alextrela Δημ. May 14, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 (edited) Νομιζω οτι για λιγο το ειχες....ή κανω λαθος? Μία εβδομάδα το είχα και πρόσφατα ούτε μήνα άρα είχε πάρει και 2-3 software. Και το πρόβλημα δεν είναι φέτος. Είναι εδώ και 2-3 έτη από s8 plus. Είναι αναξιοπιστο. Έχει πολλαπλές αναφορές και σε XDA και Sammy/τρίτα φόρουμ εξίσου. Δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου. Σε κάθε galaxy s η note πάντα πονοκέφαλιαζω με το συγκεκριμένο features να το κάνω να δουλέψει. Και εδώ αν δεν δουλεύει σωστά θα το καυτηριασω,δεν έχω θέμα. Όπου βλέπω κακώς κείμενα τα γράφω. Sent from my iPad using Tapatalk Edited May 14, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Και η oneplus μπήκε στο κλαμπ των μαϊμούδιων όπως Apple και να μην παρέχει type c to 3.5 audio jack adapter https://www.androidauthority.com/oneplus-7-pro-usb-c-headphone-adapter-985632/ Sent from my iPad using Tapatalk Αν εδινε μεσα στο κουτι εστω type c ακουστικα(οπως ολοι οι αλλοι δηλαδη..)καλα θα ηταν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Μία εβδομάδα το είχα και πρόσφατα ούτε μήνα άρα είχε πάρει και 2-3 software. Και το πρόβλημα δεν είναι φέτος. Είναι εδώ και 2-3 έτη από s8 plus. Είναι αναξιοπιστο. Έχει πολλαπλές αναφορές και σε XDA και Sammy φόρουμ άλλα φόρουμ Δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου. Sent from my iPad using TapatalkΕίμαστε τυχεροί οι υπόλοιποι ή βρήκαμε τις "Μαγικές Ρυθμίσεις "... Και στο note 8 πάντως επίσης μου δούλευε και γενικά το χρησιμοποιώ πάντα..... Ας δούμε πως δουλεύει και στο 1+7 και τι customization θα έχει...Γιατί η Sammy το έχει μπροστά... Και Δυστυχώς άφησε το τηλέφωνο παλι χωρίς ΑOD......Και Ασύρματη Φορτιση και Αλμα τιμης.... Κρίμα.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 14, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Είμαστε τυχεροί οι υπόλοιποι ή βρήκαμε τις "Μαγικές Ρυθμίσεις "... Και στο note 8 πάντως επίσης μου δούλευε και γενικά το χρησιμοποιώ πάντα..... Ας δούμε πως δουλεύει και στο 1+7 και τι customization θα έχει...Γιατί η Sammy το έχει μπροστά... Και Δυστυχώς άφησε το τηλέφωνο παλι χωρίς ΑOD......Και Ασύρματη Φορτιση και Αλμα τιμης.... Κρίμα.... Ε ναι μάλλον εσύ είσαι ο τυχερός και οι υπόλοιποι είμαστε άσχετοι. Θα δούμε πως θα δουλεύει εδώ,εδώ θα είμαστε,πρώτος θα καυτηριασω αν δεν δουλέψει σωστά διότι μου αρέσουν τέτοια features που για τους περισσότερους είναι μόνο gimmick. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Όλα παίζουν..... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 14, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Όλα παίζουν..... Πάνε παίξε και ένα joker αφού τυχερό θεωρείς τον εαυτό σου. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Ίσως είμαστε και περισσότεροι...Και θα χει traffic Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Αν και δεν νομίζω πως αυτή η λεπτή ζελατίνα μπορεί να προστατεύσει την οθόνη σε πτώση θα βγουν καλύτεροι screen protectors που θα προστατεύουν άψογα την οθόνη και ο αισθητήρας δακτυλικών δεν θα έχει θέμα (σε αντίθεση με το απόλυτο fail των S10) Γενικότερα πάντως η συσκευή φαίνεται άψογη , όλοι λένε το υψηλότερο refresh rate είναι αισθητό ακόμη και σε άπλες διεργασίες ,η UFS 3.0 κάνει την διαφορά επίσης , ταχύτατος αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, ταχύτατη και η λειτουργία εισόδου και εξόδου της pop camera σε σύγκριση με ότι άλλο αντίστοιχο κυκλοφορεί, απίστευτη smooth και γρήγορη κύλιση και άνοιγμα εφαρμογών, σίγουρα αντέχει σε βροχή και σε ατυχήματα με νερό ας μην έχει