. Εγώ πάντως μετά από restart είδα διαφορά σαν να μην είναι δλδ στα 90 και μπήκα στο xda και είδα ότι λένε ότι δεν παραμένει μετά από restart. Τι ισχύει τελικά? Δεν ξέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livadaki Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Μπορείτε να εγκαταστήστε και την εφαρμογή Joneplus tools και με μια εντολή μέσω adb να αλλάζετε μέσω της εφαρμογής αυτής από το κινητό πλέον τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης. Παράθεση Λιβαδάκι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Εγώ πάντως μετά από restart είδα διαφορά σαν να μην είναι δλδ στα 90 και μπήκα στο xda και είδα ότι λένε ότι δεν παραμένει μετά από restart. Τι ισχύει τελικά? Δεν ξέρω... Αν μπεις στις ρυθμισεις παντως μετα απο restart δεν ειναι επιλεγμένο το 60hz ουτε το 90hz Οπότε φαντάζομαι είναι το forced 90hz. Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Έτσι νόμιζα και εγώ! Κάνε ένα κόπο όμως και επεξε τα 90hz και θα δεις διαφορά προς το καλύτερο! Άρα? Σημαίνει ότι δεν μένει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Γιατί βάζετε 90hz με εντολή adb ρε παιδιά ? Τι διαφορά έχει με το να το έχεις ενεργοποιημένο από τις ρυθμίσεις? Sent from my GM1913 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Γιατί βάζετε 90hz με εντολή adb ρε παιδιά ? Τι διαφορά έχει με το να το έχεις ενεργοποιημένο από τις ρυθμίσεις? Sent from my GM1913 using Tapatalk Mεσω adb δουλευει σε ολες μα ολες τις εφαρμογες και παιχνιδια και οχι μονο σε αυτα που υποστιριζουν 90hz Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Mεσω adb δουλευει σε ολες μα ολες τις εφαρμογες και παιχνιδια και οχι μονο σε αυτα που υποστιριζουν 90hzΠιστεύω ότι θα έχει μεγάλη επίπτωση στην μπαταρία να κάνεις force σε 90hz σε non optimizaded παιχνίδια. Προσωπικά δεν έχω βρει τόσες εφαρμογές που να μην είναι smooth Sent from my GM1913 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Πιστεύω ότι θα έχει μεγάλη επίπτωση στην μπαταρία να κάνεις force σε 90hz σε non optimizaded παιχνίδια. Προσωπικά δεν έχω βρει τόσες εφαρμογές που να μην είναι smooth Sent from my GM1913 using Tapatalk Εγώ ο λόγος που έκανα την αλλαγή είναι επειδή όταν μπεις σε μια εφαρμογή που δεν υποστηρίζει 90hz και βγεις μετά για 3 δευτερόλεπτα περίπου πέφτουν τα frames. Bug είναι φαντάζομαι και θα λυθεί μελόντικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Βγήκε 9.5.8. Δίνει και security patch Ιουνίου. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 (edited) Βγήκε 9.5.8. Δίνει και security patch Ιουνίου. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ειναι Ιουνιου! (τουλαχιστον, ετσι γραφει). Changelog: System Optimized touch sensitivity for the screen Optimized compatibility for third-party Type-C headphones Updated Android security patch to 2019.05 General bug fixes and improvements Phone Improved audio quality Camera Fixed issue with the pop up camera opening for an incoming video call while the screen is off or locked Edited June 18, 2019 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Δεν την βγάζει ούτε στο oxygen updater ούτε μέσω vpn Γερμανίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts