Jump to content

OnePlus 7 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια!Ειμαι ετοιμος να παραγγειλω το 256 σε Mirror grey Με priority.!

Θεσσαλονικη ποτε θα ειναι??

Αν υπαρχει σε στοκ ηδη, Τεταρτη θα το εχεις. Αλλιως, μεσα στην ημερα της Πεμπτης.

Εννοειται, paypal!

Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις να ειστε καλα!! :)

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Και τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν ηταν ελλατωματικη συσκευη στο ακουστικο της? Δεν εγραψε κανενας αλλος για κατι αντιστοιχο σε προβλημα.

Δηλαδή πραγματικά... Τι να πεις. Επιβεβαιώνω κι εγώ λοιπόν ότι το ακουστικό είναι από τα πλέον δυνατά. Μη γράφουμε ότι θέλουμε.

Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μολις εφυγε παραγγελια 8 256 grey!!!!

Αντε να δουμε!!!!!!!!!

Αντε να δουμε!!!!!!!!!

Καλορίζικο Γιάννη περιμένω εντυπώσεις συγκριτικά με το s10

Λάζαρος..

Στάλθηκε από το S10+

Λάζαρος..

μοντελο 2014?

Οχι βρε

https://www.asus.com/Phone/ZenFone-6-ZS630KL/

Αντε να δουμε!!!!!!!!!

Με το καλο Γιαννη.

Αν εχεις και το galaxy κανε και πλούσιο φωτογραφικό συγκριτικό και ανάλυση-διαφορές-εντυπώσεις μιας και σε εμπιστεύομαι και εχεις δείξει οτι εισαι σωστός και ακριβοδικαιος στην κρίση σου ολα αυτα τα χρόνια σε σχέση με μελή όπως mpaok /gtf4270 που τίγκα στις υπερβολές και των άκρων ήταν.:)

Edited by XP130TD

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Καλορίζικο Γιάννη περιμένω εντυπώσεις συγκριτικά με το s10

Λάζαρος..

Στάλθηκε από το S10+

Kαλημερα!!σε ευχαριστω πολυ φιλε λαζαρε!!Εννοειται αυτο!!

Οχι βρε

Με το καλο Γιαννη.

Αν εχεις και το galaxy κανε και πλούσιο φωτογραφικό συγκριτικό και ανάλυση-διαφορές-εντυπώσεις μιας και σε εμπιστεύομαι και εχεις δείξει οτι εισαι σωστός και ακριβοδικαιος στην κρίση σου ολα αυτα τα χρόνια σε σχέση με κατι αναξιόπιστα-προβληματικά μελή όπως mpaok /gtf4270 που τίγκα στις υπερβολές και των άκρων ήταν.:)

Καλημερα αλεξ!!Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!!Ηδη εχει φυγει απο πολωνια!Πιστευω αυριο το πρωι να ειναι θεσσαλονικη και να μην παει πρωτα αθηνα και μετα θεσσαλονικη για να παραλαβω αυριο.!

Οχι βρε

Με το καλο Γιαννη.

Αν εχεις και το galaxy κανε και πλούσιο φωτογραφικό συγκριτικό και ανάλυση-διαφορές-εντυπώσεις μιας και σε εμπιστεύομαι και εχεις δείξει οτι εισαι σωστός και ακριβοδικαιος στην κρίση σου ολα αυτα τα χρόνια σε σχέση με κατι αναξιόπιστα-προβληματικά μελή όπως mpaok /gtf4270 που τίγκα στις υπερβολές και των άκρων ήταν.:)

ενδιαφέρον φαινεται.. θα έρθει εδώ επίσημα ? γιατί εγώ χωρίς εγγύηση δεν αγοράζω ξανά έχω τραβήξει θεούς και δαίμονες με αυτο

Kαλημερα!!σε ευχαριστω πολυ φιλε λαζαρε!!Εννοειται αυτο!!

Καλημερα αλεξ!!Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!!Ηδη εχει φυγει απο πολωνια!Πιστευω αυριο το πρωι να ειναι θεσσαλονικη και να μην παει πρωτα αθηνα και μετα θεσσαλονικη για να παραλαβω αυριο.!

Αντε Γιαννη. Παιδευτηκες πολυ για να το αποφασισεις.

Ελπιζω να αραξεις εκει και να μην τρεχεις παλι σε κορεατιλες, οπως εκαναν αλλοι κι αλλοι... :lol:

ΥΓ Δωσε του λιγο χρονο, για να συνηθισεις τον ογκο/βαρος του. Αν περασεις αυτο το σκοπελο εχει σοβαρες πιθανοτητες να μεινει γιατι ειναι συσκευαρα...

Αντε Γιαννη. Παιδευτηκες πολυ για να το αποφασισεις.

Ελπιζω να αραξεις εκει και να μην τρεχεις παλι σε κορεατιλες, οπως εκαναν αλλοι κι αλλοι... :lol:

ΥΓ Δωσε του λιγο χρονο, για να συνηθισεις τον ογκο/βαρος του. Αν περασεις αυτο το σκοπελο εχει σοβαρες πιθανοτητες να μεινει γιατι ειναι συσκευαρα...

Καλημερα βαγγελη μου!!Θα του δωσω 10 μερες να δω αμα με βολεψει κτλ αλλιως πακετο και πισω τα λεφτα!!!:lol::lol:

Παιδευτηκα πολυ αστα να πανε..

Τελικα το πηρα αποφαση!! :)

Παιδιά η μέθοδος μέσω adb για να έχεις συνεχείς 90hz χάνεται μετά από κάθε restart?

Οχι φιλε μου δεν χάνεται παραμένει forced 90hz.

Οχι φιλε μου δεν χάνεται παραμένει forced 90hz.

Εγώ πάντως μετά από restart είδα διαφορά σαν να μην είναι δλδ στα 90 και μπήκα στο xda και είδα ότι λένε ότι δεν παραμένει μετά από restart. Τι ισχύει τελικά? Δεν ξέρω...

Μπορείτε να εγκαταστήστε και την εφαρμογή Joneplus tools και με μια εντολή μέσω adb να αλλάζετε μέσω της εφαρμογής αυτής από το κινητό πλέον τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης.

Εγώ πάντως μετά από restart είδα διαφορά σαν να μην είναι δλδ στα 90 και μπήκα στο xda και είδα ότι λένε ότι δεν παραμένει μετά από restart. Τι ισχύει τελικά? Δεν ξέρω...

Αν μπεις στις ρυθμισεις παντως μετα απο restart δεν ειναι επιλεγμένο το 60hz ουτε το 90hz

Οπότε φαντάζομαι είναι το forced 90hz.

30182a6e0147720a209cca03066c0519.jpg

Γιατί βάζετε 90hz με εντολή adb ρε παιδιά ? Τι διαφορά έχει με το να το έχεις ενεργοποιημένο από τις ρυθμίσεις?

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Γιατί βάζετε 90hz με εντολή adb ρε παιδιά ? Τι διαφορά έχει με το να το έχεις ενεργοποιημένο από τις ρυθμίσεις?

Mεσω adb δουλευει σε ολες μα ολες τις εφαρμογες και παιχνιδια και οχι μονο σε αυτα που υποστιριζουν 90hz

Mεσω adb δουλευει σε ολες μα ολες τις εφαρμογες και παιχνιδια και οχι μονο σε αυτα που υποστιριζουν 90hz
Πιστεύω ότι θα έχει μεγάλη επίπτωση στην μπαταρία να κάνεις force σε 90hz σε non optimizaded παιχνίδια. Προσωπικά δεν έχω βρει τόσες εφαρμογές που να μην είναι smooth

Πιστεύω ότι θα έχει μεγάλη επίπτωση στην μπαταρία να κάνεις force σε 90hz σε non optimizaded παιχνίδια. Προσωπικά δεν έχω βρει τόσες εφαρμογές που να μην είναι smooth

Εγώ ο λόγος που έκανα την αλλαγή είναι επειδή όταν μπεις σε μια εφαρμογή που δεν υποστηρίζει 90hz και βγεις μετά για 3 δευτερόλεπτα περίπου πέφτουν τα frames. Bug είναι φαντάζομαι και θα λυθεί μελόντικα

Βγήκε 9.5.8. Δίνει και security patch Ιουνίου.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Βγήκε 9.5.8. Δίνει και security patch Ιουνίου.

Δεν ειναι Ιουνιου! (τουλαχιστον, ετσι γραφει).

Changelog:

System

Optimized touch sensitivity for the screen

Optimized compatibility for third-party Type-C headphones

Updated Android security patch to 2019.05

General bug fixes and improvements

Phone

Improved audio quality

Camera

Fixed issue with the pop up camera opening for an incoming video call while the screen is off or locked

Edited by FoT1s

• The title was changed to OnePlus 7 Pro