ip rating , η μπαταρία δεν θα είναι κορυφαία αλλά η γρήγορη φόρτιση αντισταθμίζει την αδυναμία αυτή , η κάμερα επίσης δεν είναι τέλεια αλλά σίγουρα θα βελτιωθεί στο μέλλον ενώ από xda θα έρθει άμεσα κάποια έκδοση της Google camera , το μοναδικό που κάπως με χαλάει είναι η κυρτότητα της οθόνης και το πάχος, και βάρος της συσκευής λίγο. Δεν ... μου αρέσει και καθόλου αυτό το μπλε χρώμα! Το μαύρο ίσως να κολακεύει καλύτερα την σιλουέτα του. Και ως προς την τιμή δεν νομίζω πως υπάρχει αντίπαλος στα 750 ευρώ. (Στο σημείο αυτό προσωπικά θέλω να δω το όφελος στην τιμή σε περίπτωση ενδοκοινοτικής απόκτησης μέσω Amazon ,αν όντως αφαιρείται ο ΦΠΑ /VAT ) Sent from my SM-T715 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 14, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Ίσως είμαστε και περισσότεροι...Και θα χει traffic Μπα στανταρακι σε κόβω :lol: Αν και δεν νομίζω πως αυτή η λεπτή ζελατίνα μπορεί να προστατεύσει την οθόνη σε πτώση θα βγουν καλύτεροι screen protectors που θα προστατεύουν άψογα την οθόνη και ο αισθητήρας δακτυλικών δεν θα έχει θέμα (σε αντίθεση με το απόλυτο fail των S10) Sent from my SM-T715 using Tapatalk Μην νομίζεις δεν το θέλουμε για την πτώση απλά από μικρό αμιχες και γρατζουνιες σαν μαξιλάρι. Ακόμα και από κλειδιά η κέρματα θα απορροφήσει τη ζημιά,από ακουσια επαφή πάντα έτσι. Δεν εμπιστεύομαι τα gorilla glass καθόλου. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Βλέπω στο νήμα απέναντι συνωστισμο....ακούμε που σου λεω Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 14, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 (edited) (Στο σημείο αυτό προσωπικά θέλω να δω το όφελος στην τιμή σε περίπτωση ενδοκοινοτικής απόκτησης μέσω Amazon ,αν όντως αφαιρείται ο ΦΠΑ /VAT ) Sent from my SM-T715 using Tapatalk Ναι αφαιρείται κανονικά αν έχεις αφμ ενδοκοινοτικων συναλλαγων. Πωλητή ίδιο το Amazon όχι τρίτοι. Απλα πάει με το ΦΠΑ της χώρας του εκάστοτε παραρτήματος Amazon Πχ 19 σε Γερμανία, 21 η 22 σε Ιταλία και ούτε καθ εξής. Sent from my iPad using Tapatalk Edited May 14, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gran Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Λοιπόν μόλις μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών της oneplus. 2 νέα έχω να σας πω. Ένα καλό ένα κακό. Το καλό είναι ότι αύριο όντως ανοίγουν οι παραγγελίες και ακολουθεί κατευθείαν αποστολή. Ούτε preorder ούτε τίποτα. Το κακό είναι ότι δεν θα μπορούμε να παραγγείλουμε τίποτα από αξεσουάρ. Θα γίνουν αργότερα διαθέσιμα μου είπαν. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 (edited) Και ως προς την τιμή δεν νομίζω πως υπάρχει αντίπαλος στα 750 ευρώ. Sent from my SM-T715 using Tapatalk Ειπαμε καλη χρηση η συσκευη σε καποιους τομεις με τα γνωστα καλα της Oneplus αλλα και τα γνωστα κακα της Oneplus αλλα μην το τερματισουμε. Εχετε μονο υποψη σας για το παραπανω που αναφερθηκε με τα αξεσουαρ και για τα μεταφορικα φυσικα οπως και για τα ακουστικα. Edited May 14, 2019 by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Σωστά ναι έχει κανόνικα. ΥΓ:Ρε Βαγγέλη με κοψοχολιασες βραδιατικα :lol: Και εγώ βλέπω με τα μάτια μου φίλος. Άρα κρίνω από τον εαυτό μου. Sent from my iPad using Tapatalk Ε αφού οι reviewers κάνουν μαμακιες και τους αφαιρούν. Έπρεπε να δούμε 40 βιντεακια για να το πετύχουμε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 15, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 (edited) Android central διαβάζω αποκαρδιωτικα σχόλια για ευρυγωνιο φακό και telephoto απόδοση. https://www.androidcentral.com/oneplus-7-pro-review Κοινός σκουπιδαριο. Ενώ η βασική κάμερα όντως είναι πολύ δυνατή και ουσιώδη βελτίωση με πρόσφατο παρελθόν. Εντάξει αν βάλανε τα 2 extra ετσι για να δείξει ότι βάλανε σε σχέση με προηγούμενες σειρές είναι απλά τραγικό. Το να μην φτάνει απόδοση top επίπεδα είναι εν μέρει δικαιολογημενο αλλά όχι όμως να είναι τέρμα χρεπι απόδοση. Ελπιζω σε software update να στρώσει αρκετά. Όσο για την μπαταρία αν με 60hz και πάντα 2k ανάλυση πιάνω 2 ημέρες θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος όπως έβγαζα με Qualcomm s10 plus με ίδιο setup οθόνης. Προσωπικά δεν ανυσυχω στα της μπαταρίας. Θα πέσει το ανάλογο και optimal σεταρισμα, θα φύγει πλοιοψηφια Google /Oneplus bloatware και τα γνωστά tips όπου εφαρμόζω παντού για maximum απόδοση, συν θα βάλω black theme στην συντριπτική πλειοψηφία των εφαρμογών που κάνω χρήση με substratum άρα μπαταρία δεν με απασχολεί καν. Βλέπω και πολλούς youtuber-reviewers βγάζουν συμπεράσματα ενώ έχω μόνιμα light themes με ενεργοβόρα και άθλια ασπριλα. Λογικά και σε με 2-3 update θα αποδίδει και καλύτερα ακόμα όπως συμβαίνει και αλλού με άλλες προτάσεις. Σταδιακά εννοείται θα δοκιμάσω και να δουλέψω με 90hz αφού στρώσει το λογισμικό και εχοντας στήσει το κινητό σε όλα όπως θελω. Πιστεύω και 1.5 ημέρα αν βγάζω θα είναι απόλυτα ικανοποιητικό επίπεδο αν διαπιστώσω ότι η εμπειρία χρήσης είναι εμφανεστατη ανώτερη με 90hz όπου θα το αφήσω μόνιμα. Sent from my V1821A using Tapatalk Edited May 15, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Δεν εμπιστεύομαι τα gorilla glass καθόλου. ειδικά το 5 ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η UFS 3.0 κάνει την διαφορά επίσης , Έχεις κάποια πηγή για αυτό; γιατί απο τις πρώτες μετρήσεις τρώει ξύλο απο το S10 Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Που το είδατε ότι τρώει ξύλο? Δεν είναι ειρωνικό.απλα ρωτάω γιατί δεν έχω βρει κάποιο βίντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Available in 3 days..!!! τι κανουν παλι.?? παλι θα περιμενουμε..???? ελεος https://www.oneplus.com/oneplus-7pro Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Available in 3 days..!!! τι κανουν παλι.?? παλι θα περιμενουμε..???? ελεος https://www.oneplus.com/oneplus-7pro Ώρες είναι φίλε μου. Τρεις ώρες ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 (edited) Ώρες είναι φίλε μου. Τρεις ώρες ! σωστα μιλας// το ειχα στο Αμερικανικο.. ταραχτηκα..!! χαχαχαχαχαχαααα Edited May 15, 2019 by STATYSS Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 (edited) Available in 3 days..!!! απο ποτε το Available in 3 days..!!! ειναι 3 ωρες.??? χαχαχαχαχαχαααα Το countdown στη σελίδα λέει 3 ώρες πάντως. Δεν ξέρω αν κάπου αλλού λέει available in 3 days. https://www.oneplus.com/gr/oneplus-7pro Edited May 15, 2019 by ourakot5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Μόνο εμένα δεν μου αρέσει το μπλε? Βρήκε κανένας βιντεακι με το Mirror Gray. Τι έγινε μονο Nebula Blue μοίρασαν στους youtubers? Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 παντως η μικρη εκδοση σημερα την εχουν 699 απο 709 που εδειχνε χθες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 (edited) Μόνο εμένα δεν μου αρέσει το μπλε? Βρήκε κανένας βιντεακι με το Mirror Gray. Τι έγινε μονο Nebula Blue μοίρασαν στους youtubers? τι να κανω δεν ξερω..? να περιμενω το αμυγδαλο.?? να παρω 8-12gb? Edited May 15, 2019 by STATYSS Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Επίσης έριξαν και την τιμή στο 6T το οποίο θα πωλείται ακόμα από το επίσημο site. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts